-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz SunMount3r #61471 üzenetére
Igen, jól látod a lényeget, a saját véleményemet írtam le, mint mindenki más. Te nem azt teszed?
A lejátszóm és a házimozi erősítőm nem tudja a 4K/60 Hz-et és fogalmam sincs, miért kellene tudnia? Még soha nem találkoztam olyan filmmel és nem is akarok. A HEVC sem érdekel, nem attól lesz egy eszköz médialejátszó.
(#61482) dgyuri0123
Más a képarány torzítása és más az átméretezés. A fekete sávok eltüntetése csakis átméretezéssel történhet, ami egyértelmű képminőség romlással jár, tehát ugyanúgy barbárság, mint a torzítás. Szerintem Te is ezen a véleményen vagy.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest