- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Octi
aktív tag
Kick: Massive PW8 - 20 cm-es mélysugárzó.
Berakták egy IV-es Golfba, és a gazdája hanyatt esett amikor meghallotta. Nem akarta elhinni, hogy egy 20-as mélyet hallgat
Ja, és 14.900.- HUFMegpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
golyani
őstag
hát a mélyet+erősítőt még kb tavaly ilyentájban ajánlotta nekem egy autóhifis srác aki ezzel foglalkozik épített már országos bajnok autót is. és ő az erősítőt 27-ér a mélyet meg ládával asszem 15-20-ér tudta volna hozni. hogy most mi a helyzet nem tudom.
karácsony előtt vagy mikulás előtt fogom megkeresni h mégis mi a helyzet mostanában a piacon.
mert én 120-ér(mindennel cakkompakk) szeretnék vmi muzsikát. csak mivel főként rock/metal/trance/dance-t hallgatok, így kell egy mélyláda is h jó legyen.
vagy gondoltam arra h nem veszek mélyládát és erősítőt sem. hanem csak rádiót és 2 pár szettet az ajtókba.
de szerintem jobban járok 1 pár szett + ládával.
ha visszakeresel a topicban erre: cq-c5301, tuti kiadja az én hsz-em és meglátod akkor milyen árak voltak akkor.
solid-ból az F széria már nekem drága. akkor inkább a JBL.
[Szerkesztve] -
rwk
csendes tag
-
pweisz
senior tag
Jahát ha lenne neki hely kialakitva, de nincs. Láttam már képen ilyen házilagos csipogó hely kialakítást, csunya, persze ha az embert mindent a hangzásnak rendel alá akkor belefér, de én nem akarok ennyire messzire menni.
Nem a legdrágább hangszorókban gondolkozom, csak valami normálisabban amivel megvan az esély hogy jobban szóljon, egy legolcsobb kategoriás cucc nem valószínű hogy hoz előre lépést hangminőségben, akkor meg csak kidobott pénz. Ha komolyabb rendszert szerettem volna építeni akkor valami komolyabb fejegységet vettem volna.
Polk audionak vannak viszonylag olcsobb cuccai azok jók lehetnek vajon?
Nagyrészt elektronikus, meg egy kis metált. De a csak magas és mély beállítás nem a kedvencem.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest