Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliensorel
senior tag
válasz Bjørgersson #39693 üzenetére
Többet próbáltam, aztán 416.16-al (jelenlegi) úgy tűnt jó de aztán azzal is elkezdte és elegem lett. De most csak azért is kipróbálom azzal amit írtál, nehogy túl lustának tűnjek
-
steele80
senior tag
válasz fornettisuti #39697 üzenetére
Én 416.81-el játszottam tegnap 3-4 órát hibátlanul.
-
Bjørgersson
félisten
válasz fornettisuti #39697 üzenetére
399.24
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
fornettisuti
veterán
GTX 1070Ti -t hasznal valaki?
Melyik az ajanlott driver hozza?
(Radeonrol valtok)iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Nemo1001
aktív tag
válasz Bjørgersson #39694 üzenetére
rendben köszi fel telepitem akkor azt a 378.92-es.majd ha megveszem a bf5-öt akkor majd lesz valahogy.
-
voodoo98
addikt
válasz Bjørgersson #39694 üzenetére
Elvileg a 400 alattiak jók. Én pár hete a 391.35-öt szerettem meg.
De ez csak BF1-re lesz jó, BFV igényli a 416.34-est legalább! Sőt a 416.81 direkt erre készült.[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Bjørgersson
félisten
válasz Nemo1001 #39691 üzenetére
DDU-val csokkentett modban pucold le a mostani drivert, aztan probald ki mondjuk a 378.92-t.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
válasz juliensorel #39692 üzenetére
Egy 100000-es vgaval felere esik a driver, es nem vagy kepes kiprobalni ket-harom masik drivert, hogy melyikkel jo?
A 399.24-et probaltad mar?[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
-
bul07
nagyúr
Húzom halasztom de lassan megveszem a V-öt és kénytelen leszek megvenni a ládákat 1-be
Jelen állás szerint 460db tudok venni, de van még pár nap így még 10-20 jön hozzáLesz mit nyitogatni
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
fornettisuti
veterán
-
Zsolt!!
aktív tag
Nos én is az 5 eurosok táborát erősitem. Ennyi pénzért ajándék volt.BF4 után nem rossz, de még az 56-os szinten se érzem 2-3 kör után hogy játszanék vele, megunom. A lovas idegesit fel legjobban mi ez tank?Páncéltörö lőszer ami a tankot sebzi 14-et vesz le a lovas életéből vicc. Nyilván akkoriban a lovaságnak nagyobb szerepe volt lehet nem igy kellett volna érzékeltetni.
-
Gyula84
veterán
-
Gyula84
veterán
-
nagyúr
Itt most engem az érdekel hány ember csábult el előfizetésre csak az 1/2 héttel korábbi kezdésért.
Szóval az EA mennyire kapott "felhatalmazást", hogy még lehúzósabb legyen legközelebb.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
bul07
nagyúr
válasz FollowTheORI #39682 üzenetére
10órás cucc is szerintem azért kell hogy tudják szépen feltornázni a számokat
Majd 20 után, és utána majd olyan 2-3hónnapal, na az megfogja választani
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
nagyúr
De kíváncsi lennék most a BF V számaira... meg majd a 10 órás trialok utáni számokra is pár nap múlva.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
zzola
titán
válasz FollowTheORI #39679 üzenetére
BOX-on hogy megtáltosodott! Legutóbb PC-n majd 2x annyi (l)user volt...
-
Aventador91
őstag
válasz FollowTheORI #39679 üzenetére
pubgvel meg 600k játszik egy időben, mégis kihalóban van
-
nagyúr
Az ingyen osztogatás csak megtette azért a hatását.
Főleg boxon szépen visszaugrott a játékosszám.Persze nyilván csak kérész életű lesz a dolog, de azért csak látszik hogy kíváncsiak az emberek rá még ennyi idő után is.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Pedig tényleg ő az, hallgass bele ebbe: Katherine Kingsley Dirty Rotten Scoundrels Interview
Omg, egyszerűen imádom azt az akcentust!
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
addikt
Srácok, ezt tudtátok?
[BF1]Want to know who the female announcer is? Well, here she is...Mert én nem, most már játék közben a hanghoz magam elé is képzelem majd.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
go_trabi_go
kezdő
a battlefield franchise (DICE, nem legyen EA)miért áll üzelti kapcsolatban a logitech-el?
hülyitik a népet vele?[ Szerkesztve ]
-
szuk_jozsef
tag
válasz fornettisuti #39672 üzenetére
Értem ,sajnos nincs stabil 90 fps-em mert az lenne maga a csoda ettől a kártyától de mindenképp kifogom próbálni vsync nélkül is.
AMD Ryzen 2700x,Gigabyte Aorus X470,16gb Hyperx 2133@2800mhz ,Palit rtx 2060,Scythe Ninja 5,Cooler Master MB 500
-
fornettisuti
veterán
válasz szuk_jozsef #39671 üzenetére
ha ugyanazon beállítások mellett van minimum stabilan 90fpsed, aztán vsyncre kapcsolsz, ami fix 60fps, akkor bizony zavarni fog a vsync input lagja
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
szuk_jozsef
tag
válasz Lendova #39670 üzenetére
Erre szeretnék kilyukadni hogy szerintetek mekkora a külömbség a 2 beállítás között érzékelhető e az egyszerü mezei játékos számára is vagy csak placebo és a változás mértéke elhanyagolható?
AMD Ryzen 2700x,Gigabyte Aorus X470,16gb Hyperx 2133@2800mhz ,Palit rtx 2060,Scythe Ninja 5,Cooler Master MB 500
-
Lendova
őstag
válasz szuk_jozsef #39669 üzenetére
Ha téged nem zavar az extra input lag, akkor hagyd úgy ahogy van.
Amúgy a játékban van fps limiter, az options menüben megtalálod.All fiat goes to zero.
-
szuk_jozsef
tag
Szeretek majdnem minden grafikai beállitást maxon tartani hiába csak egy 1060 3gb van a gépben.Még így is megvan a stabil 60 fps full hd-n.Vsync-et szoktam használni anélkül 75-90 fps-em szokott lenni.Az a kérdésem hogy tényleg nagy inputlagot okoz a vsync és érdemes a videokarit maxon járatattni azért a plusz 15-20 fps-ért vagy ilyenkor az input lag is elhanyagolható és kapcsoljak továbbra is vsync-et?
-
-
Tomi0703
addikt
Üdv!
8 helyett ha 16 giga ramok raknék a gépbe, az befolyásolna valamit a játékon vagy elég neki a 8?
Egyelőre 8 van a gépben, ezt ki is használja a játék ahogy észrevettem.
Amúgy egy i5-2310 és egy GTX 950-nel vágtam neki a játéknak, fullhd, full lowon minden, de 30-40 fps-nél tdm-be nem volt többem. 64-es CQ-ről ne is beszéljünk mert az játszhatatlan volt. Cseréltem a vga-t egy RX570-re. De még mindig nem volt az igazi, mert full lowon ugyanúgy 50 körül volt a max fps CQ-be, de sokszor beesett 20 alá. Nem gondoltam volna, hogy kevés a proci a játéknak így cseréltem egy Xeon E3-1275-re (~i7-2600). Na így mindjárt más lett minden, high-ultrán is megvan a stabil 60 fps. Nem gondoltam volna, hogy ennyire kevés lesz szegény i5... +4 szál elkélt.
Úgyhogy gondoltam ha már ennyi dolgot kicseréltem még talán a ram amit lehetne bővíteni. -
fornettisuti
veterán
válasz juliensorel #39664 üzenetére
És fps is csökken(het) vele, DE! nem ez volt szempont, hanem!, hogy többet lásson.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
juliensorel
senior tag
Nekem LG 27MP65HQ-P van két éve, előtte egy nagyon hasonló IPS full hd LG-m volt de csak 24"-os.
Én nagyon szeretem, tökéletesen megfelel a célnak amikre használom.
Mit is mondjak a KD-n nem változtat, akármilyen monitorod van (tudom, hogy az ember szeretne mindenből minél jobbat, ha gamer gépe van...de rá kell jönni, hogy egy bizonyos szint után ezek már nem számítanak)#fornettisuti: Ha növeled a FOV-t akkor viszont minden kisebb lesz a térben amit belátsz, ezt figyelembe kell venni!
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Üdv!
Én pont egy éve vettem ezt a monitort, egy MM-os "Vörös péntek"-i akcióba. [link]Bár a jelenlegi VGA-m egyelőre csak egy 4 gigás GTX 960 (majd egy 2070-es váltja), és emiatt igen csak köhécsel a WQHD felbontás miatt, de a G-Sync miatt gyakorlatilag egyáltalán nem zavaró, ha alacsony az fps szám. Szerintem ahhoz a kártyához, ami neked van, elsődleges szempont legyen a G-Sync megléte, minden más csak utána.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
sixpak
nagyúr
21:9, 34 inch, én ilyet használok már lassan 3 éve, a 1070 még pont elég ahhoz, hogy mindenhol meglegyen a 60fps, 2560x1080-ban....ha többet akarsz látni, akkor ez jó megoldás, ha több fps/magasabb képfrissítés kell, akkor valami más....
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
TXT
őstag
Sracok! Ki-milyen monitoron tolja a jatekot, melyik lenne ehhez (es BF V-hoz) a legjobb valasztas?
Gondolkodom, hogy lecserelem a 27” 1920x1080 16:9 120Hz, matt kijelzos TN paneles monitorom valamire, amin ettol szebb a megjelenites es szebbek a szinek, de tokeletes rajta az utanhuzas is es az sem lenne baj, ha nagyobb lenne a megjelenitett kep aranyaban. Igazabol szeretem ezt a monitort, csak a TN panel nem epp a legszebb megjelenitesben, bar FPS-hez leginkabb ezt ajanljak talan a mai napig is... szoval van egy kis dilemma es ha segitenetek a tapasztalataitokkal, azt megkoszonnem!
Azert itt kertem tanacsot, mert kifejezetten ezzel a jatekkal jatszom amikor van ra idom es Ti vagytok a legtapasztaltabbak ebben szerintem!
Ja, a konfig, ami ala dolgozik: i7 4,6GHz-en, 16GB RAM es egy GTX 1070 Ti 8GB vga.
Elore is koszonom a segito hozzaszolasokat! -
LanyUs
senior tag
válasz Swinegod #39641 üzenetére
A leírásod ráillik a többi részre is. Nekem ebből lett elegem. Meg is utáltam a multit. Egy idő után már nem szórakoztatott, hanem idegesített. Megveszem az összes alapjátékot mindig, single mód kárpótolja a 10-12e Ft-ot, de a millió kiegnél már elvesztem a fonalat. Heti 60 percre van időm, ez a begyakorlottak ellen nem sok
-
go_trabi_go
kezdő
mi az kukri? jó történelmi kérdés, asus gladius kizárva, selejtező kérdés
Black '47
https://www.youtube.com/watch?v=q1W1DLwg3lk -
bul07
nagyúr
Hát én pedig azzal nyomtam sokáig
Egy
Microsoft SideWinder X8-al [link]
Hú nagyon szeretem vele játszani, csak elromolt és már nem tudták cserélni visszakaptam az árát, jó régen
2010-ben vettem 21e Ft körül volt akkor az áraMajd volt LOGITECH Performance Mouse MX, na azzal már nem ment igazán jól a játék, eladtam
[ Szerkesztve ]
-
go_trabi_go
kezdő
válasz Bjørgersson #39647 üzenetére
érdekes kérdés, a logitech cucc esetében én kizártam az ujratöltheto cserélheto elemes cuccokat
csak gyári, nativ
duracel nyuszi, a reklámot hányban láttad?[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz Bjørgersson #39647 üzenetére
Már belehülyülök a sok fszságba!
-
zzola
titán
válasz go_trabi_go #39642 üzenetére
Az igazi "gémerek" nem használnak vezeték nélküli
elemetegeret...[ Szerkesztve ]
-
Ármester
válasz go_trabi_go #39642 üzenetére
leroy is on?
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
go_trabi_go
kezdő
Az igazi hősök névtelenek.
Vezeték nélküli egér vásárlása elött állok. A célom, bf1, továbbra is.
Márkahu vagyok. Képet mellékelnék, csak lebuknék.Latency? 1 ezred szekundum frissités mire elegendo, ha nem befolyásolnak a kábelrengetegek?
[ Szerkesztve ]
-
Swinegod
őstag
válasz Lendova #39640 üzenetére
Pont most mentem 3 meccset
1: Vaux, 600-900-ra nyert éppen az enemy mikor joinoltam
2: Monte Grappa 780-960-ra vesztünk éppen, pont jön az Airship, attól még nyilván lose
3: Az előzőből bentmaradtam, Sinai desert, ahogy lespawnolok akárhova, instant 3 sniper lövi a pofámat, senki nem tesz ellenük semmit, az egész meccsem arra megy el, hogy próbálok feljutni a rohadt hegyre hogy kiszedjem őket, nyilván nekik nem életképtelen mindenki és vagy 3 support campel velük a hegyen, esélytelen. Elhoztam repülőt amint tudtam, hogy legalább minimális esélyem legyen megszabadulni tőlük, de az egész ég az övék, ugye a supportok a hegyen meg az 50-es pilotok akik tudják is micsinálnak még repülőben se hagynak élni, loseHuawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Lendova
őstag
válasz Swinegod #39639 üzenetére
Ezt 50 meccs után el lehet lőni, 250 után már nem. Több vagy kevess %-kal, de rajtad áll, hogy 50% alatt vagy felett vagy-e. Illetve esetedben újoncként, leszel-e, ha tovább játszol.
Van, aki néhány 10 óra alatt felveszi a ritmust, van akinek 1-200 óra, van olyan is, aki pedig soha.A win%-ben benne van, hogy:
-mennyire vagy hajlandó bázist foglalni
-mennyire tudsz lőni
-szoktál-e kooperálni másokkal
-szoktál-e vesztes meccset otthagyni
-csapatot váltaniAz utóbbi 2-t meg kellett jegyezni, sajnos vannak, akik rendszeresen csinálják.
Lehetne ezt tovább ragozni, de dióhéjban ez így kb. fedi a valóságot.
All fiat goes to zero.
-
Swinegod
őstag
válasz IntelKiller7 #39638 üzenetére
Hát hallod nekem ennél még rosszabb winratem van pusztán azért, mert minden egyes alkalommal sikerül az éppen vesztő csapatba raknia a játéknak, ha pedig nem, akkormeg átbalanceol
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
IntelKiller7
veterán
válasz FollowTheORI #39636 üzenetére
Meg az oroszok, csak azt nem érted.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Lendova
őstag
Nekem ez a kedvencem
3x lett lebombázva scout-ként (ha meglátom az ikont, az mindig prioritást élvez...)
All fiat goes to zero.
-
nagyúr
-
zzola
titán
Amikor tombol az értelmiség!
-
apollo12
veterán
hali egy kérdésem lenne adott egy gtx 1080 3930k 4.6ghz én sajnos elég sokszor le droppol az fps mikor nagy tér van vga ilyenkor 50-60% míg a cpu 60%, minden ultrán mit állítsak hogy fps droppok megszűnjenek ?
-
Dtomka
veterán
Van ám. 20 -as és nem csak engem lealáz de a saját csapatát is... score-ban.
(#39623) Swinegod
Tudom és qva idegesítő.Elég régóta 200% dmg szerverekre járok... mert azokon könnyebb ölni.
De! A mai napig ...ki...ott idegesítő, hogy 5 méterre lévő embert sokszor zoomolás nélkül nem lehet lelőni mert úgy szór a fegyver mintha a katonát megrázta volna közben a mosógép....És itt jön képbe amiért várom a BF V-t. Ott nem kellett rázoomolni az enemyre, ha 5-10 m en belül volt... mert rácéloztál, lőttél és már lefeküdt is.
Na mind1, sry a káromkodásért de néha fel...asz a játék
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Szerencsére én tegnap a káosz után jót játszottam pár órát.
Sőt utána átmentem 1 kör BF3 TDM-re is... Noshar... na ott voltak érdekességek már.
[ Szerkesztve ]
-
Lendova
őstag
Több a closet cheater az elmúlt napokban, mint volt. De a sok buta továbbra sem imseri fel ezeket.
Mondjuk 2-3 halál azért kell, hogy felébressze a gyanút.All fiat goes to zero.
-
Swinegod
őstag
válasz Dtomka #39620 üzenetére
Az nálam már megszokott mikor a Lewis gunja jobb dps-t produkál mint az Annihilator 5m-en vagy mikor SMG 08/18 30-40m-en is mintha bipodolt Benét lenne
(#39622) D1Rect:
Olyan akkor szokott lenni mikor az illető Skilya Murometsel vagy valamelyik tankkal megy, esetleg olyan squadban ahol 5-en vannak és ebből 4 medicHuawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
bul07
nagyúr
-
voodoo98
addikt
FPS drop-okat nem tapasztaltok? Vagy egyéb performancia változást?
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
nincsnév007
őstag
imádom, hogy minden hétvégén dupla xp van
-
IntelKiller7
veterán
válasz Bjørgersson #39578 üzenetére
Ingyé'.
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
voodoo98
addikt
Megint érkezett 25 láda!
-
Swinegod
őstag
Na nem mintha meglepő lenne, a gas meg incendiary broken szarok, minap Achi Babán a fal másik felére dobták az incendiary-t és úgyis elégtem, az hogy a gáz pedig átmegy a falon meg padlókon már első nap óta baj illetve abban is megfulladsz hogy 10m-re arrébb van gáz és konkrétan semmi sincs a közeledbe
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Lendova
őstag
Mágia!!!444 Lehet már játszani.
All fiat goes to zero.
-
nincsnév007
őstag
Reaper lesz az ezt én is megszívtam
-
nagyúr
-
nagyúr
Pedig most akartam behúzni a road to BFV cuccokat... na majd akkor később.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest