-
GAMEPOD.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
nos kutakodtam és "megtaláltam" a zajom/gerjedelmem okát, szóval most is kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy mit lehet tenni ellene
ugye aktív a rendszer és az első szett 2 pár rca-n megy hátra az erősítőbe.... nos amennyiben csak az egyik pár rca-t dugom be -tesztelés képen a magasakat ((mivel az pattan semmi más))- és így nyomom a fékpedált semmi pattanás, amennyiben a mélyközepet dugom be egyedül szintén semmi pattanás, de amint a magas mellé bedugom a mélyközepet is akkor ismét van pattanás a magasokon és hátul is egy nagyon pici sipolás az erőn + amit még észrevettem, hogy ha így hátramegyek és kihúzom bármelyik rca-t akkor is pattan egyet, de mintha a mélyközép pattanna ilyenkor....
volt már olyan esetem -igaz a kis lupokában és a keni fejegységemmel- de ott elment a fejen a testelés.... javasoltátok akkor azt, hogy kábellel rca szoknya és odaérinteni a fejegység házához, de most valahogy nem "érzem" hogy ez lenne-e a probléma
milyen úton induljak el? valami testelés lehet? Rca kábel "hibáját" kizárnám, mivel kipróbáltam mind a magas rca mind a mélyközép rca-t egy másik rca kábellel és úgy is megvan a pattanó (és picit pulzáló) hang is, amikor megnyomom a fékpedált....
az erősítővel lehet valami probléma?
persze hozzáteszem "örülök" neki, hogy legalább erre rájöttem és hálás lennék, ha tudnátok tanácsot adni
természetesen, ha ilyen testelési stb. probléma van vagy valami szakadás, a fejen és vagy az erőn akkor szakemberrel fogom megcsináltatni nem szeretnék bajt csinálniFaragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- I5 6400 Processzor eladó 3db
- Újévi kábel, elosztó, átalakító, stb kiárusítás
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5800X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 16 pro max 256 gb. 2025.10.25 ig garancia
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest