-
GAMEPOD.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ranger^41
aktív tag
válasz Ranger^41 #67290 üzenetére
Erre valaki valamit? Elsőre Kenwood KSC-SW11 vagy Pioneer TS-WX120A tűnt elfogadhatónak, de beajánlottak egy AXTON ATB20P-t, hogy ebben az árkategóriában lényegesen jobb mint a másik kettő. Illetve kicsit feljebb lépve Kicker Hideaway vagy Focal IBUS 20. Ezek megérik a felárukat?
-
olahpal82
csendes tag
válasz Ranger^41 #57629 üzenetére
Hali
Igen, W202. De sajna nincs képem az ajtókról. Elfelejtettem fényképezni. Nem nagy kaland. Belül a lemezre(külső lemez) PF1000-ret raktam ami csak ráfért, valamint rézkasírozott bitulapot. A belső lemezre szintén PF1000 és 1-2mm-es öntapadós lapok mentek a finomabb helyekre. Figyelni kell, hogy a merevítő rúd ne tudjon összerezegni a lemezzel. Sajnos nálam ezért meg kell bontani majd az ajtót. Valamint vettem 3 doboz rücsit, hogy az ajrókárpit belső felét lefujjam, amit akkor nem tettem meg és most bánok. Tehát tavasszal az is fel megy rá. Persze az autó többi része is ki van tömve(tető, hátsó ajtó, stb).
-
simi811118
aktív tag
-
kacsa7
őstag
válasz Ranger^41 #57408 üzenetére
Fejről hajtva egy hip-hop vérszegény lesz szerintem, főleg mélnyomó nélkül. A hangszeres könnyű zene még szólhat is jól egy normális szettel, de a hip-hop mellé minimum egy kis szub célszerű lenne. Ha ezt végképp nem akarsz, akkor pedig egy Kicx 6020 PRO szett elég mélyre tud menni, de ahhoz meg erősítő mindenképp kell. Sajnos a hangszeres könnyű zene és a hip-hop pont mást követel, így nehéz jót ajánlani ilyen minimál megoldásnál.
Szóval ha csak fejről akarsz hajtani egy szettet, akkor kb. Gladen Alpha amit van értelme venni. A többi felette már felesleges pénzkidobás. -
-
simi811118
aktív tag
válasz Ranger^41 #46495 üzenetére
Hangváltó gondolom még a gyári van bent, anélkül nem sokáig menne pl a magas. Akkor egy csere szabatos szett kellene. ... hát a mélység eléggé behatárolja.
Egy olcsóbb slim szettet vennék, massive sk, vagy pl gladen rs slim, ezek felülről karcolják a 40-et. ... esetleg a kicx sl, ami olcsóbb, de annak a magasát biztos cserélném kapásból. Hirtelen ezek ugrottak be .... -
simi811118
aktív tag
válasz Ranger^41 #46493 üzenetére
Szia. Gyári hangszórók általában megtáltosodnak már egy fejegység cserétől is. Ha mégsem vagy elégedett, akkor inkább jobb fejegységet vennék először. Ha így sem tetszik, és nem akarsz erősítőt, akkor elég korlátozott a lehetőség olyan szettre ami jól szól a fejegység saját végfokáról. (Pl:eton pow172) de sajnos az 5 cm mélység még tovább ront a helyzeten. Realitások talaja mindenkinek más. Kellene egy összeg amit erre forditanál. Első körben jobb fejet vennék. Második körben bitulappal kibélelném az ajtókat. Ezzel javulna a mély tartomány. Lehet hogy ezzel már elégedett lennél. Ha igen, akkor maximum egy jobb magassugárzót vennék a gyári magas helyett. Ha nem akkor pedig a komplett komponens szettet. Így indulnék neki személy szerint. Bár a hiphop és rnb zene mindenképp sub kedvelő, anélkül jobban neki kell menni az első szekciónak. Alapos szigetelés, combosabb erővel hajtott első szett. ....
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest