Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Remek! Én tegnap a klánommal(franciákkal) Battlefield V-öt játszottunk és hát nem voltak jó körök, folyamatosan szopóágon voltunk, de nagyon. Ráadásul azokat a meccseket is elvesztettük, ahol nyerésre álltunk. Ők most kezdtek csak vele játszani, csodálkoztak is rajta, hogy milyen szar az alap repülő meg tank ill. a menübe kilépni lehet csak specializálni. Meg valamelyik belehajtott a vízbe tankkal Twisted Steelen, nos felrobbant a tank...mondja hogy miért robban fel, hisz csak vizbe mefy... mondom Dice logic...aztán balance sokszor már a kör elején rossz volt, de aki játssza ezen már nem lepődik meg...
Átmentünk utána Battlefield 1-et játszani levezetésként, sokkal jobban élveztük ráadásul tudtunk jobban együtt játszani, mert attack planenen van hátsó ülés. Volt meccs amit nem nyertünk meg, de általában balanszoltabb volt. Itt ráadásul nekem még nem fordult elő olyan, hogy fegyverváltás után nem lő a fegyver azonnal, hanem van 1-2 másodperc mire elkezdi...
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
bul07
nagyúr
válasz Tomassy00 #40698 üzenetére
Ha már a BF5 unalmas csak kell valamivel
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Tomassy00
senior tag
Mindig elképedek mikor látom hogy van még aki tolja ezt a szutykot ↓↓↓ ↓↓↓
-
bul07
nagyúr
Szeretem ha jó a játék
Három repülőt is lelőttem tankkal
A nagy kép mellé ez hogy nem kempeltem [kép]Előtte másik pályán volt csaló is igaz a mi csapatunkba , így én nem léptem ki
[kép][ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
addikt
válasz VinoRosso #40694 üzenetére
Igen emlékszem rá és akartam is reflektálni rá, hogy neked volt igazad... én is kezdem egyre jobban azt hinni, hogy az EPIX-esek közül is csítelnek páran(még ha nem is mind).
Amúgy egyszerű, keres rá erre ott jobb felül a keresőben: J_F5M_J
Kilistázza neked ahol említve volt a tag és meg fogod látni, hogy többen is posztoltak róla videót és kérték a bannolását a tagnak. Beszélnek ott közben másokról is mint oleg (már beugrott ez a név is, erre is emlékszem a játékból)...
Ezen meg tényleg hangosan felnevettem :
[BoB]Grayway2020.02.11.@Qualtalas next time provide proof to back up those claims mate, if he's indeed hacking, he's out permanently, we tolerate no hackers in BF1 and in our community especially.[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
VinoRosso
veterán
válasz Hopkins95 #40693 üzenetére
Belenéztem, de nem tudom mit keressek, túl nagy ez a wall of text. Az Anyuci viccprezident neve alapján mintha magyar lenne, érdekes rá is emlékszem, mert az Anyuci nevű Achi Baba szerverükön Anyuci névvel játszott, voltam is vele egy squadban, de nem tűnt csíternek. Fura, hogy sok szerverük van a log alapján, de én csak párral találkoztam, abból is csak egyen játszom gyakrabban.
Amúgy meg ha visszaolvasol tavaly írtam, hogy a csalók klánokba tömörülve üzemeltetnek szervereket ahol a szadista hajlamaikat kiélve szórakoznak a jónéppel felhozva az EPIX-et példának, akkor igencsak a 'nemhiszemel' ment itt a topicban... -
addikt
válasz csibe1 #40692 üzenetére
Istenem, ennyi gyökeret egy helyen: Band of Brothers Official
Érdemes belenézni a beszélgetéseikbe, tele vannak cheaterekkel és az adminok még falaznak nekik mindenféle ürüggyel!
Számos videó került fel már a feljebb említett csíterről is a csoportjukba, a tagok is tudják hogy nem legit, erre föl az adminok meg spectator bugra meg magas pingre hivatkoznak
Ez konkrétan a Battlefield community egyik mételye! Szégyen az egész közösségre nézve!
[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz VinoRosso #40691 üzenetére
Akkor már nem nagyon van hova fejlődni, max körbenézel a menüben, hogy mi nincs még feloldva, milyen medált tudsz szerezni ha teljesíted a feltételeket amiket ki szokott írni játék közben a bal alsó sarokba.
Érdekesek ezek a mókusok, főleg ha klánosok.
Amúgy már CoD2-nél se jelentette azt, hogy nem csal, csak azért mert klánba volt.
Amelyik klán meg olyan volt az alapból rúgta ki azt akit csaláson kapott." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
VinoRosso
veterán
válasz csibe1 #40689 üzenetére
Fasza, pont a hét elején lett meg a lvl 150, szóval ebből a duplázásból már semmit nem profitálok.
Amúgy ezt sikerült összehozni:
Nem tudom ez milyennek számít, 2018 októberében vettem meg a játékot, eleinte heti 1-2 sessiont nyomtam, aztán egy éve kb napi 2-3 meccs átlagban.
Hopkins95:
Ezt a tagot én is láttam, akkor ugyanez volt a véleményem. Nem tudom, hogy a klánok tagjeit felveheti-e bárki, de szerintem nincs szabályozva, hogy mi lehet a neved Originben. Van egy ilyen klán, hogy [BOB], kedvencekbe van rakva az Amiens 24/7 szerójuk, az jó szokott lenni, kevés csalóval. -
addikt
Természetesen ezen éjjel is ráakadtunk egy „pro”ra: [Bob]J_F5M_J videó
Sorry a videó minőségéért, Windows Gamerbarral vettem fel, legközelebb maradok a Relivenál. A lényeg azt hiszem így is látszik rajta.
[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz VinoRosso #40688 üzenetére
Alapvetően igen.
Az xp vagy score vagy pont ami által szintet lépsz, ezt mutatja is a menet végén, hogy még mennyi kell a következőhöz.
Ahogy nő a szint, időnként egyre több pont kell a feljebb lépéshez.
Az adott kasztban elért ponthatár is adhat kaszton belüli szintlépést-csillagot, plusz fegyvert, egyéb bónuszt.
Aztán akár még a szinthez-használathoz lehet kötni pl. egy fegyver vagy eszköz elérését, használatát stb." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz VinoRosso #40686 üzenetére
Ez a frissen bekerült csalóknak van, hogy minél hamarabb szintet lépjenek.
Amúgy dupla pontokat osztogat, van ilyen a BF3-4-5-ben is.
BF4-ben utáltam, mert az összes suttyó beszabadult azokra a napokra; élen az überszuper szoftvert használó csalókkal.(#40677) bul542
Kellene nekik külön szerver, aztán ott méregethetik egymáson, hogy kinek a csítje jobb." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
VinoRosso
veterán
Ez miez ez a double XP amit kiír most a menüben a játék? Mire jó?
-
addikt
válasz #50433536 #40683 üzenetére
Pedig nem bonyolult annyira. Ha megjegyzed a telepített anti airek helyét, akkor csak folyton azokra kell figyelned és folyton spottolni őket. Gyere velünk egy körre ha gondolod, beavatunk a trükkökbe.
-
bul07
nagyúr
válasz #50433536 #40681 üzenetére
Nem ő tankos volt, ha jól rémlik
Amúgy Fao Fortress pálya ott oldalanként egy repülő van, és sok sok földi AA( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Minden napra jut egy ilyen kör, úgy néz ki, bár most megfog szakadni mert 4-5 napig nem fogok semmivel se játszani
Lett volna ez jobb is csak az átkozott köd miatt semmit se láttam úgy a kör feléig, majdnem vakon bombázgattam
És természetes buktuk a kört hiába bombáztam én őket, na meg a spot-ot is dobáltam rendesen hogy tudják hogy hol van az ellen[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #54774016 #40677 üzenetére
Ez a csaló pisztollyal hozta össze a 100/5-öt, miközben egy helyben állt a pályán. 99-es szintű a gyökér, ki tudja, hogy mióta csinálja ezt teljes nyugalomban.
Egyértelmű, hogy itt sincs anticheat, mint a bf5-nél.
Tényleg seggbe rúghatná már valaki ezt a két céget![ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Hopkins95 #40674 üzenetére
Ott van a képen
Suez pálya
Amúgy St Chamond, szerintem mással nincs is értelme menni, mert ha véletlen St Chamond jön szembe mással semmi esély sincs
Ez a tank minden ellen jó, gyalogos, tank, és még nem is lassúVégig segítettem a csapatott, de sok nyomi csak kempelt snaperrel
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Az szép, melyik tankkal nyomtad?
-
addikt
válasz VinoRosso #40670 üzenetére
Én tegnap extrémen laggoltam. Voltam mind német, mind ír szerveren, így időnként random fulugrott a pingem 180 meg 250 ms-ra úgy, hogy alig tudtam repülni. Azt hittem kizárólag nálam van a hiba, de ezek szerint nem teljesen.
Más: Tegnap a discord is lehalt, nem tudtam belépni az audiochat szobába, bezártam az appot majd nem nyitotta meg, csak loadingolt. Egy 20 perc múltán aztán visszajött.
[ Szerkesztve ]
-
VinoRosso
veterán
Nektek is megnőtt a pingetek EU szervereken? Nálam 30-ról felment 110-re
Nem tudom miért pingtesten minden szeróval normális, szóval DICE oldalon van valami. -
addikt
válasz #50433536 #40668 üzenetére
Köszi szépen, akkor azt mindenképp kipróbálom! Érdekes, mert én meg pont arra gondoltam, hogy a driverbe beépített megoldások sokkal jobbak, hatékonyabbak meg testreszabhatóbbak, de ezek szerint nem is olyan biztos.
-
törölt tag
válasz Hopkins95 #40667 üzenetére
Hi!
Én már sok játék felvevőt kipróbáltam és úgy tapasztaltam, hogy a legjobb minőségben a win10 saját játék felvevő funkciója tud felvenni és pont ennek a legkisebb a hardware igénye is. Magyarán, azonos minőség mellett a win10 sajátja használja a legkevesebb erőforrást. Nálam legalábbis nagyon jól működik, lepipálja a többi játék videó rögzítőt, próbáld ki Te is, szerintem megéri.Ryzen 5 2600X, RX590 8gb, 16GB ram, 620GB SSD
-
addikt
válasz VinoRosso #40666 üzenetére
Nem tudom, én is észrevettem, a Radeon ReLive valamiért így vette fel, pedig 256 kbps-s bitrátán volt az audio. A következő videónál kispekulálom.
Én azt sejtem, hogy a ReLiveban Az Audio Channels beállítás Automatic maradt Stereo Audio helyett.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Sziasztok!
Hoztam nektek végre egy videót az egyik repülőzésemről, élvezzétek: Battlefield 1 tank hunter plane ASMR by Hopkins955Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
koplarovic13
tag
válasz koplarovic13 #40663 üzenetére
én hősöket megillető temetést (viking) kérek, ha végem van és eljött az idő
[link]
Hi everyone. After 10 years, I'm closing Battlefield doors. I'm excited to announce that I'll be beginning a new community project over with @idSoftware and the @DOOM franchise starting March 12, and I want to thank you all for your amazing support throughout the years![ Szerkesztve ]
-
koplarovic13
tag
válasz @rglaaf #40662 üzenetére
challenge day, öregfiu
Flora Sandes, hallottál már róla?(a jövő heti scrap exchange miatt, howell nyert, spoiler)
vagy mert nőnap van ma?
A nők emancipációja, a férfiakkal való egyenjogúsága a szerbeknél az első világháború során a harctéren is igazolást nyert egy fiatal nő, Milunka Savić példáján, akit a franciák – nem ok nélkül – a szerb Jeanne D’arc-nak neveztek.
[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
válasz VinoRosso #40659 üzenetére
Hàt én minden esetre nem vettem észre hogy lenne aim assist pedig mindennap tolom ps4-en amugy ő tenyleg "pro" konzolos gémer xbox ps4 en
Egyébkent kb1 év alatt el lehet érni ezt a szintet a beleállsz és csak multi fps-t tolsz kizárólag konzolon,ami nehéz az az hogy elérd hogy 100% sensivel told amivel ő jatszik én majd 20 év pc gaming után tavaly november óta tolom konzolon de még csak 50% sensivel megy a jaték szoval nem lehetetlen csak piszok sokat kell játszani[ Szerkesztve ]
PSN:BiZzare_0 ️
-
addikt
válasz VinoRosso #40657 üzenetére
Nem, ez konzolon van Ő tényleg profi.
-
koplarovic13
tag
válasz koplarovic13 #40655 üzenetére
tolkien sárkánya volt már?
Peter Barton történész és Tony Pollard régész a somme-i csata helyszínére utaznak, hogy egy föld alatti alagútrendszerben felkutassanak egy gigantikus, húszméteres lángszórót. Barton azt tervezi, hogy brit mérnökök segítségével megépíti a hírhedt fegyver működő másolatát, s így száz év elteltével ismét felbőghet és lángot köphet az első világháború legrettegettebb "mechanikus sárkánya".
-
koplarovic13
tag
válasz Hopkins95 #40654 üzenetére
Szolgálati közlemény, ha nincs rá más emberke, rajtam kivül
Akinek még hiányzik a privát gyüjteményéből a Lebel Model 1886 Standard issue rifle Service Star, a hétvégén még lehetősége van beszerezni
mivel az aktuális, mult heti szavazáson a back to basic, Frontlines játékmód nyert, viva la france
[ Szerkesztve ]
-
addikt
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz VinoRosso #40652 üzenetére
LOL ez mi a fene? Még életemben nem láttam ilyet!
-
addikt
válasz VinoRosso #40648 üzenetére
Ezt a Skillt miből számolja? Mert nekem ez 313 ponton áll. De érdekesen a Score/min nekem magasabb ennél a legtöbb játékidővel rendelkező játékosnál.
-
VinoRosso
veterán
válasz koplarovic13 #40647 üzenetére
Fura egy értékrend. Az első: 5708 óra, 916 SPM, Skill top 24%
Ehhez képest az enyém 550 óra alatt top 8%. Vajon ha 10x ennyit játszanék top hányig tudnék felkúszni? -
koplarovic13
tag
válasz koplarovic13 #40646 üzenetére
tisztázzuk egyébként, az én szememben ki számit valamit ebben a topicban, amig mükodik a szolgáltatás
milyen sorrend szerint értékelek?
[link] https://battlefieldtracker.com/bf1/leaderboards/pc/TimePlayed
platform: PC
category: general
stat: time played -
Csaber
senior tag
Na itt hétvége tegnap este óta maximum offline tudtam játszani , ma már azt sem , pedig újraraktam a wint-is ,utóbbi csak mert az új SSD-re költözzön az op rendszer....na azóta már bejelentkezni sem tudok az Originbe...így elnézve nem vagyok egyedül ezzel... [link]
-
@rglaaf
veterán
válasz FollowTheORI #40640 üzenetére
Nen egyedül tolom viszont nem severbrowswert használok hanem csak rámegyek operationra és ott keres a match making
-
nagyúr
válasz @rglaaf #40638 üzenetére
Barátokkal játszol? Mert lehet csak a buddy invite megy még mindig. Azt hiszem ha squad társ vagy haver prémiumos, akkor te is mehetsz vele.
Vagy csak simán szar a matchmaker... elvégre ingyen kiszórták többször is a komplett prémium tartalmat és feltételezik mindenkinek megvan.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
VinoRosso
veterán
Az a baj, hogy ahány ember annyiféle módon tekint a topicra. Van akinek ez egy fórum ahol beszélgetni lehet, van akinek egy topic ahol kérdésekre kap választ, van akinek meg hírfolyam.
Szerintem nem úgy lesz nagyobb közösség, hogy mindenki a saját szemszögét erőlteti, mert azzal kizár másokat, hanem ha mindenki próbálja kicsit a másik szemszögét is átélni/megérteni, mert abból alakul ki a tolerancia.
-
@rglaaf
veterán
Az mondjátok már meg hogy ps4-en alap jaték van meg még is bedobál mindenféle szemét dlc mapra?
-
addikt
válasz Tav-Csoves #40635 üzenetére
Nyugalom haver, nem kell azért ennyire komolyan venni...
Amúgy amiatt ne aggódj, hogy a közösség lemorzsolódik, mert innen már nincs hova morzsolódni. A Battlefield Buddiesból mindenki a Battlefield V-öt nyomja, és nem koplarovic végett, hanem mert szerintük olyan jó benne a gunplay és hogy guftabit idézzem, a Battlefield 1-nek „fos meg tölcsér alakú lineáris pályái vannak”...
Amúgy új dolgokat ehhez a játékhoz már ne várj, mert nem fog jönni.
Szerintem egyébként (#40634) posztja rendben van, mert kapcsolódik is a témához, meg meg is tudtam belőle valami érdekeset, amit bevallom nem tudtam.
A (#40633) posztjába már valóban bele lehet kötni, mivel az nem kapcsolódik a témához és offba sincs téve.koplarovic13 téged pedig megkérlek, hogy a nem ide illő posztokat hanyagoljuk és azokat egyébként is kívánatos OFFba tenni, mert túl sok itt a játéktól nagyban eltérő posztok száma az utóbbi időben.
[ Szerkesztve ]
-
Tomassy00
senior tag
válasz Tav-Csoves #40635 üzenetére
Gonosz vagy
-
Tav-Csoves
őstag
válasz koplarovic13 #40634 üzenetére
Kinyírod a topicot, az ide nem illő hozzászólásaiddal!
Nem, nem kérünk se a történelem órás kiselőadásaidból, sem a játékban szerzett fegyver és skin gyűjtögetős hozzászólásaidból, és úgy amblokk.Párszor már el lett mondva, hogy ez egy első világháborút nagyvonalakban szimuláló FPS játék.
Semmi több. De a játék, és a topik nem is akar több lenni. Mi sem akarunk több lenni.Mennek a sok felesleges hozzászólások általad, ami a figyelmet meg elveszi magáról a topik tárgyától, a jatektól!
Általános szituáció, hogy végre megérts minket:
"Jé valami történt azzal a játéknak a topikjában, amivel időnként szoktam játszani, ha nagy nehezen iskola/munka/család mellett kikapcsolódásként játszani szoktam. Hátha írnak valami hasznosat a játékkal kapcsolatban.
Talán egy új játékmód, vagy új pálya? Vagy valaki játék társat keres? Vagy nem indul, akadozik, ahogy nekem is akadozott, és találtam megoldást a saját problémámra, és hatha tudok neki segíteni, és ezáltal ha az ember visszakeres, akkor másnak is tud segíteni...(?)N E M!!
Hanem ezek helyett egy valaki aki a játékhoz alig hozzátartozó hozzászólásal spammeli tele a topikot, és a már így is egyre kevesebb népszerűségnek örvendő játéktól (ami egyébként azért van, mert nem idei játékról van szó) jön valaki, aki szét szemeteli a topikot.
Így közvetlenül kevesebb ember fogja látogatni ezt a topikot, és közvetett módon, kevesebben fognak magával a játékkal játszani, hiszen a közösség lemorzsolódik.
Továbbá vannak jó páran, akik - sajnos, - kénytelenek reagálni ezekrea kéretlen hozzászólásokra már, mert kiüt egy aprócska kis biztosítékot a szürkeállományban....Kérlek szépen, hogy ne tedd.
Tudom, hogy 1-2 alkalommal én is hozzá járultam - legalábbis úgy érzem - a kialakult helyzethez,
1: mert nem rég jött ki egy tök érdekes technikával készült film, ami pont az első világháborút eleveníti fel, eredeti képek digitális rekonstrukciója által, és az akkor használt fegyverek, eszközök hangjának a képre való rámaszkolásával,
2: nem rég költöztem Nagykanizsára, és megindított az Erzsébet téren található első világháborús emlékmű szobra, amit lefotóztam.
Ennyi. Semmi több!!
Nem is akartam többet!
Te se akarj!
Ritkán írok ki ilyen hozzászòlást, direkten egy embernek, és ezért is elnézést, de a csakazértis a
"tanuljunk is ma valamit, azért vagyok itt, hogy lenyomatom legyen az utokor számára" kinyírt![ Szerkesztve ]
-
koplarovic13
tag
válasz koplarovic13 #40633 üzenetére
tanuljunk is ma valamit, azért vagyok itt, hogy lenyomatom legyen az utokor számára
1916 – Az Anglia felett lelőtt német LZ-72 (haditengerészeti lajstromjel szerint L-31) bombázó léghajó kapitányának a körvonalai a földön, miután a brit Királyi Haditengerészet repülőgépei 1916. október 2-án éjfélkor lelőtték a repülőeszközt, és a parancsnoknak ki kellett ugrania. Az LZ-72-t a London melletti Wormley-nál érték utol a brit repülőgépek, majd egy rövid, néhány perces tűzharc során (az akkor új fejlesztésű) gyújtólövedékekkel sikerült felgyújtaniuk a léghajót. A földre zuhanó, lángoló hajó személyzetéből senki sem élte túl. Egy részük az égő hajótestben lelte halálát, míg mások a kapitányhoz hasonlóan kiugrottak a zuhanó Zeppelinből, és a földetérés végzett velük. Testüket a helyszínen temették el. Az LZ-72 lelövése fordulópontot jelentett az addig félelmetes ellenfélnek számító bombázó léghajók elleni harcban. A „Hertfordshire-i rajtaütés”-ként elhíresült eset után megritkultak a Nagy-Britannia elleni német léghajótámadások; a németek később a nagy magasságból végrehajtott bombázásokra tértek át.[ Szerkesztve ]
-
koplarovic13
tag
válasz Hopkins95 #40622 üzenetére
igen, a héten nem is játszottam bf1-t, semmi Asperger
viszont nem tudtam teljesen visszafogni magam, a redditen olvastam, hogy tegnap vagy tegnapelőtt este az EA megint szarakodott?aki a Skarskard család összes tagját ismeri, nyert
https://www.imdb.com/title/tt1686313 Csajvadászat (2010)
A younger brother with Aspergers syndrome helps his older brother find a girlfriend.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz VinoRosso #40629 üzenetére
100-120 között. Teljesen jó, nem laggol. Majd valamelyik nap jövő hétvége felé feljöttök velem egy közös összeröffenésre kipróbálni ha akarjátok, nos megyünk együtt.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz vaguny #40626 üzenetére
Hát én DLCs mapokkal amerikai szerveren találkozom csak szinte. De amúgy jók ám azok nagyon, azokon futottam eddig a legjobb köröket.
Van amúgy EU-s DLC-s szerver is, csak ahogy VinoRosso mondja, sosincs rajtuk ember szinte. De hát itt az ideje megtöltenünk akkor.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz vaguny #40624 üzenetére
Szia!
Szerintem legalább annyian játsszuk a Battlefield 1-et, mint a Battlefield V-öt. Szóval igen, bőven találni fullos szervereket. Amúgy van egy kedvenc amerikai szerverem is, amin ilyen Heligoland - Zeebrugge - Albion pályák mennek folyton. Én most nem fogok játszani a héten, mert jövő hétem vizsgáim lesznek, de jövő hétvége körül visszatérek.Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
vaguny
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy nagyjából milyen a játékos létszám jelenleg BF1-ben PC platformon? Vannak még full-os szerverek, továbbá DLC-s mapok mennek-e?
Köszi előre is!
-
addikt
válasz VinoRosso #40619 üzenetére
Na kíváncsiságból én is kitöltöttem, nekem 18.
(#40620) koplarovic13 Amúgy meg ne haragudj, de nagy kérés lenne nélkülözni az ide nem illő posztokat? Mert már nekem sok. Mert ha nem is sokan, de azért még vagyunk itt páran, akik a játék miatt esetleg még szeretnénk használni ezt a fórumot és nem valami jó, ha valamit vissza akarunk keresni, de minden második poszt a téma mellett van.
-
VinoRosso
veterán
válasz koplarovic13 #40618 üzenetére
Én a szűk érdeklődés,a megszállott gyűjtögetés meg a részletekben való elveszés miatt gondoltam. Ki más tudná a BF 1.0 pályaneveket felsorolni, meg írogatná kockás füzetbe szorgosan a skineket amiket szerzett?
Régen nemigen volt ez köztudatban, így sok a spektrum elején lévő gyerek elkerülte a diagnózist azáltal, hogy kicsit furának, weirdonak lett bekategorizálva. Szóval ha úgy 90-95 előtt születtél akkor simán lehetsz magasan funkcionáló autista vagy aspergeres úgy, hogy nem is tudsz róla. Itt van egy kvíz, ha 32 pont felett érsz el rajt akkor elég nagy az esélye. Nekem 30-at dobott, az olyan határeset, de én egyéb jellemzők miatt felismertem, hogy nem annyira határeset. -
koplarovic13
tag
válasz VinoRosso #40616 üzenetére
öndiagnozis?
szimplán retromániás filmbuzi vagyok, aki görbe tukröt állit az utnánam következő játékos generácio elé
ha aspergeres lennék, ilyen kérdést tennék fel, hogy
keresünk egy adott, első világháborus filmet, mondjuk a videotékák torténetérol szolo, magyar kor-dokumentum filmben
[link] Volt egyszer egy téka (2018)
[ Szerkesztve ]
-
VinoRosso
veterán
válasz koplarovic13 #40615 üzenetére
Megmondom őszintén én azt sem értem miről beszélsz, ennyire nem sikerült másfél év alatt elmélyednem a játékban.
Kissé indiszkrét kérdés, de nem diagnosztizáltak véletlenül téged az autizmus spekrtumzavar skáláján valahol? Ez a gyűjtögetős, rendeszerezős mánia eléggé arra hajaz.
Nem azért kérdezem, mert nekem ez gáz, bár rólam nincs hivatalos diagnózis de azért magam felismertem a saját aspergeres jellemzőimet, szóval pontosan tudom, hogy miről van szó. Nálad meg hát... kilóg a lóláb, hogy rajta vagy a spektrumon. -
koplarovic13
tag
válasz koplarovic13 #40614 üzenetére
meg se merem kérdezni, hogy akad-e itt olyan elvetemült játékos
aki annak idején, a kiegészitők megjelenésekor, a back to basic játékmódban
francia és/vagy orosz standard issue rifle service start szerzett?az angol, amerikai, német, osztrák-magyar, olasz csillag most is megszerezhető még, aki lemaradt róla
[ Szerkesztve ]
-
koplarovic13
tag
válasz VinoRosso #40611 üzenetére
állitsátok meg teréz anyát, terézágyut, pls
sry, jobb nem jut eszembe, 2016. október 21. óta egyetlen egy squad turbót sem vettem, saját felhasználásra sem
és nem is fogok soha
mert nem hiszek ebben a mai, modern Battlefield community szellemben, mindenki csak magára számithat
ezért tartok most itt, összegyüjtottem az osszes Special és Distinguished ládátDe megosztom a tapasztalatom, bő három és fél év után előszor dobott Super Rare Vehicle skint, méghozzá sima battlepack után...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Miért van, hogy két napja nem menti el a grafikai, billentytűzet, stb.. beállításokat? -
VinoRosso
veterán
válasz koplarovic13 #40608 üzenetére
Nálam ez úgy néz ki nem működik. Most figyeltem mert #1 lettem úgy, hogy az első 5-.ben 4 squad memberem volt a leggyengébb meg hatodik és összesen 9 ládikót kaptam. Az előző körben meg ennél rosszabb helyezések voltak a squadomban és huszonx ládikót adott.
Ki érti ezt?
De mindegy is, ezeket se fogom kinyitálni, legalábbis mostanában biztos nem. Van egy csomó squadxp-m már a többi meg annyira nem érdekel. -
VinoRosso
veterán
válasz koplarovic13 #40607 üzenetére
Vino++
-
koplarovic13
tag
válasz koplarovic13 #40607 üzenetére
egyébként rájöttem, meg is osztom a nagyszámjegyu ládajutalmazás titkát
nem elég a nyertes squad tagjának lenni, feltétel, hogy minden tag minél előbb végezzen
ha az első ötben van mindenki, megutotted a főnyereményt[ Szerkesztve ]
-
koplarovic13
tag
válasz VinoRosso #40604 üzenetére
hát ez meg milyen nyelven van, pseudo?
valaki egér makrót ajánlott a rediten, de az a módszer egyáltalán legális?
ma nyolccal több ládát szereztem
a tegnapi 379 láda eredménye pedig
nyertem összesen egy új skint, 50000 scraps-ból, amivel kigyült az összes shitgun skinem
még a hülyének is megéri...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz koplarovic13 #40602 üzenetére
Értem, szóval hajnalban gyorsabb.
Lehet valahogy egyszerre többet is kinyitni? Nekem is összegyűlt 400 körül és nagyon időrabló egyenként a nyitás. 30-at kinyitottam, de nagyon lassan megy, abba is hagytam. -
törölt tag
Hogy lehet egyszerre kinyitni több battlepack-ot? Nagyon sokáig tart kinyitni őket még a videó átugrásával is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SkyShowtime
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lexus, Toyota topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest