Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #45433 üzenetére
Végül inkább vettem egy újat obiban, kb 30 perc alatt ki is cseréltem.
-
Speeedfire
félisten
Köszi srácok!
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
lehet nem kapok rá itt választ. De hátha egy próbát megér
Adott egy zuhanyváltós csaptelep, aminek a váltó része nehezen jár. Leszedtem már és próbáltam takarítani, de nem lett jobb. Meg lehet még menteni, vagy csere? -
Speeedfire
félisten
válasz
AndrewBlase #34060 üzenetére
Köszi, nézem.
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
nincs olyan app, alkalmazás amibe ha feltöltök egy szelfit, akkor lehet nézelődni, hogy milyen haj, szakáll állna jól nekem? -
Speeedfire
félisten
válasz
philoxenia #29970 üzenetére
Köszi, írok nekik.
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
tervezek egy viking témájú fotózást, és ehhez szeretnék beszerezni kellékeket. Nem tudtok olyan helyet/csoportot bp-en akik tudnának ebben támogatni? Ruha, fegyver.Szabi
-
Speeedfire
félisten
Köszi srácok. Kap akkor plusz öblítőt, az a fix.
Persil duó caps, ezt a márkát szeretem jobban. Nekem az ariel miatt mindig bolyhos volt. -
Speeedfire
félisten
válasz
MaxxDamage #27330 üzenetére
De nem mindegyik 3in1. Illetve nem látom, hogy fel lenne tüntetve rajtuk, hogy tartalmaznak öblítőt is.
-
Speeedfire
félisten
Lehet hülye kérdés, de a mosó kapszula mellé kell rakni öblítőt? Vagy már tartalmazza?
-
Speeedfire
félisten
válasz
MaxxDamage #26606 üzenetére
A plafonig van csempézve a pince?
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
az ikea örs vezér terénél rendeltem egy kanapét, de nem látom, hogy hol lehet pontosan átvenni. Kisteherrel mennék, így azt sem látom, hogy befér-e az alsó parkolóba vagy sem. Van valakinek ezekkel kapcsolatban infója? -
Speeedfire
félisten
Használtat nem szeretnék srácok. 200e-ret meg nem adok érte.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Vismajor01 #26523 üzenetére
Egyéb ötlet?
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
100k körül vennék valami jó kihuzhato kanapét, amin kényelmes aludni. Hely szűke miatt csak ez fér el. Jobb topicot meg nem találtam. -
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
tömör gumi tömböt szeretnék venni, olyan 10x10cm-es kockákat. Honnan lehetne ilyet beszerezni? -
Speeedfire
félisten
válasz
MaxxDamage #26098 üzenetére
Gondolom az office akkor, de arra ott a libreoffic. Teljesen jó.
-
Speeedfire
félisten
válasz
philoxenia #26067 üzenetére
Ez lesz az.
-
Speeedfire
félisten
válasz
customer114 #26056 üzenetére
Mi az a nyenyec?
-
Speeedfire
félisten
.
-
Speeedfire
félisten
válasz
philoxenia #24519 üzenetére
Én is erre gondoltam első körben. De aztán inkább kerestem sárga rézből gyári megoldást. Jelenleg meg sima M5 csavar van benne, egyelőre jólvanazúgy.
-
Speeedfire
félisten
válasz
szupermacs #24515 üzenetére
Itt tudnak segíteni.
-
Speeedfire
félisten
válasz
philoxenia #24513 üzenetére
Túl sokat kellene innen rendelni. Személyesen meg nem érek oda munkaidőben.
Szerintem rendelek kintről. [link] -
Speeedfire
félisten
Erősítőbe volt ez a pici csavar. Megnézem obi-ban, meg vas-műszaki boltban.
-
Speeedfire
félisten
Bekarom ide is, hátha valaki tud segíteni.
Vízforralót akarok venni. Mire érdemes figyelni? Esetleg valami ajánlott 10e-ig?
Jó lenne, ha 2-3dl-t is lehetne forralni vele. Van ahol a minimum 0.5dl. Ezt néztem ki hirtelen. -
Speeedfire
félisten
Ezesetben ég.
Mindenesetre gyors lecsutakoltam magam a langyos vízben. Pedig hosszú fürdést terveztem.
Jorus: Éjszakai lesz. Azt tudtam, hogy valamikor késő este szokott már világítani. Ezt nem tudtam, hogy 10-től van, és 5-6 órát megy csak.
pjen: Ja, ezt sejtettem. 120l-es és 4.3 óra van ráírva. Általában 2/3-on szoktam járatni, de most úgy néz ki, hogy kevés volt.Köszi mindenkinek.
Előző albiban jobb szerettem a cirkót, ott mindig volt melegvíz. -
Speeedfire
félisten
Lehet hülye kérdés, de mikor szokott bekapcsolni a bojler fűtése este?
El lett használva az összes, én meg szeretnék füredeni. -
Speeedfire
félisten
Köszi srácok!
-
Speeedfire
félisten
Ebay/ali oldalakról akarnék ilyesmi "tasakot" rendelni, de nem tudom, hogy milyen név alatt futnak. A bag szóra elég sok találat van.
Ez ilyen kb 15x20cm lehet.
-
Speeedfire
félisten
válasz
philoxenia #22181 üzenetére
Köszi, akkor felejtős. Albérlet, így falbontás tuti nem lesz. Azt hittem ezekhez nem kell.
-
Speeedfire
félisten
Van értelme a mobil klímáknak, főleg 100k alatt? Ha igen, akkor van valami ajánlott? Vagy azt kell venni, amelyiken több a gari?
-
Speeedfire
félisten
philoxenia & spiritex: Köszi srácok, viszont akkor ahogy én értem, ezek idővel megnőnek. Én dísznek szerettem volna felhasználni a régi billentyűzetet, ilyen növénnyel.
Lehet, hogy valami fűmaggal jobban járnék. -
Speeedfire
félisten
Ez vajon milyen növény lehet benne és honnan lehet beszerezni?
-
Speeedfire
félisten
válasz
philoxenia #21293 üzenetére
Dehogy is, majd megedződik!
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
plüss mackót szeretnék venni a születendő unokaöcsém részére. De valami nagyobb fajtát, lehetőleg 10-20k között. Ismeretek ilyen üzletet? A fogarasi tesco-ban néztem nem volt ilyen nagy. -
Speeedfire
félisten
válasz
Bjørgersson #21003 üzenetére
Nem, pont azt akarja elkerülni.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Bjørgersson #20948 üzenetére
Nagyon úgy néz ki.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #20946 üzenetére
Több, mint 5kg....emiatt nem lehetett feladni...
-
Speeedfire
félisten
válasz
Bjørgersson #20945 üzenetére
-
Speeedfire
félisten
válasz
Bjørgersson #20943 üzenetére
Rendes posta van itt, nem autómata.
-
-
Speeedfire
félisten
válasz
Bjørgersson #20937 üzenetére
Viszont szopó, mert nem engedi kiválasztani azt a postát, amit én szeretnék....kiválasztom, hogy a fogarasi tesco, majd megrendelem és eltűnik....
Apropó, ha nincs otthon újságom, akkor ti mit szoktatok használni a csomag épségének megőrzése érdekében? Lehet valahol ilyen cuccokat venni?
-
Speeedfire
félisten
Amúgy mi a különbség, hogy ha a vaterafutár.hu oldalon adom fel, vagy ha személyesen a postán?
-
Speeedfire
félisten
válasz
Bjørgersson #20925 üzenetére
Meggyőztél.
-
Speeedfire
félisten
MPL-en belül van valami extra? Vagy sima csomag?
-
Speeedfire
félisten
válasz
Bjørgersson #20915 üzenetére
Jogos érv....is lehetne.
Akinek kelle küldeni ő is postát mondott egyből. Viszont nem akarom, hogy összebasszák, aztán végül én járjak szarul. -
Speeedfire
félisten
3 ember, 3 vélemény.
-
Speeedfire
félisten
Ki melyik futár céget ajánlja, esetleg csomagpont, posta?
Egy erősítőt kellene elküldenem, de nem tudom, hogy kire bízzam. -
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
mall.hu-val gyűlt meg most a bajom. Decemberben leadtam egy fülhallgatót gariba. 1 hónapot vártam rá, természetesen nem volt cserekészülék se. Majd jött a levél, hogy mehetek érte. Rosszul lett megjavítva, mondom oké, kérem vissza a pénzt. Ennek 3 hete, már írtam nekik ezzel kapcsolatban 2x is. Ilyenkor mi van? Mennyi idejük van teljesíteni ezt? Kezd a f*szom tele lenni a magyar boltokkal. A külföldi (eu) cégek szó nélkül pár napon belül küldik a pénzt vissza, ha ilyen van.
Közel 30k-n ül rajta most jelenleg és nem igazán akarják vissza utalni nekem.... -
Speeedfire
félisten
válasz
DeFranco #7724 üzenetére
Hát, ez most sokkolt. Azt tudtam, hogy kedvezményes a cafeteria, de hogy csak ennyire.
Köszi a linket.
Rivaul:
Jobb egér a képen, kép URL-jének másolása. Majd itt a szövegdobozban kép beillesztése és megadod az url-t. FF vagy IE alatt lehet, hogy máshogy van.Jaja, az lesz valószínűleg. De a volánnál majd úgyis megkérdezem, hogy 5 vagy 10km-es kell nekem.
-
Speeedfire
félisten
válasz
FehérHolló #7720 üzenetére
Nekem bruttót mondtak a cafeteria-ra telefonon, viszont az előzetes bérajánlat papíron sima cafeteria van. Ezért kérdeztem, hogy mennyi lehet ami megmarad belőle.
Akkor erre majd rákérdezek pontosan.
Rivaul: Budaörs végállomás a cég, így oda már nem jó a sima bkv bérlet.
DeFranco: Ezeket a hivatalos %-okat meg lehet valahol nézni? Pl kellene bérlet, erzsébet, meg a maradékért akármi, nem tudom. -
Speeedfire
félisten
válasz
FehérHolló #7718 üzenetére
Hát ez egy nagyon jó kérdés.
Új melóhely előtt vagyok, kaptam egy összeget cafeteria-ra, de nem tudom mennyit vonhatnak le belőle.Illetve ha havi bkv bérletet veszek, akkor milyen kiegészítő bérlet kell ha a Budaörs-re ingázok?
-
Speeedfire
félisten
A cafeteria-át mekkora adó terheli?
-
Speeedfire
félisten
válasz
FehérHolló #7611 üzenetére
Hát, szerintem erre nem kapnék szabadságot.
-
Speeedfire
félisten
Van valakinek valami jó kapu ötlete szabadság kérésre? Csak úgy nem kapok, normális indok kellene, hogy mire kell az a nap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűnyíró topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Android szakmai topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i5-2GEN I 6GB I 320GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest