Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz FehérHolló #10772 üzenetére
Á, azt még "józanul" se, nem szeretek vezetni. Aludni készülök egyébként, csak annyira nehezen viselem már a legkisebb fejfájást is, hogy inkább halnék meg.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
válasz FehérHolló #10770 üzenetére
Algopyrin nincs már itthon, mást meg nem találtam. Bajom csak nem lesz tőle.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
skitzoo
senior tag
válasz FehérHolló #10737 üzenetére
Köszi.
Még jöhetnek a jó nyaralóhelyek.[ Szerkesztve ]
"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
őstag
válasz FehérHolló #10732 üzenetére
Nekem egészen jól esik, legalább is várom még mindig a magyarázatot, hogy 100 méterre miért nem jó a cat6 mikor 100 méterig ajánlják?
Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
őstag
válasz FehérHolló #10725 üzenetére
Neked és Jorusnak:
Abszolút értelek benneteket, és értem miről beszéltek.
Amikor egy cégnek, több millás beruházást kell eszközölni, biztonsági faktorok tömkelegét nézve, akkor értem, hogy így kell tervezni, én is így tenném.
De adott egy farm, amire kell egy (esetleg több) IP kamera. Ezeknek a 10gigás átviteltől messze van az igényük. Saját maga csinálja az ürge, és gondolom nem kalandvágyból, hanem mert minél olcsóbban akarja megúszni.
A legjobb megoldás erre (szerintem) továbbra is az amit mondtam, próbálja ki, ha nem megy akkor meg vegyen közé egy (jelismétlés elvégzésére alkalmas)
repeatertswitchet.De ez továbbra is gond, mert nem hiszem, hogy lesz áram és időjárástól védett bódé az eszköznek. Ezért is lenne a legjobb, ha enélkül meg tudná oldani 100 méter áthidalását (ami nem mellesleg nem nagyobb mint a garantált hossz).
Bocsi srácok, engem arra tanított egy megbecsült tanárom, hogy nem az a jó mérnök, aki minden szabványt tud fejből, hanem az, aki tudja, hogy mit lehet elhanyagolni, milyen áldozatok fejében.
Ennek köszönhető, hogy néha csökönyösen kötöm az ebet a karóhoz, mert igyekszem tartani az ésszerű arányt a profizmus és költséghatékonyság között, mert ha valakinek sok pénze lenne, valószínűleg nem a fórumon próbálna tanácsot kérni, hanem kiadná egy cégnek.
Ha a kollégának pedig van jobb ötletetek, akkor én is kíváncsi vagyok rá, hiszen mindig tanul az ember
Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
Rivaul
addikt
válasz FehérHolló #10729 üzenetére
Ebben látod igazat tudok adni.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
válasz FehérHolló #10727 üzenetére
Gondoltam hogy van némi tapasztalatod csak ritkán szoktál ilyen "magasröptűen" megnyilvánulni
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
válasz FehérHolló #10725 üzenetére
Megtaláltad a szinonimaszótáradat, és idejössz vagizni?
-
Rivaul
addikt
válasz FehérHolló #10712 üzenetére
Édesanyám hűtőjéről van szó. Ő meg nem velünk lakik így nehéz a kép. Ha az enyém lenne már szétvertem volna Mivel ahogy írod, sok hibalehetőség van így mindenképp keresek neki egy szakit. Thx
-
skitzoo
senior tag
válasz FehérHolló #10699 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
skitzoo
senior tag
válasz FehérHolló #10697 üzenetére
Na a ferdehajlam. A lovat nemérd fel a tehén meg túl nagy?
[ Szerkesztve ]
-
skitzoo
senior tag
válasz FehérHolló #10695 üzenetére
És te leszel az aki éjjel örködik. Gondolom én.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz FehérHolló #10627 üzenetére
Házasodáshoz sok pénz kell, kivéve ha mondjuk Tiszabőn vagy Szanticskán vennél....
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Bjørgersson
félisten
válasz FehérHolló #10619 üzenetére
Másolatot küldök majd lemezen.
-
skitzoo
senior tag
válasz FehérHolló #10619 üzenetére
Ez a téma téged nem nagyon érdekel. De majd ha otthagy a feleséget/barátnőd/élettársad akkor milesz?
[ Szerkesztve ]
-
Phvhun
őstag
válasz FehérHolló #10614 üzenetére
Ez most célzás volt arra hogy átment a topik magasröptűbe?
-
Bjørgersson
félisten
válasz FehérHolló #10614 üzenetére
-
szlovibuki
tag
válasz FehérHolló #10541 üzenetére
Nem írtam alá semmi ilyet. Most, mint kiderült egy ismerősöm ajánlott be, de nem én kértem. A cégnél nagyon normális volt a kisfőnök, fel is hívta a munkaügyiseket, hogy ilyenkor mi a helyzet, de az illetékes nem volt bent. Én minden esetre holnap bemegyek a munkaügyibe, és közlöm, hogy nem fekszik nekem.
V.Stryker: köszi szépen, akkor holnap ezt fogom tenni.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz FehérHolló #10533 üzenetére
Mondjuk egy fokkal jobb, ha a matracot levesszük és a földre tesszük, de az elég macerás minden este.
-
-
V.Stryker
nagyúr
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz FehérHolló #10519 üzenetére
Nyilván nem fognak a készenlétiek kivonulni.... Ellenben ha én kitennék valamit, írnék hozzá egy cédulát, vagy ilyesmi, bár a megunt/nem kell tárgyaimat konkrét személyeknek szoktam felajánlani, akiknek használható lehet még a véleményem szerint. De maga az elv a lényeg, amit talál az ember könnyen lehet, hogy nem direkt hagyták ott... Tíz könyv egy dobozban a kapu elé kitéve nyilván nem véletlen, ellenben egy padon hagyott egy valószínűleg az... A törvény amúgy törvény, szerintem jártak már és még fognak is pórul járni ilyesmivel...
-
Bjørgersson
félisten
válasz FehérHolló #10521 üzenetére
Értem én, de arra akartam ezzel utalni, hogy mivel az autó mellett volt hagyva, így szerintem eléggé egyértelmű volt, hogy nem direkt lett otthagyva és vigyék el, hanem ott lett felejtve. Na de mindegy, ezzel úgysem segítünk.
-
Bjørgersson
félisten
válasz FehérHolló #10519 üzenetére
Ennyi erővel az autót is el lehetett volna vinni a szerszámkészlettel együtt, ugyanúgy az utcán volt az is. Nyilván ha nem az autó mellett lett volna a láda, akkor még én is azt mondanám, hogy jó, de így.. azért eléggé egyértelmű, hogy nem direkt lett otthagyva az autó mellett.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz FehérHolló #10517 üzenetére
5:54. § [Tulajdonszerzés találással]
(1) Ha valaki feltehetően más tulajdonában álló, elveszett dolgot talál és azt birtokba veszi, megszerzi annak tulajdonjogát, ha arra igényt tart feltéve, hogy
a) megtett mindent annak érdekében, hogy a dolgot a tulajdonos visszakaphassa; és
b) a dolog tulajdonosa vagy az átvételre jogosult más személy a találástól számított egy éven belül, élő állat esetén három hónapon belül, a dologért nem jelentkezik.Jogtalan elsajátítás
378. § (1) Aki
a) a talált idegen dolgot eltulajdonítja, vagy nyolc napon belül a hatóságnak vagy annak, aki elvesztette, nem adja át, illetve
b) a véletlenül vagy tévedésből hozzá került idegen dolgot eltulajdonítja, vagy nyolc napon belül nem adja vissza,vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés két évig terjedő szabadságvesztés, ha a jogtalan elsajátítást védett kulturális javak körébe tartozó tárgyra vagy régészeti leletre követik el.Ezek a hatályosból valók, szerintem felesleges róla többet beszélni....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz FehérHolló #10494 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
válasz FehérHolló #10499 üzenetére
A tárolás az túlzás.
-
Anulu79
addikt
válasz FehérHolló #10497 üzenetére
Az más ha kirakom vagy ha ott van az autónál szerintem.
-
nagyúr
válasz FehérHolló #10476 üzenetére
Kipróbálom. Ha holnap délig nem jelentkezem, akkor kampec lett.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
skitzoo
senior tag
válasz FehérHolló #10446 üzenetére
Az megvan jogsi nélkül is.
-
rii
nagyúr
válasz FehérHolló #10413 üzenetére
és ha úgy tervezi az ember h kint marad örökre, akkor amíg Magyaro. EU tag, akkor addig marad kint, amíg akar, és ha netán megszűnne EU tag lenni, akkor mi várható?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
skitzoo
senior tag
válasz FehérHolló #10392 üzenetére
Hallod feldobtad az estém.
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
addikt
válasz FehérHolló #10388 üzenetére
Nem teljesen értem, hogy ezzel mit akartál írni...
-
EmberXY
veterán
válasz FehérHolló #10388 üzenetére
Körbe pörgő-forgó rúgással kell elintézni, én pl egyedül szoktam vele elbánni, bár a kifogásához kell ugyan pár kiló dinamit, de megéri, mert nagyon finom a húsa, gondolom neked is feltűnt, amikor éppen te lakmároztál belőle...
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz FehérHolló #10308 üzenetére
Itt a virágzó délen akad néhány, de ha ez megnyugtat, én sem ittam, mert bealudtam időközben...
#10304; #10306: Csak azért gondoltam, hogy nem beszélgetős, mert elvileg kiemelt topik, fene se tudja, de kaptam már ilyenért a fejemre, ezért óvatos vagyok.
Up the Irons!
-
skitzoo
senior tag
válasz FehérHolló #10321 üzenetére
Igy már értem. De a '99-es az már érték.
(#10320) kovy29: Te ma kötekedős kedvedben vagy?[ Szerkesztve ]
-
skitzoo
senior tag
válasz FehérHolló #10318 üzenetére
Akkor az még jó? Nemértem a választ.
-
skitzoo
senior tag
válasz FehérHolló #10316 üzenetére
Köszönöm a tanácsodat! Van még 2005ös Tokaji 3 puttonyos is.
[ Szerkesztve ]
-
skitzoo
senior tag
válasz FehérHolló #10314 üzenetére
Hát akkor mehet a kukába magyarul?
-
skitzoo
senior tag
válasz FehérHolló #10312 üzenetére
Ezzel mire célzol?
[ Szerkesztve ]
-
skitzoo
senior tag
válasz FehérHolló #10308 üzenetére
Milyen kell? Holsten/Soproni/Gösser? Beratároztam, jön a jóidő.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz FehérHolló #10269 üzenetére
mondtad is egyből, hogy "lol cheater gaynoob banplz", mi?
-
DeFranco
nagyúr
válasz FehérHolló #10267 üzenetére
az nem biztos hogy meghalsz...
-
skitzoo
senior tag
válasz FehérHolló #10224 üzenetére
Akkor az a hir is törölve lett?
-
EmberXY
veterán
válasz FehérHolló #10221 üzenetére
Nyilván nem mindenkinek szabad, csak az érdekelne, hogy van ennek valami hivatalos formája, bejelentése, indoklása, stb, vagy csak a "háttérben" megejtik, és kész?
skitzoo: szívesen olvasnék a témában, ha találsz valamit...
Up the Irons!
-
skitzoo
senior tag
válasz FehérHolló #10211 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Rivaul
addikt
válasz FehérHolló #10188 üzenetére
Gyárilag fekete festés volt rajta. Az alvázvédőt használtam már korábban az autón, cirka 3 éve meg se moccant róla, elvileg pont az erős behatások elleni védelem a dolga. Próba szerencse
Szerk: OK OK
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz FehérHolló #10186 üzenetére
ezzel azt szerettem volna kifejezni, hogy nem ártana az eredeti védőréteghez nagyon hasonló anyagot felvinni rá, és nem valami random bolti sprét.szerk.: hajráSzappan szerény véleményem szerint azért jobb a szódabikarbónánál, mert kényelmesebben lehet hígítani. Egyébként bármilyen gyenge lúg megteszi.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
Rivaul
addikt
válasz FehérHolló #10181 üzenetére
Ki szedtem a tálcát a kocsiból így az alváz marad. Azt most már tudjuk mi az ami nem jó azt viszont még mindig nem tudom hogy mi az ami igen. Szappanos víz megfelelő lesz mert azt említetted elsőre?
-
EmberXY
veterán
válasz FehérHolló #10173 üzenetére
Valóság volt az eddig is minden területen, de ami dönt, azt pénznek hívják. A pankrációban legalább nincs utólag bundabotrány, maximum egy jó kis "tömegverekedés"...
Up the Irons!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz FehérHolló #10139 üzenetére
A SIM kártya mivel kommunikál? Semmilyen modem sincs a boxunkban, a UPC-nek még hálózata sincs hozzá egyébként...
Ha nem egyszerre jön, akkor hogy tudok váltogatni csatornát? Most ne hasogassunk már szőrszálat, hogy tizedmásodperces eltérések lehetnek...
"Látszik tehát, hogy a külön vivôk használata nem biztosítja a transzponder teljesítményének teljes kihasználását. Ez akkor érhetô el, ha egy transzponderen egyetlen vivôt továbbítunk, melyet több TV csatorna egyetlen jelfolyamba nyalábolt (multiplex) jelével modulálunk (Multi Channel Pro Carrier, MCPC).
"Az, hogy egy TV program adott minôségi igényeket kielégítô átvitele mekkora pillanatnyi adatátviteli sebességet igényel, függ a program pillanatnyi tartalmától. Egy program átvitele esetén az adatátviteli sebességet úgy kell megválasztani, hogy az a legkritikusabb pillanatokban is biztosítsa a megkívánt minôségû átvitelt. Ez természetesen azzal is jár, hogy a kevésbé kritikus idôszakokban az adatátviteli kapacitás egy része kihasználatlanul marad. Az átviteli kapacitás eredményesebben hasznosítható, ha egyetlen program helyett egy olyan multiplex jelet sugárzunk ki, melyet statisztikus multiplexálással állítottunk elô. A statisztikus multiplexálás során a teljes rendelkezésre álló adatátviteli sebességet pillanatról pillanatra változó arányban osztják fel az egyes programok között, azok pillanatnyi igényeinek megfelelôen. Az átvitt programok számának növelésével a statisztika törvényei szerint az összes program által együttesen igényelt pillanatnyi adatátviteli sebesség ingadozása egyre csökken, így a rendelkezésre álló sávszélesség jobban kihasználható. forrás:[link]
Tehát pillanatonként változó, hogy melyik program épp mennyi sávszélességet kap, a modulált jel bejön a fejbe, onnan kapja a box az egészet. Ugyanazokat a fejeket használjuk mint az analóghoz, a csatornákat a beltéri választja szét.
Ja és melyik műholdas adás nem multiplexelt ami magyar nyelvű? A földi is az már...[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz FehérHolló #10137 üzenetére
Műholdasnál honnan tudod, hogy melyik csatornát nézi a júzer? Mukltiplexben jön a csomag, mindegyik egyszerre... A beltéri visszafelé nem kommunikál. Ha IPTV-vel kombinálják, akkor más, de ez ritka mint a (bocs ) fehér holló...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz FehérHolló #10132 üzenetére
Műholdas, vagy földfelszíni adásnál?
-
Vakegérke
félisten
válasz FehérHolló #10123 üzenetére
Anyám ősszel lesz 80 éves, érthető a ragaszkodása ahhoz a vén faliórához.
Köszönöm a tájékoztatást.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz FehérHolló #10121 üzenetére
Esetleg tudsz valami jobbat?
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz FehérHolló #10119 üzenetére
Konkrétan erre gondoltam. Fémből van az óramutató.
Érdemes megvenni?Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
rii
nagyúr
válasz FehérHolló #10105 üzenetére
nem az hoy én vagyok a "bridzs" ... hanem ők nem ismernek egy ilyen "közösségi" oldalt, ahol a macskáktól kezdve a teákon át az ívheggesztő 1500W-os tápokig a DDR4, Maya, lakásfelújításig bezárólag minden témában hozzáértők vannak .-)
meg persze próbálok segíteni ... ez eléggé -enyhén szólva - vészhelyzet
ja meg ő sem keresett már állást 9 éve ,-Dpiros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Rico83
tag
válasz FehérHolló #10078 üzenetére
Mondom, ez a csóka ( holló) valami fantasztikus.
RESPECT!!Mivel a piros tablettákat is vényre adják már...így Neo-ra sem számíthatunk!
-
EmberXY
veterán
-
Rico83
tag
válasz FehérHolló #10069 üzenetére
Akármikor idenézek a fórumra, mindig belebotlok FehérHolló valamelyik bölcsességébe.
(nem sértésnek szántam, de tény hogy fura emberke lehetsz)Vakegérke:
EZT böngészd át egy kicsit, hátha találsz valamit.Mivel a piros tablettákat is vényre adják már...így Neo-ra sem számíthatunk!
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz FehérHolló #10028 üzenetére
Köszi. Gondolom ezt akkor is felszámolja, ha csak üzeneteket frissít. Akkor inkább kikapcsolom.
MÁS: Erősen szennyezett műanyagot (autó műszerfal) mivel lehet szépen és hatásosan tisztítani?
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
MaxxDamage
félisten
válasz FehérHolló #9976 üzenetére
/legalább valaki írt valamit ezügybe/
Engem csak az zavar, hogy 1év garit adnak rá...
felvettem a kapcsolatot a Sony MO.-val és valóvan csak 1év a gari rá.. "de" lehet kérni (fizetni+) gari kiterjesztést a Call Center -be... nekem csak az a célom, hogy jó képmínőség és video-t tudjak készíteni ha kell /semmi más/ és ennek talán ez a készülék is eleget fog tenni ! (remélem) am. az a WiFi pontosan mi célt szolgál a fényképezőbe/Arról nem is beszélve, hogy mi a fene ez a 4:3 arányú szenzorméret?! --> ez konkrétan mi is ? /
Azt a HDMI -s "csatlakozást" se tudom mire használni, mert csak normál / szabvány méretű HDMI -t használok... (nem is tudom ez a mini/micro mire is jó...)L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
válasz FehérHolló #9959 üzenetére
Köszönöm válaszod ! /padláson találtam egy ilyen dobozos eszközt/
Mondom rákérdek, hogy is megy ez....L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Rico83
tag
válasz FehérHolló #9855 üzenetére
Fehérholló fórumtársunk ismét remekelt.
Mivel a piros tablettákat is vényre adják már...így Neo-ra sem számíthatunk!
-
őstag
válasz FehérHolló #9827 üzenetére
Úgyis mondhatnánk hogy ritka, mint a FehérHolló
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
Rivaul
addikt
válasz FehérHolló #9827 üzenetére
Ezért is kéne több az ilyen emberekből
[ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
-
rii
nagyúr
válasz FehérHolló #9757 üzenetére
hát azt semmiképp .-)
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Anulu79
addikt
válasz FehérHolló #9719 üzenetére
Köszi! De mi kajamaradékot nem tolunk a lefolyóba.
leslieke
Ezeke vajon jók a csőbe is mi már a falban, padlóban megy? Konyhai felhasználásra kellene. -
Vakegérke
félisten
válasz FehérHolló #9627 üzenetére
Jó ötlet, köszönöm.
-
G@ben
addikt
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz FehérHolló #9532 üzenetére
Igen, billiárd asztal foglalásra gondoltam. A héten már másodszor lett elhalasztva, azért nem akarom potyára lefoglalni. Legfeljebb addig dartsozunk amíg nincs szabad asztal. Ha csak nem lesz megint elhalasztva.
Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz FehérHolló #9530 üzenetére
Az Árpád-hídnál hagynám a kocsit, onnan metróval mennék. Az Arany János utcai megállóhoz elég közel van, onnan már gyalog megyek. Az érkezési idő bizonytalan, azért nem szeretnék asztalt foglaltatni.
Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.
-
RawrRr
tag
válasz FehérHolló #9524 üzenetére
Mi köze egy szó kiejtésének ahhoz, hogy mit takar a név?
Eladó Lenovo A660 -> http://goo.gl/A4vitG (Garanciális, kártyafüggetlen)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz FehérHolló #9469 üzenetére
Wáhá, ott a pont belekeveredtem az sok megnyitott ablakba.
#nincsbennetarcsi
-
barisj
aktív tag
válasz FehérHolló #9345 üzenetére
Köszi nem tudtam Akkor jól tettem,hogy levettem.
◄► [Megbízhatóságom: http://goo.gl/LlJdlL] ◄►
-
Rivaul
addikt
válasz FehérHolló #9275 üzenetére
Van rajta net s wi-fi azt írja. Neki meg a jelszó kell hozzá. Ezt meg lehet szerezni ahogy írtad. Én úgy vettem ki hogy ennyi is elég lenne neki. Nem tudom mekkora forgalom kell neki de sztem nem feltétlen kell hogy aktív eszköz kapcsolódjon az adott routerre.
[ Szerkesztve ]
-
atti1848
senior tag
válasz FehérHolló #9074 üzenetére
Most olvasom,hogy ez a TK-102 eléggé gagyi, de akkor mit ajánlotok, ha ez nem jó?Mert nem szeretnénk venni 20eFt-ért egy valamit, ami aztán nem is működik.
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
atti1848
senior tag
válasz FehérHolló #9072 üzenetére
Van egy amit nézegetünk valamilyen TK102 -s termék. Akkor ezek szerint ez jó lenne?
Köszönöm.
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
qdak
addikt
válasz FehérHolló #9057 üzenetére
en nem tom de amit irtam megtortent, az aljan maradt cucc ihatatlan volt, lehet nm mai volt a tarolo v nm tudom.
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
törölt tag
válasz FehérHolló #9050 üzenetére
Ráadásul a víz hőtágulása még csak nem is lineáris.
-
marsu
veterán
válasz FehérHolló #9050 üzenetére
Sokkal egyszerűbb lenne a válasz, ha az lenne a kérdés, hogy mennyi lesz két liter víz hőmérséklete 20 Celsius fokon, meg 10 Celsius fokon, meg 0 Celsius fokon ...
Ha meg a szerencsétlen víz megfagy, akkor meg már nem is víz, hanem jég ...
Press any key to continue ...
-
krizmo_
addikt
válasz FehérHolló #8996 üzenetére
Mondjuk az tény, hogy szagelszívásra nagyon jó, nálunk mindig van a hűtőben egy tálkában, és így nincs semmilyen illat/szag a hűtőből. Meg, arra szoktam még használni, hogy a kezem bedörzsölöm vele ha hagymával főztem, mert leviszi a szagát.
A háztartásban használjuk még néhány dologra, de izzadásgátlásra még nem próbáltuk. -
Tim82
félisten
válasz FehérHolló #8987 üzenetére
Világos, de hátha zavarja az OP-t.
rii: valamiben meg kell halni, nem?
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
randras
veterán
válasz FehérHolló #8977 üzenetére
Nem, elvileg ezüstszál/speciális festék, de köszönöm.
-
LOTR
addikt
válasz FehérHolló #8960 üzenetére
3. napja nem jó, pingelni sem tudom, előtte betöltötte
One Ring to rule them all
-
V.Stryker
nagyúr
válasz FehérHolló #8938 üzenetére
Köszi, meg is nézem amint megyek arra.
Más: Olyan elektrotechnikai jegyzetet keresnék, amiben benne van pár mondatban, hogy pl mi az ellenállás, a dióda, stb.
-
-
stufen2
aktív tag
válasz FehérHolló #8122 üzenetére
oké
Ha nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.
-
stufen2
aktív tag
válasz FehérHolló #8120 üzenetére
köszönöm
Ha nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.
-
Rivaul
addikt
válasz FehérHolló #8117 üzenetére
Értem, köszönöm.
-
MrSealRD
veterán
válasz FehérHolló #8088 üzenetére
Arra próbáltam rávilágítani, hogy NINCS cigány vallás sem kultúra. Csak duma van...de azzal tele a padlás.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
concret_hp
addikt
válasz FehérHolló #8081 üzenetére
de ez egyébként miért fontos, ha 200K a limit és 10K meg mindegyikban van?
[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
concret_hp
addikt
válasz FehérHolló #8079 üzenetére
40 db-ot tud kiadni az összes, az még 5K-ból is kijön
közgázegyetemen egyébként múltkor 100K-t csupa 5K-ban adott a gép asszem otp-s
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
válasz FehérHolló #8077 üzenetére
biztos sokban van, de ha azért fontos mert sok kesst akarsz felvenni, akkor rossz hírem van, mert 200K-t lehet belőlük kivenni max.
-
peugeotmate
őstag
-
Anulu79
addikt
válasz FehérHolló #8010 üzenetére
Köszi!
Csak addig kell megállnom amíg valaki beszáll. Addig meg "eláldogálok" Valaki mögött is. Azt néztem, hogy fizetős a pályaudvar parkolója. -
V.Stryker
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest