Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stufen2
aktív tag
Hello!
Hogyan lehet az oszlop diagrammban az oszlopokat megszélesíteni mert, ha 10 oszlop van akkor cérna vékony fos fekete pálcákat csinál... -
stufen2
aktív tag
válasz
FehérHolló #8122 üzenetére
oké
-
stufen2
aktív tag
válasz
FehérHolló #8120 üzenetére
köszönöm
-
stufen2
aktív tag
Hol lehet megnézni, hogy egy itteni fórumtársnak mik az apróhirdetései? Nincs vmi link hozzá a profilnál?
-
stufen2
aktív tag
Thuja occ. Smaragd - jó de nem túl gyors, nem nyomja szét a hó
Chamaecyparis lawsoniana Columnaris - hasonlít a smaragdhoz, kicsit lasabban nő
Cupressocyparis leylandii - drasztikusan kell nyírni vagy a fejedre nő, nagyon gyorsan nő, nem mellesleg nem erre az éghajlatra való, mert kúrva fagyérzékeny, de ha jó helye és gazdája van akkor szép
Taxus baccata vagy sp. - én magamnak csak ilyet ültetnék, a legszebb sövény, de drága
Lygustrum vulgare - klasszikus, jó, lombhullató
Lygustrum ovalifolium - ugyan az mint a L. vulgare csak örökzöld
Ezek az alapok igazándiból mindegyik szép, és nem igényes, alap odafigyelés törődést igényelnek, mint minden növény! Hja és egy növényen meglátszik milyen gazdája vagy!Ulmus pumila celer - turkesztáni szil vagy "csodasövény", tipikusan az olcsó húsnak híg a leve növény, valamiért most sláger, sokan keresik nálunk is, de mondjuk úgy, hogy nem égetjük magunkat ilyen "silány" növénnyel az árudánkban, de a növényre jellemző a "hamar munka sose jó" példa, a helyedben elkerülném. Láttam már párat 5-6 éves korban már elég botrányosan néz ki némelyik, nem egynek 30-40 centi magasan ahogyan öregszik el kopasz az alja.
Remélem tudtam segíteni.
-
stufen2
aktív tag
Sziasztok! Lehet láma kérdés, de jóf0gäson, hogyan lehet egy eladó többi termékeit is megnézni, mert ugye apródkán van egy link, hogy az eladó további termékei, de itt viszont nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GIGABYTE Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage Shiva Zalman 500W
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Fedezd fel az új dimenziót a Sapphire RX 7800XT-vel!Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest