-
GAMEPOD.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
schumy1
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy JVC KD-X342bt autórádió, és az a gondom vele, hogy elnémult a rádió, sőt nem is lehet hangolni, mert nem csinál semmit, csak az "M" villog. Próbáltam factory resetet, az előlap alatti resetet, de a hiba továbbra is fennál.
Találkozott már ilyennel valaki?
Régebben működött, aztán elkezdte azt csinálni emlékeim szerint hogy hol elment a rádió adás, hol nem, de gyanakodtam az antennára. Sima dróttal se csinál semmit.
Keresnie kellene antenna nélkül is.
Érdemes szervízbe vinni, vagy kuka?
USB, Bluetooth megy simán, mindent csinál, mindent lehet állítani egyébként.
A legnagyobb segítség az lenne, ha lenne itt olyan akinek ez a készüléke van, átraknánk az előlapot, hogy mit csinál, mert talán az előlappal lehet valami. -
-
schumy1
aktív tag
válasz radi8tor #74043 üzenetére
A 14 napon már messze túl vagyok.
Gondolkodtam én is hogy egybe rakok mindent, de sokszor az se jó, ha 1 előadótól szeretnék hallgatni, azért lett mappába rakva.
Átlépni átlép, de nagyon ritkán. Minden bekapcsoláskor ugyan azokat hallom, nem győzöm tovább léptetni. Amennyiben a Piok nem ilyenek, akkor cserélem. -
schumy1
aktív tag
válasz schumy1 #73936 üzenetére
Erre senki?
"
Anno sokat vacilláltam hogy JVC vagy PIO legyen, de a JVC mellett maradtam mert olcsóbb volt és jókat olvastam róla.
Ez az első márkás rádióm a kocsiban, de egyre jobban bosszant, hogy a véletlenszerű lejátszása borzasztó. A noname márkákkal nem volt ilyen, hogy továbbléptetés után ugyan az, vagy 2. 3. számként ugyan azt kezdi játszani. Pendriveon vannak mappákban, de olyan mint ha mindig ugyan azokat jegyzi meg és játssza le, és nagy ritkán tér át másra.
A típus JVC KD-X342BT.
Egyszóval az algoritmusa borzasztó. Lehet ezzel valamit kezdeni?
A PIO-k is ilyenek? Mert ha nem akkor váltani fogok."[ Szerkesztve ]
-
schumy1
aktív tag
Sziasztok!
Anno sokat vacilláltam hogy JVC vagy PIO legyen, de a JVC mellett maradtam mert olcsóbb volt és jókat olvastam róla.
Ez az első márkás rádióm a kocsiban, de egyre jobban bosszant, hogy a véletlenszerű lejátszása borzasztó. A noname márkákkal nem volt ilyen, hogy továbbléptetés után ugyan az, vagy 2. 3. számként ugyan azt kezdi játszani. Pendriveon vannak mappákban, de olyan mint ha mindig ugyan azokat jegyzi meg és játssza le, és nagy ritkán tér át másra.
A típus JVC KD-X341BT.
Egyszóval az algoritmusa borzasztó. Lehet ezzel valamit kezdeni?
A PIO-k is ilyenek? Mert ha nem akkor váltani fogok. -
schumy1
aktív tag
válasz MunezXBK #72286 üzenetére
Bocs, de nem találom a hozzászólást az oldalon mint régen.
Adott egy JVC KD-X342BT autórádió, és egy A-Data 8GB pendrive.
Sokszor bekapcsoláskor ezt írja ki hogy "UNRESPONSIVE DEVICE", és csak nagy nehezen tudom életre kelteni a pendrive-ot. Hol kihúzom és vissza akkor van hogy tudja olvasni, de álltalában nem. Kingstone-al nem csinálja. FAT32-re van formálva és mikor működik akkor mindent lát és jó.
Rádió hiba nem lehet szerintem. Létezhet hogy a pendrive szar? Könnyebben megy be mint a Kingstone. -
schumy1
aktív tag
Sziasztok!
Nem voltam az autóhifi ördöge sose, de szerettem a telt hangzást, ami álló helyben volt.
Most egy fos Sencor lett cserélve egy JVC KD-X342BT-re, és megmondom őszintén, hogy elvesztem a beállításokban. Annyi van hogy csak na.
Idáig csak mély, magas, meg loudness volt, azt elég volt.
Van értelme ennek az egésznek?
Elől egy 16,5-ös JBL van az ajtóban ami koaxiális, hátul egy Blaupunkt 16,5-ös a kalaptartóban.
Van értelme, jelentősége a hangszoró méretét, távolságát, K2-- módott, pro eq-t használni?
Megmondom őszintén, hogy most loudness nélkül, easy eq mély 6, közép 3, magas 5, bass boots 2-ön, K2 bekapcsolva, hangszoró mérete megadva, de a távolság az nincs megadva, és úgy hallgatom, de loudnessel valahogy jobban tetszene.
Tudom ízlések és pofonok, de valamiféle támpontot tudtok adni?
Vagy kinek hogy van beállítva? Mert mindent végigpróbálni egy fél nap és se időm, se kedvem hozzá.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- Suzuki topik
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
Állásajánlatok