-
GAMEPOD.hu
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drughi
addikt
Üdv,
Adott egy régi notebook, amin van micro HDMI csati.
Ezt szeretném TV-vel összekötni, es filmet nezni rajta.Ehhez eleg egy sima kábel?
A TV sem mai darab, de hdmi azert van raajta. -
Drughi
addikt
Sziasztok,
Egy alap netezős, néha játszós notiról lenne szó ( pentium proci, 1x4gb ram, 1gb vga)
Kicsit lassúcska és nem egyszer a ram 80-90%-on megy. Gyorsulna a gép ha 4+2gb ram kerülne a gépbe? Ssd kesz beletéve majd, de addig... 3-4e ft nem nagy tétel lenne most.
Gondolom ha dual ram lenne akkor csak számítana valamit...[ Szerkesztve ]
-
Drughi
addikt
Sziasztok,
Lenovo Z510, Win 8.1 x64, a következő problémával:
A wifi jel erőssége folyamatosan változik. Néha meg is szakad.
Mivel másik laptopon és a telefonon is tökéletes a net, marad ez a gép.
Olvastam, hogy voltak ezzel a típussal hasonló problémák. Mi lehet a megoldás? A legfrissebb driver van fent, ami a lenovo oldaláról származik. -
Drughi
addikt
Üdv,
Kellene egy kis segítség.
Vettem ma egy Z510 et
Pendriveról szeretném telepíteni a win8at, de nem tudok belepni a biosba.
Csak a dos jon be ahol folyton az időt meg a dátumot akarja beallitani.
Hogy tudok belepni a biosba és kivalasztani, hogy Pendriveról bootoljon?
F1-tol F12ig nyomtam, de nem lep be. -
Drughi
addikt
Üdv,
Samsung Np350V5C laptophoz kellene valamiféle színkalibrálás. Van ehhez valami színprofil vagy alkalmazás?
Tegnapig egy Probook 4535s gépet használtam és sokkal szebb színei voltak, a játékok is szebbnek hatottak. Ez a samu elég fakó -
Drughi
addikt
Üdv,
Adott egy samsung NP350v5c-s05hu típusú laptop.
Benne egy AMD 7670 kártya,a mit nem tudok működésre bírni.Próbáltam a gyártó oldaláról leszedett driverrel, illetve a samsung driver frissítő programjával, de hiába települ föl, nem megy.
Eszközkezelő ilyenkor látja.
AMD oldaláról leszedett 13-1_mobility_vista_win7_win8_32-64_hydravision felmegy, míg a catalyst_mobility_64-bit_util nevezetű nem. Utóbbi azt írja nincs megfelelő hardver ahhoz, hogy települjön.Tud valaki segíteni?
Amik feltelepülnek sikeresen akkor sem látom az ati programját (értesítési területen pl)
win 8 x64
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen házat vegyek?
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500