Új hozzászólás Aktív témák

• zsolt19900

őstag

nos kutakodtam és "megtaláltam" a zajom/gerjedelmem okát, szóval most is kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy mit lehet tenni ellene

ugye aktív a rendszer és az első szett 2 pár rca-n megy hátra az erősítőbe.... nos amennyiben csak az egyik pár rca-t dugom be -tesztelés képen a magasakat ((mivel az pattan semmi más))- és így nyomom a fékpedált semmi pattanás, amennyiben a mélyközepet dugom be egyedül szintén semmi pattanás, de amint a magas mellé bedugom a mélyközepet is akkor ismét van pattanás a magasokon és hátul is egy nagyon pici sipolás az erőn + amit még észrevettem, hogy ha így hátramegyek és kihúzom bármelyik rca-t akkor is pattan egyet, de mintha a mélyközép pattanna ilyenkor....

volt már olyan esetem -igaz a kis lupokában és a keni fejegységemmel- de ott elment a fejen a testelés.... javasoltátok akkor azt, hogy kábellel rca szoknya és odaérinteni a fejegység házához, de most valahogy nem "érzem" hogy ez lenne-e a probléma

milyen úton induljak el? valami testelés lehet? Rca kábel "hibáját" kizárnám, mivel kipróbáltam mind a magas rca mind a mélyközép rca-t egy másik rca kábellel és úgy is megvan a pattanó (és picit pulzáló) hang is, amikor megnyomom a fékpedált....

az erősítővel lehet valami probléma?

persze hozzáteszem "örülök" neki, hogy legalább erre rájöttem és hálás lennék, ha tudnátok tanácsot adni
    természetesen, ha ilyen testelési stb. probléma van vagy valami szakadás, a fejen és vagy az erőn akkor szakemberrel fogom megcsináltatni nem szeretnék bajt csinálni

Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--

Új hozzászólás Aktív témák