Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiralytom
aktív tag
Sziasztok!
A problémám röviden a telefonom irreálisan gyorsan képes felvenni a töltést, és merülni hektikusan merül.
Hosszabban részletezem a teljesebb kép érdekében.Készülék: Honor 8 dual sim
Hiba részletesebben:
- Irreálisan gyorsan "veszi fel" a töltést (0-90% kb 40-50 perc)
- 100%-ra feltöltve van, hogy onnan nem mozdul a töltöttségi százalék , csak hosszabb idő, órák elteltével. Akkor gyorsabban merül, mondhatni drasztikusnak, de semmiképpen sem arányosan, még ha az igénybevétel egyenletesen ugyanazAmit eddig tettem a hiba kiküszöböléséért:
- töltő csere, vettem új gyári töltőtmivel ez nem oldotta meg a hibát
- vettem új akkumulátort
Azóta 3 nap telt el és ennek a 3 napnak a történései is "érdekesek"
1. nap a beszerelés napján teljesen jól működött a készülék, nagyon sokáig bírta , arányosan merült.
2. nap gondoltam kímélőbb ha nem a gyári gyors töltőjével ,hanem egy "lassú" régebbi töltővel töltöm, hátha kímélem az akkut. Ez tényleg lassú volt, azonban a telefon sokkal jobban, látványosan gyorsan merült. Munkahelyen hamar úgy döntöttem inkább merítem youtube HD videóval és mikor 25-30%-on van, töltöm a gyári töltőjével úgy 80%-ra. Estig bírta és nem is tettem töltőre, 28%on repülőgép üzemmódban ébresztővel beállítva várta hogy reggel töltsem majd fel. Ehhez képest teljesen lemerülve, kikapcsolva fogadott reggel.
3. nap a feltöltött telefon 100%-ról nem igazán akart elmozdulni, még 45 perc HD youtube videó nézéssel sem. Később természetesen gyorsabban jelezte a fennmaradó %-ok fogyását. Töltést megint gyorsan vette fel 16%-ról 72%-ra 25 perc alatt tornászta fel. Tehát a hiba hasonló mint a kicserélt, gyári 2 éves akkuval.u.i újraraktam a gyári oprendeszert , nincs telerakva alkalmazásokkal
Mi lehet a hiba oka, hogyan lehetne orvosolni, minden segítséget nagy örömmel és hálával fogadok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest