-
GAMEPOD.hu
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
tserrof77
őstag
-
ArthurShelby
addikt
válasz laca891 #37332 üzenetére
Szerintem kéne. De ezt honnan tudom meg egy laptop esetében?
Ennél a laptopnál már alapból a számozásnál elvesztem (l500 van core 2 duokkal is, és i330m-el is).
A chipset szerintem támotaja, de össze kell tennem hozzá, hogy leellenőrizzem mi is van benne.Az alaplapra NSWAA 1.6 bios matrica van téve (és én is 1.6-os bios-ra emlékszem), illetve még egy u22 8 a88 van alatta.
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
SKyle
tag
válasz laca891 #36148 üzenetére
Laca, Papooo
Köszi a gyors választ!
Laca: ahogy Papo irta a W7 serialom érvénytelen lett az upgrade során, szóval akkor milyen serial-t adjak meg W10 telepítéskor? Vagy ne adjak meg?
Ha jól tudom (amúgy a lányomé a laptop) nem MS userrel (Outlook, Hotmail) volt használva a laptop, hanem helyi bejelentkezéssel (Gmail cím)...[ Szerkesztve ]
They're my friends. I make them. (J. F. Sebastian)
-
Penguin95
senior tag
válasz laca891 #35535 üzenetére
Én nem ajánlom a Conductonaut-ot, ha nem használtál még korábban hasonló pasztát. Ez ugyanis kb. folyékony fém, amiből ha csak egy csepp rossz helyre kerül, zárlatot okozhat. Rossz helyre pedig könnyen eljut, mivel nagyon könnyű túl sokat felvinni egyszerre, és emellett még nagyon híg is. Továbbá nem mindegy, milyen fémmel érintkezik, mivel az alumíniummal például nem bánik jól, réz esetén viszont használható. Hőfokot tekintve ugyan nagyon sokat tud segíteni (5-25 fok, attól függően, min használod), de annyi nehézséggel jár együtt, hogy én nem szoktam javasolni. Az MX-4 egy teljesen jó paszta, szerintem maradj annál. Ha pedig mégis szeretnél egy kicsit jobbat, akkor Thermal Grizzly-ből a Hydronaut-ot tudom ajánlani. Évek óta ezt használom laptopokhoz, asztali gépekhez, és nekem nagyon bevált. Van még az eggyel jobb Kryonaut is, de azt kicsit nehezebb kezelni, és drágább is, cserébe kicsit jobb csak hőelvezetésben.
-
dugo_
veterán
válasz laca891 #34058 üzenetére
Igazából ennyi pénzért sem éri meg, sőt.
Tuti nem magyar garanciás (bár egy Telemax-szal mennyivel lenne előrébb az ember? ), nemzetközi bill van ráírva, szóval valahonnan Európából van összekummantva ilyen-olyan okos úton.
Lehet a románokhoz küldözgetni garival, aztán vagy megjavítják Bukarest-alsón egy zugszervizben vagy nem...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- ROG Strix G713QE 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar