Hirdetés
-
GAMEPOD
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
jjeahh #11377 üzenetére
Mmm, ez a Gusto Pieno egyre jobban tetszik, ennyiért best buy. A húgom is nagyon szereti, egy ismerősömnek is főztem belőle egy presszót és neki annyira megtetszett, hogy rögtön rendelt 2 kilót
. Nekem nem jön be annyira, mint a Kimbo Aroma Gold vagy a Pellini N9, de csak azért mert a gabonás, dohányos, mandulás ízvilág jobban tetszenek az édes, karamelles kávék, de ez teljesen ízlés kérdése. 10-ből 8 pontot adnék neki.
Most rendeltem egy Lavazza Expert Plus Crema Ricca-t, erre is kíváncsi vagyok, a Lavazza szerint csokis, mézes, szárított gyümis. -
Jenne
őstag
válasz
jjeahh #11377 üzenetére
Szia!
Én inkább közepes pörkölésnek mondanám. Vettem a LIDL-ben anno az akciós Costa kávét, arra írták hogy sötét pörkölés. Na annál tényleg sokkal sötétebb voltak a kávészemek mint ennél a Pellininél. Érezhető is volt az ízén a sötétebb pörkölés. nekem sem jön be igazán.
Én az első ilyen Pellinit még nem a Lidl-ben vettem mert akkor még nem tudtam róla, hogy van vagy lesz akciósan. ITT vettem. Hozzá még jön egy ezres plusz szállítás, tehát nem azért vettem mert olcsó volt hanem az ott olvasott sok pozitív vélemény alapján döntve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Külpolitika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- The First Berserker: Khazan
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest