Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BrukoMisike
tag
válasz
leslieke #20877 üzenetére
Gyötrik, igen. Szerintem épp elég gyötrés volt az, hogy másoltattak vele, miközben étlen-szomjan benntartották. Leírtam mi lett volna a helyes reakció.
Itt és most lezárom ezt a témát, mielőtt átcsap floodolásba az egész, nem ez volt a célom. Én továbbra is fenntartom azt, hogy ennek az "embernek" repülnie kell abból az iskolából és ha rajtam múlik repülni is fog. Ha meg emiatt rászállnak majd a gyerekre, na akkor fordulok majd az OJBH-hoz.
Köszönöm mindenki hozzászólását a témában. -
-
válasz
leslieke #19183 üzenetére
"alpe" ami rá van írva és nem e évtizedből származik (már)
Nagyon jó kis bakancs és állja a természet hatásait is (mély gödörbe lépve sem ázik be pl.) nem fűzős így nem tart sokáig felhúzni sem, de az idő vasfoga már rányomta bélyegét...Ha jól emlékszem, anno ez volt 50% kedvezménnyel és 20k -t fizettem érte (8-10 éve kb.)
Elnéztem pl. Deichmann kínálatát és 20k körül már kapható hasonló "bőr" ffi téli bakancs..... (nagy választék ott sincs)(#19184) r.levente75:
, szét fogok nézni ott is!
L
-
EmberXY
veterán
válasz
leslieke #17804 üzenetére
Én úgy szoktam, hogy a konnektornál széthajtom a kábelt, és úgy helyezem el, hogy lehessen húzni anélkül, hogy összegubancolódna, innentől kezdve köríves formában haladok előre, így előttem soha nem lesz kábel, csak mögöttem, ahol már le van vágva, egyik kézzel húzom a "gázt" és tolom, a másikkal pedig egy méteres darabon fogom a kábelt, hogy ha hátrafelé mozdítom a gépet, akkor se legyen 1 méteres körzetben földön lévő kábel, amit átvágatna vagy amiben megbotlanék... Ha elfogy a kábel, akkor áttelepülök egy másik konnektorhoz, és ugyanígy megy elölről.
Dobálni inkább az akadályokat ( pl. locsolótömlő) kell. -
törölt tag
válasz
leslieke #17798 üzenetére
Előkertben (250 nm) villanyos fűnyírót használok, hátul a kertben (négyezerpárszáz nm) pedig egy fűkaszát. Ez így jó. Bár a fűkasza gyenge, most tervezem a cseréjét, de még nem tudom, hogy benzines fűnyíró legyen, vagy erősebb fűkasza... *
Benzines fűnyíróban is van már négy ütemű, azaz nem kell kevergetni a benzint.* A fűkaszát csak én tudnám használni, a fűnyírót pedig bárki a családban, viszont nem lenne hova rakni.
-
EmberXY
veterán
válasz
leslieke #17798 üzenetére
Ha viszonylag kicsi a telek és nem extrém a fű, én is az elektromosra szavazok, nekem is egy 1 kW-os van, egy 20 méteres kábellel levágom az egész udvart, ház környékét, időnként át kell dugni egy másik konnektorba, ennyi a hátránya, az egész megvan <1 óra alatt, az áram költség kb 40 Ft, a benzinesnél ha csak 1 litert nézünk plusz olaj, plusz az alap 2-3-szoros ár, máris jelentős a különbség.
-
letepem
aktív tag
válasz
leslieke #17785 üzenetére
Akkus szegélynyíróm van, szerintem baromság. Legalábbis nekem nem tetszik
nagyjából 15-20 percet használhatod kis füvön, de ha pöppet nagyobb a gyep ba*hatod! Mondjuk én motoroshoz vagyok szokva és azért vettem, hogy a nőneműek is képesek legyen megoldani a fűnyírás kérdését, ha nem vagyok itthon
, persze azóta is csak én nyírok füvet
-
válasz
leslieke #13399 üzenetére
A számlatörténetben csak 29-én jelent meg, ahogy Philo mondta, és ja, 29-én kapta meg az Ipon. Az összeget ilyenkor levonják ugyan egyből az egyenlegből, de nem szoktam tudni fejből, mennyi van a számlán,így azzal nem voltam előrébb. Egyébként, mint utóbb kiderült, kifizettem pityókásan az utalványt.
-
fess
őstag
válasz
leslieke #11094 üzenetére
Nálunk a damilos módszer bevált, bár már az erkély aljára és a korlát tetejére is raktunk, majd az egészet lefedtük uborkahálóval. Miután elszoktak, levettük őket. De amióta macskánk van és megpiszkálja a lábukat mikor leszállnak, eszükbe se jut idejönni, szóval én a macskát ajánlom, a gyerekek is élvezik majd
-
Rivaul
addikt
válasz
leslieke #11097 üzenetére
Utána olvasgattam és azt írják hogy megszoknak mindent egy idő után és a lógatott cd-től kezdve a mű varjúig, semmi nem fogja őket zavarni.
Ami nem rossz ötlet hogy pont a korlát fölé ahol leszállnának feszíts ki szintén egymás fölé 3-4 sor damilt. Nem látják csak azt veszik észre hogy nem tudnak leszállni mert belegabalyodnak és leesnek. Egy idő után megunják és megjegyzik. Mennek a szomszédhoz
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
flash-
veterán
-
rii
nagyúr
válasz
leslieke #9208 üzenetére
"Tranzakciós díjak mindkét kártyatípusra
Ingyenes készpénz felvétel: saját bankautomatából (ATM) 1db ingyenes készpénzfelvételre van lehetőség.Készpénzfelvétel (saját ATM)
Költsége: 52 Ft +0,82% min.: 0 Ft max.: 0 Ft
plusz: 0% max.: 0 Ft
"
ezek szerint amit felveszek összeget, annak a 0,82%-át ráterlhetlik költségként? -
Rivaul
addikt
válasz
leslieke #8023 üzenetére
Így már más. Ilyesmire mindig van szabály.
Valamennyi munkavállaló számára legalább 2 m2 szabad területet kell biztosítani a mozgáshoz. Ha ez műszaki okokból nem valósítható meg, és legalább 1 m2 mozgási területet sem lehet kialakítani, úgy a munkavállaló részére a munkahelye közvetlen közelében legalább 1,5 m2 méretű, mozgását lehetővé tevő helyet kell biztosítani.
-
randras
veterán
válasz
leslieke #7319 üzenetére
De van. Ha 26 év alatt van az úr, ajánlom figyelmébe a CIB Bank CIBEZZ csomagját. Minden ingyen van, kivéve az automatás/bankfiókos pénzfelvétet, ezek mondjuk k*va drágák is (mint kiderült a 2 havonta ingyenes után).
FehérHolló: Tényleg. Így még inkább megéri, mint az OTP.
-
rii
nagyúr
válasz
leslieke #7306 üzenetére
semmit se fizettem még, szeméylesen vettem volna át
akkor valszeg ez lesz
köszönöm!
(#7308) Qru:
dehogycsak utálom a webshop-okat, és csak olyannaál vásárolok, ahol van személyes átvét .. nem szeretek futáorknak is fizetni, mikor itt vannak egy köpésre ... csak ezt most elb.sztam .. nem néztem meg van-e rakátroon ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- Kerékpársportok
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 2027.09-ig Garis Brutál Gamer Laptop 16" 3K 240hz i9 13900HX RTX 4070 8GB 140W
- Új csak Kibontott! MSI 3év Garis Magyar Gamer Laptop 144hz Ryzen 7 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB
- GARIS! Lian Li HydroShift LCD 360TL (RGB) - FEHÉR
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360S (RGB mentes) - FEHÉR
- GARIS/KÉT SZÍNBEN! Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEHÉR/FEKETE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest