Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
Ilyen pólót tud valaki Magyarországról? Nem hiszem el, hogy ez nálunk senkinek nem jutott még eszébe, pedig nem találtam sehol...
-
törölt tag
Sziasztok,
Mi történik akkor, ha Telekomos előfizetéssel tobbet beszelek, mint a "lebeszelheto" havidíj? Kovetkezo havi számlához adjak hozza, vagy nem is fogja engedni?
Move M díjcsomag.
-
törölt tag
Sziasztok,
Ha írok Ákosnak Facebookon hogy szeretnék egy dedikált fényképet, mennyi esélyem van? Pár hírességnél működik, már hallottam hasonlót.
Ajándékba lenne, ennél jobban nem örülne semminek.
-
törölt tag
Sziasztok,
Volt régen kapható Naomi Campbelltől a NaoMagic női parfüm, de sajnos nem árulnak már. Itt-ott találtam 20-30k-ért azonban ezt egy kicsit sokallom. Találtam "FM" által utánzatokat, tűrhető áron, de nem tudom mennyire hozná vissza az illatát.
Valakinek van vele tapasztalata, vagy esetleg ötlet, hogy hol lehetne szerezni?
-
törölt tag
Van rádióállomásoknak topik? A Class FM hétvégi nyereményjátékáról lenne szó.
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #16268 üzenetére
Ejnye, amire odajutok mobilról 24kb/s-es nettel...
-
törölt tag
Sziasztok,
Facebook-üzenetben van karakterlimit? Írnék egy elég hosszú levelet, de ha nem küldi el egyben, vagy 3 óra gépelés után derül ki, hogy túl hosszú, akkor inkább hagynám...
Nem találtam semmit erről Google-ben sem.
-
törölt tag
Blog platformot keresek. Angol vagy Magyar közösséggel, mindegy. Az lenne a lényeg, hogy olvassák amit írok. Olyasmire gondolok mint itt a PH!-n van, de ezt nem szeretném arra használni, hogy leírjam az egész életemet.
Néha rámjön, hogy egy-két dolgot ki kéne adni magamból, de senkivel nem beszélhetem meg, mert kirúgnak. De azért érdekelne más véleménye.
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #16084 üzenetére
YouTube Search History megmentett... Igaz, hogy kb. 40-50 perce görgetek, hogy hátha felismerem a címét.
IGEN!Azért köszi, jó tudni hogy van erre topik is.
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #16082 üzenetére
Nem, kicsit rockosabb volt úgy emlékszem. Vagy metal, nem értek hozzá.
-
törölt tag
Sziasztok,
Egy videóklippet keresek, dalszöveg volt. Rajzolt stílus, és valamilyen oroszlánnal vagy sárkánnyal harcolt benne egy csaj vagy hasonló. Elég ismert zene, de nem ugrik be egy szó sem, vagy dallam így nem igazán tudom kikeresni.
-
törölt tag
válasz DrojDtroll #16011 üzenetére
Igen, csak az lett volna amit mutattál, csak rosszul emlékeztem rá. Egyszer láttam csak és nekem valami olyasmi maradt meg, hogy egymásnak háttal fekszenek duzzogva.
Meg ugye én azt hittem, hogy ingyenes ezért a fizetőseket ki is zártam. -
törölt tag
Ha iPhone-ról veszek Viberen belül matrica csomagot, honnan vonja a pénzt? Telefonról vagy lehet választani PayPal-t pl.?
-
törölt tag
válasz DrojDtroll #16001 üzenetére
Nem.
-
törölt tag
Valaki aki használ Vibert azon belül is ezeket a stickereket. tudna segíteni?
Keresek egyet, az egyiken 2 állat van, fekszenek egymás mellett az ágyon háttal egymásnak és az egyik nincs betakarva.
Hülyén hangzik, de tényleg fontos lenne.
Emlék.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok,
Posztert falra mivel érdemes felrakni? Hogy ne sérüljön és le tudjam venni pl. festésnél, takarításnál stb.
Van valami spéci módszer? -
törölt tag
Sziasztok,
Lehet kicsit off, de nem találtam jobb helyet. Egy webáruházat keresek, ahol különböző ajándéktárgyakat (póló, bögre, kulcstartó, stb.) lehet venni játékok, filmek, sorozatok témában.
Ismertek ilyet?
-
törölt tag
Sziasztok,
Felhívott ma egy hölgy munka közben, hogy valami állami támogatást nem igényeltem még, pedig az mindenkinek jár és csakis házfelújításra lehet fordítani.
Holnap jönnének megnézni a házat, hogy felbecsüljék, mennyit is ad rá az állam.
Ilyen létezik, vagy valami "fizess 300000 Ft-ot és visszakapsz sokkal többet valamiko" szerű átverés lenne?
-
törölt tag
-
törölt tag
Sziasztok,
Túl nehezet emeltem és azt is rosszul, így becsípődött a derekam. Vagy valami hasonló lehet. Holnap éjszakára mennék dolgozni, de így nem igen tudok mozogni. Kentem rá kenőcsöt, meg fájdalomcsillapítót vettem be. Kb. dél óta nem lett jobb. Ilyenkor kímélni kellene, vagy erőltetni, hátha helyre "ugrik"?
Vagy esetleg van más ötlet?
-
törölt tag
válasz philoxenia #14775 üzenetére
Hmm, mondjuk erre nem is gondoltam. Akkor kb. az összes benzinkútra is igaz ez, nem?
-
törölt tag
Sziasztok,
edigital.hu-ról szeretnék rendelni, ha a fizetési módnál készpénzt választok, tudok átvételkor kártyával fizetni? Tehát szoktak a futárok bankkártya olvasót hurcolni magukkal?
Nincs ügyfélszolgálat vasárnap, ezért kérdezem itt.
-
törölt tag
Sziasztok!
Gondolom láttátok már ti is (vagy, ha nem, akkor nem tudom, nekem miért jön ez a reklám állandóan ) ezeket az MVMT karórákat. Ez ugye azt mondja, hogy ingyen házhozszállítás akárhová a világon. Nem igazán szeretek külföldről rendelni semmit, meg, ha nekem MOST kell az óra akkor ne 4 hét múlva küldjék meg.
Tehát az lenne a kérdésem, hogy milyen itthoni boltot ajánlotok, ahol érdemes órát rendelni? Nem ilyen, 100k+-os kategória, de azért ne is a 900 Ft-os gumisat.
Valami olyasmi, mint a fenti, MVMT, 30k körüli elfogadható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Bundle topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestbuy játékok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- TCL LCD és LED TV-k
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.