-
GAMEPOD.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyani
őstag
válasz golyani #1188 üzenetére
egy ajánlatom ilyesmi volt:
- pana 3503(asszem) fej
- Fusion 25-ös mély + láda vagy egy DLD mély+láda
-[link] egy ilyen szett
- Solid MS 40-es erősítő
- kábelek, szerelés, szigetelés első két ajtóra
ez lett volna kb 120. 1,5 éve.
vmi hasonlónak örülnék de majd ha aktuális lesz foglalkozok vele. -
Side_
aktív tag
Ez az AudioSystem-dolog nekem még mindíg kicsit gagyinak tűnik.
De mindenképp próbáld ki - viszont hasolnítsd össze mással is. (Pl egy régi JBL GTO-val, vagy akármivel ami van.)
Nekem sok mások által preferált cuccot volt szerencsém meghallgatni, és sokszor nem kis csalódást okoztak.
Viszont a tulajoknak tetszik - nyilván azért van még mindíg meg nekik.''Van visszajelzés, tehát vagyok!''
-
Jockey007
aktív tag
ha ennyire arra utazol hogy mert''győztes volt'' akkor ezzel az erővel számolhatsz az autó mű anyag elemeinek rezgésmentesítésével stb...
csak és kizárrólag te tudhatod hogy mit akarsz hallani az autóban!! és hogyan?
a másik hogy lehet hogy R&B-t halgatsz de az a hangsugárzó techno alatt sokkal jobban muzsikál mint lágyabb hangzást követelő track-eknél!
ezért ne ajánlásra vegyél! hanem nézz körül és pár stúdióban halgass meg pár szettet(ne bevásárló központban mert ott nem hallasz semmit!) és utána dönts!
kellemes ünnepeket minden PH tagnakGIGABYTE team
-
Octi
aktív tag
Nem minden fejegységhez létezik opcionális átalakító a gyári vezérlőhöz. Olyat kell keresni, aminél ez a lehetőség opcióban megvan. Egyébként egy ilyen adapternek igen borsos ára van. Erősen kérdéses, hogy megéri e ez a ''fícsőr'' az árát.
Még mindig tartom a véleményem, hogy én biztos nem költenék 40-45e HUF-ot hangszóróra, amíg nincs erősítő.
Szerintem tegyél be egy szerényebb szettet, a különbözetet meg tedd hozzá a fejegység árához, és abból vegyél egy minőségibb, nagyobb tudású darabot.Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
A rádió jó ha 4x10W RMS-t kiprésel magából
Hiába veszel drága pénzen olyan szettet ami lemegy jó mélyre, ha fejegységről hajtod. Ez a két dolog igen csak üti egymást.
Tudomásul kell venni, hogy a szép mély hanghoz erősítő kell.Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
zsoltee10
addikt
ráadásul a 4*50w parasztvakítás. 4*22-23w-t ad csak le. egy 16-os ovalt nem visz el. kár erőltetni. hátra tegyél a gyári helyre jó minőségű hangszórókat és kész. előre meg egy normálisabb (Helix pl.-nagyon jó ár-érték arány) komponens szettet és kész. vagy 35k körül már lehet kapni kisebb teljesítményű láda+erőlködő párost újan. 206-ba bőven elég.
-
oettinger01
őstag
szerintem egy nagy 3 utas szettet vegyél hátra a kalaptartóba, az ''megoldja'' némileg a mélynek a hiányát is. mivel a 206os hátsó ajtó gyári helyére csak valami kis teljesítményű hangszórót tudnál beépíteni és így a mély nem lenne megoldott szvsz.
A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!
-
-
Side_
aktív tag
Azért vicces, hogy úgy készülsz kiadni 100e ftot, hogy nem hallgatod meg, mert nincs időd - pedig lehetőség az több helyen is lenne.
Lehet, h csak én gondolom így, de ez elég lutri.
Rossz nyilván nem lesz, de az meglehet, hogy egy másik cucc jobban tetszene adott kategóriában. (Leginkább erősítőre vonatkozik ez, mert talán az az ami legjobban dominál - főleg ezen a szinten.)
[Szerkesztve]''Van visszajelzés, tehát vagyok!''
-
Side_
aktív tag
120 mindennel...addig ok. De miért kell minden komponensnek más márkájúnak lenni?
Próbáltad már, h összességében milyen? Vagy legalább elemenként tetszik mind?
Énis írok két összeállítást, gondolkozz majd el rajta. (Vagy hallgasd meg, ha van rá lehetőséged.)
Az első variáns egy kicsit drágább.
JBL GTO 1002D szub - 33e
JBL GTO szett - 30e
JBL GTO 65.4 - 60e (Ez a drága része, viszont ebbe a rendszerbe megéri. Ha nem fér bele, van a CS is kb 35e-ért, de meg kell hallgatni.)
Sony 7750 fej - 50e (Vagy ha nagyon sokK, akkor olcsóbb Sony - minimum GT500)
És ha minden JBL, akkor tuti kapsz kedvezményt is. (Bár 7750el még mindíg jóval 100 fölött marad.)
Infinity szett (valamelyik) 20-25e körül - ha van még.
Infinity Kappa szub - 22e (Bár a JBL jobb - itt úgyis próbálgatni kell.)
Xetec V 200.4 - 35e (Itt lehet kilóg kicsit a sorból ez az erősítő, viszont ár/értékben azért jó.)
A maradékért egy fej, ami tetszik.
A hallgatott stílusok szerintem mindenképp jobban szólnak az első konfigon. Bár azon szerintem minden jobban szól. Viszont meg is éri az árkülönbözetet.
-
Kowa
tag
ha Solid akkor inkább az F széria már ha kapsz vagy a Kicx ugyanaz csak megvették az ukránok. Mélynyomot meg szerintem ne igy válassz hanem hallgasd meg ha lehetséges kérd meg hogy tegyenek be több ládát ahonnan majd veszed és annak alapján döntsd el szerintem egyébbként Spectron mély is jó lehet. Amugy erösitö meg jo a JBL is vagy Solidból inkább az F széria deha ár számit akkor lehet JBL el jobban kijösz.
-
Side_
aktív tag
Nekem a hertz nem jön be. (Több autóban is hallottam, de nem tetszett.)
6csatis erősítő?...lehet nem éri meg.
''4 küldené az ajtókba'' - dolgot nem értem. Ha mind a 4 ajtóban lesz hsz, akkor a hátsóknak fejről is jó (nem?). Kivéve, ha nagyon-igényes fülü emberek utaznak hátul.
Ha viszont aktív hajtásra gondolsz, akkor értem a dolgot. (Bár nekem jobban bejön az, ha a 4csatis hidalva van és úgy hajtja oldalanként a szetteket...de akkor meg már inkább a 2csatis )
De ha 6os és akktív, akkor meg a mély az ami nem szokott olyan jó hatással lenni a többiekre.
-
törölt tag
Én Szfvár és inkább meghallgatom élőben mi hogyan szol mint ránézek egy katalogusra és azt mondjam ez kell.
Kb fél éve nekem a szővet Magnat tetszett MM-ben halottam és nagyon megfogott.
Felmentem a surányihoz és ott kb 100féle cucc volt kirakva.Ott is találtam Magat cuccot sőt ugymond nagyon-nagyon sokat.
Rákérdezett a srác milyen zenét halgatok és milyen a kocsim a levegőmennyiség miatt.
Mire én Pug 206 és 80As évek zenéje.
Mire ő akkor ha kicsivel van tőbb keretem akkor Phase .Gyerekek engem akkor annyia megfogott,hogy meg is vettem azonnal.Nem bántam meg igaz nem egy felső kategoria de minőségi és szépen csilingel. -
addikt
Mivel szabány méretűek az akksik, így mindegyik belefér. De szerintem ne cseréld az akksit feleslegesen. A profi építők általában Optima akkukat használnak.
Egyenlőre szerintem elég neked egy kb 50Ah akksi is, abból meg teljesen mindegy milyen, mivel azt írod nem fogod az egész utcát hangosítani vele. Egy kondi beépítésével szerintem sokkal jobban jársz mint ha most cserélnéd ki az akkumulátort.Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
BaLee
addikt
Varta, Perion de a Globál sem rossz és olcsóbb.
Egy boltban ahol értenek hozzá pedig biztos megmondják mi a max ami belemegy.
Nekem 55Ah-s van de volt olyan hogy ment a világítás helyzetjelzőn péntek délutántól hétfő reggelig és meg sem kottyant neki.
Egy ilyen aksi egy fejegységről menő hangcuccot fél napig gond nélkül kiszolgál szerintem. Ha pedig már komolyabb cucc van (erősítő + mély) akkor meg kell egy kondenzátor aztán jólvan. -
Side_
aktív tag
Igen, ezt az 50-ér' full-rendszer dolgot énis ismerem - de nemigen fogják fel miről van szó, amíg nem hallottak valami igazán jót.
Aztán pesze ha hallassz egy igazán jót, akkorsem biztos, h felfogod mi is a helyzet...de azt érzed, h valami más, valami tényleg igazán jó.
Egyébként simán lehet, h egyszerűen csak nincs akkora igényük a zene irányába, mint neked.''Van visszajelzés, tehát vagyok!''
-
newclass
tag
Az túlzás, hogy ismerem. Folyamatosan olvasgatom a fórumokat. (nemcsak az Indexen) Néha kérdezgetek, meg ilyesmi. Így többször válaszolt már nekem. Ért hozzá egy kicsit.
Elképzelhető, hogy én is vele csináltatom majd a kocsimba a hifimet...
Ő ajánlotta neked a felsorolt dolgokat, amit be akarsz építeni?
[Szerkesztve] -
Side_
aktív tag
Erre ha szabadna egy valamit mondanom:
A hangszóró nem a paraméterektől szól!!
De még az erősítő sem...sőt, semmi sem!
Egyébként a JBL-ről annyit, h sokan szeretik, és legalább annyian nem.
Ez csak azért van, mert egyszerűen más az emberek ízlése.
Ha az tetszik - az tetszik, ha nem, akkor nem.
(De árértékben a GTO szett az most nagyon-nagyon megéri.)
-
golyani
őstag
igazság az h kezdek audiofillé válni bizonyos szinten így anyira nme érdekel h a szomszéd faluba hallják h jövök hanem h szépen szóljon.
engem a Hertztől eltanácsoltak mert azt mondták h szettben iylen 20-25k körül van jobb is.
JBL-t én személyszerint drégénak tartom és olyan árban vannak jobb paraméterekkel rendelkező cuccok is. -
-
Gismo
addikt
1 erősítőhöz kell 2db (1pár) RCA kimenet! Namost a Ládát erősítőről KELL hajtani! Aztán az Oválokat is erősítőről kell hajtani! és az első szettet sem árt! Akkor ez minimum 2db erősítő! 1db 4 csatornás a szett és az ovál hajtására és 1db brutál 2 csatornás hídban a láda hajtására!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elindult az Awesome Games Done Quick 2025
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest