-
GAMEPOD.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavics325i
őstag
válasz burgatshow #33181 üzenetére
Egyben nem sokat ér.Feri is írta,hogy hátha. Nekem ilyen ládám volt 2db zártban vagyis gt4 nem cs de ugyanaz,meg azokhoz én csinálta a ládákat. Egy srác vette meg őket innen és gyakorlatilag a volvo-t is lebontja. de az kettő,,,egykeként annyira nem rabolt el. Viszont attól még lehet elég egy is,de nem ezzel a gyengécske erővel.
Igazából én bármelyik hangsz-t is azért írom,hogy vegye meg valaki,mert van tényleg úgy,hogy alkalmi vétel.
Ennyiért ez a láda jó főleg ha adná erő nélkül is olcsóbban. De mint írtam első szettet mindenképp kell keríteni,annyi,hogy ez tud jól simulni zárt mivolta miatt,de ha van kraft az erőben akkor tud szólni is. Bár árul itt 1-2 srác hsz-kat érdemes velük üzletelni,mert van hogy több variáció is van úgy árban mint konstrukcióban is. Szóval hajrá én ajánlom őket,mert nem azért adják el,mert szarok,hanem,mert feljebb lépnek" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
k-feri65
senior tag
válasz burgatshow #33181 üzenetére
Bár nem nekem címezted a kérdést....de...hátha....szerintem annyiért vedd meg amennyiért eltudod majd adni,,,,vagy ha buksz rajta azt is vedd bele a bizniszbe....mert hiába jó egy hangszóró..ha a Te kocsid, rendszered karakterét éppen nem szereti....
Éppen ezért próbáljuk azt irni,,hogy előszőr egy jó tápellátás..első szett,, jó szigetelt ajtókkal..(nem muszály 100 ezrekért) és ha ez megvan ehhez kell sub-ot keresni válogatni bepróbálni...
értem én de le sz@..m
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Windows 10
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Cyberpunk 2077
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest