Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Speeedfire #23963 üzenetére
Nincs egy jó könyv. Az ultraszintű érthetetlen és olvashatatlan lenne elsőre. Menj el könyvtárba, anno én is onnan hordtam amit találtam. A fotózás olyan mint a nyelvtanulás. Sokszor találkozol egy fogalommal, végül megérted, megjegyzed. Így nem gond, ha átfedések vannak a könyvek között. Elsőre talán ezeket, de utána ami hozzáférhető számodra. Sajnos nincs sok fotós könyv...
Albumokból és netes fotókból látásmódot tanulhatsz. Azonban azok néha olyannyira válogatott képek, hogy lehet soha nem lesz esélyed hasonló felszerelésre, helyszínre, pillanatra...
Ehhez kellett a helyszín: [kép]
Ehhez a hangulat is: [kép]
Ehhez a pillanat is: [kép]Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Terapeuta
őstag
Esetleg tegyél fel eredeti méretű képet.
Ne akarj visszaváltani, türelem .
Ezzel a géppel fényévekkel jobb képeket tudsz készíteni. Valami beállítási hiba lesz.
Könyv: [link] Van más is, de ez elég érthető, élvezetesek.
Interneten rengeteg forrás: [link]Egyszerűen gondolkodni nagyon nehéz...
-
jjeahh
nagyúr
Félautomata alatt pl. A módot értettem, ahogy a záridő automatikus, de pl. a rekeszt meg egyebeket te állítod be.
Könyv... mondjuk Scott Kelbyt is olvasgathatsz, de neten is rengeteg tananyag fellelhető minimális guglizással.
A beállítások nagyját a super control panelből is elérheted akár, a többiért a menüt kell túrniFb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest