Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
válasz Aventador91 #34215 üzenetére
ThoR
-
Chrys_
addikt
válasz voodoo98 #20999 üzenetére
Nem rossz Én BF4-ben láttam, hogy valaki elvitt egy jetet, és utánégetővel indult. A jet elszállt, viszont a gépből kijövő kis lángcsóva ott maradt az indulási ponton, körbe lehetett járni
@Źşë': fegyverremegés is volt BF4-ben, legtöbbször revive után. Fegyverváltás megoldotta a gondot. Talán itt is működik (ha előjön mégegyszer).
[ Szerkesztve ]
-
Chrys_
addikt
válasz spanglee001 #16228 üzenetére
Éppen tegnap néztem, 1920*1200 Ultra settings mellett 3600MB VRAM használat volt azon a pályán, ahol extraként a hajó jön. Medium beállításban 3250MB VRAM.
-
Chrys_
addikt
Látom nem egyedül vagyok csalódott a BF1-gyel kapcsolatban. Sosem bírtam 2 körnél többet játszani vele (nem is megy nekem rendesen ). Visszatértem BF4-re, ott nem fogy el a kedvem...
Ez a scrap-faszság is, minek kellett bevezetni. Tényleg a CS-re hasonlít az egész, és ez nem feltétlenül jelent jót. -
Chrys_
addikt
Ahh ok, olyasmire gondoltam, amivel nem kell a közelébe menni, erre akkor megvan az a rocket gun, talán mintha lőttek volna vele egyszer rám is. Meg a scout cucca, csodálkoztam is, hogy miért tudja egy puskával sebezni a gépet, nem tudtam erről a lőszerről De ennyi. A többi az nem sokat ér, ha nyílt terepről van szó. Épületek között már neccesebb, de ott meg vissza lehet vonulni javítani. Amikor utánam jöttek, hogy akkor majd közben jól leszednek, hullottak, mint a legyek.
-
Chrys_
addikt
A tank nagyon OP szerintem. Tegnap 40:1-t toltam az egyszemélyessel rush-n védőként. Az a "baj", hogy az enemy inf csak gránátokat dobálhat rá, de mire közel kerülne, már háromszor meghalt Ha az ő tankjukat meg egy noob használja, akkor menthetetlenek (főleg, ha van nekik, talán az első szakasz alatt van csak).
-
Chrys_
addikt
válasz Csabroncka #1570 üzenetére
Levegős net nincs azzal semmi baj, nálam is rendben működik, amíg nem cseszte el a szolgáltató a vonalat, addig 5-6ms ping is volt német szerverekhez (sajnos most már csak min. 30).
-
-
Chrys_
addikt
Revive hogy lesz? Szívmasszázs a harctéren?
-
Chrys_
addikt
counter-ásó durva lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest