- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Octi
aktív tag
válasz Boci_83 #6135 üzenetére
Első kérdés: Mekkora a ládád (mert ugye ez nem mindegy)?
Ha olcsón szeretnél jót, akkor a DLD 500+ újabbik szériáját javallom.
Ha áldoznál rá egy kicsit többet, akkor a DL122 vagy a DL124 lehet a befutó. Esetleg az új sorozatú IW12
Ha gondolod, priviben tudok rájuk mondani árat.
Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
Ez egy hatalmas gányolás
Vegyél egy említett ISO csatlakozó párt.
A táp rész viszonylag gyorsan és egyszerűen kimérhető.
A hsz-ók fázishelyes bekötéséhez viszont majd kell méregetned egy keveset.Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
válasz oettinger01 #1324 üzenetére
Ha mélységben nem fér be a szett, kiemelő kell. Ha abszolút meg akarod hagyni a gyári kinézetet, akkor sajna szett csere.
Igen minimális az esélye annak, hogy a gyári fejen lenne RCA kimenet. Ha nincs, két megoldás marad:
1., Olyan erölködőt veszel, aminek van magas jelszintű bemente. Akkor a szett kábeleiről meg tudod hajtani.
2., Be biggyesztesz egy vonali/RCA átalakítót, és akkor hajthatod az erölködőt RCA-n keresztül.Sajna mind két esetben rossszab lesz a hang minőség, mint ha közvetlenül tudnád RCA-ról hajtani.
Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
Nem csak fa gyűrű létezik náluk.
Van olyan kiemelőjük nagyon sok típushoz, amit a gyári helyre kell felcsavarozni. Bár ezeket inkább átalakítónak használják (pl: Bravo: kis oválból 13-as, vagy 16-os).Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
Kocsid típusa?
Egyébként létezik ilyen kiemelő a gyári helyre. 2-3e HUF.
Szerk:
"és milyen mélyládát ajánlanátok reflex-et vagy zártat?"
Reflex: Hangos, mélyebbre megy
Zárt: Sokkal tisztább, pontosabb mélyhangok[ Szerkesztve ]
-
Octi
aktív tag
válasz bence00001 #1312 üzenetére
Előre egy normális szett. 3 utas kalaptartóból leves. Hátra láda. Az egészhez egy 4 csatis erölködő.
Mélynyomó: Hangos(reflex láda) vagy minőségi(zárt láda) zene? Miyen árkategória?
-
Octi
aktív tag
válasz Kisscég #1310 üzenetére
Szia!
Nekem AVX-800 van. Teljesen elégedett vagyok vele, mind tudásban, mind képminőségben. Nagyon nem nyúlsz mellé, ha ezt választod.
A többit sajna nem volt szerencsém próbálni.
-
Octi
aktív tag
válasz Anonymous_19 #1303 üzenetére
Érdemes a magyar ipart támogatni?
Ezen gyártó termékeinek a vásárlásával nem
-
Octi
aktív tag
válasz Pubszon #1296 üzenetére
Az emberi füllel hallható hangtartomány felső részét adja ki az a hangszóró, amelynek hivatalosan a középtartományt kellene megszólaltatnia.
Ez nem hangszóró, hanem erősitő, és fejegység beállítás, illetve hangváltó kérdése szvsz
-
Octi
aktív tag
Persze, hivatalos online áruház. A hazai szürke import is ilyenekből származik.
Valami nem azért szürke import, mert lopott, hanem azért mert a hazai hivatalos importőr megkerülésével kerül az országba, és történik az értékesítése.Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
Ne érts félre, nem fikázni akartam a rendszeredet. De ha majd egyszer sikerül meghallgatnod egy fokkal komolyabb rendszert, ami ráadásul nem is feltétlenül százezrekből készült, megértesz.
-
Octi
aktív tag
válasz Pubszon #1266 üzenetére
A solid audionak is csak 1-2 erősítője jó(S2000 stb)
Én azért tudnék még mondani egy párat. Pl a maga kategóriájában az 1600D kurva jó.a dld-nek meg 1-2 málynyomója ami elmegy
Na ja. Azért nyomott a Czenke Tibi DLD 5000-es erölködővel, és 4 db DLD 15-tel világcsúcsot 1 hónapja
És nem voltak mókolva.A havernak van egy S2000-es block és 2 db 38-as dld és nem nyom szart se
Milyen kábelezés? Milyen akksi? Milyen láda?
Nem csak az erölködő és a mély számit. Zoli barátom egy ilyen erölködővel 3 évig szarrá verte az országotMegpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
válasz Kom-ancs #1263 üzenetére
Vegyél AVX1-et (vagy AVX11-et, vagy AVX2-őt). Nekem AVX1 volt, és nagyon patent a kijelzője. Normális helyen egész emberi áron megvehető. Az amcsi Ebay-ről meg szinte bagóért itthon van.
Az én AVX800-am is onnan van, és teljesen tökéletesen működik. Postával, vámmal, pont a feléből megvolt, mint az itthoni ára
[ Szerkesztve ]
-
Octi
aktív tag
Tényleg minden bántás nélkül: Egészségedre
A mostani autók gyári rendszere is jobb ennél. Viszont jó olcsó volt. Ha ez volt a szempont a vásárlásnál, akkor jól döntöttél. Egyébként kidobott pénz volt.
A bass cső meg elve egy nonszensz.Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
1., Direkt megnéztem a Basys oldalán, de komolyabb külömbséget nem találtam
2., Na ez jó kérdés Szintén Basys oldala: tartozék kormány-távvezérlő telefon funkcióval+opcionális kormány-távvezérlő
Szerintem hívd fel őket, és kérdezd meg3., Nem rég raktunk egy Megane II-be. Nem tudom honnan volt, mert a tulaj hozta, de az ára, elmondása szerint 36e forint volt.
Nem vagyok benne biztos, hogy ez a funkció meg ér ennyit.....Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
-
Octi
aktív tag
válasz Pubszon #1250 üzenetére
És ez talán baj?
Szerintem a DLD és a Solid is rakott már le valamit az asztalra.
Ja, és mellette megfizethető.
Ugye most nem jössz azzal, hogy a makdió sokkal jobb, és kevesebbe kerül
-
Octi
aktív tag
Szerintem az egyik 16-os szettet, és a pár 20-ast felejtsd el. Ezek árából inkább vegyél egy normális ládát.
Szerintem a mekdiót hanyagold. Hasonló áron van jobb is.
Előre rakjál egy normálisabb Kicx szettet, ládának egy DLD 500+ -t, erölködőnek egy Solid Audio MS40 vagy Kicx KAP45-öt. Hidd el, vigyorogni fogsz ha meghallodAz ajtó problémádra pedig egy kiemelő keret a megoldás
-
Octi
aktív tag
válasz copperhead #1238 üzenetére
Sz@r
-
Octi
aktív tag
Nem értem az eszmefuttatásodat
Ha veszel egy 4 csatis erölködőt, akkor az első 2 csatira kötöd a szettet, a hátsó 2-re hidalva a subot.
Nem értem ezt a szett hidalást
Ui: Azért a szettnek hídban történő hajtásával vigyázz, mert egy pillanat alatt szét tudod ütni a hangszórókatMegpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
válasz Nightmare #1217 üzenetére
Pubszon nyilván a Sonyt ajánlaná, neki az a bejövős.
Én bátran merem ajánlani a panát. Két évig nyúztam egy 7301-est. Teljesen meg voltam vele elégedve. Abszolút semleges hangja volt.
Piok is jók. Inkább a modern tucc-tucc zenére valók. Azok nagyon jól szólnak rajtuk.
Az Alpine-nal csak az a probléma, hogy ebben az ársávban elég alap készülékeik vannak. De az biztos, hogy nem fogsz mellé lőni velük.
Mivel SUB kimenetest keresel, nyilván erősítő is van a rendszerben. Én azért 2V-os RCA kimenettel már nem vennék fejet. Persze ez sk véleményMegpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
válasz Illidan #1215 üzenetére
Valszeg azért találsz kevesebb infót, mert sokkal kevesebben foglalkoznak az autó hifivel.
A másik ok, hogy azért ez elég szubjektív dolog. Kinek melyik termék hangja tetszik jobban. Ezt nem tudod úgy lemérni, mint pl. egy VGA karesz sebességét.
A felsorolt 5 készülék közül én a pio-t választanám. De ez egyéni vélemény. Tudásban igen hasonlóak.Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
válasz Chelseafan #1213 üzenetére
A Clarionokat tényleg csak úgy lehet bekötni, hogy csak akkor működik, ha a gyújtást ráadom?
Ez nem fejegység, hanem autó függő
A piros kábel az ''üzemeléshez'' szükséges 12V (ezt szokták csak gyújtásra kötni), a sárga kábel pedig a memóriának szánt 12V (ez állandó, hisz ez a lényege). Ha azt akarod, hogy mindig lehessen hallgatni, kösd rá a rádió piros kábelét a sárgára, és kulcs nélkül is működni fog
Szerk: VW group-pos autóknál gyárilag forditva van a fent emlitett 2 kábel
[Szerkesztve]Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
válasz horusz- #1205 üzenetére
Kedves barátom!
1., Felőlem ott veszed meg ahol akarod. Hidd el, nem okoz számomra komoly lelki traumát, ha 3 hónapos korában, 50e-ért akarják majd javítani. Csinálsz amit akarsz.
2., Sehol nem fogsz találni a neten, ne is keresd. Max egy buta user, aki hivatalos magyar garral megvette sokkal több pénzért mint te, lemásolja neked.
3., Szerintem semmi bántó nem volt a kommentemben, és válaszoltam is a kérdésedre. Egyébként nem tartom magam kurva okosnak, csak hivatalos viszonteladója vagyok a Basys-nek, és tudom hogyan mennek a dolgok.
És mert ilyen kurva okos vagyok, adok neked egy jótanácsot:
Ha végül úgy döntesz hogy megveszed náluk, legyél óvatos, mert ha rossz kedvükben találod őket, piszkálni fognak. Ugyanis szürke importból származó termék megvásárlása ugyan úgy bűncselekmény, mint az értékesítése.
Ui: Én kérek elnézést, mert segíteni próbáltamMegpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
válasz horusz- #1199 üzenetére
''mert ha megveszem nem kapok hozzá csak angolt''
Baromi egyszerű: Ott ne vedd meg.
Ha hivatalos Mo-i inportból szátmazik (Basys-en keresztül), akkor lennie kell hozzá magyar leirásnak. Ha nincs, szürkeimport, ergo garancia érvényesités cinkes.
Ha bemész hozzájuk, számla és garjegy felmutatásával kapsz ingyen. Ha ezek nincsenek meg, 4900,- ért vehetsz náluk.Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
Transzmitter felejtős
Ha akarsz egy mélynyomót is, több variáció van:
1., Ha az erölködő csatornánként 2 ohm stabil, akkor a 2 szettet kötheted az első csatornára párhuzamosan, a mélyet a hátsóra hidalva.
2., Lekötöd az egyik szettet, és a hátsóra a mélyet hidalva
3., Veszel még egy 2 csatis, vagy monoblock erősitőt
(A fejen csak 2 pár RCA van, igy meg kéne osztanod az egyiket. Vagy fejcsere 3 pár RCA-sra)
[Szerkesztve]Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
Hááát, ha leutaznék Pestről Pécsre ezt beépíteni neked, ennyi pénzért, nem igazán lenne rentábilis a dolog.
De a kollégám megy szombaton pécsre a Db Cup fordulóra. Vele esetleg le tudom küldeni neked.Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
válasz Pubszon #1173 üzenetére
De akkor nem is kell róla beszélni, mert aki a PH-n autohifiről beszél az nem akar milliókat költeni rá.
Ezt miből szűrted le
A vagányság miatt hogy a pénzüket fitoktassák és semmi másért.
Már ne is haragudj, de ez egy baromság
Ha te nemtudtad hogy itt hétköznapi dolgokról van szó akkor te rossz helyre írsz.
Hol is van leirva, hogy ez a topic csak a kommersz dolgokról szólhat
De miért veszik a PS konzolt a legtöbben ha szar?
Biztos nem a neve miatt.
Én konkrétan a PS3-ról irtam. És tudtommal nem azt veszik a legtöbben a jelenlegi konzolok közül.
Az ericsson meg a kihalás szélén állt míg nem vette 70%-ban át a Sony.
Ez igaz. Bele pumpált jó sok pénzt. És a technika?
Azért megjegyzem, ez a SONY-nak sem volt rossz üzlet.
De azt ismételten elmondom neked hogy KIRÁLY!!!
Egészségedre
Köszönöm a vitát, jóvolt veled megtárgyalni a dolgokat
SzintúgyMegpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
válasz Pubszon #1165 üzenetére
A nakamiCSit meg a Clariont hadjad mert jóformán hallani se lehet róluk ést ezred annyit se adnak el mint Sonyt.
Na ez az érvelés tetszett a legjobban
Tehát azért jobb, mert sokat vesznek belőle? Mutatok neked olyan házi mozi hangfalat, aminek DARABJA másfél millió. Akkor ezek szerint ez szar, mert évente csak 20db-ot adnak el világszerte?
Istenem
-
Octi
aktív tag
válasz Boxer001 #1166 üzenetére
Szia!
Vegyél Sonyt. Hogy miért? Pubszont idézve: Elmondom neked: Mert KIRÁLY!!!
Komolyra forditva:
23.900.- HUF-ért tudok neked adni akciós Panasonicot. Ha érdekel a dolog, keress meg privátbanMegpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
válasz Pubszon #1165 üzenetére
A nakamiCSit meg a Clariont hadjad mert jóformán hallani se lehet róluk ést ezred annyit se adnak el mint Sonyt.
Hát a Naka nem is egy tömegtermék.
És amit tud az miért nem elég?
Miért nem jár minden ember 1.0-ás Suzukival?
Ja és nem Hightech fejekről volt szó hanem hétköznapiakról.
Már bocsi, de Te azt állitod, hogy ''a Sony az isten''. Soha nem mondtad, hogy csak a hétköznapi kategóriában.
És a te általad felsorolt márkákből eggyik sincs a fasorban se csak az Alpine, és ha láttad volna csúnyán elverte a Pioneert Lasvegasban egy versenyen.
Lehet hogy nagyon fáradt vagyok, de ebből a mondatból egy kukkot sem értek.
Meg ha szerinted ojan szar márka a SONY akkor miért viszik mint a cukrot, minden termékét(TV, BLUE-RAY, PLAYSATION, TELEFON, STB...)(pedig nem olcsó)?
Már bocsi, de én nem mondam olyat, hogy szar lene a Sony. Én csak azt vitatom, hogy ez a márka az isten, és csak szar létezik rajta kivől.
Playstation: A ''3'' jó nagy bukta. A kutyának nem kell. Megbizhatatlan, drága. Jól oda is baszott a Sonynak anyagilag.
Telefon: Erről megkérdezném az Ericsson-t is. Az egyesülés előtt milyen telói voltak az isteni gyártónak?
Elmondom neked: Mert KIRÁLY!!!
No commentMegpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
válasz Pubszon #1162 üzenetére
Itt egy és nem annyiba kerül mint ezek.
CDX-GT81UW
* Motorized Front Panel w/ Full Motion FL Display
* Front Panel Aux In & USB Input
* SAT Radio Ready, iPod® Control Ready
* 52W x 4 High Power
* 4-Volt Front, Rear & Sub Preouts w/ LPF
* Supplied wireless card remote (RM-X152)
* EQ3 Parametric, DSO2, BBE MP
* MP3/WMA/AAC/ATRAC3plus Playback
* CD/CD-R/CD-RW MP3/WMA/AAC
* MP3 ID3Tag Indication (Title/Artist/Album)
* Multi-Session (MP3/ATRAC/WMA/AAC)
* ATRAC3™ plus/CONNECT™ Ready
* 24-bit DAC
* Pause function
* UniLink™ Control, CD Text
* Drive-S with 120dB S/N Ratio
* SSIR-EXA tuner, 18FM & 12AM presets
* BTM (Best Tuning Memory)
* Tel/Nav Attenuation
* Optional Wired Rotary Remote (RM-X4S)
* 45 degree install
* CEA-2006 Power Compliant
Tényleg istenithető tudás. Ezeket bármely 40e HUF-os fejegység tudja
Front Panel Aux In & USB Input
Egy high tech fejben igen érdekesen mutathat
Pause function
Ha másért nem, ezért a funkcióért kapkodni fogank utána
Már ne is haragudj, de ez komolytalan. Vetted a fáradságot, és utána néztél az általam felsorolt fejegységeknek?
Biztos vagyok benne hogy nem, mert akkor ezt a ''szuper tudású'' fejet, nem állitottad volna velük szembe.
És ezzel vége
Ezzel viszont teljesen egyetértek.
Csá.Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
Esetleg fordítsuk meg a beszélgetést:
Mondj légyszíves alternatívákat a Te általad dicsőített márkából az alábbi készülékekre:
- Pioneer dehp88rs
- Alpine CDA 7998R
- Alpine CDA-9855R
- Nakamichi CD-700II
- Clarion DXZ868RMP
És itt most tényleg befejeztemMegpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
válasz Pubszon #1158 üzenetére
Mondj még 1 ilyen márkát ami ilyen széles körben ilyen jó minőséget gyárt
Éppen ezzel a széles körrel van problémám. Nem lehet mindenből a legjobbat gyártani.
De mondok neked többet is:
Alpine
Clarion
Nakamichi
Pioneer
stb, stb, stb..........
Ez a cég tett le legtöbbet az ''ELEKTRONIKA'' asztalára
Ezzel TALÁN még egyet is érthetek. De ebből miért következik, hogy a világ legjobb autós fejegységeit is ők gyártják?
De ezt gondolom tudod(mint mindent)
Epés megjegyzésedet köszönöm............
Ezek szerint ha valaki egy társalgásra kitalált fórumban nem ért veled egyet, az tudálékos.
Csendben meg jegyzem, én már meg építettem egy pár autót, nem tudom te a sajátodon kívűl mennyit építettél (már ha magad építetted).
Szerintem, az a felfogás, amit Te képviselsz, már a márkahűség fogalmán is túlmutat.
Én részemről a vitát ITT befejeztem.
Utolsó megjegyzés (kérés): Légyszíves sorold fel nekem, hogy az utóbbi 5 évben hány SPL vagy SQ versenyen ért el valamilyen autó kézzel fogható eredményt, az általad agyon ajnározott márkával?
KöszönömMegpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
válasz Pubszon #1151 üzenetére
A CD-k is valós 4*25-öt tüdnak csak nem 0,0001% a torzulás hanem 10, de akkor is valós
Még ha igy is van, akkor is egy teljesen használhatatlan teljesitményt kapunk a pénzünkért. Magyarul totális parasztvakitás.
ja meg azt a 2*10 Wattos szettet meghalgatnám azért
Nem a szett 2x10W-os, hanem az erősitő ami hajtja.
Egyébként semmi akadálya. Menj el egy HUMMA Racing versenyre. Gyuri biztos nagyon szivesen be enged az autójába egy kis hallgatózásra.
-
Octi
aktív tag
válasz Pubszon #1149 üzenetére
''Szerintem az a hüLYe aki 4*25 wattos erősítőt vesz külön''
Miért is?
Volt már szerencséd hallani Mészáros Gyuri (HUMMA elnök) autóját? Az UDimension szettjeit VALÓS 2x10W-tal hajtja. Ha meghallgattad, utána lennék kiváncsi a véleményedre.
''Szerintem nem nagyon kell alakítani''
Egy rendszer nem csak az összetevők gyártmánya határozza meg. Ha egy magas sugárzót arréb teszel 2 cm-rel, szét tud hullani a teljes hangzás, vagy pont össze állhat normálisan az egész.
Egyébként a leirt összetevőkből össze lehet állitani egy rendszert 150e HUF-ból, de 400e HUF-ból is.
Egy szakmai kérdés: Mi célt szolgál 3 db 1F-os kondi?
''E szerint: DIN 45324''
A szabványokat hagyjuk. Volt szerencsém részt venni egy pár ''ISO-sitásban''
Ajánlom figyelmedbe ezt a cikket:
[link]Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
válasz Pubszon #1145 üzenetére
Ezt ithol is meg tudom nézni.
És nem győzött meg? Akkor ott még alakitani kéne a rendszeren
Az összes Sony tud 4x25 watt RMS-t csak mint írtam a torzulása olyankor nagy, de akkor is RMS teljesítmény.
És mindezt az RMS teljesitményt mi bizonyitja (már a sony-s marketingen kivül)? Láttál már hivatalos mérési jegyzőkönyvet egy darabról is?
Ha láttál már olyan erősitőt ami VALÓS 4x25W-ot tud, akkor áruld el nekem, hogy ugyan ezt a technikát hova sűritik be egy fejegységbe (ráadásul az összesbe)
Akkor a 23e HUF-os fejben benne van egy 4x25w RMS-t tudó erősitő. Ki a franc venne külön teljesitmény erősitőt. Ja, és akkor ennek a nagy cégnek bele fér a költségvetésébe ilyen technikát rakni a fejegységeibe? Hova tovább, mi a francnak gyárt ugyan ilyen teljesitményű erősitőket, ha minden fejegységében ugyan ez benne van?
Javaslok neked valamit: Ugyan ezt a megállapitásodat ird be légyszi az index autóhifi topicjába. Na ott igazi nagyágyúk forgolódnak. Kiváncsi lennék a véleményükre
Egyébként , mindegy. Ez egy meddő vita.Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
Nem tudnál esetleg jó árba JBL GTO ,4 csatornás erősítőt ?
Sajna ezzel a márkával nem foglalkozunk
Az olcsó szériánál ugyan abban az árban van jobb, a m inőségi szériái meg nagyon drágák.Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
Szeretnék még egy értelmesebb 10 cm -eset előre
Egy javaslat: [link]
Teljesen korrekt mind tudásban, mind árban (már ami ebben a szegmensben elvárható)
Aztán ajánalották hogy jó lenne ha vennék valami erősítőt mert azzal sokkal szebben kijönne a hangszórok dinamikája
Teljesen egyetértek
Ehhez ezt javasolnám: [link]
Ha esetleg kell mind a két termék, még valami kevéske engedmény is beleférMegpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
-
Octi
aktív tag
válasz Pubszon #1133 üzenetére
''A hangzáshoz semmi köze''
Akkor miért hagyják ki a saját erölködőt a high end fejekből? Igen is nagyon sok köze van a hangzáshoz. Ha gondolod, hallgasd meg az én rendszeremben. Nem egy gagyi fej van a kocsiban, és mégis hallani lehet a minőségen, amikor kikapcsolom a fej saját erölködőjét, és csak a teljesítményerősítők mennek.
''Ja és a fejegységek nem tudnak 4x50 wattot''
Szerintem full ugyan ezt írtam én is.
''hanem csak kb. 4x25 watt RMS-t''
Ezt te sem gondolod komolyan. Mutass már nekem egy konkrét típust, ami igazolhatóan tudja ezt a teljesítményt. Baromi kiváncsi lennék rá.Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
válasz szd@root.hu #1130 üzenetére
-Táp kábel az akksira
-Test kábel a kasztnira
-1 pár RCA a fejegységbe
-1 remote szál a fejről a mélyláda eősitőjébe
Mi kb. 1 óra latt bekötjük. Attól függ, mennyire macerás átjutni a a tápkábellel a motortérből az utastérbe a tűzfalon keresztül.Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
Ebben az árkategóriában, gyári hangszórókkal nem beszélhetünk olyanokról, hogy ''hangzás, hangmínőség''
Magánvéleményem (bár ebből megint vita lesz ):
Vegyél egy Panasonicot.
De szerintem jobban jársz, ha egy használt, de kicsit minőségibb fejet veszel ebből a pénzből. Ki lehet fogni igen jó vételeketMegpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
Hallani még nem hallottam egyiket sem.
Az erölködő teljesítmény adataiból kiindulva, hatalmas dübörgést és üvegrázást ne várj.
Ha 20e HUF-ért oda adják a kettőt, akkor számolj egy kicsit:
1., Mennyibe volt a kereskedőnek? (max 14e-be)
2., Mennyibe volt a nagykernek? (max 10e-be)
3., Mennyibe volt a gyártónak? (max 5e-be)
Akkor miről is beszélünk?
(Tudom, nagyon sarkosított az eszmefuttatás, de azért egy termék ára,-még ha akciós is- sok mindent elárul magáról a termékről)Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
-
Octi
aktív tag
''elég régimódi kijelzőt raktak bele''
Ezt írtam neked nem rég. Valahol megspórolják a plusz szolgáltatás árát. Az ilyen szuper multifunkciós készülékek, mindig kompromisszumot követelnek.Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
''azért mondd meg nekem hogy mennyibe kerülne egy Panasonic fejegység plusz hozzá bluetoothos adapter, illetve hogy az kijön-e annyiból mint a sony Mex bt2500.''
Szerintem egy autórádiónak nem ez a feladata. Vegyél egy BT fülest. AZ még olcsóbbMegpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
''Nekem tetszik a gyári hangszórókkal szerintem szebben szól ez a sony mint haverom panasonicja''
Kösd rá mind a kettőt egy erősítős rendszerre, egy normális szettel. Egyből ki fog jönni a különbség.
''a szabványtól eltérően két kábel (a kapcsolt fesz és a folyamatos fesz) fel van cserélve''
Ez sajnos tipikus VW baromság. Én már meguntam állandóan cserélgetni az új rádiókban a kábeleket, ezért megfordítottam az autó felöli oldalt (szintén skoda)Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
válasz Pubszon #1109 üzenetére
''és ez nagy előny annak aki nem akarja a szettet erősítővel hajtani.''
Aki nem akarja a szettet erősítővel hajtani, az ne vegyen ilyen fejet. Mi a fenének?
''digitális a végfoka(4*70Watt) de nem tud RMS-be csak vagy 4*5Wattot''
Ez a létező összes fejre igaz. Láttál már 2x50 W-os erősítőt? Az a technika szerinted hova fér el egy fejegységben? Az igazi high-end fejeknek nincs is saját erősítője. Csak rontja a hangzást, és melegszik tőle mint a barom.
Úgyis csak egy gagyi IC-s végfokot tudnak belepaszírozni.Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
Ja, és hogy válaszoljak Neked is (bocsi)
Én biztos soha nem vennék BT-s fejegységet. Azt a plussz költséget valahol kispórolják. Hallottam már egy párat, és vagy hangzás, vagy szolgáltatás tekintetében mindegyikkel bajom volt.
Egyébként én biztos Panát vettem volnaMegpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
válasz Pubszon #1101 üzenetére
''Szerintem a világ két legnagyobb fejegysége a Sony és az Alpine''
Szerintem meg nem.
Az Alpine eléggé ott van a toppon, de a Sonyról ugyan ez nem mondható el
Szeretném már egy olyan ember véleményét is hallani a Panáról, aki használta is, és nem csak 5 percig hallgatta. Már többször leírtam itt, hogy én 2 évig nyúztam egy 7301-est, és el nem cseréltem volna egy sonyért. A hasonló kategóriába tartózókat rommá verte mind hangzásban, mind tudásban.
''A nagy cégek, demóótók sem raknak be Panasonicot.(Pl.: Martin Car Audio)''
Ez így igaz. De sonyt sem
Az meg hogy egy demóautót milyen fejjel hajtanak, nagyon sok mindentől függ. És itt nem a hangzás és a tudás az elsődleges, hidd el nekem.Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
válasz Moddingfan #1092 üzenetére
1., Sony: Ez igaz volt a cég régebbi fejeire. A mostaniak egész jók.
Az hogy kinek mi a jó, izlés kérdése. Én például soha nem tennék Blau vagy Kenwood fejet a kocsimba. Nekem egyszerűen nem jöttek be hangzásilag.
2., Szett: Hallgattál már FLI Comp 6-ost?
Egyébként hangszórót nem név alapján veszünk, hanem megpróbáljuk meghallgatni. A mai világban sajnos semmilyen név nem kötelez (tisztelet a NAGYON kevés kivételnek). Bizony most már a neves gyártók is ontják az olcsó kategóriás, és ennek megfelelő minőségű cuccaikat. Ezeket lehet könnyebben eladni. Ez van sajna.Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
Szerintem a Pana egy nagyon jó választás. Én egy évig nyüstöltem egy 7301N-t, és teljesen meg voltam vele elégedve. Azért szerettem mert elég semleges hangja volt. Tehát nem csak egy konkrét zenei irányzathoz volt jól használható.
Pl a pioneer (véleményem szerint) modern, elektronikus zenére való. Abban viszont nagyot alakít.Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
A FLI Audio jó választás. Ár/érték arányban meggyőző. Ha gondolod nálunk meg is nézheted, vagy ha egyeztetünk egy időpontot, meg is hallgathatsz egy komplett FLI rendszert egy 206-ban
A magassugárzó nem éppen egy 10 cm-es koaxra hasonlít
Persze befaragható, de jobb helyen lenne a tükörháromszögben vagy az ''A'' oszlopon.
A 4 csatis erölködőhöz a 2 pár RCA az ideális. Le is közösíthetsz 1 párat, de akkor a fader lehetősége elvész.Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
''MONO RCA out''
Ez milyen
''A Pana csicsás, de csúnyán szól, felejtős''
Használtál már hosszú távon? Én nyüstöltem 1 évig egy 7301N-t, és igen csak odaverte sok gyártó ''high end'' fejegységét.
Szerintem ezeket a dolgokat nem lehet így kijelenteni. Különbözik a fejegységek hang karaktere, így mindenkinek más márka, és típus jön be. És ez így is van jól.
SzerintemMegpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
válasz st.hubertus #1032 üzenetére
Csak egy javallat: FLI Integrator 4 [link]
Br. 6.990.-Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
válasz Dictator^ #1019 üzenetére
Teljesen jogos volt az észrevétel. A szobai és az autó hifi két teljesen különböző dolog.
Arról nem is beszélve, hogy azt az erősítőt meg is kell ám hajtani, és nem elég neki egy mezei trafó. Oda biza leadott amper is szükséges (mint egy autó akkunál).Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
válasz st.hubertus #1016 üzenetére
Szerintem mélynyomót tegyél be. De ahhoz már erölködő kell, nem tudod fejegységről hajtani.
-
Octi
aktív tag
Szerintem nézz körül a Soundstream kinálatában is. 16e HUF magasságában már van nekik is ováljuk, és nem szól rosszul.
Annál az erősitő bekötésnél szerintem is el van kavarva valami.Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
Olcsóbb kategóriában tudom ajánlani a FLI Audio termékeit. [link]
Ha esetleg valami érdekel, keress meg valamilyen privát formában, és megbeszéljük.
Fejegységnél csak a képzeleted, és apénztárcád szab határt. Esetleg gondolkozz egy márkásabb, nagyobb tudású, használt cuccban, ha nem végtelen a keretMegpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
Ha olyan kell, amin van USB, akkor nagyon márkás cuccban ne gondolkodj. Ugyanis nem fogsz találni (Vajon miért?).
Különben is, minek az USB. Egy CD-re fel fér 10-12 album MP3-ban.
A hangszóróhoz pedig gyűjts még egy kicsit. Egy kevéssel többért, már normális hangú hangszórót kaphatszMegpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
Nem minden fejegységhez létezik opcionális átalakító a gyári vezérlőhöz. Olyat kell keresni, aminél ez a lehetőség opcióban megvan. Egyébként egy ilyen adapternek igen borsos ára van. Erősen kérdéses, hogy megéri e ez a ''fícsőr'' az árát.
Még mindig tartom a véleményem, hogy én biztos nem költenék 40-45e HUF-ot hangszóróra, amíg nincs erősítő.
Szerintem tegyél be egy szerényebb szettet, a különbözetet meg tedd hozzá a fejegység árához, és abból vegyél egy minőségibb, nagyobb tudású darabot.Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
Csak egy jó tanács:
Ha ennyire nem vagy képben a rádió bekötésével kapcsolatban, ne is állj neki. Ha van egy kis szerencséd, az egész autót leégetheted.
Pár ezer forintért bekötik neked szakműhelyben. Ha megvan hozzá minden csatlakozód, 2.5e HUF-ért bekötjük neked normálisanMegpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
A rádió jó ha 4x10W RMS-t kiprésel magából
Hiába veszel drága pénzen olyan szettet ami lemegy jó mélyre, ha fejegységről hajtod. Ez a két dolog igen csak üti egymást.
Tudomásul kell venni, hogy a szép mély hanghoz erősítő kell.Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
válasz szd@root.hu #949 üzenetére
Szia!
Egy ajánlat:
16-os szett:
Komponens szett:
FLI Integrator COMP6 16.990.-
[link]
Esetleg ugyan ez koax verzióban:
FLI Integrator 6 8.990.-
[link]
Aktív mélyláda:
FLI Trap 10 Active 40.990.- (+ajándék kábelszett a beépítéshez, 8.000.- értékben)
[link]
Természetesen mind vadi új, original, egy év garral. Beszerelés megoldható
[Szerkesztve]
-
Octi
aktív tag
Akkor én is árulok egy kicsit
Eladóak az alábbi cuccaim:
NOVA 7''-os in-dash TFT, beépitett TV tunerrel
Ár: 40.000 HUF
Panasonic CQ-7301N fejegység
Ár: 45.000 HUF
Audiovox AVD300 DVD lejátszó
Ár: 20.000 HUF
Mindegyik dobozzal, leirással, szép állapotban.
Ha valami érdekel, küldj egy mailt, az gyorsabb.Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest