Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
+1, én is ilyen 300k körül látok gépeket. Fordított ozmózisnál is már van ennyiért jónak tűnő gép plusz szivattyúval, hogy meglegyen a víznyomás, de azért utánakérdeznék, hogy mennyi a nyomás, liter/perc mielőtt megveszem, milyen gyakran kell szűrőt cserélni, és mennyiért, mert általában ivóvíz készítéshez használják őket. [link] A sózás egyszerűbb ilyen szempontból, de azért az édesvizeknek nem tesz jót. Már ha lehet választani, nem szeretem más pénzét költeni. :-)
Buliban hasznos! =]
-
-
F34R
nagyúr
-
-
Eastman
addikt
Két borult haverom erről beszélt 30 éve hogy anno kitalálták a hangszórót nekik a csendszórót kellene megalkotni de ez az ötletük ottragadt a boroskólák között azon az estén.
Van aki szépen megélt ám a hasonló "agymenéseiből".
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Vismajor01
addikt
Én nem hypolom, csak leirtam h pl nekem mi vált be. Én mindig zenére aludtam el, belehet állitani a telefonon h mikor kapcsolja le, a fülest meg úgyis kiesik a füledből éjszaka és messze biztos nem megy, mindig megtaláltam a párnám környékén. i-lletve én csak egyet raktam be, mert a fülem ami a párnának nyomódott amúgyis védve volt
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
MODERÁTOR
-
carl18
addikt
Köszönöm! Igen sajnos a rengeteg utazás miatt nem sok idő van élni. Mindennap 3 órakor kellek, erre még rájön a stressz is amire a mostani idők hoznak. Már lassan fél éve szedek felváltva frontin vagy Stilnoxot alvás rásegitésre. De tényleg lassan úgy érzem ideje váltani, ami tegnap történt velem olyan rosszulét még soha nem volt az életembe. Azért is ilyedtem meg, voltak eddig is fájdalmaim mellkasi fájdalom, fejfájás. 5 fele a buszon éreztem nagyon rosszul vagyok kivert a viz és hányingerem volt, leszáltam és nagyon belassultam alig birtam besétálni a gyárba. Mint ha már nem volna erő a testemben. Szombat-vasárnap 5-5 órát aludtam, hétfőn 2 órát, kedden 4 órát. Köszönöm a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
philoxenia
MODERÁTOR
Az allergia részben befolyásolható "agyilag", így ha kellően hiszel benne, az használhat. Meg persze nem mindegy milyen allergiás reakciót akarsz elnyomni. Kiütésre esetleg. Anno viszont komolyabb csípésre az orvos Suprastint és Sandostent írt föl.
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
nyisziati
veterán
"Minden" elromlott.
A hatóanyagokat úgy visszavették, mint állat.
Ráadásul sokmindent szinte a "tiltott drog" kategóriába raktak.
Tíz éve ekcémás tünetekre még simán kaptam 6 alkalmas szteroid injekciókúrát, egyszer tavasszal, egyszer ősszel.
Tavaly - nagy meglepetésemre - se a körzeti orvos, se a szakorvos (!) nem volt hajlandó még elméleti szinten sem foglalkozni vele.
Az általuk adott kenőcs meg annyit ért, mint halottnak a csók. A szteroid meg pár hét alatt elmulasztotta. De hiába beszéltem nekik. Kúrálhattam én, ahogy tudtam. Nagy nehezen, másfél év alatt csökkentek a tünetek.Komolyan mondom, hihetetlen.
Fontosabb egy általános ideológia, mint a biztos gyógyulás. Mégha volt pozitív kórelőzmény, akkor is.
Néha úgy érzem, mintha a homeopátiás-lobby uralná a gyógyszertervezők elméjét.
Siralom. -
rii
nagyúr
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
törölt tag
Azért az A36 egy szimpla szerkezeti acél. Olyan alacsony a széntartalma, hogy edzeni sem lehet érdemben (próbálkozni persze lehet). A CPM 3V meg szénacél, azon belül is szerszámacél. Elég magas keménységre (58-60 HRc) edzhető. A fenti összehasonlítóvideo kb olyan, mintha trappista "sajtba" nyomnál bele egy műanyagkést. A szerszámacélnak eleve az a dolga, hogy pl a lágyacélt forgácsold vele.
Egyébként ez egy kíméletes teszt az élre nézve. Úgy már érdekesebb lenne, hogy magát a kést mozgatod, ergo izomból püfölöd az élével azt az acéldarabot.
-
krizmo_
addikt
#27094 Dimaj
Ha nem használ, akkor irány az orvos, nehogy maradandó legyen a baj...[ Szerkesztve ]
-
Spet
addikt
Értésetek már meg sóder=homokos kavics.
És nem b4z1 kavics, nem is a búzát keverik hozzá, hanem így fejtik ki, és használják a indennapi életben.
Homok nem egyenlő sivatagi homokkal. Mert akkor igencsak sok gyerek apja/anyja panaszkodott volna, hogy mivel smirglizték végig a gyereket, miközben a homokozóban játszott.
[ Szerkesztve ]
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
inf3rno
nagyúr
Ez szerintem tájegység függvénye, az Alföldön senki nem fog sódert vagy murvát hozatni. A beton lényege, hogy legyen benne valami szemcsés anyag (tökmindegy mi), amit a cement összefog. A homoknál úgy tudom számít a szemcseméret, és nem mindegyik homok alkalmas rá. Ahogy nézem a durva szemcsés homok jobb, a sivatagi homok már csak elmegy. [link] Az utóbbit nem ajánlották felhőkarcoló építésre az egyik filmben vagy cikkben. Legalábbis azt mondják, hogy az arabok is importálják a homokot, mert az ottani sivatagi homok nem jó nekik építkezésre.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
tknof1871
őstag
mondjuk nem tudom pontosan mi az amit mérni szeretnél.
Mindent ami egy értelmes (mondjuk max 20 000 HUF) költségbe belefér. Régi a ház, kádár rendszerben épült. Az a kor nem egy minőségbiztosítás. Volt azbeszt is de már leszedték.
Csak néhány éve volt hírekben, USA egy városában spóroltak a vízhálózaton. A vége az lett hogy Barack Obama elnök szükségállapotot hirdettet ki. Nagyon magas lett az ólom az ivóvízben. Ez egy százezres városban a világ egyik legélhetőbb országában. Szóval szerintem jobb óvatosnak lenni.Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
estikornel
tag
Én voltam a hibás, ugyanis a hrsz jó, csak nem Adony, hanem Rácalmás. Ez persze egyik papíron sincs (még a szerződésen sem láttam) feltüntetve. Úgy már egy szántónak kinéző placc látszik a térképen.
Van fejlemény is egyébként, egészen 1.8M-ig sikerült felalkudni így végül az eladás lesz a végkimenetel a jövőhét folyamán. Valahogy mindjárt korrektebb az ár azért.
Az állás pedig még kérdéses, szokásos "majd értesítjük", ha össze is jön, kell legyen tartalékom mert mégegyszer nem fogok csak úgy tengődni az biztos..
@inferno: Neked is köszönök minden segítséget, örülök hogy felvetettem itt a témát, kaptam tőletek jó pár támaszpontot. Sajnálom, hogy nem tudtam megfogadni a tanácsotokat, de most ezt látom a leglogikusabb/egyszerűbb döntésnek.
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
estikornel
tag
Sajnos erről semmit nem tudok, holnap hozom át a szerződést mert itthon nem találtam. Azon biztos rajta van pár adat amiről érdeklődtél.
A helyrajzi szám alapján hát nagyjából be tudtam határolni, a mepar.hu-n ami szerint ez egy erdős terület. De persze ezt csak úgy tudtam megtalálni, hogy a 0218/2 hrajzi szám helyett 2018/2-t írtam be, máshogy találatot sem adott ki, talán elírták. Az OTP kalkulátora így pedig 924e Ft-ra számolta az értékét, de nem tudok levonni következtetést mivel a megadott számon nincs találat.
Most egyébként 2020-ig van kiadva bérletbe, és a vevő azzal a szerződéssel együtt venné meg.
[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
Szex? Az mi? Ne viccelj...
Nagyjából értem, hogy mire való és nem is támasztok túlzó elvárásokat, csak kipróbálom... Az érdekelne, hogy valakit csak akkor "dob fel valakinek", ha az online van, vagy a hely adatok alapján bármikor, ha már egyszer regisztrált? Azért érdekelne, mert tapasztalaim szerint a "környékemen" nem sok felhasználó van, míg pl Bp-n egy haveromnak százával küldi az anyagot.
Up the Irons!
-
ArthurShelby
addikt
Köszi szépen!
Az első még tetszik is (a 2. még aránytalanul drága is), de nincs személyes átvétel.
Viszont találtam egy helyet, ahol még olcsóbb, és van személyes átvétel is (Bp-en)
(egyébként vaterán/teszvesz-en is hirdetnek [link])A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
nagyúr
Egyik sem. Új formátumú személyi, vagy útlevél szükséges, egyes légitársaságok pedig ragaszkodnak az útlevélhez.
"Beutazási, tartózkodási és munkavállalási feltételek:Magyar állampolgárok vízummentesen, a hazautazás napjáig érvényes magyar útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal utazhatnak az Egyesült Királyságba.
Az Egyesült Királyságba történő beutazáshoz bármilyen típusú, és ideiglenes személyi igazolvánnyal is be lehet utazni, nem javasoljuk azonban a régi típusú (könyv formátumú) személyi igazolvány használatát. Tapasztalataink szerint egyes légitársaságok nem veszik fel a fedélzetre a személyi igazolvánnyal rendelkező utasokat, ezért a zökkenőmentes határátkelés érdekében a Külgazdasági és Külügyminisztérium továbbra is javasolja az útlevél használatát. A brit hatóságok külön is felhívták a figyelmet arra, hogy a régi fajtájú, azaz csak magyar nyelven kiállított személyi igazolvány használatát nem ajánlják. Ennek kapcsán arra is felhívjuk a figyelmet, hogy a légitársaságokkal kétség esetén az utazás megkezdése előtt mindig célszerű egyeztetni a légitársaság által elfogadott úti okmányokról!"
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Rivaul
addikt
Egyszer vágott át engem valaki itt az oldalon. Sokáig tanakodtam hogy másik hirdetésére regelve telibe ne vágjam de akkor is az volt hogy én lennék az önbíráskodó... Én 20k-val lettem megkárosítva (félig működő telefont kaptam). Végül tettem itt panaszt és lenyeltem, viszont a mai napig nem felejtettem. Ha meglátnám a srácot akkor spontán teliverném akár milyen bíráskodás de szerencsére messzi vidéknek lakik Meg lehet ezért kövezni de ha ő megteheti akkor én is, akár ki akár mit mond.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
pocokxx
Közösségépítő
-
Ja, kb 10 éve hívtak engem is, és bele is egyeztem egy mintapéldányba. Svájcból küldték, létező címről (legalábbis úgy tűnt). Ez után jöttek rendszeresen a küldemények, amit ki kellett "volna" fizetni, pedig nem kértem. Írtam nekik, hogy szálljanak le rólam, továbbra is küldték a cuccokat, nem fizettem. Pár hónap múlva jött egy fizetési felszólítás, de ezzel már nem is törődtem, és nem is lett következménye, mivel nem rendeltem semmit. Azóta persze sokat változtattak a módszerükön.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Vakegérke
félisten
Feltöltőkártyás vagyok, most megnéztem, az egyenlegem rendben van.
Gondolom egyetértünk, ha azt mondom, hogy aki más számláját leszívja, az koldusként élje le hátralévő életét.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Rivaul
addikt
Igen, egyetértek hogy nem kell megkönnyíteni a dolgukat. Ezért is írtam a fél éves eltolás "trükkét". Nekem van mai napig olyanom amit 7 éve nem fizetek. Saját faxságuk miatt nem vagyok hajlandó. Volt egy 150-es tartozásom amiből csináltak 3-at... Kifizettem és kértem hogy mindent írjanak hozzá hogy végre lezárhassuk. 2 hét múlva hívtak hogy még utólag alkottak 47 ezret Mondtam hogy akkor azt le is nyelhetik mert én be nem fizetem, külön szóltam előtte, így jártak... Azóta is jönnek a könyörgőlevelek. Annyi hiteles van hogy mire ilyennel bíróságra mennek már a nemlétező nyugdíjamat vonják max.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
Az xy céget nem is kell beengedni, ezt mondtam én is. Viszont ha papírral jönnek amit nem iskolázottságtól függően ad a hurkás tarkójú kezébe a főnöke.... Akkor így is úgy is bejutnak, max hivatalos szervet hívnak. Az hogy kinek mi van a nevén nem érdekli őket. Tapasztalatból beszélek mert édesanyámnak anno volt ilyen esete sajna. Munka nélkül maradt és a 2 kilós tv-m csak azért nem vitték el mert az én nevemen volt a számla... Ha oda van bejelentve akkor az ingóságokat igazolni kell a tulajnak.
-
MaxxDamage
félisten
Felvettem a szakival a kapcsolatot és azt írta, ez a kés nem élezhető.... így asszem veszek új gépet !
Ha nem nagy kérdés , kérés... milyen Philips hajvágót ajánlanátok ?
/ami gyors és szépen vág/(#12650) luimapeiz: --> erre nagy keresgélések után megtaláltam a választ és a terméket , termékeket is !
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
krizmo_
addikt
Az Aldi és a Lidl termékei korántsem mondhatók multis gagyinak, nem úgy a Tesco...
Szabvány, ami benne van a termékben azt fel kell tüntetni, nincs itt semmilyen összeesküvés elmélet...
A víz példája is azt bizonyítja, hogy ellenőrzik a termékek, szóval ilyen nincs, hogy fizet a multi és lezsírozza...ez nem így működik, de ha gondolod olvasd el az erre vonatkozó hatályos jogszabályt.
Amúgy, az ilyen kihágásokért komoly büntetések járnak, plusz ugye a hírnév is sérül egy-egy ilyen esetnél, ami nem mindegy a multiknak... -
saelin
veterán
Akkor ez valami teflonszerű anyaggal van bevonva? Mekkora fail! Egyébként ez valami noname lehet, mert nincs sehol rajta márkajelzés. Remélem nem fizetett érte túl sokat, mert ha igen, akkor csúnyán átverték.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
őstag
-
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
Nem teljesen értem, bekerült a műsortárba vagy mi volt a gond? Nekem inkább a borítókkal szokott szórakozni, az id3 tagekkel nem.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
Szerintem ez lesz a gond. Első használatkor nézd végig a beállításokat és kapcsolj ki mindent, amire nincs szükséged, én is mindig így szoktam. Különben elkezd önálló életet élni.
[ Szerkesztve ]
-
Nkboy
senior tag
Ha az adásvételiben rögzítve lett a km óra állás, és az autónak van lekérdezhető, valós szerviztörténete, akkor talán van rá valami esély, hogy kiderüljön, ki tekert. De szerintem nem sok esély van rá. Az lesz a dolog vége, hogy nem lehet bizonyítani ki tekerte az órát.
Ha nincs nagy gond az autóval, lehet jobban jár ha belenyugszik. Tudom nem ez a megfelelő válasz, de sok értelme nincs pereskedni évekig, meg nem is olcsó dolog.A márkaszervizben meg nyugodtan oda lehet állni a monitor mellé, és határozottan kell kérni a hogy a valós óraállást is mutassák meg, Nincs ott semmi szupertitkos adat amit nem láthat.
A fekete kormánylégzsák a bézs utastérben felér egy őszinte vallomással
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest