Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamma
őstag
Sziasztok!
Mindent IS elolvasva és visszaolvasva sincs egyértelmű ajánlás arra a mit keresek...
Végső elkeseredésemben ide is beteszem a kérésem, hátha valaki megszán...
Adott egy 7-8 éves Samsung F6100-es nem smart hubos, nem smartos, nem pvr-es 32 hüvelykes tv és szeretnék egy 1 terrás hordozható vigyót venni amit biztosan felismer (exFatot támogat a tv a leírása alapján). Eddig 500 gigás vinyókat símán vitt ntfs-re formázva (portable samsung, és hitachi egy külső rack-ben)... Légyszíves segítsetek! Eddig a Samsung tv fórumban összesen azt a választ kaptam hogy "WD-vel vagy Toshibával mellé nem lőhetsz :)" Nekem ha jól tudom 0,5 amperes (1 tányéros) vinyó kell, ami 5400-es fordulaton forog max. Tudtok konkrét típust ajánlani? Köszönöm! -
Zamma
őstag
válasz Dani0504 #66082 üzenetére
Netről akarsz nézni 4K-s filmet, Netflixet pl?
Ha sima háttértárról filmezel az is más, meg ha netről szintén.
A könnyű használhatóság a Google Android Tv - Apple szoftveres vonal által fémjelzett irány lesz, ezek átlátható, egyszerű felületek. A kodit max OSMC szintjén említeném pl.
Ez volt a szoftver. a kérdésem megválaszolásából derül derül ki hogy melyik az arra való vas.[ Szerkesztve ]
-
Zamma
őstag
válasz atom18 #66072 üzenetére
Ha olyan kell amibe alapból kehet beletenni vinyót az Zidoo Z9S vagy ha kisebb dobozban gondolkozol akkor A95x Max (ez van nekem is) amúgy én is pont ezért vettem ezt meg. Úgy gondolkodtam, hogy ha van egy s905x2-es lapkás boxom akkor egy extrásat veszek mert idővel sokan látnak szerintem egy hdd/sdd-s vasban fantáziát és a szoftver is becsiszolódik hozzá. Nézz meg teszteket ha jó az angolod, vagy google translate a te barátod.
-
Zamma
őstag
Szegény rinpocse csak kapkodhatja a fejét...
De ha pártatlanok akarunk maradni akkor maradt a MInix.
Az u1 sima HD, míg ha a 4k fontos akkor U9(-H). Stabil, minőségi cuccok, mindenhol ajánlják. -
Zamma
őstag
válasz rinpocse #66045 üzenetére
Nézz szét még az EU-s vámszabad területekről beszerezhető kínai kereskedőktől is, teljesen biztonságos a vásárlás, pár nap alatt itt van a cucc...
Milyen rendszert szeretnél? Android, Android TV, Coreelec/Libreelec/OSMC. Az utóbbi 3-an a gyorsabbak, de nem feltétlenül ajánlom, ha egyszerű kezelhetőségre mész...
Mennyi keretben lehet gondolkodni?
Ha azonnal használható eszközt keresel javaslom hogy itt nézz szét először: [link]
Példaként: Xiaomi Mi Box, MINIX U1, drágábbak: Apple TV 4, MINIX U9, NVIDIA Shield.
A többivel mókolnod kell, azért nem ajánlanám.[ Szerkesztve ]
-
Zamma
őstag
válasz kormoskandur #66037 üzenetére
Youtube vanced. Ez teljesen reklámmentes, kis gépigényű. + telepíteni kell a MicroG-t is a csatornák/playlistek/kedvencek kezeléséhez. XDA link: [link]
-
Zamma
őstag
válasz gippazoid #65997 üzenetére
Csak 480p max! Netflix nem kultiválja ezeket a boxokat... Persze az Android TV sokmindenre megoldás lehet csak győzd kivárni a custom ROM-ot. [link]
Ezek tudnak többet:
- NVIDIA Shield (4K HDR Netflix / 4K HDR Amazon Prime Video / 4K VUDU)
- Apple TV 3/4 (1080p)
- Apple TV 4K (4K HDR & DolbyVision Netflix / 4K HDR Amazon Prime Video / 4K HDR DV VUDU / 4K DolbyVision iTunes)
- Xiaomi Mi Box (4K HDR Netflix / 4K HDR Amazon Prime Video)** Buggy Oreo Firmware, audio drops with 5.1 DD+ audio.
** devices with Strikes thru them due to uncertified Netflix device status and the Android TV Netflix App now Not working at all.
- Amazon Fire TV devices, the Gen3 pendant (HDR), NEW FireTV Stick 4K (HDR / DolbyVision).Forrás: [link] (2019 márc. adatok alapján)
[ Szerkesztve ]
-
Zamma
őstag
Az S az hogy európai dugós verzió - ha jól tudom. Már csak a 4-es kapható, általában az új széria erősebb/többet tud. De utána kell nézni hogy melyik androidot használod, mert ha túl friss a szoftver még lehetnek zűrök a kiforratlanság miatt...
De ha nem vagy nagy igényű akkor ez teljesen meg fog neked felelni. ;o)[ Szerkesztve ]
-
Zamma
őstag
válasz Tom1939 #65985 üzenetére
Ez az - ha még lehet kapni - mert a linken található már elfogyott, de már kijött a 4. széria.
Hazai forrást itt tudsz választani[ Szerkesztve ]
-
Zamma
őstag
válasz Tom1939 #65983 üzenetére
Ha nem akarod bonyolítani 3D és társaival a lejátszást, akkor minőségi - pl. Xiaomi Mi - androidos boxra felrakod a VLC vagy MXPlayert oszt' nézed a filmeket... ;o)
Nekem is ilyesmi csípte a szemem, de még megfejeltem egy a boxba rakható 2,5-ös vinyó opcióval így lett A95x Max-om. (Tudtommal nincs másik box amibe satán keresztül vinyót lehet csatlakoztatni a boxon belül...)Ha új készüléket szeretnél: [link]
Nekem jó tapasztalatom van a geekbuyingról (eu vámszabad területről rendelsz nem kínából) 3 nap alatt itt volt a rendelés...[ Szerkesztve ]
-
Zamma
őstag
Már bocsánad, de én "sima apukának" RPI-t nem ajánlok....
Viszont sima androidos egyszerű lejátszót - amihez van rendes támogatás, normális a távirányítója - igen.
Pl: Xiaomi Mi Box, MINIX U1...
Ha akar romokkal mókolni, installálni, esetleg szívni továbbiakban jöhet az RPI, Odroid, meg mindenféle Amlogic-es box...[ Szerkesztve ]
-
Zamma
őstag
Grafikusként elemezve a két játékos linkelt képét leginkább a MOZGÓ részek tekintetében van eltérés + "képélek" tekintetében. Ez tipikusan dekódolási/optimalizálási kérdés. Ügyesek voltak az elkövetők, mert mozgóképnél ez 4-8-szoros nagyításnál, párhuzamban osztott képernyőn ESETLEG észrevehető... ;o)
-
Zamma
őstag
válasz szabi__memo #53688 üzenetére
Az eggyel fentebbi link alapján:
A sima Shield elfogyott, előrendelhető. A tabletet lehet vásárolni a saját webshopukban.Én a helyedben mindenképpen európából vásárolnék, mert így nincs sem adó, sem vám.
Pár opció:
ebay.co.uk-n keresés után bal oldali sávban kiválasztod: europe
amazon.de-n hasonló a helyzet, csak jobb oldalon választod ki hazánkat
[link] Keresel olyan céget ami ide is szállítKínai boltok európai értékesítésű oldalait keresd az összefoglalóból
[link]És a legvégére a tutiság: kuponkódok! Firefox, Chrome addont telepíts és dobni fogja oldalanként.
[ Szerkesztve ]
-
Zamma
őstag
Segítséget szeretnék kérni, nem tudom hogy milyen eszköz felelne meg az elvárásaimnak.
Alapvelően egy egyszerű tv okosítót szeretnék, ami tud programozhatóan felvenni adott tv csatornáról/streamről
Feltételek:
- ár max 45 ezer
- sd és hd filmek, zenék lejátszása usb vinyóról
- tudjon streameket felvenni újrakódolás nélkül (a tuti a távirányítórol dedikált felvétel gomb)
- nem igény a DVB-C tuner, de ha van benne hát annyi baj legyen...
- nem igény a 3D
- nem igény a légegérEddig kodi dobozokat néztem - árban egészen a minix u1-ig, - de nem találtam. Kodi topikban találtam wetek meg k1 kombo boxokat, de túl sok velük a macera... illetve nem is írta senki hogy kodiból lehet vele felvenni.
Köszi a segítséget.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest