Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kiralytom

aktív tag

Sziasztok!

A problémám röviden a telefonom irreálisan gyorsan képes felvenni a töltést, és merülni hektikusan merül.
    Hosszabban részletezem a teljesebb kép érdekében.

Készülék: Honor 8 dual sim

Hiba részletesebben:
    - Irreálisan gyorsan "veszi fel" a töltést (0-90% kb 40-50 perc)
    - 100%-ra feltöltve van, hogy onnan nem mozdul a töltöttségi százalék , csak hosszabb idő, órák elteltével. Akkor gyorsabban merül, mondhatni drasztikusnak, de semmiképpen sem arányosan, még ha az igénybevétel egyenletesen ugyanaz

Amit eddig tettem a hiba kiküszöböléséért:
    - töltő csere, vettem új gyári töltőt

mivel ez nem oldotta meg a hibát

- vettem új akkumulátort

Azóta 3 nap telt el és ennek a 3 napnak a történései is "érdekesek"
    1. nap a beszerelés napján teljesen jól működött a készülék, nagyon sokáig bírta , arányosan merült.
    2. nap gondoltam kímélőbb ha nem a gyári gyors töltőjével ,hanem egy "lassú" régebbi töltővel töltöm, hátha kímélem az akkut. Ez tényleg lassú volt, azonban a telefon sokkal jobban, látványosan gyorsan merült. Munkahelyen hamar úgy döntöttem inkább merítem youtube HD videóval és mikor 25-30%-on van, töltöm a gyári töltőjével úgy 80%-ra. Estig bírta és nem is tettem töltőre, 28%on repülőgép üzemmódban ébresztővel beállítva várta hogy reggel töltsem majd fel. Ehhez képest teljesen lemerülve, kikapcsolva fogadott reggel.
    3. nap a feltöltött telefon 100%-ról nem igazán akart elmozdulni, még 45 perc HD youtube videó nézéssel sem. Később természetesen gyorsabban jelezte a fennmaradó %-ok fogyását. Töltést megint gyorsan vette fel 16%-ról 72%-ra 25 perc alatt tornászta fel. Tehát a hiba hasonló mint a kicserélt, gyári 2 éves akkuval.

u.i újraraktam a gyári oprendeszert , nincs telerakva alkalmazásokkal

Mi lehet a hiba oka, hogyan lehetne orvosolni, minden segítséget nagy örömmel és hálával fogadok.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés