Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
VoidXs #20263 üzenetére
Nem. Többször is láttam, hogy akár még a linkben is más a neve a hirdetésnek, mint amit hirdetnek, illetve a hozzászólások abszolút nem relevánsak, vagy akár hónapokkal ezelőttiek.
Tehát először hirdetem a piros xboxomat, de aztán a hirdetést nem archiválom, hanem átírom mondjuk kék playstation-re. -
Vakegérke
félisten
válasz
VoidXs #18234 üzenetére
Itt a diákmunka bérkalkulátor. Ha számolgatsz egy kicsit, hamar kiderül, hogy a nettó pénz a bruttó 85%-a.
-
válasz
VoidXs #18234 üzenetére
15% az SzJA, 8.5% az eü+munkaerőpiaci hozzájárulás, 10% nyugdíjjárulék, az 33.5%, szal zsebben 66.5% marad.
Olyan, hogy "diák nettó", olyan nincs, az a kérdés, hogy milyen formában foglalkoztatnak. Ha rendes munkaszerződéssel, akkor ugyanúgy adózol, mint aki nem diák. Itt felsorolják a lehetőségeket, de ez nyilván a munkáltatótól függ.
-
Vakegérke
félisten
válasz
VoidXs #18234 üzenetére
Úgy néz ki, hogy Jorus jól számolt.
-
VoidXs
nagyúr
-
EmberXY
veterán
válasz
VoidXs #13674 üzenetére
Így némiképp más a helyzet, de akkor is furcsának tartom, hogy csak úgy hazahordják a mekis cuccokat, ráadásul akik már nem dolgoznak a cégnél, azoknál egy csomó cucc lehet kint (egy dolgozónak nyilván több ruhája van).
Továbbra is azt mondom, csak akkor mehetsz biztosra, ha tényleg keresel egy mekis dolgozót.kovy2kilenc: Köszönöm az elismerést.
-
EmberXY
veterán
válasz
VoidXs #13671 üzenetére
Az "egyedi megrendelésre" a saját példámból kiindulva nekem azt jelenti, hogy az adott dolgozó konkrét méreteire rendelik (a cég, a ruhákat gyártó, karbantartó és tisztító cégtől, nálunk így volt, egy külső cég hozta, vitte, tisztította, fehérítette, javította a ruhákat), vagyis azzal a dolgozó valójában nem rendelkezik, csak a munkáján belül. Azt nem tudom, hogy konkrétan hogy megy, ki fizeti a ruhákat, de a " kizárólag a munkatársak számára érhető el" nekem ugyanazt sugallja, mint ami az én esetemben is volt.
Ha megkeresel egy ott dolgozót, akkor többet fogsz tudni...
-
EmberXY
veterán
válasz
VoidXs #13669 üzenetére
Én nem ismerem az ottani szokásokat, de dolgoztam élelmiszeriparban, nekünk 6 öltözet ruhát adtak (nadrág, póló, pulóver), amiknek a belső cimkéin még a nevünk is rajta volt, bár fizetni nem kellett értük (csak ha kárt tettünk volna bennük), viszont az összessel el kellett számolni felmondáskor, még azzal is, ami éppen mosásban volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- pityutool: Soproni VasVilla Bringabörze
- A legjobb gaming monitor 300 ezer alatt? - LORGAR 27MP1
- LEGO klub
- Diablo IV
- Napelem
- BestBuy topik
- Képeken a titán színválaszték a Galaxy S25 Edge-hez
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Gigabyte 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest