Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Tav-Csoves #40635 üzenetére
Nyugalom haver, nem kell azért ennyire komolyan venni...
Amúgy amiatt ne aggódj, hogy a közösség lemorzsolódik, mert innen már nincs hova morzsolódni. A Battlefield Buddiesból mindenki a Battlefield V-öt nyomja, és nem koplarovic végett, hanem mert szerintük olyan jó benne a gunplay és hogy guftabit idézzem, a Battlefield 1-nek „fos meg tölcsér alakú lineáris pályái vannak”...
Amúgy új dolgokat ehhez a játékhoz már ne várj, mert nem fog jönni.
Szerintem egyébként (#40634) posztja rendben van, mert kapcsolódik is a témához, meg meg is tudtam belőle valami érdekeset, amit bevallom nem tudtam.
A (#40633) posztjába már valóban bele lehet kötni, mivel az nem kapcsolódik a témához és offba sincs téve.koplarovic13 téged pedig megkérlek, hogy a nem ide illő posztokat hanyagoljuk és azokat egyébként is kívánatos OFFba tenni, mert túl sok itt a játéktól nagyban eltérő posztok száma az utóbbi időben.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Tomassy00
senior tag
válasz Tav-Csoves #40635 üzenetére
Gonosz vagy
-
VinoRosso
veterán
válasz Tav-Csoves #40545 üzenetére
Valaki találkozott már azzal, hogy elmegy a hang játék közben?
Rohadtul kezd idegesíteni. Régebben is volt ilyen de ritkán, viszont most a héten nagyon besűrűsödött. Nem tudom van-e köze a downtimehoz.
Tav-Csoves :
Csak BF1/4 vagy más játék is ilyen?
Event viewer application logja mit mond? -
koplarovic13
tag
válasz Tav-Csoves #40525 üzenetére
szoftveres megközelítés helyett én még mindig a hardveres győzelem híve vagyok
az egerek mellett a mechanikus billentyűzetek a másik mumusomper pillanat is egy 60%-os mini vásárlása előtt állok, haladok a korral, de 7 változatban kínálják:
földi halandó tapasztal valami érdemi különbséget közöttük?
Cherry MX black
Cherry MX Brown
Cherry MX Red
Cherry MX Silent Red
Cherry MX Speed Silver[ Szerkesztve ]
-
Tav-Csoves
őstag
válasz Tav-Csoves #40523 üzenetére
kérdésemre a válasz: igen, lehetséges, egy hullám alatt többször is megjelenhet az elit class egy pályán, és a harcoló felek egyik oldalán.
emiatt nem cheater akit láttam. Egyszerűen újra felvette... -
koplarovic13
tag
válasz Tav-Csoves #40507 üzenetére
Mikor fogjuk kiegyenlíteni a két oldalt?
ideje lenne, én benne vagyok, mióta a bf1 játékos számok se publikusak -
koplarovic13
tag
válasz Tav-Csoves #40504 üzenetére
Igen, ez nekem is feltűnt már
a játékosok észre se veszik, hogy nem engedélyezett fegyvert használnak ellenük az adott pályán
beírom chatbe, worms armageddon, vajon melyik volt a leghalálosabb fegyver?The Signal Flare is one of two special gadgets available to the Infiltrator elite kit. It marks a target area for bombardment by friendly artillery.
[ Szerkesztve ]
-
VinoRosso
veterán
válasz Tav-Csoves #40504 üzenetére
Az utóbbi időben? Én kb egy éve játszom de kb mindig ilyen volt. Na jó, nyár óta kicsit nyíltabban csalnak, de mindig inkább azok a szerverek mentek ritkaságszámba, ahol nem volt csaló.
Egy pár hete amúgy egy squadban nyomtuk Suezen, akartam egy squad xp boostot eltolni ennek örömére, de mire rányomtam volna kidobott a szerver és ahogy visszaléptem már betelt a squad. -
VinoRosso
veterán
válasz Tav-Csoves #40479 üzenetére
Kattintottam én mindenhova. Egyedül dupla klikkre reagált, de arra ráspawnolt.
-
Raymond
félisten
válasz Tav-Csoves #40474 üzenetére
Volt errol par making of clip amikor kijott eredetileg, ez egesz jo, van sok reszlet mit es hogyan csinaltak: [link]
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
VinoRosso
veterán
válasz Tav-Csoves #40442 üzenetére
Tök fölösleges. A héten láttam egy csalót (AKT-Sapiens) akit már augusztusban is csillióan reportolnak. Nem bannolják őket, legalábbis jó pár hónapig nem.
-
Tomassy00
senior tag
válasz Tav-Csoves #40442 üzenetére
Mert ilyen a világ...Romlott és érdektelen...
-
koplarovic13
tag
válasz Tav-Csoves #40438 üzenetére
kis pénz, kis foci, nagy pénz nagy foci, holnap lesz az avató...
-hozzá lehet szokni a lyukakhoz, elsőre szokatlan, már ami a tapintást érinti
-letöltöd a gagyi gyári szoftvert a native helyett, hogy ne szivárványozzon, rontsa a szemet
-a gombok nem szabhatók egyénileg testre, mármint fizikailag nincs mód a cserére
-a vezeték érdekes kérdés, elsőre cipőfűző érzés, hogy mennyire lesz tartós
-a görgő és nyomógombok gagyibbak
-az érzékelő minősége? a szenzor kb ugyanaz szerintem[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz Tav-Csoves #40438 üzenetére
Akinek meg izzadósabb a keze vagy jobban rámarkol, annak milyen szépen látszik majd a minta a tenyerén.
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
Tav-Csoves
őstag
válasz Tav-Csoves #40417 üzenetére
Driver delete, régebbi felrakása megoldotta a gondot.
-
Gyula84
veterán
válasz Tav-Csoves #40413 üzenetére
geodéta szüneten van
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Tav-Csoves #40418 üzenetére
Beacon, nem bacon.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
VinoRosso
veterán
válasz Tav-Csoves #40418 üzenetére
Elit class tudja deployolni. [link]
Na meg a cheaterek, mert ők god mode-ban tolják.
Ja amúgy a héten nekem is szarakodtak a szerverek.
Ki nem dobott, de többször volt olyan, hogy kiválasztottam a szerver listából a nekem tetesző mapot, aztán más mapot írt ki, majd egy harmadikat töltött be. Vagy a meccs végi szavazáson felajálott 2 map helyett egy haramdik töltődött be. De olyan is volt, hogy quit után nem tudott visszalépni a menübe, alt+F4 és restart segített csak.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Tav-Csoves #40417 üzenetére
Jaj várjál, olyanról beszéltek, hogy játszol és egyszer csak random kirak az asztalra minden további nélkül? Mert ilyen volt nekem is hétfőn mikor játszottam, csak hát én ennek nem tulajdonítok nagy jelentőséget, mert ezt szokta néha csinálni. Szaggatni kezdett a kép és egyszer csak hirtelen kidobott.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
addikt
Jelentve mindkettő. Játszottam a napokban elég sokat a játékkal, de én ezekkel a cheatekkel most nem találkoztam. Különösen az teleportos, ilyet még életemben nem láttam!
(#40415) pipo112 Nálad lesz a hiba szerintem, nekem gond nélkül fut, bár az én véleményem számodra talán nem annyira mérvadó, mert én Full AMD-s vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
VinoRosso
veterán
Az csak egy spawn beacon amit gondolom hozzá köt a revive hackhez. Lehet auto revive-olni enélkül is. A videón invisibility hack is van.
-
addikt
válasz Tav-Csoves #40398 üzenetére
Úgy repült a report, mint annak a rendje. Ha én lennék a szerver admin, úgy repülne azonnal a banhammer, hogy csak úgy zörögne.
-
addikt
válasz Tav-Csoves #40396 üzenetére
Milyen béna a német bemondóhang, még nem hallottam eddig Az angol sokkal jobb.
Láttam a fazont, na ilyenek végett jól jönne a privát szerver. Amúgy ahogy olvastam a kolléga kommentjét, ezek szerint nem is olyan egyszerű sajátot csinálni, sőt, jelenleg konkrét lehetetlen.
Jelentés Originene keresztül megy. Origin - Friends - Add friend... - nevét beírod és a Send friend request gombnál bal oldalról lesz ilyen fül ott pedig Report User.
-
addikt
válasz Tav-Csoves #40394 üzenetére
Jelentettem, Beaaaazy-t szintén. Ez jó ötlet hogy beírjátok ide, így is segítjük egymást.
Amúgy gondolkodom, hogy kéne bérelni privát szervert. Ha lenne rá érdeklődés felőletek, akkor jelezzétek felém, mert komolyan gondolkodom rajta. Így a csaló probléma sem lenne gond, mert azonnal repülnének a szerverről.
-
addikt
válasz Tav-Csoves #40383 üzenetére
Hello!
Ez csak a DLC.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest