-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz djpundro #70995 üzenetére
Nem tudom, hogy még meddig "tolod a sok sz@rt" de gondolkodj el azon, hogy ha ennyi helyről kitíltanak akkor talán veled lehet a gond, mást se csinálsz csak személyeskedsz. Senkit nem érdekel, hogy a németek, angolok, osztrákok milyenek. Fórumozók vannak és kész. Ha politizálni szeretnél akkor fáradj másik topikba. Erősen abba az irányba haladsz, hogy végelegesen kitíltsanak erről a fórumról is.
[ Szerkesztve ]
BÚÉK! - *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Beni2360
félisten
válasz djpundro #70991 üzenetére
Már régen nem kell USB-vel "hülyéskedni", hanem bemásolod akár melyik mappába pl download és azt tallózod be. Ma már elérhető a frisebb fw és már fel is telepitettem. Z9X_P_v6.2.5_G_202104141805_ota-package. Az új beállításokban meg már van Onlinere is lehetőség. És a hasonlítás meg Z1000 PRO-val kell.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz djpundro #70977 üzenetére
Már megint kezdesz elszemtelenedni. Lassits mert megint pihenőre küldenek. Olvastam a Dune szóözönödet. Ide oda csapkodsz, látszik, hogy a karantén nem tesz jót neked. Nem szállok vitába.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
MODERÁTOR
válasz djpundro #70977 üzenetére
Még az árát említsd meg az általad fényképezett két készüléknek esetleg...
(azért mert a Dune bevett beta (?) tester-nek, nem kell térdre borulnod a Dune előtt... nekem jobban tetszett a Dune-vel (is) veszekedős djpundro )
(mondjuk a 2x 2db új AAA elem tényleg meggyőző )
(FW pedig akkor meggyőző, ha működik is - ígérgetni már az A.C. Ryan is tudott)[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
mglita
tag
válasz djpundro #70978 üzenetére
Ez nagyon király! És pl a GUI-ban / Vizuális film galériában vajon lesz fejlesztés a jövőben? Talán az lehetne modernebb a DUNE-esetében.
SETUP 1 — LG OLED 77 CX / DUNE Vision 4K Solo / JBL 9.1 / Synology +920 / AudioQuest Pearl HDMI — SETUP 2 — JVC X7500 Projektor / DENON X3700 AVR / DUNE Vision 4K Solo / Klipsch 115sw / MONITOR AUDIO / Screen Research 270cm / AudioQuest Pearl HDMI
-
-
Beni2360
félisten
válasz djpundro #69536 üzenetére
Azért menjél el az oldalukra és kutakodjál mit ígérnek aztán kritizáljál. A fejlesztői oldalon le van írva, hogy mihez vettek licencet és miket tud majd lejátszani. Aki ilyet akar venni annak adott a lehetőség utána járni pontosan mi mennyire képes.
És ki a francot érdekel az a Plaex, ingyen se kellene. Na ott aztán megnézheted a 4K videók minőségét, bitrátáját, stb. A hangról nem is beszélve. Na de ez az án véleményem, elég volt az egy hónap belőle.
Ui: A DV meg egyelőre nem nagyon izgat mivel a TV-m 100%-ban kezeli.[ Szerkesztve ]
-
-
blakey
titán
válasz djpundro #69373 üzenetére
Tudja, de várjuk meg az első igazi teszteket, mert egyelőre nem túl fényes a helyzet, azért több reményt fűzök a Z9X-hez. A Shield mindenképp jobb, még akkor is ha drágább.
BÚÉK! - *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
SunMount3r
nagyúr
válasz djpundro #69373 üzenetére
Én azt nem értem a szinte teljesen felesleges HDMI in helyett miért nem raktak rá még egy HDMI out-ot csak az audio-nak (szinte az össezs Zidoo Box-ra érvényes). Biztos sok plusz vevőt nyernének vele, akinek nincs 4K/HDR átengedős erősítőjük. Ez annyival drágább lenne, vagy nem értem...
-
Beni2360
félisten
válasz djpundro #69228 üzenetére
Ma többet nyertem pókeron, ennek örülsz odakint egy jó fizu mellett? Verebet mindig lehet találni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Beni2360
félisten
válasz djpundro #68753 üzenetére
Passz. Nem írtál semmit a boxról mi található benne és az S905X soc már nem igazán mai darab. Vannak sokkal jobb boxok.
Én ezt vettem fél éve. 37 $-t.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz djpundro #68729 üzenetére
Gábor ha sima S905-s akkor 5000 Ft-t kb megveszik ha 1 GB a lan és 5 ghz a wifi. Nekem is van egy a fiókban.
[ Szerkesztve ]
-
Mezga Aladár
veterán
válasz djpundro #68042 üzenetére
Shield 2019. Kodi, Netflix, HboGo, Smart youtube kadencia helyes. Kodi VC1 kódolás esetén időnként hibázik. Távirányító zseniális.
Nálam csak FHD a megjelenítő.
Nekem bejött. -
blakey
titán
válasz djpundro #68043 üzenetére
Van topikja, ott érdeklődj, olvasgass. MI Box topik
-
blakey
titán
válasz djpundro #68040 üzenetére
Az Amlogic box mellé veszel egy MI Box-ot, Amlogicot CE-vel médialejátszásra használod, a MI Box-ot meg Netflix, HBO GO, Disney+ stb-re. Sajnos nincs olyan lejátszó ami mindent helyettesít és akkor még hozzá kell venni a "kényes" megjelenítőket, mert ott is eltérések vannak, ezek szerint a tiéd is érzékeny valamire, szóval nem egyszerű 1 eszközzel megoldani a teljes kompatibilítást.
-
devil-k
nagyúr
válasz djpundro #67967 üzenetére
Nekem ezen nincs Kodi telepítve. Nekünk ez csak arra van, hogy egy FHD-s tévén legyen normális Netflix és reklám mentes YouTube. Semmi másra.
Még nem jött el az Apple TV probléma megoldása. Én a kettő közül vennék, Shield vagy Apple TV, vagy valami box külföldről.
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz djpundro #67965 üzenetére
Nekem ami “negatívum” az Amazon eszköz (Fire Stick 4K) kapcsán:
- a kezelőfelületen nincs magyar nyelv (túlélhető)
- nincs normális HBO Go app, ami könnyen telepíthető lenne
- nem lehet az Amazon Prime felületet leépíteniDe egyébként a célnak tökéletesen megfelel.
- mozi bolondéria -
-
MODERÁTOR
válasz djpundro #67124 üzenetére
Ki mondta, hogy nem szabad, arra kértelek, hogy mellőzd ill ne legyen minden hsz-ben sorminta.
szerk:
Különösen tiltott a Felhasználói Tartalomban: Bármely beavatkozás, mely hátrányosan változtatja meg a Szolgáltatás megjelenését, illetve akadályozza annak rendeltetésszerű használatát, zavarja a többi Felhasználót (például: mértéktelen hangulatjel használat, óriási méretű képek, kártékony programkódok, felesleges üres sorok, túlburjánzó díszítések és sorminták, folytonos nagybetűs írásmód, illetve a jóérzést zavaró, agresszív, kötekedő, hangulatkeltő, sértő, vulgáris, személyeskedő tartalom)
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
blakey
titán
válasz djpundro #67083 üzenetére
Na Blakey ehhez mit fog szolni ? - azt, hogy továbbra sem tudod értelmezni a leírtakat. Bubukainnak SDR módban van kalibrálva HDR módban külön kell és minden eszközhöz, de ez az SDR-re is vonatkozik. Szerintem szállj le rólam, mert semmi olyat nem írtam ami ne lenne igaz. Nem fekete és fehér a világ, nem egyértelmű semmi sem. Nálam nincsenek ilyen hibák.
-
Bubukain
senior tag
válasz djpundro #67083 üzenetére
nem tudom, de ez számomra sem egyértelmű ATV hiba, mert ha az lenne akkor minden tv-n ugyanazt kéne hogy produkálja szerintem. Úgy gondolom, hogy az igaz amit djnice írt, hogy az ATV levág bizonyos érték felett, de ha ez valamelyik tv-nek nem probléma míg egy másiknak meg igen, akkor nem biztos hogy az ATV-ben keresném a hibát.
ja és én nem vagyok szaki, csak a saját szememmel akartam meggyőződni arról amit djnice írt, így köszönöm neki a segítséget és hogy megkaptam a teszt videót hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Bubukain
senior tag
válasz djpundro #66954 üzenetére
én nem mondanám hogy hazugság, inkább arra lennék kiváncsi hogy amiket tesztel az a gyakorlatban mennyire játszik szerepet egy átlag user-nál.
igazából egy fényképezőgép objektív teszthez tudnám hasonlítani, ott is írják a tesztoldalak hogy itt torzít kicsit ott meg vinyettál, de amikor csinálsz egy képet vele ott alig észrevehető.
vagy nézz át az OLED topicba.
tesztek alapján itt sávosodik 5% szürkénél, meg ott egy color banding de amikor nézed a tv-t akkor alig vagy nem is vehető észre.Szóval ezek alapján soha semmit nem vennél meg.
-
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz djpundro #66898 üzenetére
Megválaszolom én ha nem baj. A többivel nem szeretnék foglalkozni.
Ha valaki szeretne egy egyszerűen kezelhető stabilan működő lejátszót amit nem kell rendszeresen bütykölni akkor a legjobb választás egy Apple TV. Igen kell kompromisszumot kötni ezzel is de mondj egy olyat amivel nem. Itt néhányan kicsit túltolják az Apple gyűlöletet. -
TCr
veterán
válasz djpundro #66894 üzenetére
Senki nem alázott meg senkit.
A kutya nem szólt hozzád sem a származásoddal, sem a lakhelyeddel kapcsolatosan, próbálod itt folyamatosan úgy beállítani a társaságot, mintha a fórum nagyrésze antiszemita lenne, kurvaunalmas vagy, befejezhetnéd végre. A hiszti az nagyon megy, de ha valamivel nem értesz egyet, akkor a legnagyobb arccal állsz bele a másikba.https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
Osynho
addikt
válasz djpundro #66794 üzenetére
Kikéred magadnak az általánosítást, de azért büdös kommunistázol egyből, ahogy (egyébként általánosságban véve teljesen jogosan) valaki megemlíti a helyesírási hibáidat? Szóval fel vagy háborodva valamin, amit te magad közvetítesz ilyen stílusban, ilyen vehemenciával? Szerinted ez rendben van? Nem véletlenül voltál letiltva (gondolom a moderátorok is mind kommunisták), ez a beszéd nem csak végtelenül primitív, de nagyon nem megszokott a PH-en.
-
blakey
titán
válasz djpundro #66766 üzenetére
Voltak színtér problémák, javították, volt SMB másolási hiba illetve USB-n keresztül lefagyott a másolás HDD esetében. Mindig van valami apróság és az Androidot ismerve bármikor jöhet valami új. HDR-el jelenleg nincs probléma, legalábbis nem tudok róla. Ha Android TV akkor a Shield, bár a 16GB belső tárhely elég kevés egy ilyen erős vashoz.
-
blakey
titán
válasz djpundro #66764 üzenetére
Vannak vele más problémák. Sajnos manapság nincs tökéletes de jó cucc a Shield TV Pro. Nekem tetszik.
-
blakey
titán
válasz djpundro #66616 üzenetére
Annyi tisztelet legyen benned, hogy helyesen írod le a nicknevét, nem Dj Nice a neve. Örülj, hogy nem Dj Pundro-t írtam. A többire nem reagálok, illetve de, továbbra is politikamentes ez a topik, mellőzd az ilyen megnyilvánulást, nem vagyunk kiváncsiak a véleményedre ebben a topikban.
[ Szerkesztve ]
-
donceleger8
őstag
válasz djpundro #66159 üzenetére
Oh dehogynem kérdeztem. Kb 1 éve itt. Azóta húzódott nálam a médialejátszó vásárlása. Már akkor is el lett hordva mindenféle rossznak a Zappiti. Bevallom ennek hatására nem vettem akkor meg. Így utólag azt kell mondanom hogy sajnos, mert hát kiderült hogy egy nagyon is jó készülék.
Most, hogy nagy megelégedéssel használom, bátran merem mondani, hogy az itt leírtak valótlan dolgok. Lehet korábban ilyen volt nem tudom, jött egy jó kis frissítés, mindegy is, én a szememnek hiszek. 1 évet elvesztegettem az itt olvasottak miatt.Nem túlárazott. Vannak fél millás lejátszók is, na azok túlárazottak.
Nem tapasztaltam ilyet.
Nem instabil a rendszer
Létezik az hidd el. 1080p anyagot brutál fel tudja konvertálni 4k-ba. ugyanazt indítottam el először tévén, majd a zappitin is. Kerestem az állam a különbség miatt.
Ilyet se tapasztalok, mindent tökéletesen játszik.Lényegében nekem kell, hogy megfeleljen. Márpedig megfelel. S mivel ide nem valós állítások kerülnek fel a készülékkel kapcsolatban, azt hiszem nincs is itt helyem a továbbiakban.
További jó alaptalan sárdobálást kívánok!Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
blakey
titán
válasz djpundro #62591 üzenetére
Ennyi es nalam a halozat Gigabyttes es internetem meg 100/20 van . . nálam ennek a duplája de semmi köze a belső hálózati lejátszáshoz.
Ugyhogy nagy bö melennyedel csak vegyel vissza .Nagyokos Blakey gyerek . - te meg sürgősen és azonnal hatállyal vegyél vissza, egyelőre több lejátszóm, tapasztalatom és eszközöm van mint neked volt/van/lesz.
Biztossan beülsz a nagy autodba es volan mögül nagyokat telefonalsz ,meg közben ragod a ragot nagy nyitott szajjal . - tükörbe néztél vagy miéret kezdesz ilyen stílusban "beszélgetni"?[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz djpundro #62586 üzenetére
Na szoval egy apple tv 4k tol egy 905 ös gyorsabban inditja el es kezeli a filmeket . - nem ezt tapasztalom. Nagyon gyors mindenben, sz@r a rendszered és nem értem, hogy 1 év alatt miért nem állapodtál meg 1-nél, össze-vissza garázdálkodsz a lejátszók között és kb. 0 hozzáértéssel állapítod meg a dolgokat. Én napi szinten használok S912/S915X/Apple TV 4K-t és egyik sem gyorsabb a másiknál lejátszás szempontjából, nálam azonnal nyítja a dolgokat a LibreELEC, CoreELEC, MrMC is. nincs semmilyen sebességbeli gondom.
-
blakey
titán
válasz djpundro #62572 üzenetére
Gondolod jobb? Mert nalam megkell vennem elöször .most az infuse val baratkoztam 1 € havonta ,elsö honap .Az mrmc 6,5 € azt hiszem .Egyszeri
Más, mindkettő megvan, MrMC zenéket is viszi, Dolby Visiont is, legalábbis a tesztfájlokat viszi, Infuse nem ismer DV-ként.S905-nek gxbb_p200 dtb kell nem gxl_p212.
-
-
Beni2360
félisten
válasz djpundro #62562 üzenetére
Igen a ZIDOO-nál is lassabb míg megkeresi a dolgokat. Meg pl a mostani S912 boxnál is.
Sokat számit a box Ram DDR3 vagy 4 és a Romm gyorsaságai is.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz djpundro #62551 üzenetére
lassabban tölti be a filmeket a Nas rol - milyen filmek konkrétan? Mert ha ISO vagy BD mappa szerkezet annál előfordulhat a lassú betöltés szvsz.
-
blakey
titán
válasz djpundro #62551 üzenetére
Egyáltalán nem lassú a betöltés, sőt. Ráadásul nekem a központi adatbázis a NAS-on van MySQL és Emby szerver formájában.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest