Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ptesza
senior tag
válasz 2thletme2day #7833 üzenetére
Akkor én kidobtam azokat a részeket és most nincs fotóm róla. De az biztos, hogy szemmel is láthatóan jóval vékonyabb volt. Próbáltam az egészséges részt kézzel megnyújtani de nem volt maradandó alakváltozás ilyen mértékben. Kb,1 méternyi szakasznál tapasztaltam ezt több helyen. Számomra egyértelmű hogy anyag/gyártási hiba volt. Nagyobb tárgyaknál már van ok az aggodalomra. Jó ez a Bambu HS TPU mert piszok gyorsan lehet nyomtatni de ez előfordulhat.
-
Emunem
senior tag
válasz 2thletme2day #7833 üzenetére
gatyamadzagnak jó lesz
Szép kis tömörülés. Egyértelmű, hogy valahol túl vastag neki, aztán egyszer csak elszakad a szál egy feszültségi pont fölött... végülis mind2 esetben a filamentben levő feszültség volt az oka... De nem úgy van az, hogy miközben húzza be, elvileg a rugalmasságánál fogva megnyúlik, ergo keresztmetszet csökken, így le megy akár 1,75 alá is? Próbálj meg egy kis ellenállást (gumi/bőrlapot, vagy valamit) amivel az orsó gördülését tudod minimálisan fékezni. Lehet megoldás lenne. Kíváncsi vagyok segít-e? Ezt persze pusztán elméleti síkon feltételezem.
[ Szerkesztve ]
"... hát persze ..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest