Legfrissebb anyagok
GAMEPOD.hu témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dinter #25858 üzenetére
Mosmá hagyjad szentem.
Egyébként meg ha vki megjegyzi, jelezd neki, hogy belépéskor nem kaptál teljes körű tájékoztatást a társaságnál hatályban levő szabályzatok közül az arculati kézikönyvben foglaltakról. Egyúttal jelezd, hogy HR területen komoly kihívásokkal küzd a cég, és azonnal fejezd ki abbéli reményed, hogy adatvédelmi, IT security szempontból jobban működnek, ha már ilyen alap dolgokra sem képesek odafigyelni.
Én nagyobb cégek IT igazgatójaként simán rövidnadrágban toltam nyaranta, ha nem volt semmi megbeszi meg pofavizit.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo Ideapad S10-2
- Alig használt Nintendo Switch OLED tartozékokkal és játékokkal együtt eladó!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6700 XT 12GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8400F +RX 6700 XT 12GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval +2db battery plus akkuval +tartozékokkal
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest