Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
powerup2
addikt
Zidoo z9x mikor lesz tesztelve itthon ?
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
djnice
veterán
válasz SunMount3r #69397 üzenetére
A sajátjával sem vált. Nincs kép egyáltalán (nem fekete, hanem nem kap a TV jelet vagy nem tud handshake-elni).
-
SunMount3r
nagyúr
válasz djnice #69396 üzenetére
- Még mindig nincs AFR rendszerszinten, de a Kodi vált frekvenciát (AFRd sem telepíthető, mert kiszedték a root lehetőségét)-> Tehát a saját MoviePlayer-ével sem?
- 2160p30 felett nincs kép, ugyanazzal a HDMI kábellel Shield TV Pro-val van-> Csak videóknál, vagy egyáltalán nincs? -
djnice
veterán
Minix U22-XJ 005 fw teszt:
- Még mindig nincs AFR rendszerszinten, de a Kodi vált frekvenciát (AFRd sem telepíthető, mert kiszedték a root lehetőségét)
- 2160p30 felett nincs kép, ugyanazzal a HDMI kábellel Shield TV Pro-val vanDolby Vision:
- Profile 5 Single Layer mp4: OK!
- Profile 7 Double Track Double Layer mp4: OK! (egyelőre MEL volt kéznél, később megnézem FEL-lel is)
- mkv-ból csak HDREzek mind a saját MoviePlayer-rel mennek így, Kodi 19 Alpha-val, csak a P5 SL vált DV-re.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz blakey #69392 üzenetére
Sajna én az X96 Max+ (vagy ilyesmi) + CE alatt nem tudom, hogyan kell elindítani az iso kiterjesztésű, mondjuk UH BD-t image file-t (utána kellett volna néznem , persze itt egyszerűbb megkérdezni), csak be tudok lépni az iso-ba, ahol a file szerkezetet látom... van valami módszer, amivel el tudnám indítani, mint egy BD lemezt, menűvel stb.? Nagyon köszönöm előre is a segítséget.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
blakey
titán
válasz Derron #69391 üzenetére
az ISO "csak" egy képfájl, ez lehet bármilyen. Viszi a Shield ahogy több más lejátszó is.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Derron
aktív tag
válasz blakey #69386 üzenetére
Szia,
Az NVIDIA Shield TV Pro minden evő lejátszó? UHD ISO tartalmakat is le tudok vele játszani?
Dolby atmos és minden más finomságra is képes? Ha egyszer lemondanék a tévém belső lejátszójáról, akkor lehet egy ilyet vennék, de ha már pénzt adok ki egy eszközre, akkor olyat szeretnék ami minden evő.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz bajormisi #69385 üzenetére
Szeretnek egy fokkal komolyabb gépet. - Nvidia Shield TV Pro
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
bajormisi
csendes tag
Sziasztok!
Most egy Zidoo 9s lejátszót használok.
Szeretnek egy fokkal komolyabb gépet.
Zappiti lejátszót érdemes venni? Vagy esetleg Dune? -
LógaGéza
veterán
válasz djnice #69377 üzenetére
3D FramePacked lejátszásról van valami hír benne? Tudom halott platform, de egyik ismerősömnek fontos lenne (csak ezért nem cserélte még le a Q10Pro-t, pedig ideje lenne...).
Már arra is gondoltam, hogy berakok neki egy Pi3B-t csak erre, de jó lenne egy eszközzel megoldani...
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
powerup2
addikt
Idén én leszeretném cserélni a jelenlegi média lejátszómat ( himedia q5pro) és nem tudom mit vegyek majd. Fontos lenne a juke box mert rengeteg filmem van nasról és listából kiválasztani nem egyszerű már. Zido új változata tetszik de látom vannak hibák DV-ét tudja igy szimpatikus. Aztán ott az új dune lejátszó is az se lehet rossz. Himedia nemtudom mikor frissit szóval tanácstalan vagyok mi legyen.
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
-
djpundro
aktív tag
válasz blakey #69375 üzenetére
Itt a nemet forumon mar probalgassak es valami akadasok vannak az uj Zidoonal. [link]
Kivarom Djnice ha összehasonlitotta az Nvidiaval.
De valamit irnak hogy megy a Netflix is DV be a Zidoo z9x en?Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
blakey
titán
válasz SunMount3r #69376 üzenetére
A Shield egy erősebb gép, rendszerszinten jobb az optimalízáció, a Zidoo "Himedia szinten" a saját lejátszóját "erőlteti", nem képes rendszerszinten a kadenciahelyes lejátszásra, szóval jobb a Shield, ez teszt nélkül is biztos. A kérdés az, hogy a Z9X hozza-e a papíron leírtakat vagy csak reklám az egész
-
djnice
veterán
válasz SunMount3r #69376 üzenetére
Én pár héten belül összehasonlítom majd a Shield-del. Az első benyomások amúgy nagyon jók róla az avsforum-on, de azt ne felejtsük el hogy még csak a második fw frissítés jött ki hozzá.
-
blakey
titán
válasz djpundro #69373 üzenetére
Tudja, de várjuk meg az első igazi teszteket, mert egyelőre nem túl fényes a helyzet, azért több reményt fűzök a Z9X-hez. A Shield mindenképp jobb, még akkor is ha drágább.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz djpundro #69373 üzenetére
Én azt nem értem a szinte teljesen felesleges HDMI in helyett miért nem raktak rá még egy HDMI out-ot csak az audio-nak (szinte az össezs Zidoo Box-ra érvényes). Biztos sok plusz vevőt nyernének vele, akinek nincs 4K/HDR átengedős erősítőjük. Ez annyival drágább lenne, vagy nem értem...
-
djpundro
aktív tag
Most ez az uj Zidoo Z9X tenyleg tudja a HDR 10+ es a DV rendesen lejatszani? [link]
Ez valami teljesen uj?Nvidia Shield vagy Z9X ? Melyik jobb?Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
q13579
senior tag
Sziasztok,
Alapvetően 3 dologra szeretnénk egy könnyen kezelhető, egyszerű készüléket venni. Mi most ehhez a bestbuy?
- Netflix
- HBO GO
- Letöltött filmet nézése (semmi extra, max 720p).Köszi előre is!
-
Beni2360
félisten
válasz ACR911 #69370 üzenetére
A lánc nagyon egyszerű.
Média lejátszó>TV> optikai kábellel AVR.
Az AVR-t meg be kell állítani. gondolom nincs ehhez bemérő mikrofon így magadnak kell beállítani.
Arra kapsz tanácsot itt: Házimozi belépő szinten
És akkor a TV-ben nézett filmet is a megfelelő hangon kapod. Az optikai kábel 5.1 mag hangot tud továbbítani a többi az AVR dolga.
HBO GO-t, Netflixet. -na erre majd a bennfentesek fognak tanácsot adni.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
ACR911
csendes tag
Üdv! Tud valaki linkelni egy általános leírást? Teljesen katyvasz ez amiről itt beszéltek és összefoglaló sincs. Nem tudom mit vegyek, és hogy dugjam össze.
Nekem van egy LG 60UM7100PLB SMART UHD 4K TV-m van. Ha beledugom a pen drive-ot nem a legszebb képet adja. Ha PC-mel összekötöm HDMI-n akkor még jobban akad, mert régi a PC-m.
Van egy házimozi erősítőm, jó régi: Thomson DPL660Ht. Erre az van írva, hogy dts hang a legjobb amit tud. Van hozzá 5 db hangfal meg egy mélynyomó. Optikai kábellel hozzákötöttem a TV-hez, több filmmel próbáltam, de nem ad hangot a mélynyomó. Elvittem szervízbe, ott adott hangot, mert egy médialejátszóra kötötték.
Netről letöltött filmeket néznék, HBO GO-t, Netflixet. Értelmes képet és hangzást szeretnék kicsikarni.
Valaki azt írta SPDIF kimenetes lejátszó kellene ehhez, de azt se tudom ez mit jelent, melyik lejátszó ilyen.
Valaki tud 30-40 ezerért ajánlani készüléket?
Köszönöm előre is! -
taxi
aktív tag
Van egy Samu KU6000 tv, és egy Q70R Soundbar. Olyan mediaplayert keresek, amelyik tudja a Dolby athmost is. Tudnátok ajánlani egy megbízható középkategóriás lejátszót?
Hakuna matata
-
törölt tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni!
Régóta eredeti bd lemezeket nézek egy Cambrige Audio bd lejátszón. Egy felsőkategóriás hangrendszert hajtok vele, és tökéletesen megvagyok elégede a kép, illetve a hangminőségével!Viszont az optikai meghajtó hanyatlását nézve, fontolgatom, higy eljött az ideje a váltásnak!
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen media player-el kellenne próbát tennem, hogy minőségben ne legyen visszalépés?
Továbbá hogyan tudom használni a letöltött tartalmat?? Milyen módon tudom PC-ről átrakni az asztali eszközre.
Netflix, Youtube is fontos lenne!
Köszönöm előre is, és elnézésr az amatör kérdésekért!
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Chris Kiki #69366 üzenetére
Pedig a színtér és a bitmélység a képminőség miatt fontos lehet. [link]
-
Chris Kiki
senior tag
válasz SunMount3r #69365 üzenetére
Ez úgy látom kicsit más módon közelíti meg a dolgokat és inkább a HDMI adatátvitel lehetőségeivel foglalkozik. Nekem ez a chroma subsampling érték semmit sem mond, nem tudom mitől jobb a 4:4:4 a 4:2:0-tól.
Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Chris Kiki #69364 üzenetére
-
Chris Kiki
senior tag
Ez mennyire tekinthető "szakmai" leírásnak a HDR szabványokról, illetve van-e frissebb és átfogóbb leírás ezekkel kapcsolatban?
Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
gulyasa
őstag
Hali!
Létezik-e olyan (pl. Android-os) elsősorban médialejátszó eszköz, ami tud frame-packing 3D is lejátszani, és amiben másodsorban DVB-C tuner is van, műsor rögzítési lehetőséggel? (DIGI kábel)
Tehát nem egy set-top-box-ot keresek, amivel pl. MKV filmeket is lehet nézni külső tárolóról, olyanom most is van már egy jó ideje... (Golden Media 9080)
Meg annak idején az elsők között voltam, aki vásárolt az Egreat R6S-ből - még mindig működik.
Vagyis valami új, izmosabb eszközt keresek, ami kiváltaná a két "aggastyánt"...Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Beni2360
félisten
DIGI-nél nem találok felvételi opciót. Direkt ki van hangsúlyozva, hogy nincs műsorfelvételi lehetőség. Már régen átnyergeltem volna teljesen a Tkomtól.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
SunMount3r
nagyúr
válasz blakey #69357 üzenetére
Jó, Oké és valóban van ilyen sztenderd, létezik, kifejlesztették, működik 100%-os pontossággal ésatöbbi? Látta ezt már valaki? Én úgy tudom, hogy MadVR is a saját módszereivel, trükkjeivel, ha úgy tetszik dolgozza át a képet és akkor hol van ez tuti hibátlan sztenderd eljárás a gyakorlatban? TV-kben, vagy BD lemezes lejátszókban pl.? És ha csak ennyi az egész, akkor miért nincs implementálva már kezdetektől fogva minden lejátszóba?
Nem kekeckedem, csak kérdezem...
-
blakey
titán
válasz SunMount3r #69356 üzenetére
A HDR-SDR konverzió, ha valóban van ilyen akkor az szenderd szerint történik, BT2020 lesz BT709, nem vész el semmi. Itt vannak létező információk.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz djnice #69355 üzenetére
De olyan jó? Vagy inkább a "Többet bukik..." esete? Állítólag a MadVR már nagyon szuperül csinálja, én még nem láttam, de még azzal is vannak kétségeim. Nem olyan, mint a hiányzó adat helyreállítása, vagy pl. a képhiba javítás, tehát eleve nem létező információt próbál kitalálva pótolni a képen, ráadásul ez olyan, ami az egész képet erősen meghatározza? Mert valahogy én ebben nem hiszek, hogy megérné az eredeti FHD SDR helyett... ?
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok Zidoo Z9S tulajdonosoktól szeretném kérdezni milyen véleményetek van az adott készülékről? Nagyon gondolkodok egy ilyen szerkezetbe és egy általános teszt is jókat ír de azért az emberi tapasztalat nekem többet ér.
Akárhogy is nézem USB3.0, SATA csatlakozás, Gigabit LAN azért tegyük hozzá nem egy utolsó szempont.
Egy ilyen eszközzel a 4K videó ( nem Bluray lemez ISO) mennyivel szebb mintha a TV lejátszójával nézném meg?
Egyszerűen valahogy a 4K videó a Tv-men lejátszva közel nem volt olyan szép színekkel rendelkező mint a 1980P videó de lehet helyesebb a megfogalmazás,hogy fakóbb volt még ha lehet is látni a részletgazdagságot. -
Djuree
félisten
válasz Beni2360 #69350 üzenetére
ahha, értem. köszi.
parisat nevű kis szolgáltató van nálunk falun. nem tudom ez DVB-C vagy más.
de lehet ez a külső winyós megoldás is jó lesz, megkérdem párom. ez így egyszerű lenne legalább.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Beni2360
félisten
válasz Djuree #69349 üzenetére
Hát TV-je válogatja, de már elég régen van rá lehetőség a mostani TV-nél. Veszel egy külső 2.5" HDD-t 500-1000 GB-ig és a TV USB portjára dugod majd a TV menüjében lehet kezelni a timeshiftett vagy a felvételt. Azt tudni kell, hogy az az idő már elmúlt mint a VHS magnóknál, hogy bármit felvehettél a TV műsorából és szabadon nézheted. Amit a TV felvesz csak vagyis csak azon a TV-n tudod megnézni. Ha DVB-C a TV adása és nincs lekódolva pl: DIGI, akkor van lehetőség egy DVB-C dekódert vásárolni ott felvételt készíteni amit akár számítógépen is le tudsz játszani.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Djuree
félisten
üdv!
szeretnék a tv-ből felvenni műsorokat.
nincs semmilyen egység a tv-hez, simán koaxon jön.
mit kellene vennem hogy lehessen felvenni, lejátszani, tudjon időzitetten felvenni stb.?
nagyon extra dolgok nem kellenek.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Palesztin72
csendes tag
Erről van valakinek valami infója? Még azt sem találom, hogy mennyi memóira van benne.
Igazából youtube-re, hbo go-ra kellene.
https://edigital.hu/multimedia-lejatszo-android-mini-pc/strong-srt-202-ematic-4k-android-medialejatszo-p725318 -
robi-k
őstag
Dolby Vision: Profiles and levels
-
djnice
veterán
Dune Pro 4K II review: [link]
-
robi-k
őstag
Zidoo Z9x teszt: [link]
DVp5 nem működik. -
Csabi1984
addikt
Sziasztok mi a véleményetek a Zidoo Z9s-ről?
Tetszik rajta, hogy van gigabites Lan része. Olvastam róla visszajelzéseket, hogy nem lehet belekötni a film minőséggel tehát egy jó készülék.
Szerintetek? -
djnice
veterán
Fire TV 4K Stick/Cube-hoz, Nvidia Shield 2019-hez és Ugoos AM6 Plus-hoz Dolby Vision képes ExoPlayer, amely már mkv konténerből is kezeli a DV-t: [link]
-
Tunder_ke
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Új vagyok a médialejátszó témában, most tervezem a vásárlást, ebben kérném a segítségeteket.
Eddig a filmeket a laptopomhoz csatlakoztatott külső merevlemezekről néztem Serviio média szerverrel. A filmek formátuma legfőképpen mkv, full HD, illetve 4K felbontásúak.
A TV jelenleg Samsung 50MU6102 Smart LED Televízió, 4K Ultra HD készülék.
A médialejátszót Denon AVR-X2500H 7.2 HD házimozi erősítővel és Jamo S 809 + 801 + 81CEN 5.0 hangfalszettel szeretném majd használni. Ezek már megvannak, beüzemelve azonban még nincsenek. A közeljövőben tervezem majd SUB vásárlását is.
Meg tervben van még egy blue-ray lejátszó beszerzése is.Ha szükség van még bármilyen infóra, természetesen megírom azt.
Hogy mennyi pénzt költenék rá, azt egyelőre még nem tudom, de szeretnék optimális kereteken belül maradni.
A segítséget előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz djnice #69327 üzenetére
Na oké, erről a VNC-ről is most hallok először, akkor tudnál ajánlani is egyet, ami jól működik? Mert van egy rakat belőle. A Q10 Pro-n ki is próbálnám.
(Bár nem hiszem hogy magyaráznom kellene, de mások a felhasználói szokásaink, mi pl. sokat Android-os társasjátékozunk is a Box-on, ilyenkor a mobilos/érintős képernyő tükrözés a legkényelmesebb az irányításra, mintha a játék közvetlen a tablet-en futna, de maga a játék meg a nagy képernyőn zajlik és mindenki jól látja. Tehát én azért az Android-os előnyeit is kihasználom a Box-nak.)
-
djnice
veterán
válasz SunMount3r #69326 üzenetére
Felteszel egy VNC-t és megvan oldva. Amúgy el nem tudom képzelni mi szükség lehet rá.
-
tycho
tag
-
LógaGéza
veterán
-
tycho
tag
Sziasztok!
Zidoo Z9X ár (pre order aug. 18.)
[ Szerkesztve ]
-
Forestal
tag
Megérkezett a kis cuccos. Szerintem nem ronda egyáltalán és látszik hogy tele van anyaggal. Tiszta fém és nagyon míves darab. Szerintem külsőre is bele lehet szeretni. Atombiztos csomagolás.
Beelink GT-King Pro
Szeretnék kérni segítséget (Budapesten) az optimalizálásához, telepítéshez. Hogy a legtöbbet lehessen kihozni belőle. SD kártya is van benne. Kodi vagy ami kell. Teljesen latin nekem az egész. Tv még nincs. Ezzel mennék majd vásárláskor tesztelni
Pesten bárhova elmennék. Privátban IS megbeszélhetjük. Előre is köszönöm!Tudta? Chuck Norris ma is olvasta a Népszabadságot.
-
Beni2360
félisten
válasz edward2 #69318 üzenetére
Mivel még nem foglalkoztam evvel nem tudom. Nálam a Z10 után nincs élet. X8, majd X10 ami sajnos meghalt, most Z9S. Mivel nálam a zene kizárt csak a mozi marad és az erre bőven elég.
Lehet, hogy majd benevezek a beharangozott Z9X szériába.
Látogassál el a ZIDOO topikba és keressél rá.
Van egy UHD2000 tulaj az írt egy cikket a blogában.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz edward2 #69316 üzenetére
Az OpenWrt egyebek közt arra is van. Van beleépítve 2 db torrent kliens is.
-
Beni2360
félisten
válasz robi-k #69312 üzenetére
Én pl a legújabb fw-vel kaptam 3 hete és az "utána talán..."egy kissé erős kifejezés. De frissítés nélkül is működik és bármikor lehet frissíteni, nem létszükséglet.
-
Beni2360
félisten
válasz Csabi1984 #69311 üzenetére
Ha olyanra gondolsz, hogy kibontod a csomagot és elvégzed a beállításokat és semmi mókolás akkor igen.
Itt egy videóm a boxról: Egy beállítás videó a zidooról.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz edward2 #69309 üzenetére
Ha olvastad a feletted levő HSZ-me akkor van egy kis válasz.
Androidon KODI nem igazán alkalmas kadenciahelyes lejátszásra. A HM Q10 is saját beépített lejátszóját használja. A ZIDOO Z10 már egy következő SOC. de ott a netflix HBO got nem tudom Yt OK de ott is van lehetőség reklám mentes telepítésre.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz Csabi1984 #69307 üzenetére
Már igen csal régi SOC-al megy. Azóta már a ZIDOO 2x lépett feljebb.
Nagyon gyorsan dolgoznak, fejlesztenek és újítanak. Én kb 3.5 éve a kettő közt vacilláltam és már a 3. ZIDOO boxom van. Most egy Z9S
vettem kb 50 E Ft volt Kínából. Pár nap alatt itt volt.
Egy beállítás videó a zidooról.[ Szerkesztve ]
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok van ez a Himedia eszköz csaladtag ezek mennyire jók?
-
Beni2360
félisten
válasz Rudi500 #69304 üzenetére
5.1 házimozi adja hangot - tudja kezelni a 4K videót? Mert ha nem akkor külön kell a hangot odavinni.
meg szórakozni kínai kütyükkel nem szeretnék - szinte minden Kínai manapság.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Rudi500
csendes tag
Hali.
Asztali medialejátszót keresek,Nas -ról kellene akár 4k minőséget lejátszani 5.1 házimozi adja hangot,kép projektorra megy. Playstation 4 illetve xbox one s mennyire alkalmas(akkor már néha egy kis játékra is használnám)? Vagy valami egyszerűbb megoldás? Telepítgetni,meg szórakozni kínai kütyükkel nem szeretnék. Köszi a választ -
Beni2360
félisten
válasz Forestal #69300 üzenetére
Én biztos rákérdeznék erre a 3000 Ft-re. Támasszák alá paragrafussal a válaszukban.
-
Forestal
tag
természetesen én is használtam a fordítót, de nem jutottam előbbre arról honnan fog jönni a cuccos. Ha megérkezik újra jelentkezem, mert nem tudom, hogy kell normális mindenevő médialejátszóvá varázsolni. CEC, Kodi meg ilyesmi. TV-t csak ezután szeretnék ennek a segítségével választani. Enélkül sajnos mindegyik TV elvérzett jó pár videóval: rángatózás vagy kodek hiánya miatt le sem játszottak videókat.
Tudta? Chuck Norris ma is olvasta a Népszabadságot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest