Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Bjørgersson #16098 üzenetére
Csak te nem, most léptem be, hibátlan a rendszer.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Bjørgersson
félisten
OTPdirektes belépős sms-t csak én nem kapok?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
EmberXY
veterán
válasz Bjørgersson #16094 üzenetére
Nem figyelsz? Nem azt írta, hogy 0, csak azt, hogy azért nem lehet beosztani, mert 0 felé kéne osztani...
Vagyis ez alapján isznak és buliznak 7/24-ben.Up the Irons!
-
Qru
MODERÁTOR
-
Bjørgersson
félisten
válasz cattus #16092 üzenetére
Na de ez igy matematikailag hulyeseg. Mivel a szabadidot kell beosztani, es a szabadido 0, ezert valojaban 0-t kell osztani, nem pedig 0-val.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz #81999360 #16089 üzenetére
A google blogja nem jó?
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Chebbie
tag
Sziasztok!
Egy egyetemista mérnök (azon belül informatikus, de ha nem informatikus, hanem bármilyen más mérnök az sem baj) hallgatónak mennyi szabadideje van, ha nem csak ellébecolja az egyetemet?
Mennyire húzós egy szorgalmi időszakban lévő nap, esetleg hét?
Tudom, hogy ez egyetemtől is függ, de kb milyen hajtásra lehet számítani ezeken a szakokon? Pl. egy BME-n mennyi szabadideje van az embernek mérnök hallgatóként?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Blog platformot keresek. Angol vagy Magyar közösséggel, mindegy. Az lenne a lényeg, hogy olvassák amit írok. Olyasmire gondolok mint itt a PH!-n van, de ezt nem szeretném arra használni, hogy leírjam az egész életemet.
Néha rámjön, hogy egy-két dolgot ki kéne adni magamból, de senkivel nem beszélhetem meg, mert kirúgnak. De azért érdekelne más véleménye.
-
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #16084 üzenetére
YouTube Search History megmentett... Igaz, hogy kb. 40-50 perce görgetek, hogy hátha felismerem a címét.
IGEN!Azért köszi, jó tudni hogy van erre topik is.
-
Bjørgersson
félisten
Nem tudom a dal címét, előadóját
Kérdezz rá itt is, szerintem hamarabb kapsz választ.
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #16082 üzenetére
Nem, kicsit rockosabb volt úgy emlékszem. Vagy metal, nem értek hozzá.
-
Bjørgersson
félisten
-
törölt tag
Sziasztok,
Egy videóklippet keresek, dalszöveg volt. Rajzolt stílus, és valamilyen oroszlánnal vagy sárkánnyal harcolt benne egy csaj vagy hasonló. Elég ismert zene, de nem ugrik be egy szó sem, vagy dallam így nem igazán tudom kikeresni.
-
Predator2
addikt
Helló
Téli kabát vásárlását tervezem mielőtt (talán) megérkeznek a nagy hidegek.
Melyik márkából válasszak, ami nem csak Brand, hanem ténylegesen minőség is?
Vékony és fázós vagyok, az ízületeim hamar megérzik a hideget. Olyan kabátot keresek ami tényleg meleg, és akár hosszú évekig is gond nélkül használható!40-50K a plafon. Ezt néztem ki: [link]
Vélemény?Remélem tudtok tanácsot adni.
Ha nem akkor egy linket is megköszönnék ahol igen.[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Skullwipe
senior tag
Kicsit hosszab kábel kellene a modemhez. Ez megfelelne erre nekem? Nagyon sok féle fajta van és nem igazán tudom eldönteni.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Most megmértem pár edénynél, (ezekhez ált. van saját fedő) az edények vastagabb falúak, a fal középvonala a névleges átmérő. Szóval, ha fedőt akar az ember venni, meg kell mérnie a belső-külső átmérőt és úgy vásárolnia, hogy jó legyen... Centit kell vinni a boltba. Amúgy végül is annyira nem vészes, mert van 12-14-16-20-24-26-28 -as méret mondjuk, a köztes méretek nemigen játszanak...
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Vakegérke
félisten
Nincs mit. Egyébként célszerű, hiszen a belső átmérő fekszik az edénybe, a perem csak megtartja, hogy ne essen bele. Persze vannak már olyan edények is, amelyekben felül van egy nagyobb átmérős "fészek", na ebbe passzolnak a perem nélküli fedők.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz Bjørgersson #16072 üzenetére
Akkor az a külső-belső átmérő.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Bjørgersson
félisten
-
Vakegérke
félisten
válasz Bjørgersson #16070 üzenetére
Nekem mindkét fajta van. Egyébként ha megnézed, még ennek is van pereme.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Vakegérke #16069 üzenetére
Aha, nekünk ilyen egyszerű üvegfedőink vannak, s egyből ilyenre gondoltam.
-
Vakegérke
félisten
válasz Bjørgersson #16068 üzenetére
Van a fedő, és van a pereme, ami ráül az edény szélére. Szóval a perem nélküli átmérő.
-
-
Adler
aktív tag
válasz philoxenia #16066 üzenetére
Köszi.
Nikon D40 kit/D90 +18-70mm AF-S IF + 70-300mm ED AF + SB-900 + MB-D80; ASUS Crosshair V Formula + AMD FX-8150 + ASUS GTX660 + Kingston DDR3 KHX1600C9D3K2/8G
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Egy nem mindennapi kérdést tennék fel.
A fedők mérete a fedőnek a külső átmérője vagy a belső átmérője ami belefekszik az edénybe.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Nikon D40 kit/D90 +18-70mm AF-S IF + 70-300mm ED AF + SB-900 + MB-D80; ASUS Crosshair V Formula + AMD FX-8150 + ASUS GTX660 + Kingston DDR3 KHX1600C9D3K2/8G
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Bjørgersson #16057 üzenetére
Like!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
nagyúr
válasz EmberXY #16062 üzenetére
Egyik telómat sem tudod egy kézzel, fekvő helyzetben fogni, az tuti. Ugyanakkor én rá szoktam szánni azt az 5 másodpercet, amibe az telik, hogy elteszem a másik kezemben tartott akármit, és kényelmesen lövök egy képet vagy egy videót. Szal szerintem is hülyeség függőlegesen tartani közben, csak leírtam, hogy szerintem mi lehet az oka.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
EmberXY
veterán
Fekvő helyzetben szerintem sokkal kényelmesebben lehet fogni egy kézzel, persze ha nem ping-pong asztalról van szó.
Szerintem inkább ott kell keresni a vertikális videó titkát, hogy sokan még nem jutottak el odáig, hogy el is lehet forgatni a telefont, mert a facebook állítva is működik, de mivel sokuknak iphone-ra is telik, nem lehet csak simán lehülyézni, külön trendet kellett indítani.Up the Irons!
-
nagyúr
Nem baromság, javasolt frissíteni az oldalt, már amennyiben fontos, hogy az oldal biztonságosan fusson, ne lehessen feltörni, ne deface-eljék, stb. Persze a mittomén Kalapács Bt. weboldalát, amin van 4 kalapács meg egy telefonszám, értelemszerűen nem kell frissíteni, mert ha bármi történik, visszahúzod mentésből, de ha használják is a weboldalt, ott éred el a vevőidet, akármi, akkor célszerű karbantartani. Mondjuk átkódolni azért nem kell, ha rendesen fel van építve az oldal, akkor csak rá kell húzni a frissítést. Ingyenes portálszerkezeteknél dettó (Joomla, Drupal, Moodle, stb.).
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Met
nagyúr
Az igaz hogy időnként újra kell kódolni a weboldalakt amikor kijön egy frissebb program verzió? php stb.
Szerintem nettó baromság."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Jégkokó
veterán
Nekem pl sose jutna eszembe állítva tartani a telefont videózáshoz. De sokan még a fotózásnál is igy tartják. Mintha még a legelső kihajtható telefonoknál tartanánk, ahol nem is lehetett másképpen.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Shingen
addikt
-
Bjørgersson
félisten
válasz Jégkokó #16054 üzenetére
Mert debil az emberek nagy resze. Valoszinuleg a TV is allitva van a nappalijukban.
-
nagyúr
válasz Jégkokó #16054 üzenetére
Álló helyzetben tudsz egy kézzel is fotót/videót készíteni, fekvő helyzetben ehhez mindkét kezedre szükség van.
-
Jégkokó
veterán
Nem tudja valaki, hogy manapság miért lett annyira divat a telefonokkal álló helyzetben való videózás?Mert szerintem iszonyatosan gáz a végeredmény ,főleg egy nagyobb képernyőn nézve.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Met
nagyúr
válasz forintuser #16052 üzenetére
Otthoni barkács feladatokra bőven elég szerintem az Aldi/Lidl-ös cucc.
Ha van időd kivárni míg megint kapható lesz."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
forintuser
őstag
Sziasztok.Keresek saját részre akkus csavarbehajtót.Nem kell profi cucc, cserélhető akksi sem.Az ilyen noname Lidl-s behajtók elegek erre a célra?Nem nagyon gyengék?
Holnapkészítést vállalok.
-
Bjørgersson
félisten
Veletlen kitoroltem oldalrol.
-
Bjørgersson
félisten
Aha, szóval 15-ösével lehet, már is rengeteget segít.
Met összefűzés nem játszik.
Köszönöm mindenkinek az ötleteket!
-
Met
nagyúr
válasz Bjørgersson #16046 üzenetére
Én összefűztem őket egy pdf-be és úgy nyomtattam ki.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
nagyúr
válasz pocokxx #16047 üzenetére
Nálam műxik rendben. Azonos kiterjesztésű, egy mappában levő fileokat 15-ösével úgy lehet kinyomtatni, ahogy leírtad.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Bjørgersson #16046 üzenetére
Nem tudom, hogy pdf-nél működik-e, de .docnál biztosan: Kijelölöd az összeset, jobb klikk, és nyomtatás.Közben megnéztem. Még egynél sem hozza ki a nyomtatást, mint opciót...
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Bjørgersson
félisten
Ki tudok nyomtatni valahogy 49 db PDF-et anélkül, hogy egyesével meg kellene nyitogatnom őket?
-
Met
nagyúr
-
Eastman
addikt
válasz philoxenia #16040 üzenetére
Lenne egy direkt linked a kommentekhez is? Itt mobilon sajnos nem nyitja meg. Ha asztali verzióra váltok (a telefonon) akkor sem.
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
moonguru
őstag
válasz unravel #16038 üzenetére
Szia!
Én úgy tudom hogy a telenor (a 3-ból számoltam) de a digi-é nyerő lehetne, DE sajnos nem az... (megnéztem)
Ez lenne a legolcsóbb, de én nem juthattam hozzá! (anno)
Egyébként most Vodát használok (XXL) az se rossz!
Ui:
Most látom hogy te korlátlant keresel!
Olyan sajnos csak flottában érhető el és nem nagyon reklámozzák!
A pór népnek marad ez:
[ Szerkesztve ]
Monitor Guru!
-
unravel
őstag
Heló
Keresem a reletíve olcsó , korlátlan mobilinternetet. Melyik szolgáltató a legkedvezőbb?
¯\_(ツ)_/¯
-
Bjørgersson
félisten
Valaki tudna nekem linkelni egy földi halandók számára is érthető DirectX 11.0 vs 11.2 összehasonlítást?
-
Vakegérke
félisten
Szia!
A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság szerint ajánlott, és nem ajánlott készülékek.
-
66zio
aktív tag
Sziasztok!
Van valami hivatalos weboldal ahol utána lehet érdeklődni, hogy melyik szén-monoxid jelző készülék használata ajánlott? Melyik az amit mindenképpen kerülni kell?
-
nagyúr
válasz unravel #16027 üzenetére
Ha most utaltál, akkor lehet, csak holnap jelenik meg, attól függően, mikor zárja a K&H a tranzakciókat. Egyébként 2 óránként mennek a tranzakciók a bankok között, tehát utalást követően max 2 órán belül ott van a della a másik számlán.
-
unravel
őstag
üdv
k&h-ból online átutalás azonnal megjelenik otp-s számlán vagy csak másnap reggel?
¯\_(ツ)_/¯
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Samsung Max - 440 van rákötve a gépre, és most megjelent alul egy mozaikszó: B.G.N.S. . Változást nem hallok, mi lehet ez, és hogy tudom eltüntetni?
-
Cyphon
csendes tag
Sziasztok!
Keresnék olyan szemüvegkeretet, amely olyan, mint az eredeti Google Glass kerete, tehát semmi lencse, vagy alsó keret, csak egy orrtartó és vízszintes szár. Főképp ebay-en, de normál keresőben is. Sehogysem találok, próbálkozom keresőszavak kombinációjával. Segítsetek légyszi kulcsszavakkal, de mégjobb lenne ha konkrét találatok lennének pár dolláros nagyságrendben. Köszi.
-
rii
nagyúr
sziasztok
mennyi lenne 1,7 M Ft felvétele kp-ban az Erste bankban, Erste Szupernulla bankszámla esetén?
amit múltkorában már kaptam linket leslieke -tól, nem él .-(
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Bjørgersson
félisten
válasz marilllyo #16015 üzenetére
Úgy lenne logikus, viszont a rendszer jelenlegi állapotában nem lehet tudni.
-
marilllyo
veterán
Vettem egy "mentett keresést" itt aprón. Ha az általam keresett termékből új kerül fel akkor kapok róla e-mail-ben értesítést. Viszont most lecseréltem az e-mail címemet. Mit gondoltok a mentett keresés is az új mail-emre küldi majd az értesítőket?!
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
törölt tag
válasz DrojDtroll #16011 üzenetére
Igen, csak az lett volna amit mutattál, csak rosszul emlékeztem rá. Egyszer láttam csak és nekem valami olyasmi maradt meg, hogy egymásnak háttal fekszenek duzzogva.
Meg ugye én azt hittem, hogy ingyenes ezért a fizetőseket ki is zártam. -
törölt tag
Ha iPhone-ról veszek Viberen belül matrica csomagot, honnan vonja a pénzt? Telefonról vagy lehet választani PayPal-t pl.?
-
Eastman
addikt
Talán ha levideózod azt, ahogy a futár előtt zárod le, ragasztod át a csomagot, átveszi és küldöd a vevőnek a vidit mailben még mielőtt megkapná. Dobnék 500 jattot a futárnak, hogy megvárja a procedúrát (szerepeljen). Talán így. Eddig csak személyes átvétellel adtam el ilyesmit.
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
törölt tag
válasz DrojDtroll #16001 üzenetére
Nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Milyen monitort vegyek?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Androidos fejegységek
- ASUS ROG Ally