Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
Golden9 #47865 üzenetére
Hát ja. A mikro-vetület már úgyahogy megvan pár fejben, de a belégzés, bőrkontakt nem. Volt olyan ajándékba kapott, piacos téli kabátom, amit felvéve kifejezetten nehéz volt a lélegzés, mint olyan + fájt is a tüdőm, éles fájdalommal. El is szédültem, tehát nem holmi túlszaturált, kamu hattyúdal, hanem fizikailag lefeküdtem a fűre, mert sötétült elfele a világ - és nem csak a légúti vonzata miatt, hanem masszív szédülést okozott a viselése. Levéve megszűnt minden. Aki persze ezeket nem tapasztalja - vagy azért, mert fejletlenebb antennái vannak ilyen irányokban - nagyobb ellenálló-képességnek nem nevezném - vagy csak mert nem jött még szembe vele ilyen, annak a szemében persze az ilyen beszámoló az érdekes. Nesze neked EU-s védelem. De nemrég jött ki jelentés a márkás fehérneműk kapcsán is.
-
hockeyapu
senior tag
-
coco2
őstag
-
-
-
-
donmackó
addikt
válasz
Golden9 #45934 üzenetére
Igazából igen, én bögréből iszok többféle kávét (kivéve presszó). A feleségem van nagyon oda hogy jönnek a vendégek és nincs a többfajta kávéhoz külön pohár/csésze, hanem mindent egy fajtában viszek. Mondjuk engem ez annyira nem zavar, de az asszonnyal ajánlott jóban lenni.
-
válasz
Golden9 #45923 üzenetére
Nem! Azért nem úgy van az...
Az is nagy baki volt egy orvos részéről aki hagyta ezt így kialakulni... szteroid nem megfelelő kezelés... Ha lehet, akkor majd perlek! 5 évem van rá hogy helyre jöjjek!
Voltam Profnál meg helyileg illetékes oszt. Vezető főorvost is felkerestem. (annál a profnál tanult anno akinél voltam, ismerőssel aki ismerte)
Majd megyek hozzá külön és ott megbeszélem vele a részleteket. -
-
-
6120
tag
válasz
Golden9 #45918 üzenetére
Amikor ausztriában laktunk, akkor egy magyar cégnek dolgoztam (távolról, magyar TB-t fizettek utánam). A feleségem ausztriában dolgozott, a gyerekek oda jártak iskolába. Én a magyar TB-m jogán kaptam ellátást (igaz, állandó lakcímem is AT volt). Emlékeim szerint E9-es nyomtatványt kellett kitölteni/kikérni. Nem is volt túl lassú egyébként az ügyintézés...
Utána kaptam osztrák TB-kártyát fényképpel. -
-
-
kenwood
veterán
válasz
Golden9 #45613 üzenetére
Sajnos ez nem jo,mivel itt egyenesek a fogak, a csirkemell felulete pedig egyenletlen.
En nem felaprozni szeretnem a csirkemellet, hanem 2,vagy 3 vekonyabb szeletre felvagni. Az a szerkezet valahogy megoldja, hogy ne legyen az egyik vege ketto, a masik meg hat centi szeles. Kezzel sajnos akarhogy erolkodom, ezt nem sikerul megugrani -
-
-
-
-
-
Davidkoma
tag
válasz
Golden9 #44575 üzenetére
Köszi.
Nem regisztráltam még ügyfélként a Decatlonra, csak a webes kínálatot nézegettem.
Lehet, hogy úgy az áru kosárba helyezésével egyértelműbben látszana a megrendelés véglegesítése előtt.Mondjuk arról sincs semmi infó, hogy szép-kártyát elfogadnak-e fizetésnél.
Nyilván nem, mert nem propagálják, hogy: igen, lehet vele fizetni.
De legalább feltüntethetnék, hogy nem. -
-
Catman
aktív tag
válasz
Golden9 #44402 üzenetére
Van egy olyan gumiszerű borítás, ami idővel ragacsossá válik. Én még nem találtam olyan módszert, amivel normálisan el lehet tüntetni a ragacsosságot. Alkohollal lehet esetleg próbálkozni, vagy acetonmentes körömlakklemosóval, de ronda lesz utána, még ha a ragacsosság meg is szűnik...
-
EmberXY
veterán
válasz
Golden9 #44356 üzenetére
Utasszállítókhoz még nem láttam anyahajót. (Ennyire láma azért nem vagyok a témához)
A körpálya egy érdekes koncepció, arról se hallottam még, én azt hittem, hogy a hagyományos kifutópályát lehet valahol forgatni, bevallom, még nem találkoztam olyannal, azért kérdeztem.
Ezek szerint még valóban nem maradtam le semmiről. -
externalhdd
újonc
-
EmberXY
veterán
válasz
Golden9 #42903 üzenetére
+BiP
Köszönöm!
A céges számlához kellene, hogy rögzíteni tudjam a tranzakciókat a rendszerünkben, nem magánszemélyként. Mivel eleve csak olvasási jogom van, tranzakciót eleve nem is indíthatok, ezért nem értem, hogy miért nem engednek még mindig belépni. Az appban az az üzenet van, hogy ha letelik a zárolási idő, ami 24 óra, újra használhatom, na de az már letelt...
A főnöknek már jeleztem, egyelőre tudomásul vették, hogy nem tudok belemászni. -
FattyDove
őstag
-
Borisz76
nagyúr
-
-
EmberXY
veterán
válasz
Golden9 #40980 üzenetére
A magyar dilettáns bürokráciában egy Ariel Atomot műszakiztatni? Én hajlok afelé, hogy azon túl, hogy igaz, szerintem még finoman is fogalmazott.
Egyébként a Carverticalnak is nekiment és abban is igaza lett, szóval nem hinném, hogy kamuzik, elvégre azzal csak a saját hitelét rontaná, ahhoz meg túlságosan népszerű, és az átlagnál sokkal igényesebb a csatorna...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A Signal elnöke szerint biztonságos az üzenetküldőjük
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AI-buborékról beszél az Alibaba
- Hívószám-hamisítás
- iPhone topik
- Nyomtató topik
- Amazon Fire TV stick/box
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest