Hirdetés
- Prince of Persia: The Lost Crown - Érkeznek az Android és iOS kiadások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- PlayStation 4
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
moonguru
őstag
válasz
unravel #16038 üzenetére
Szia!
Én úgy tudom hogy a telenor (a 3-ból számoltam) de a digi-é nyerő lehetne, DE sajnos nem az... (megnéztem)
Ez lenne a legolcsóbb, de én nem juthattam hozzá! (anno)
Egyébként most Vodát használok (XXL) az se rossz!
Ui:
Most látom hogy te korlátlant keresel!
Olyan sajnos csak flottában érhető el és nem nagyon reklámozzák!
A pór népnek marad ez:
-
-
BogyóBP
addikt
válasz
unravel #12407 üzenetére
Nem. Ellátnak mert nem tagadhatják meg csak fennáll az esélye hogy kipostázzák csekken az ellátás költségét amennyiben nem rendeződik a taj szám pirosodása, tehát nem lesz zöld. Nekem is volt már ilyen. Ez lehet adminisztrációs hiba is, illetve késői befizetés vagy csúszás nem kell megijedni ha több napig is fenn áll akkor bekell telefonálni az APEH hez és megkell érdeklődni hogy van e rendszeresen a munkáltatód által fizetve a TB járulékosság vagy elfelejtettek neked szólni hogy rendezned kéne. + Nem árt a munkáltatót se megkérdezni.
-
krizmo_
addikt
válasz
unravel #12230 üzenetére
Csináltuk már nyers barna és fehér csiperkéből, laska gombából is.
A gombán ne legyenek pl. foltok, mert akkor már régóta áll, a kalapja feszes legyen és sima.Szerk.:
Egyébként pont most van az Aldiban jó áron, a barna csiperkét ajánlom, szerintem jobb mint a fehér, egy kicsivel. -
-
Bjørgersson
félisten
-
Met
nagyúr
válasz
unravel #10170 üzenetére
Ez így nem teljesen igaz, inkább a kaszkadőrökhöz hasonlítanak, próbálnak úgy verekedni hogy valóságosnak hasson, van amit el lehet játszani (pofonok, rúgások) és van amit nem (chokeslam, Batistabomb).
Amit a ringben látsz az mögött rengeteg gyakorlás van. a megjátszás ellenére is vannak sérülések elég gyakran.Az hogy éppen ki nyer nagyrészt a sztori írókon múlik ők írják a feudokat (ki kivel és hogyan kerül viszályba amit aztán egy nagy gálán rendeznek le) aszerint hogy mi jobb az üzletnek (sajnos csak szerintük)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Opel topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Prince of Persia: The Lost Crown - Érkeznek az Android és iOS kiadások
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Amazon
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Bomba ár! Dell 17-7779 2in1 - i7-7G I 16GB I 512SSD I 17,3" Touch I Nvidia I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkCentre M720q/Dell OptiPlex 3070/Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Win11-Számla/garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506H Gamer laptop! I5 11400H / RTX 2050 / 16GB DDR4
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest