-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz Dani Pécs #53471 üzenetére
Már csak egy jó 4 fiókos NAS kellene hozzá.- Hát lesz mit áttöltened akkor, mert egy az egyben nem lehet betolni a meglévő filmekkel a vincsiket.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Dani Pécs #53157 üzenetére
Ezen a NAS-ként való használatos dolgon már én is gondolkodtam, ezzel a tervel a fejembe vettem anno olyan lejátszót, amibe lehet winyót is rakni. Az az extra tárolóhely bármikor jól jöhet, de már vannak kételyeim, hogy megérte e a felárat. Pl. én nem szívesen járatnám állandóan a 60K-s médialejátszómat, ha mindig készenlétinek kell lennie az elérésnek, arra a NAS-oskat tervezték (persze lehet kicsit túllihegem). És nálam kialakult (kényszerből) az a gyakorlat (praktika) is, hogy USB-s külső winyókkal és egy notebook-al ki tudok szolgálni minden NAS-os funkciót, amire csak jelenleg szükségem van. A winyók mobilitása miatt pedig egyéb további előnyei is vannak a "konstrukciónak".
Persze ha sokat és sokszor kell másolgatni a winyók között, arra lehet nem épp a legjobb, de nálam ilyen ritkán van, legfeljebb csak némi rendezgetés és backup-olás céllal.
Szóval, most nekem az a dilemma, hogy belső vagy külső legyen e a következő winyó...
-
blakey
titán
Ha nálad van, próbáld ki, ha megfelel minden szempontból akkor felesleges elgondolkodnod egy esetleges cserén, mint írtam, nálam megfordult néhány készülék, a legjobban a két Dune-t szerettem, ott mindent be lehetett állítani, ahogy a Kodi esetében és működött, Dune után Popi 400-as jött aztán ment )képminőséggel nem volt gondom) , semmilyen szinten nem hozta azt az élményt amit a két Dune-m adott, de ezek felett is kezd eljárni az idő, egyre kevesebb formátummal fognak megbírkózni. A Popconr A400 egy rémálom a Dune Base 3.0 éd HD Duo után, nem is bírtam sokáig, a kis box LE-kkel hozza a Dune érzést (bekapcsolom és mindent visz, igen szó szerint, legyen az 7.1 Multi Channel vagy DTS-HD, Dolby True HD és minden lekeverés jól működik) csak épp többet tud. Képminősége hozza a Dune-k képminőségét, tehát nincs semmilyen képjavító.
Szóval ha tetszik az A500 akkor ennyi, élvezd a mozit, zenét.(#53160) junkpod
Tegnapi LE developert teszteltem, mert állítólag már mindent lekever és valóban, ha kikapcsolom a továbbküldést akkor a többcsatornás hangokat Multi CH-be küldi tovább (megjegyzem, hogy tavasszal az A400-as, ami már 3 éves modell, ezt nem tudta ), most úgy látom, hogy minden működik.[ Szerkesztve ]
BÚÉK! - *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Q
senior tag
Van 4x2TB anyagod, amit rátennél 8TB-ra? Ezek között nincs semmi fontos? Mert így az összes adat mehet a levesbe ha a nagy HDD úgy gondolja. Add el a C200-at és vegyél az árán egy jó 4 lemezes NAS-t.
(#53158) Joshi
Melyik az a lejátszó, ami olcsóbban jobb kép és hangminőséget ad?[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Ha csak a lejátszó képességeit és képminőségét nézzük egyértelműen nem ér 90ezret ez nem vitatéma. Azt neked kell eldönteni hogy marad vagy ennyi pénzből inkább veszel több cuccot hasonló, vagy jobb képminőséggel megáldott média lejátszót. Ha jól emlékszem azt írtad hogy ki se bontottad, akkor most mire írod a véleményedet? legalább próbáld ki.
-
blakey
titán
válasz Dani Pécs #53122 üzenetére
Ezt neked kell tudnod, hogy mi a fontos számodra, kell-e az esetleges jobb analóg hangminőség, szükséged van-e mindarra amit egy Popcorn nyújt. Nem ismerem közelről az A-500-at így nem merem azt állítani, hogy vidd vissza, az biztos, hogy számomra nem nyújtana többet, mint egy Zidoo X9S. Jelenleg ilyen kis boxok vannak nálam és Le alatt minden igényemet kielégíti, előtte Himedia Q10 Pro, Popcorn A400, Dune HD Duo, Base 3.0, stb lejátszóim voltak és nem sírom vissza őket, sokkal jobb a felhasználói élmény egy ilyen lejátszón és a képminősége is hozza a minimum elvártat, azaz a nyers, érintetlen képet. az újabb médialejátszók tartalmaznak valamilyen képjavítót, van amelyik jó és van amelyik kevéséb illetve egyéne válogatja, hogy tetszik-e neki vagy sem.
BÚÉK! - *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Dani Pécs #53117 üzenetére
TS-251-em van, nem próbáltam a lejátszási részét, mert NAS-nak vettem, állítólag kadenciahelyes a lejátszás, stb. ,lehet, hogy egyszer kipróbálom, jelenleg 4 médialejátszóm van, szóval sok értelme nem lenne. Mint NAS rendben van, nekem semmilyen különösebb gondom nincs vele, mindenben, amire használom, jól teljesít.
-
blakey
titán
válasz Dani Pécs #53110 üzenetére
Szerintem ezek az eszközök többnyire nem alkalmasak NAS funkciók ellátására, amelyik igen ott fel is tűntetik, szerintem egy olcsóbb eszköz + NAS jobb alternatíva. A mostani HDD állományt beteheted egy 4-es NAS-ba és bármikor cserélheted kedved szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest