Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
tasiadam
veterán
válasz
vedini #48059 üzenetére
Lehet venni bőröket, anyag, cérna, mindegy, de mivel mérnök IT-s / vegyész vagyok, semmi közöm a bőrhöz, így én is csak választottam az anyagot és a cérna színét. Próbáltam a logo-hoz passzoló színt, de lehet hogy túl világos lett a kék, sötétebb kellett volna.
DIY videót néztem, csak a karnyarok miatt, de arra alig fokuszálnak. Egy jó, egyedileg gyártott bőr esetében ezt szépen kidolgozzák, ilyen előre vágottaknál kevésbé, ezért sem olyan szép, mintha gyári lenne.
Az öltés egyszerű. Hátul bekötöd a szálba (angolul thread-ként emlegetik) és onnan húzod vele szembe lévőbe, hátulról, tehát sosem szemből varrod a kettő szálat, akkor fog úgy kinézni, mint a képen van.
Egyébként adtak hozzá leírást hogyan kell, megsúgon, olyan rossz google fordjtással, hogy kidobtam azonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- sziku69: Szólánc.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Old Skies teszt
- Ford topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sorozatok
- További aktív témák...
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, Fapad, Extra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest