-
GAMEPOD.hu
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Oppenheimer #23494 üzenetére
Kiderítettem, hogy 1 RAM slot van. Arra pedig nincs Google találat, hogy valaki m.2 SSD-t rakott volna bele, és az OS-t arról bootoltatta volna. Itt meg az van, hogy legfeljebb csak 24GB-os SSD-t lehet az m.2 portba rakni. Most én is arra a kérdésre keresem a választ, amire a csávó a lenovo fórumon.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
MurdR
veterán
válasz Oppenheimer #23491 üzenetére
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Dell XPS
veterán
válasz Oppenheimer #11601 üzenetére
Mivel itt beszélgetünk a fórumon, így nem a kozmetikumokra gondoltam.
Üdv, Dell XPS
-
Dell XPS
veterán
válasz Oppenheimer #11591 üzenetére
Érdekes, hogy a szenzorok alapján nem azonosítja..
Nem ugrik a gari, de nincs esetleg spray, amivel esetleg megmozdíthatnád?
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
-
Impressa
őstag
válasz Oppenheimer #11595 üzenetére
Ennél a típusnál már "elvileg" garanciavesztéssel jár a szétszedés... gondolom tudod, hogy bill felől kell szétszedned, mert minden az aljához van rögzítve. Elképzelhető, hogy a bill. alatt lesz a matrica, akkor onnan nem menj tovább...
[ Szerkesztve ]
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
xcds
őstag
válasz Oppenheimer #11595 üzenetére
Ha nincs nyoma, hogy szétszedted...
-
Impressa
őstag
válasz Oppenheimer #11591 üzenetére
HWiNFO 64 dobd fel.
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Oppenheimer #11588 üzenetére
Ha itthon szétkapnám megnézni a fanokat, ugrana a gari?
-
Ruszki
senior tag
válasz Oppenheimer #11572 üzenetére
Üdv!
Lusta voltam megnézni a linket!
Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
Dell XPS
veterán
válasz Oppenheimer #11575 üzenetére
Jól sejted, bár ha nem működne, akkor játszani sem tudnál rajta, régen lekapcsolt volna. Esetleg egy HWiFO -val ránézhetnél, ott ellenőrizhető a ventilátor fordulatszáma.
KISDUCK kolléga javaslatát ki kellene próbálni, én is nem egyszer láttam, olvastam a fórumon, hogy bevált megoldás. Hátha..
Üdv, Dell XPS
-
Dell XPS
veterán
Szia,
Mi lett az előző problémád megoldása?
(#11559) Bizsu1st : Szerintem nem. Táp nélkül, akkumulátorról nincs ilyen problémád soha?
(#11563) FlashLed : MXM -es videokártyák ma már csak komolyabb gépekben van, és ott sem egyszerű a bővítése. Sok esetben nem is lehetséges, még a processzor csere sem, pl.: ASUS ROG G750
Egyébként miért főznéd meg? Nem szokott probléma lenni a GPU -val..
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
-
Impressa
őstag
Szia!
Igen, szervizbe vezessen az utad... a biosban nem fogsz erre vonatkozólag beállítást találni már. BIOS frissítés szokott tartalmazni módosított ventilátor-szabályozást is, de a te esetedben most kilőve, oldja meg a szerviz a hibát...Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
KISDUCK
addikt
válasz Oppenheimer #11567 üzenetére
Biosba nézelődtél? Nekem ott ki lehet kapcsolni a hűtést. Volt olyan, hogy nem búgott fel indulásnál "manuálisan" belefújtam és megindult.
HP Pavilion[ Szerkesztve ]
-
Ruszki
senior tag
válasz Oppenheimer #11567 üzenetére
Garancia nincs már a laposra!?
Ha nincs és van egy kis műszaki érzéked akkor te is meg tudod nézni ill. szét tudod szedni!
Lehet csak áll benne a por és nem indul el!Ha van otthon kompresszorod akkor fújd ki vele vagy sűrített levegővel(dobozos) esetleg még te is belefújhatsz a szelező rácsokon keresztül!
De ha tényleg nem akar elindulni akkor lehet csere.
Ha a gép már van 2-3 éves akkor érdemes kitakarítani és újrapasztázni a CPU-t és a GPU-t esetleg a chipsetet,persze ha nem garanciális!Üdv,Ruszki!
ui.: ha mindenféleképpen szerviz akkor lehet,hogy itt a PH-n is találsz megfelelő szakembert!
Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Oppenheimer #11564 üzenetére
Eszembe jutott még az is, hogy eddig nem volt probléma a ventilátorral, legalábbis emlékszem, hogy mikor a lábamon volt, fújta rá a meleget.
-
xcds
őstag
válasz Oppenheimer #11564 üzenetére
Azt a bios vezérli elvileg, nem tudod kikapcsolni. (ha nem használsz venti szabályozó programot). Lehet, hoyg meghalt a venti.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Oppenheimer #10816 üzenetére
Bioszban beállítottam, hogy az diszkrét gpu-t használja.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Oppenheimer #10815 üzenetére
Letöröltem az intel grafikus driverét, kért újraindítást. Most a bootkepernyo utan csak fekete kijelzőt latok, ami vibrál. Ilyenkor mi a teendő? Asztali gepen, ha nem volt grafikus driver, akkor Elindult a gép.
-
Dell XPS
veterán
válasz Oppenheimer #10812 üzenetére
Vizsgálatok nélkül határozottan nem lehet kijelenteni, de van rá esély sajnos. Tudomásom szerint jelenleg Lengyelországban szervizelik, így a bejelentést követően futár viszi, illetve hozza a laptopot.
Azt nem tudom, hogy a 8.1 változat előtt tapasztaltad esetleg a problémát? Azért a upgrade nem zajlott zökkenő mentesen mindenkinél.. Én új gépek esetén csak az illesztő variálások alkalmával tapasztaltam a jelenséget, egy alkalommal memória hiba okozta (bővítés).
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
-
viktor82
őstag
válasz Oppenheimer #10805 üzenetére
Próbáld a bios-t defaultra állitani
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
Dell XPS
veterán
válasz Oppenheimer #10805 üzenetére
Szvsz valamilyen sérülés lehet az első szektorban, és ez miatt nem tudja (nem talál HDD -ét) betölteni az operációs rendszert. Másik kérdésedre megoldás lehet egy GPU illesztő csere, esetleg frissítés, általában ez áll az ébresztett - fekete kijelző szindróma mögött. Sajnos előfordul, hogy csak az OS újratelepítése hozza a végleges megoldást.
Üdv, Dell XPS
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Oppenheimer #8961 üzenetére
Na kiderült mi történt, valami fekete halál, és a win 8 a hibás. Baja lehetett valami driverrel, ezért megdöglött... Újra kell húzni.
-
Dell XPS
veterán
Nem foglalkoznak ezzel...érdemes volna elsőre ellenőrizni valamilyen módon, hogy tényleg hardveres hiba áll a háttérben.
Üdv, Dell XPS
-
NEMO1968
őstag
Nem dobált kék halált,nem fagyogatott előtte?
Ha nem,akkor közel sem biztos hogy vinyó.
Próbáld meg szétkapni.
Akksi ki,táp le,vinyó ki,RAM-ok,esetleg ODD is ki.
Minden kivétel után indítás próba.
Nekem egy MSI-nél segített.
Előtte azért nézd meg,nem vesztesz-e garit,ha így szétkapod.Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
NEMO1968
őstag
válasz Oppenheimer #8357 üzenetére
Valszeg üzlet áll a háttérben.
Az egyik olcsóbb,a másik drágább,jobb-rosszabb minőségűek,szerződést bontanak,stb.
Amúgy meg a nyavaja tudja .[ Szerkesztve ]
Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
NEMO1968
őstag
válasz Oppenheimer #8350 üzenetére
Lehet hogy 2 féle touchpaddal gyártották,azért van fent mindkét driver.
Próbálj meg a hardverazonosító alapján rákeresni.
Sz.v.sz az lesz a jó hozzá.
Ha jó a videokártya drivered,akkor elvileg automatikusan vált a kettő között.[ Szerkesztve ]
Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Oppenheimer #8341 üzenetére
Feltettem a Win 8-at a notebookra. A probléma az, hogy a gyártó honlapján ehhez a típushoz 2 féle touchpad driver is szerepel, egyiket a Synaptics, másikat az Elantech gyártja. Ha a gyártó sem tudja, milyen touchpad van benne, akkor én honnan?
A másik, hogy a prociban van IGP, illetve van dedikált VGA is a laptopban. Jelenleg az Intel féle IGP-vel van gyorsítva a masina, de szeretném, ha G-force 610M is munkába lenne fogva. Most nem tudom, hogyha elindítanak a laptopon egy erőforrásigényesebb programot, mondjuk játékot, akkor magától munkára fogja-e a 610M-et, vagy nekem kéne most varázsolni valamit? A drivert természetesen felraktam.
-
Rivaul
addikt
válasz Oppenheimer #8339 üzenetére
mennie kell mindennek. Youtube alatt van egy csomó videó ahogy azon a gépen win8-al szórakoznak.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Dell XPS
veterán
válasz Oppenheimer #7096 üzenetére
Szia,
Itt segítenek Neked: Milyen notebookot vegyek? (kiemelt téma)
Üdv, Dell XPS
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- LENOVO - ThinkPad / IdePad (90W - 20V - 4.5A)-45N0499 / TÖLTŐ - Újszerű - EREDETI - NEGYEDÁR ALATT
- Ingyenes szállítással ASUS TUF Gaming A17 FX706IU
- Hp EliteBook 820 G4 - i7, 16GB, 256 SSD
- Dell Inspiron 15 3541 (AMD A4-6210-8GB-320GB) újszerű állapot, megbízható működés, a kijelző foltos!
- Lenovo V330 15.6" FHD / Magyar bill. / i5 8250U / 8GB DDR4 / 256GB M2 SSD / Windows 11