Hirdetés
-
GAMEPOD
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
warmonger441
aktív tag
válasz
devilinsid3 #11091 üzenetére
így is falmögött halok most is. De látom még mindig nem érted. KBSZOTTUL NEM MÓKOLÁS AZ HOGY BEÁLLÍTÁOM A SZÁJBAB*SZOTT K*RVA G*CI HÁLÓZATI KÁRTYÁMAT AMIRE AZ A F*SSZOPÓ G*CI WINDOWS NEM KÉPES. Arról meg krvára nem én tehetek hogy egy kalap szr a játék és muszáj hozzá igazítani a gépet.
Ha neked fáj a fejed már hetek óta... Akkor beveszel egy gyógyszert/elmész orvoshoz. Nem? Ez is az. szr a netem fs a játék: megpróbáltam orvosolni. DE NEM JÁTÉK FÁJLOK MÓDOSÍTÁSÁVAL ÉS NEM IS MÓKOLÁSOKKAL!!!!! Az meg hogy egy beállítást módosítok. Az miért mókolás? a felbontás, az asztal kinézete, az egérsebesség, a mappák kinézetének és rendezésének módosítása is "mókolás és csalás" ezek szerint? MERT UGYAN OLYAN BEÁLLÍTÁSOK!!!!
Ha még most sem érted, komolyan mondom nem tudom mit csinálj magaddal
(szerkesztve)
UI: persze hogy nem állítanak az emberek valamit ha nem értenek hozzá, nem tudják hogyan kell.... Én nem tudok autót szerelni így nem is nyúlok hozzá.... érted így már?
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest