-
GAMEPOD.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
HabyRolika
tag
látom eléggé megoszló a vélemény hogy hol érdemes vágni az alját ezek szerint tényleg emberfüggő....nem baj azért köszönöm a segítséget!
gondolom akkor ajtószigetelés után ez sem így fog szólni ahogy most és majd akkor kell eldöntenem hogy még lentebb vágom vagy sem.....Bad Boys Bad Boys a Laci haja dús a Laci haja dús, mint a rántott hús :)
-
HabyRolika
tag
Van értelme ~80Hz alá menni első szettel vagy azt hol érdemes körülbelül megvágni??? én most kb 80hz-nél vágtam meg...vagy azt nekem kell "érezni" hallani hogy hol a legjobb?
Bad Boys Bad Boys a Laci haja dús a Laci haja dús, mint a rántott hús :)
-
HabyRolika
tag
válasz kavics325i #21125 üzenetére
Köszönöm!
hát akkor viszont várok még egy kicsit vele, míg a következő munkám ki nem fizetik és majd akkor befektetek egy ilyen 225-be
most az az 1 hét ide vagy oda nem oszt nem szoroz[ Szerkesztve ]
-
HabyRolika
tag
válasz kavics325i #21111 üzenetére
erre gondoltál vagy ez is megfelelne nekem Kicx ICQ 6.2 szett és Kicx KAP 43 erő közé?! CORDIAL CLS 215
-
HabyRolika
tag
válasz kavics325i #21111 üzenetére
esetlegesen tudnál linket küldeni?! Sajnos a kábel témákban annyira nem vagyok otthon....én így még nem vettem külön külön ilyen olyan kábeleket, eddig mindig komplett kábelszettel csináltam mindent, de most szeretnék egy kicsit több pénzt és fáradságot beleölni hogy egy normálisabbat összehozzak! most már a táp megvan meg egy normálisabbnak mondható RCA-is bent van és már arról szól a szett de ilyen olcsó (~150ft/fm 2x1,3mm) kábel van bent és ezt szeretném cserélni
-
HabyRolika
tag
válasz HabyRolika #21107 üzenetére
Hangszóró kábelből milyet tudnál ajánlani erősítő és szett közé olyan ~500ft/fm áron erre viszont nekem volna szükségem
[ Szerkesztve ]
-
HabyRolika
tag
válasz k-feri65 #21103 üzenetére
Ezeket rendesen meg szoktam csinálni.....a testnek még a kasznit is megcsiszoltam fémig! az RCA-val nem próbálkoztam, de szólok haveromnak hogy nézze meg olyankor mi a jelenség! már bekötöttem egy jó pár erősítőt és még egyszer sem volt ilyen gondom...ezért is kérdeztelek meg titeket hátha tapasztaltatok már ilyet....
-
HabyRolika
tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő volna: az mitől lehet hogy ha bekapcsolom a fejegységet és ugye az kapcsolja az erősítőt is és amikor bekapcsol az erősítő halk sípoló hang jön ki belőle?!
-
HabyRolika
tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő volna: az mitől lehet hogy ha bekapcsolom a fejegységet és ugye az kapcsolja az erősítőt is és amikor bekapcsol az erősítő halk sípoló hang jön ki belőle?!
-
HabyRolika
tag
válasz Osynho #20966 üzenetére
Szia!
ezen az oldalon lefele görgetve a 4. termék az STP ajtó KIT (4 lap)STP GOLD DOOR
-
HabyRolika
tag
köszönöm a segítségetek!
-
HabyRolika
tag
válasz HabyRolika #20903 üzenetére
ha egy kicsivel többre jön ki az sem baj, mert csak egyszer kell megvenni (max 20K)
-
HabyRolika
tag
köszönöm! akkor most lényegében tök mindegy hogy milyen kábeleken keresztül kapja a jelet addig amíg nem erősítőről szól....és milyen kábelt ajánlotok a szettre ha erősítőről szól?! Kicx ICQ 6.2-es szett és KAP 43-as erősítőről lesz hajtva (megvan az erősítő is csak hétvégén kötöttem be a szettet addig amíg nem szólt fejről egy kicsit nem kötöm rá az erőt...még kábelszettet is vennem kell hozzá)
-
HabyRolika
tag
Sziasztok!
Milyen hangszórókábelt tudtok ajánlani szetthez?!
Illetve még egy hülye kérdés merült fel bennem! miért számít az X cm/m hangszórókábel cseréje ha olyannal találkozok mint az átlag fejegységeknél hogy az a 10cm hangszórókábel ami kijön a fejből a csatlakozóig gagyi?! sok fórumon azt lehet olvasni hogy annyit tud a rendszered mint amilyen a leggyengébb láncszem a rendszerben......akkor lehetne mondjuk okolni azt a 10cm NO NAME kábel rész is?! vagy addig míg nincs erősítőről hajtva a szett addig tök mindegy milyen kábelen keresztül megy át a jel és majd ha lesz erősítő akkor vegyek normális hangszórókábelt?!.......remélem valamennyire sikerült érthetően kifejeznem magamBad Boys Bad Boys a Laci haja dús a Laci haja dús, mint a rántott hús :)
-
HabyRolika
tag
én ezt tudtam ma összehozni a Kicx szettnek a kárpitozás a szigetelés hiányában nem lett megcsinálva, illetve mert még rosszalkodik a balos záram
-
HabyRolika
tag
orbano: ránézetem az általad ajánlott kábelekre! azokat csak nyersen lehet kapni?! sehol nem találtam RCA csatlakozókkal felszerelve!!!
-
HabyRolika
tag
válasz orbano #20750 üzenetére
Clarion DXZ 788R USB
Kicx ICQ 6.2
Kicx KAP 43
eddig ezek vannak meg!DLD 124 nyomó
Kicx KAP 29
ez meg csak tervbena fejegységet nemrég vettem használtba, de nagyon meg vagyok vele elégedve! 3pár RCA 6volt időkorrekció egyéb finomságok amit tud...nagyon jó
[ Szerkesztve ]
-
HabyRolika
tag
nekem bőven elég lesz az, majd amit a DLD124-es nyomó ad KAP 29-es erővel...jobb esetben számíthatok kb 380-400Watt RMS-re de nem baj hogy jóval többet tudnak a cuccok legalább attól nem kell félnem hogy széthajtom őket
[ Szerkesztve ]
-
HabyRolika
tag
válasz gabber01 #20659 üzenetére
ne aggódj nem vettem magamra... azért mondtam , mert már számomra is felesleges és értelmetlen volna akkora zene főleg annyi pénzért...+akksi hegyek +generátor nem ér annyit az egész versenyenként pár perc zene miatt...a hétköznapokban úgy sem használja ki az ember
-
HabyRolika
tag
válasz gabber01 #20656 üzenetére
én sem hangnyomásversenyre szeretném építeni a kocsiba a hifit! csak saját személyes tapasztalat alapján elképzeltem magamnak egy rendszert az autóba amit szeretnék megvalósítani és az addig fixen is marad amíg valami ki nem hullik belőle így vagyok pl: a Clarion fejegységekkel, nekem nagyon bevált volt is egy jó pár mire megtaláltam a mostanit! ami egy DXZ 788R USB 3pár RCA 6volt időkorrekció egyéb hasonlóságok... egyedül az új szériájú CZ702E amivel nem voltam megelégedve....2 hónap alatt 3x vittem vissza szervizbe mert az előlap érintkezője elszállt... meg mondom a frankót én régebben Mac Audio-cuccokkal kezdtem el az autóhifis pályafutásom, de nagyon meg is bántam....ugyan abból az összegből sokkal normálisabbat is összeállíthattam volna,de ez van...tanulópénznek veszem fel most már így utólag.
[ Szerkesztve ]
-
HabyRolika
tag
válasz gabber01 #20654 üzenetére
én nem tudom....csak azért ültem be arra a kis időre(kb 15másodperc...ennyit bírtam ki bent ) , mert kíváncsi voltam a saját bőrömön hogy mit tud egy ekkora hifi.....a srác hangnyomás versenyre jár az autóval......az én tervem ebbe a kis Fiesta-ba max egy DLD124-es nyomó egy Kicx KAP 29-es erősítővel ez még bőven elviselhető a számomra és már hallottam is szólni ilyen párosítást
-
HabyRolika
tag
-
HabyRolika
tag
válasz kavics325i #20647 üzenetére
Örülök neki hogy legalább megnevettettelek!!!!
akkor jobb az 1 pár ha az is erősítőről van hajtva és rendesen ki van szigetelve az ajtó?![ Szerkesztve ]
-
HabyRolika
tag
sziasztok!
Kérdésem a következő volna!: számít az valamit ha mondjuk az első ajtókba 2 pár szettet teszek(2db középmély/ ajtó) és csak 1 pár csipogót?!
-
HabyRolika
tag
megrendeltem 1 tekercs (30cmx10m) SOUDABAND-ot meg próbaként 1 négyzetmétert Hanno-Protecto PF 830-ból 3mm vastag és 5kg/négyzetméter a sűrűsége a tetőre jó lesz, az úgy is olyan hogy rákoppint az ember és egy hétig kong
kíváncsi leszek mennyire lesznek jók?!
-
HabyRolika
tag
válasz orbano #20450 üzenetére
igen erre gondoltam.... önmetszös csavarral az ajtó merevítéseibe illetve SOUDABANd-hoz jutottam hozzá jutányos áron....bár ez nem tudom mennyire jó erre a célra?! olvasgattam már itt a fórumban hogy valaki használta és több rétegben bevált neki, de hát csak az építőiparban használatos ...majd meglátjuk hogyan szolgál 2 rétegben
és köszönöm az infót is!
[ Szerkesztve ]
-
HabyRolika
tag
sziasztok!
91-es 3 ajtós Fiesta-ba szeretnék 16.5-ös szettnek valami ajtópanelt összehozni a 10cm-es helyére! gondolom erre a célra az MDF volna a legmegfelelőbb?! milyen vastagot kellene vegyek belőle illetve mi az amire érdemes volna odafigyelni?!
köszi előre is a segítséget
-
HabyRolika
tag
köszönöm a gyors válasz és kérdeznék még egyet!
Kicx KAP 29-es erősítőhöz kéne nekem a tápkábel ami egy DLD124-es nyomót hajt majd a bekötés után! Ehhez elég a 25-ös tápkábel vagy nagyobb volna szükséges 4,5méteren?!Találtam egy ilyen táblázatot e szerint a 20-as is elég volna de a későbbiek folyamán szeretnék majd egy 4 erősítőt bekötni az első szetteknek és akkor csak a kondinál osztanám el a tápot.
Tápkábel terhelhetőségBad Boys Bad Boys a Laci haja dús a Laci haja dús, mint a rántott hús :)
-
HabyRolika
tag
Sziasztok!
Van valami jelentősége a tápkábeleknél amelyikhez oda van írva hogy OFC?! mert nézegettem őket és van ahova ez van írva és ugyan olyan vastagságban drágább, mint a másik....
-
HabyRolika
tag
válasz gabo01 #20202 üzenetére
igazándiból olyan 25e körül tudok ilyenre költeni a jövőhét folyamán és egy 1991-es Ford Fiesta-ról van szó, 3 ajtós és szeretném még a csomagtartót is persze ha normális szigetelésből nem jön ki ennyibe akkor a csomit a későbbiek folyamán szigetelném
-
HabyRolika
tag
Sziasztok!
Szeretném az ajtókat szigetelni és találtam olcsón Soudaband nevű zajcsillapítót, ez mennyire jó? Vagy esetleg tudnátok valami mást ajánlani?
Segítségetek előre is köszönöm!
-
HabyRolika
tag
Sziasztok!
Pár napja kérdezősködtem szettek miatt 30ezres határig és végül az Audio System MX 165 Plus-nál maradtam amit nagyon nem bántam meg!
Kérdés a következő egy Solid Audio MS4-es erősítővel meg lehet majd a későbbiek folyamán hajtani?Bad Boys Bad Boys a Laci haja dús a Laci haja dús, mint a rántott hús :)
-
HabyRolika
tag
válasz HabyRolika #19948 üzenetére
vagy még a Kicx GFQ-6.2
-
HabyRolika
tag
Sziasztok!
30 ezres határig milyen 16-os szettet tudnátok nekem ajánlani?! 206-os Peugeot és Clarion CZ702E fejem van 2db szett néztem Mac Audio Olimpic Gold 2.16 és Audio System 165Fl utóbbi igaz hogy 33 ezer de ha megéri akkor nem baj a plusz 3 ezer!
Előre is köszi a segítséget!
-
HabyRolika
tag
Sziasztok!
A kérdésem a következő volna Sinus Live SL-A1500-as erősítőről mit lehet tudni? mennyire jók vagy rosszak?!
A segítségetek előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Intel Core i7-13700KF LGA1700 processzor (hűtő nélkül) - 12 hó magyar bolti garival! -
- Intel Core i5-11400F LGA1200 processzor tálcás (hűtő nélkül) - 1 év magyar bolti garival! -
- Kingston FURY 32GB (2x16) KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black 1Gx8 - 12 hó magyar bolti garival! -
- G.SKILL 64GB (2x32GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Ripjaws V - 12 hó magyar bolti garival! -
- iMac 2021 8/256GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest