Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula84
veterán
válasz Don't Panic #40199 üzenetére
lehet nem is tudnak róla
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Gyula84
veterán
válasz Don't Panic #40197 üzenetére
nem megy itt se [link]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Don't Panic
senior tag
másnál se csatlakozik az EA online fostengerére ?
-
Gery9112
őstag
válasz koplarovic13 #40195 üzenetére
Ha arra célzol, hogy az Operation-ben nem számolja el a pontokat az operation battlepackhez akkor nem vagy egyedül.
Nekem eddig 3 próbálkozásom volt, egyiknél se számolta el cserébe kaptam 3 battlepacket.
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
koplarovic13
tag
Battefield 1 anomáliák sorozat, amit csak én észlelek? érdekes
Első jelenség megfigyelésének időpontja, tegnap este. Ma megint tapasztalható, szintén este, tehát ismétlődő sorozat.
Mire gondolok? operation battlepack -
Griff55
senior tag
8 giga ramról most upgradeltem 16 gigára, és valóban stabilabbnak érződik, de nem csak a bf hanem más játékoknál is. (plusz saját rossz szokás, hogy nem zárogatok mindent be, csak azért, mert elkezdek játszani)
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
voodoo98
addikt
Töröltem kb. 20-25 hsz-t megint!
Srácok, ne gyilkoljátok egymást légyszi!Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
csibe1
addikt
válasz Bjørgersson #40163 üzenetére
Igen, a BF4 már a 6 magot is használta, ha volt annyi.
Amúgy meg már a BF3-nak is kellett a 8GB RAM, sokkal jobban futott vele." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
Bjørgersson
félisten
Nincs rosszul megirva, keves a negy szal. Mar a BF4 is nagyon szerette a HT-t, pedig az meg regebbi jatek.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
nagyúr
Pedig kb de, mondjuk az tulzás hogy beesik és mindig ennyire... de a BF 1 és a BF V is eléggé prociigényes játék lett.
Egy Haswell i7 a BF1-nél kb határeset, BF V alá meg egyértelműen már kevés a maximálisan sima játékhoz... de ettől még bőven játszhatóak... alig van probléma.Ezek a játékok jól skálázódnak a szálakra, ezért a HT-t és a több magot is meghálálják.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Griff55
senior tag
válasz Aventador91 #40158 üzenetére
Csak nem te is rajongója vagy Vká mesternek?
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
Vanir
veterán
Kis follow-up, i5-8500-ra váltottam, illetve megdupláztam a RAM mennyiségét, 120 FPS alá nem igen esik be azóta high-körüli beállítások mellett. Nem emiatt váltottam nagyobbra, tekintve, hogy szerintem heti 1-2 óránál többet nem játszom vele, de azért jól esik nem beröccenni 40 FPS alá.
Továbbra is nonszensznek tartom, hogy ennyire nevetségesen rosszul legyen egy játék megírva, hogy egy 4-5 éves high-end proci ilyen szinten kevés legyen neki, amikor ennél újabb játékok is vajsimán futottak.[ Szerkesztve ]
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Rony949 #40154 üzenetére
Saját Reddit fórumszekciót is nyert magának az alkotóművész a következő linken.
Külön kiemelném, hogy a fejre és a kezekre maradt erőforrás, de Dr. Strange azért megtartotta az oldalt diszkréten meghúzódó MP18-as géppisztolyt.
-
Gyula84
veterán
-
Rony949
őstag
-
koplarovic13
tag
válasz FollowTheORI #40151 üzenetére
Admin is van még?
Pacsi, viszont a szakzsargonból még mindig nem értek semmit, ámbátor holnap aratok.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok !
Az lenne a kérdésem, hogy , hogy áll a Multi ? Van még játékos ? Illetve csalók ?
-
nagyúr
válasz Bjørgersson #40147 üzenetére
Meg, mivel a mostani gépébe simán belemegy a 4790K...
Legalábbis ha igaz az adatlapja.
(#40148) Csaber
Világos, de ha csak 60 ezer forintom van akkor tökmindegy, mit vehetnék 110-ért.
Ettől független igen, ha van pénz új gépre, akkor azt kell venni nyilván.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Csaber
senior tag
válasz FollowTheORI #40146 üzenetére
reálisan nézzük már ryzen 2600 45000+ 2*8GB 3000 Mhz cl16 ram 27000+ veszel egy 30000 Ft-ért alaplapot....kb körberöhögi a jelenlegi gépét....
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz FollowTheORI #40146 üzenetére
Miert, a 1150-es alkatreszeket megtartja emlekbe?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
nagyúr
válasz Bjørgersson #40145 üzenetére
Ez nem teljesen ilyen egyértelmű ha nincs pénz...
Mert egy 4790K megvan 60-70-ből mondjuk minusz ha el tudod adni ami most van.
Míg egy 6700-hoz lap, memória meg minden más kell... akkor meg már inkább tényleg mindenből új és egyikkel se vacalokni... viszont az nem 60-70 ezer, hanem 160-170 lesz. Kis túlzással.
Szóval pénz döntése is, most 60-70 ezer vagy 2-3-szor annyi.
Illetve ha nincs annyi most, de valami kell, akkor marad a procicsere.[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
-
Vanir
veterán
válasz Bjørgersson #40143 üzenetére
Mindenképp szeretnék már újabb konfigra váltani, és előreláthatólag olcsón meg fogom úszni. Gondolkodtam egy 4790K-n, de most jobban megéri az ugrás a 8-as szériára.
-
Bjørgersson
félisten
Ha nem akarsz sokat raszanni, mar egy nonK i7-4770 is nagy elorelepes lenne a HT miatt.
-
-
koplarovic13
tag
-
fornettisuti
veterán
válasz koplarovic13 #40139 üzenetére
Az, hogy ez egy kép!
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
koplarovic13
tag
ez votl már, mi a különbség a két kép között?
-
Lendova
őstag
-
koplarovic13
tag
válasz Bjørgersson #40136 üzenetére
A végén még lefényképezem az első vasat, amelyiken a bf1 futott, nem volt olcsó móka
akkoriban még sokan voltatok itt..
Szép is lenne, NVIDIA GeForce GTX 960M ha jól emlékszem -
Bjørgersson
félisten
Procilimited van, főleg így, hogy lowon játszol. Toljad fel szépen ultrára a grafikát, hadd dolgozzon a vga is. Nem kompetitív esport játékról van szó.
-
Csaber
senior tag
A géped leírása alapján 8 GB ramod van ez kevés... Anno az i5 2500K mellett is hirtelen megtáltosodott a játék minimum és az átlag fps-e miután 2x4 Gb 1600 cl9 -ről 2x8 GB 1600 Cl9-re váltottam...próbálj meg kölcsönkéri+ramot és az eredmény tudatába dönts...A low beállítás még nagyobb cpu limitet okoz....
-
Vanir
veterán
Sziasztok! Amikor kijött a játék egy 1050 Ti és egy 4590S társaságában vígan elfutott komolyabb dropok nélkül. Most visszaraktam, és egy 4690K + 1070 Ti kombóval 30-ra esik le néha az FPS, full low beállítások mellett 1080p-ben, végig 100%-os CPU kihasználtsággal. Minden más játék hibátlanul megy. Tényleg ekkora hulladék lett a játék? Lehet ezzel bármit kezdeni? Elég sok hasonlót olvastam Redditen, meg a hivatalos fórumon is...
-
koplarovic13
tag
Hogy kell elvenni a fanatikusok kedvét a játéktól?
Két, egymás követő tesztesettel még nem találkoztam 2016 október 22. óta.
Ez volt az igazán felháborító az egészben.
Az operációs battlepack-ra hajtok, egymás után két különböző szerveren futottam bele csalókba.
Mármint két különböző csalóba, de olyan csalóba, aki igazán csaló, fullba tólja a mókát.Ez volt már?
zombik vs ww1 -
Csaber
senior tag
Ingyenes lett valami mai nap Fila 97 körökön keresztül 100+K/d de lelőttek vagy 600+ méterről at-rockettel miközben én repülővel voltam ...kb 5 ember volt egy csoportba de 3 flare mellett se látszódtak a térképen...150-300-as ping mellett lelőhetetlen orosz játékosok ....komolyan mi af@szért jó az nekünk hogy felengedik az orosz játékosokat európai szervere ... most komolyan nem tudok olyan játékot mondani ahol a bannolt játékosok fele ne orosz lett volna......még egy nyomi pinglimitet se tudtak éveke alatt ebbe a játékba beépíteni ...A waffenSS és Stalin stb néven nyugodtan lehet regisztrálni a BF1-ben senkit sem érdekel miközben alig "páran " haltak meg miattuk ...
-
koplarovic13
tag
Jaj, ugyanaz a gyerekbetegség sújtja ezt a játékot, mint a születése óta, én már csak tudom.
-A játékosok alapból önzőek, emberből vannak. Ezért nem is hibáztatom őket. Ki akar önként csapatot váltani, amikor 1 vs 2 csapatlétszám különbség áll fenn.
Értékes munkaóra, pontszám lehet benne, nem mellesleg a 2.5-ös pontszám szorzó tényező is igazán vonzó.
Megoldás, vissza az eredethez. Battlefield 1942, senki nem mérte, naplózta az egyéni teljesítményt, mégis a mai napig játszom vele.[ Szerkesztve ]
-
mcnab
csendes tag
Mostanabán mintha újra sok csaló lenne vagy csak én lettem bénább( a 62/0 K/D arányú csávó enyhén gyanús), mindenesetre az én játék kedvem elment mára.
-
koplarovic13
tag
Sziasztok!
Mi az oka, hogy az aktuális, mai héten nincs scrap exchange lehetőség?
Ugyanaz a skin felhozatal/cserebiznisz fogadott, mint előző héten.
Tudtommal, hetente frissítik a kínálatot...[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
válasz koplarovic13 #40126 üzenetére
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
koplarovic13
tag
válasz FollowTheORI #40125 üzenetére
Mechanikus billentyűzetre rátérve,
A kapcsoló színe is számít, ha jól értem. Milyen különbségek tapinthatók, kézzel foghatóak?
Szeretnék egy ilyet kiosztásút, beruháznék rá, ha megéri.... -
nagyúr
válasz koplarovic13 #40124 üzenetére
Én 1600-al használom... de felbontás függő is... meg egyéni ízlés is mennyit szereted/tudod tologatni az egeret.
[ Szerkesztve ]
-
Tomassy00
senior tag
válasz koplarovic13 #40122 üzenetére
Jajjj most látom hogy van külön is akció rá Battlefield 1 Revolution Premium pass stb... 9,99 euro.
-
Tomassy00
senior tag
válasz koplarovic13 #40120 üzenetére
Origin : Battlefield™ 1 Revolution & Titanfall™ 2 Ultimate bundle! 11,99 euro most. Én ezt venném ha "gyorsan" kellene. Másról nem tudok...
- Battlefield™ 1 base game
- Battlefield 1 Premium Pass with 4 themed expansion packs: They Shall Not Pass, In the Name of the Tsar, Turning Tides and Apocalypse.
- Red Baron Pack, Lawrence of Arabia Pack and Hellfighter Pack – containing themed weapons, vehicles and emblems.- Titanfall™ 2 base game
- Deluxe Edition content:
- Scorch Ion & Prime Titans
- Deluxe Edition Warpaint for 6 Titans
- Deluxe Edition Camo for all Titans, Pilots & Weapons
- Deluxe Edition Nose Arts for 6 Titans
- Deluxe Edition Callsign- Jump-Starter content:
- All Titans unlocked
- all Pilot tacticals unlocked
- 500 tokens to unlock loadouts, cosmetics and gear
- 10 Double XP tokens to help you hit the ground running in multiplayer.
- Underground R-201 Carbine Warpaint -
koplarovic13
tag
Sziasztok!
A Battlefield 1 honnan, milyen forrásból szerezhető be jelenleg a legoptimálisabb áron?
Fizetős megoldásra gondolok, dobozos vagy hivatalos letöltős.[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
Én megvettem a V-t karácsony körül, de csak párszor játszottam vele, egyszerűen nem fog meg. Leginkább a fegyverek totál más működése zavar, nem tudom megszokni. Emellett az ellenfelek-re sem áll rá a szemem, tudom, hogy realisztikusabb, hogy nem lehet rögtön megmondani, hogy barát vagy ellenség, de ez egy játékban szerintem inkább zavaró..
Pár hónap kihagyás után újra BF1-ezek, és nagyon élvezem, újra, a hibái ellenére is. Fejlesztettem a gépem is azóta, most már egy 1080Ti van a 6700k@4.5Ghz mellett, 16Gb ram társaságában, de még így is előfordulnak akadások néha. Tegnap konkrétan ez miatt haltam meg, futottam volna el egy ellenfél mellett, észre vettem, ráfordultam, amikor kb. 1-1.5mp-re bedadogott a játék, és így ő lőtt le, pedig ő vett észre később.
Viszont ha már írok, kérdeznék is: a különböző Elite class kit-ek megjelenése egy adott ponton mitől függ/hogy működik pontosan? Mintákat már ki tudtam venni, de nem teljesen kerek a működése.
[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
-
fornettisuti
veterán
válasz muszurkefal #40115 üzenetére
Majd ha €5 lesz, mint az 1 volt, de még akkor is túlárazott lesz.
-
muszurkefal
aktív tag
válasz juliensorel #40113 üzenetére
Legtöbb pálya és játékmód nem is játszik már...
Ez indított arra, hogy 50%-os leárazásban megvegyem a V-t.
-
juliensorel
senior tag
válasz koplarovic13 #40112 üzenetére
Nyugi, teljesen szokásos, hétköznapi amiket írsz Az introkat pedig mondjuk lehet skippelni, de csak egy idő után, de emellett is valóban kib@szott idegesítő. Ez már ilyen játék. Legtöbb pálya és játékmód nem is játszik már...
-
koplarovic13
tag
Sziasztok!
Életem a lehetőséggel, Battlefield 1 free play trial és feltelepítettem a játékot. Megosztanám a tapasztalataimat, hátha valakivel egy cipőben járunk. Előre kikötöm, hogy a játékidőm limitált volt, nem volt lehetőségem minden játékmódot kipróbálni.
Milyen gyakran fordulnak elő ezek az esetek, arra lennék kíváncsi.
Operations játékmód, a betöltési idő nagyon sokáig tart, a bevezető animációt nem lehet skippelni, unalmas egy idő után.
A csapatok létszáma kiegyensúlyozatlan, megfigyeltem 1:2 arányokat is.
Elég sűrűn előfordulnak félelmetes, szinte lehetetlen k/d arányú játékosok is[ Szerkesztve ]
-
Madn!ght
addikt
-
voodoo98
addikt
Visszamenőleg kitöröltem kb. 50-60 hsz-t, ami Leroy-hoz köthető. Kérem, hogy maradjunk on-ban. Leroy pls!
Dtomka, amiket kértél azokat is kitöröltem. (korábban elkerülte a figyelmemet.)
1. vh-s cikkek, infók off-ban lehetnek, lazán kapcsolódik.(ezt a hsz-t holnap ki fogom törölni!)
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest