Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
nyisziati #29146 üzenetére
Volt már, hogy 2 hétre elkevertek egy fontos csomagot, én meg csak vártam, hogy mikor jön... Ja pont az anal driller volt az.
Viccet félretéve eléggé szopóág tud lenni, mert kaptam már régebben olyan levelet a NAV-tól, hogy fáradjak be 3 napon belül, vagy megbüntetnek 300k-ra. Viccesek tudnak lenni... Azt is átvették mások ajánlottan, de szerencsém volt, mert 1 nap késéssel jutott el hozzám, nem 2 hétre rá. Postán maradóval is ugyanez sajnos a helyzet, aki épp arra jár családtag, az átveszi mindenki leveleit, csomagjait, igazából még faterom titkárnője is vette már át csomagomat, szóval kb. itt tartunk. Futárral ugyanez a helyzet. Már szóltam nekik, mert baromi irritáló, de úgy tűnik tehetetlen vagyok ebben az ügyben. Lehet nevet kéne változtatnom.
-
-
törölt tag
válasz
nyisziati #28954 üzenetére
Kabáthoz kell gomb, nem gombhoz kabát.
A szalagcsiszoló hatékony a nagy egyenes felületeken, de egy nyílászáró jellemzően tagolt kialakítású, és a belső illesztéseknél a sarkokba nem fog tudni benyúlni. Oda meg az excenteres csiszoló az igazi, amivel meg a nagy felületeken nem vagy hatékony.
Azaz, szerintem tudomásul kell venni, hogy az asztalosiparban ilyen jellegű svájci bicska, ilyen áron nem lesz.
De szerintem ebben imibogyó fogja megadni a végső kinyilatkoztatást. :)
Szerk2.:
Mivel ott is elhangzott a kérdés, azt hittem, hogy a házi barkács, gány topikban vagyok.
Csodálkoztam is, hogy nyisziati mit keres ott. :D -
Shingen
addikt
válasz
nyisziati #28944 üzenetére
Igazából ajtó lapok, ajtó kereteket akarok csiszolni.
Nem akarom fáig leszedni róla mindent, csak a mostani festék réteget leszedni.
Azt mondták a szalagcsiszoló sokat leszed, azt igazából durvább felületekhez használják.Rezgőcsiszolót már használtam, de szalagot még nem ezért nincs összehasonlítási alapom.
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Cs1csó
titán
válasz
nyisziati #28781 üzenetére
konkrétan az ilyenekben - ahogy előttem írták is - lehet faxán tenyészteni a szúnyogokat.
Nekünk is van egy hordónk esővízgyűjtőnek néha szoktunk beleönteni egy kis hipót ami a lárvákat - vagy imágókat avagy a fene tudja hogy nevezik a szúnyog ivadékait - megöli de még a víz nem lesz annyira veszélyes, hogy locsolásra ne lehessen használni.
-
Weareus
addikt
válasz
nyisziati #28291 üzenetére
Az Ikaria XB-1 (Voyage to the End of the Universe) című '63-as csehszlovák hard sci-fi az egyik - ha nem a legkedvesebb sci-fi film számomra. Olyannyira, hogy a teljes magyar feliratozást (angol felirat alapján) én magam meg is csináltam és időzítettem is!
Zseniális film.
Zseniális!!! -
Ispy
veterán
válasz
nyisziati #28240 üzenetére
Mondjuk ebayről pont nem, de angol sportdirectstől már többször rendeltem, mondjuk 10-ből kb. 3 olyan, amit nem vettem volna meg, ha élőben is meg tudom tapogatni/nézni/próbálni. De ez persze ezer dologtól függhet, az első mindjárt a méret, ha az ember mondjuk stabilan szabvány méret, akkor nehezebb mellényúlni, egy poló vagy pulcsi még ok, de például egy farmert vagy cipőt nem mernék online venni próba nélkül.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
nyisziati #28203 üzenetére
Torrente méret kb. elsőre is értettem....
-
C. s.
addikt
-
Cs1csó
titán
válasz
nyisziati #28112 üzenetére
A Debrecen Plázában a földszinten és az emeleten is volt INGYENES mosdó, az emeletit, ami az éttermek mellett van teljesen bezárták nagy kegyesen, hagytak egy kézmosó helyet - mint írtam az éttermek mellett van gondolom ennek maradnia is kellett lehet jogszabály van rá amit még nem sikerült eltörölni - de a földszinten már fizetős.
A nem messze tőle lévő Fórum nevű helyen ingyenes a mosdó, de van egy pult ahol van egy felirat, hogy 50Ft-ot lehet "önkéntesen" adni, tehát hivatalosan ingyenes.
philoxenia
kiváló ötlet, amilyen árak vannak az üzletekben és amilyen forgalmuk lehet talán még igazad is van.
-
-
válasz
nyisziati #27995 üzenetére
Akkor kb. esélytelen, bár azt mondta, Nootropilt se szedjem, semmi bajom (bár honnan tudja, ő érzi?
)
Jó háziorvos mi?
Anno a táppénzem is elb*szta, mert 1 évig sima 8-as kóddal írta a tp.-t és 1-es kóddal kellett volna, aztán a felülvizsgáló doki látta meg (utolsó hónapnál) és volt olyan rendes, hogy kérelmezte + 1 évre a baleseti tp.-t is és kaptam is. Ez a háziorvos még katonaság idejében kezdte és amikor az megszűnt (a kötelező) akkor ment kórházba altató orvosnak, aztán nyalással lett háziorvos kb.pjen: Azt tudom
svensson: Köszi, továbbadtam az infót.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itt van a Gigabyte első olyan Intel B760-as deszkája, ami PCIe 5.0 sínt kapott
- Motoros topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- Parfüm topik
- Nintendo Switch
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Purple Használt, karcmentes állapotban 16/512 GB
- Asus VivoBook Go 14" OLED kijelző Új
- Újszerű Apple Watch Series 8 45mm GPS éjfekete sportszíjjal
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 24GB (6x4GB) DDR3 Szerver ramok
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest