Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz dgyuri0123 #61797 üzenetére
Főleg, hogy 4K HDR-nél már 4:2:0 10bit működik.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Beni2360
félisten
válasz djnice #61794 üzenetére
Azért van remény: Hi, We will be adding 2160P@24,25,30 fps 4:2:2 10bit and 12bit option in the next version.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
djnice
veterán
Na, kiderült, hogy a Zidoo-nál 8 bites a kimenet, (így a Dune Pro 4k-nál is): [link]
Szóval a natív 10 bitre maradt az ATV 4K, az S905X (quantization teszt szerint igazolt, tehát mégsem 10->8->10 bit a lánc) és az S912.
-
SunMount3r
nagyúr
Ebben az az esetben azt hiszem ez könnyen áthidalható USB-s Gigabit hálózati adapter segítségével. Én pl. egy ilyet fogok venni a laptop-omhoz, de van olyan is, amin nincsenek plusz USB portok, esetleg még olcsóbban, akár itthonról is. Valamint neked elég az USB 2.0-ás is. Érdeklődj esetleg még az Amlogic-os Topic-ban a már bizonyítottan bevált típusok felől.
-
blakey
titán
Nem az számít, hogy mekkora a fájl, mondjuk nagyjából mutatja, hogy van benne tartalom rendesen, hanem az, hogy mekkora a bitráta és mivel ez változó ezért van amikor 4K HDR esetén eléri a 100Mbps-t vagy a közelében van akkor bizony megakad a 100-as lanon. Ne akarj 4K HDR-t nézni 100-as lannal szerelt eszközzel, hálózatról.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
fauv
őstag
válasz SunMount3r #61789 üzenetére
Hááát most nézem, a médialejátszó EM 7680 / Lan port: 100Mbps A routerrel nem hiszem, hogy gond lenne D-Link DIR 879 AC1900-as, szerintem elég lenne.
Lehet, hogy emiatt van az, hogy az 50 gigánál nagyobb filmeket nem játssza le?
Igazául azt nem értem, hogy ha egy film pl 4k-s tarlalma 45 giga, a lejátszáshoz a sebesség meg van, simán fut a 4k-s HDR film is, tehát maga az átviteli sebességnek elégnek kellene lennie, de ha ez a film 55 giga akkor már akad. Picit nem egészen tiszta ez nekem.
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
Konkrétan milyen média lejátszó?
Biztos, hogy Gigabit-es és nem csak 100-as Ethernet portja van minden eszköznek a hálózaton? Ez lehet korlátozó tényező, illetve esetleg még a Router beállításai, vagy ha a router, vagy maga a hálózat, vagy valamelyik eszköz terhelés alatt van a lejátszás közben. (Külső net kapcsolatodnak pedig ez esetben semmi köze a belső hálózatod sebességéhez.)
[ Szerkesztve ]
-
fauv
őstag
Tiszteletem !
Urak azt szeretném megkérdezni, hogy számítógépre letöltött 4k-s HDR, vagy 1080p BD50. filmeknél, 50 giga alatti tartalmaknál, simán lejátszik mindent a médialejátszó, sőt a Tv-be lévő KODI / letöltöttem rá / és VLC is, de ha átlépem ezt az 50 gigát, akkor már akadozik a film.
T-s modemem van, de vettem egy nagy routert, most azon megy a hálózat, 250-es netem van, 4k-60Hz-es médialejátszóm, cat 6-os kábel./ a routertől kb 25 méterre van a TV /.
Mi lehet a korlátozó tényező?
Köszi előre is
-
Gombinyó
őstag
Létezik a lejátszók közül olyan ami megbírkózik a nagyobb 60-70 GB-os 4k,hdr filmekkel lanon keresztül és nincsenek idegesítő hibái? Akár LibreElec-el, a Kodi felületét nem tudnám elhagyni. Keretet nem akarok megszabni, de 60-70ezernél nem szánnék rá többet, ha fele ennyiért is van az csak jó. Kínai beszerzés necces, inkább eu-n belül nézelődnék, számlára is szükségem lenne.
-
blakey
titán
válasz NoOne1976 #61784 üzenetére
Konkrét tapasztalat, ne AndroidTV OS legyen, Android 5.1-en, 6.0-n megy, sajnos Nougatból csak AndroidTV-s boxom van, azon nem megy úgy ahogy szeretnénk de gondolom nem lenne gond ha sima Android lenne. Amlogic S905X-et érdemes választani. Androidot egyáltalán nem használok, de ezeken megy, kipróbáltam. De ott van pl. egy HDMI kimenetes laptop, tökéletesen működne azzal is.
-
blakey
titán
válasz NoOne1976 #61781 üzenetére
Androidos lehetőleg nem AndroidTV OS illetve ahogy előttem írták, HTPC, esetleg Chromecast és gépről küldöd rá. Más lehetőség nem nagyon van ami normálisan működik.
-
NoOne1976
őstag
Milyen lejátszót ajánlanátok, ha az elsődleges cél a UPC Horizon Go telepítése volna? Ezen keresztül szeretném a tv adásokat nézni. A netet wifin kellene elérnie.
-
dgyuri0123
nagyúr
Sziasztok!
Van egy nyűgöm. Szerettem volna kipróbálni S905X box kimenetéről is az optikai kijáratot, de sehogyan sem tudom életre kelteni, mert néma marad. Sztereó dacba menne, de semmi jel nem érkezik a dacra. Mit rontok el?
"csak a zene van"
-
NavySeal
senior tag
Sziasztok! Korábban már érdeklődtem, lehet azóta változott. Mi most a legjobb alternatíva a Mede8er 600-am leváltására? 4k Tv, Denon erősítő 7.1 (HDMI 2.0) és NAS-on tárolt filmek lejátszására? Szeretnék jó minőségben 4K filmeket nézni. Köszönöm!
Több valamit, kevesebb semmit!!
-
blakey
titán
Audiorendszerre kell állítani, hibátlanul megy, ha nincs átállítva akkor PCM-be küldi tovább.
-
BBéci
legenda
válasz blakey #61776 üzenetére
Ami Android rendszert futtató Sonykkal eddig találkoztam, azok is kiküldték a Dolby Digitált és a DTS-t, de csak 2.0-ban.
Elhiszem, ha személyesen tapasztaltad, kipróbálni nem fogom, annyira nem érdekel.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
blakey
titán
Igen, HDMI-n kapja és optikain kiküldi az AC3, DTS hangokat, amúgy van értelme, vannak olyan helyzetek amikor jól jön.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz blakey #61773 üzenetére
Ez a tévébe HDMI-n érkező 5.1 hangra értendő? Mert a beépített médialejátszó hangját az összes TV kiadja 5.1-ben.
Igazából nem látom sok értelmét, mert bő 10 éve vannak HDMI bemenetes tévék a piacon, egy olyan belépő kategóriás használtat gombokért meg lehet venni.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
blakey
titán
Androidos Sony tv-k átengedik az 5.1-et, csak akkor ha audiorendszerre kapcsoljuk.
-
denis77
kezdő
csak azért kellene az optikai, mert így mehetne egyből az erősítőbe.
Ezért keresek olyan lejátszót amin van. -
Carlas
senior tag
Hat igen de 1 misi nem sok. én ennyibol hallgatom a zenet /fules+dac+telo/ szoval kinek mi.
Ha már dumálunk tudnál segíteni?
Szeretnék venni egy media centert. A legfobb amire kell az csak a filmnézés.
Fontos hogy siman vigye az 1080p/4K 60fps-ig/HDR/ MKV 99%-ban mkv-ban van minden, stb fájlokat. Illetve a késöbbiekre a Dolby Atmos se hátrány.
Előny ha kulso HDD-rol vagy pendrive-rol viszi a filmeket de nem feltétel. Ha csak PC-ről megosztok egy mappát amiben a filmek vannak az is megfelelő. Csak filmnezesre lesz.Gondolom ez lan kábellel Routeren at megy nem?
A fontos hogy semmi ne akadjon, siman vigye a filmeket és a gyarto foglalkozzon esetleges tamogatassal.
Amiket néztem (max 50-60e):
-*Apple TV 4K + elvileg a Infuse Pro 5-el ami elvileg mindent visz
-Zidoo X9s
-Xiaomi Mi Box 3*Lehet elony az Apple TV-nél , hogy van ipad pro 12.9 /2017/ es iPhone X-em is.
Köszönöm előre is a segítséget!
Több mint 15 éve a Hardveraprón!
-
BBéci
legenda
válasz Carlas #61768 üzenetére
Ha csak 1 millió a hangrendszer újkori listaára - erősítő, 5.1 hangdobozszett és kábelek - akkor simán megfelelhet hozzá egy 30-40000 forintos lejátszó. Amennyiben fontos a sztereó zenei hangminőség, akkor picit változik a felállás.
Jó, öreg Dune Base 3.0 lejátszóm hangminőségének gyengeségei igazából akkor jönnek elő, amikor csak az erősítő került kb. 1 millióba. Persze olcsóbb rendszeren is hallom, de elviselhető.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Carlas
senior tag
A kerdes meg az hogy emberunk annyira komoly rendszerrel rendelkezik hogy szamara ez fontos es hallhato lesz meg ha picit gyengul a cucc vagy a tesco 5.1. nekem ideiglenes most ez a megoldas de azert fontos tudni. egy jo rendszernel fontos en csak erre irtam hogy annyira lehet nem fontos mert nincs meg a rendszer. ha meg millios lenne akkor nem a 30-40e-s lejatszo lenne a kerdes.
-
BBéci
legenda
válasz SunMount3r #61766 üzenetére
Teljesen mindegy, milyen alkatrészt teszel a jel útjába, biztosan nem marad érintetlen, ezt számtalan teszt igazolja, felesleges tovább vitatkozni.
A hifi és házimozi alaptétele, hogy törekedni kell a legrövidebb jelútra.
Próbaképpen nézz bele néhány említett gyártmányú TV kezelési leírásába, meg fogod találni az erre vonatkozó fejezetet, bekezdést. Eddig csak LG tévékről tudok, amik képesek 5.1 átengedésre. Azok közül sem mindegyik.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
SunMount3r
nagyúr
Attól még függhet a TV-től MENNYIRE romlik a minőség, épp azért mert lehet van amiben jobbak az ezért felelős alkatrészek és van amelyikben rosszabbak.
Ráadásul sok TV (Panasonic, Samsung, Sony) a HDMI-n érkező 5.1 jelet lebutítja sztereóra és úgy adja ki optikán.-> És ez biztos, hogy ezen gyártók mindegyik típusára igaz?
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz SunMount3r #61764 üzenetére
Nem függ a tévétől, mert az elektromos jel optikaira alakítása, majd visszaalakítása eleve rontja a minőséget, Közben egyrészt nő a jitter, másrészt a tévék nem hangminőségre optimalizált alkatrészekből állnak.
Jobb megoldás a lejátszó két kimenetét használni, HDMI a TV-be, S/P-DIF az erősítőbe, soundbárba.
Ráadásul sok TV (Panasonic, Samsung, Sony) a HDMI-n érkező 5.1 jelet lebutítja sztereóra és úgy adja ki optikán.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Carlas #61762 üzenetére
Átlagos soundbárnak mindegy, de az tény, hogy a tévén átvezetett hangnak nem ugyanolyan a minősége, mintha közvetlenül az erősítőbe menne.
-
Carlas
senior tag
-
denis77
kezdő
sziasztok
Erről van valakinek tapasztalata?
Venz V10 PRO+
Tudtok ajánlani valamit, csak filmezésre kellene, optikai kimenet kellene, dolby digital és dts hang miatt.
Csak magyar boltból venném. -
Carlas
senior tag
Sziasztok. Szertnék segítséget kérni.
Szeretnék venni egy media centert. A legfobb amire kell az csak a filmnézés.
Fontos hogy siman vigye az 1080p/4K 60fps-ig/HDR/ MKV 99%-ban mkv-ban van minden, stb fájlokat. Illetve a késöbbiekre a Dolby Atmos se hátrány.
Előny ha kulso HDD-rol vagy pendrive-rol viszi a filmeket de nem feltétel. Ha csak PC-ről megosztok egy mappát amiben a filmek vannak az is megfelelő. Csak filmnezesre lesz.Gondolom ez lan kábellel Routeren at megy nem?
A fontos hogy semmi ne akadjon, siman vigye a filmeket és a gyarto foglalkozzon esetleges tamogatassal.
Amiket néztem (max 50-60e):
-*Apple TV 4K + elvileg a Infuse Pro 5-el ami elvileg mindent visz
-Zidoo X9s
-Xiaomi Mi Box 3*Lehet elony az Apple TV-nél , hogy van ipad pro 12.9 /2017/ es iPhone X-em is.
Köszönöm előre is a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz pepe9988 #61755 üzenetére
Ajánlott külső lejátszót használni, olvass vissza, csak erről van szó, van olcsó és drága megoldás is.
-
pepe9988
csendes újonc
Sziasztok!
4K filmnézéshez milyen médialejátszót ajánlotok? Vagy szerintetek elég a tv lejátszója? / LG 55SJ810V/ -
blakey
titán
Amlogic topik, összefoglaló. Semmi köze az Androidhoz.
-
blakey
titán
LibreELEC/CoreELEC telepíthető rá, onnantól kezdve azt használod, tökéletesen működik.
-
divan
őstag
-
z1RoX
tag
Libreelec gepet szeretnek 4k hdr gigabit lan stb tudasu gep kellene. Androis s912 meg tarsai nem erdekelnek mert nincs megfelelo hattere libreelecre. Oddroid vagy banan vagy mit tudtok javasolni? Himedia q5 pro kicsit draganak tartom ha nincs mas ut..
-
-
blakey
titán
válasz #20221952 #61734 üzenetére
S912-t nem szívesen ajánlanék erre a célra. Vegyél egy Dune Solo 4K-t, abban van tuner és jól kezeli a dolgokat. Az új Dune-kről meg nem tudom, hogy milyenek lesznek.
-
Beni2360
félisten
válasz #20221952 #61732 üzenetére
Azért elárulom, hogy nekem is van egy ilyen adottságokkal rendelkező boxom de az androidon nem megy a kadencia helyes lejátszás. vagyis ehhez is kell az SD kártyás LE, CE stb rendszer.
Igaz nekem csak 6-s droid van rajta de ez nem játszik szerepet ebben.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
tomriddle74
tag
Én most a Zidoo termékekkel szemezgetek.
Beltérire nincs szükségem.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
-
törölt tag
válasz tomriddle74 #61729 üzenetére
-
blakey
titán
válasz Sickboy25 #61728 üzenetére
Hálózatról csatlakozol a LE-hez és ott lesz a Configfiles mappa.
Itt a fájl: [link]ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Sickboy25
addikt
válasz blakey #61727 üzenetére
Köszi szépen
Ez van: X96 (1 Gb RAM / 8 Gb ROM) + LibreELEC-S905.arm-8.2-8.2.2.3
Jah és még egy Configfiles mappát hol találom?
Köszönöm még egyszer
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
blakey
titán
válasz Sickboy25 #61722 üzenetére
Egyszerű, létre kell hozni egy advancedsettings.xml fájlt és abba beírni a kívánt értékeket majd elmented és bemásolod a Configfiles mappába. Írd le, hogy pontosan mid van és milyen rendszer fut rajta. elküldöm a fájlt, csak be kell másolnod és újraindítanod a gépet.
-
törölt tag
válasz tomriddle74 #61724 üzenetére
Hát, erre írtam, hogy egy olyanra, amin fut a Kodi.
Erre nekem nagyon jó az Android alap, a dvd, vagy blu-ray, vagy 4k blu-ray iso-t, vagy mkv-t simán lejátszik. Nekem egy tv tunerrel ellátott médialejátszóm van, gyakorlatilag ezt a kettő (a másik a DTV alkalmazás) programot használom és hibátlanul működik, még hálózati smb szerverről is le tudok játszani blu-ray filmeket akadás mentesen. -
Beni2360
félisten
válasz Gaben360 #61715 üzenetére
nem tudom miből vontad le a következtetésedet de nekem 2016 dec.-óta van zidoo boxom és 99%-ban mindent lejátszik. Az, hogy egyes fórumtagok lemerevítve és nagyító alatt vizsgálják a lejátszást ahelyett, hogy filmet néznének. Azért elég sok tagunk elégedett a boxokkal.
Olyan, hogy felhőtlen nem létezik szvsz.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
blakey
titán
válasz Sickboy25 #61720 üzenetére
Ott is kell/lehet állítgatni a puffert, csak menüböl, ez meg egy fájl amit be kell másolni, ez semmlyen tudást nem igényel, de ha nem akarod akkor ne csináld. Én sem tudtam, hogy micsoda, de 5 perc alatt a helyén volt. ATV 4K gigabites így alapból is jól bírja, Minix is gigabites, az is jól bírja, te olyan boxot vettél ami nem gigagbites így előfordulhatnak anomáliák. Beleolvasol az amlogic topikba akkor tulajdonképpen semmit nem kell csinálnod csak kimásolsz egy beállítást. Komolyan mondom, hogy nincs nagyobb nyűg, mint az ATV-vel, pedig nekem mindegyik eszközből van itthon egy.
-
Sickboy25
addikt
válasz blakey #61719 üzenetére
Jah, nem gond 2 perc. De nekem ezek nem két percek, mert soha nem csináltam, azt sem tudom, hogy kezdjem... Megint egy-két óra elmegy ezzel... Természetesen megcsinálom, de rohadtul unom már :- ) Aptv-t bedugtam, letöltöttem a lejátszót és ámen...
Most belenéztem a linkbe amit átküldtél... Tök tök kínai... (jah és nem az angol:-))
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
blakey
titán
válasz Sickboy25 #61718 üzenetére
Nincs X96-om, de S905X mindent visz, nekem semmi gondom hálózaton keresztül NAS-ról, bár én inkább Minix Neo U1-t használok, mert az erősítőm amúgy sem tudja a HDR-t, HDR-re ott az Apple TV 4K. Advancesettings.xml kb semmi, ennyire nem kéne megijedni, gondolom routert is úgy veszel, hogy ne kelljen beállítani semmit (már ha lenne ilyen), persze olyat nem fogsz találni. Nem hiszem, hogy gondot okozna 2 perc, a beizzításhoz, de ha nem akkor nem, vegyél még egy ATV-t, te tudod.
-
Sickboy25
addikt
válasz blakey #61714 üzenetére
Jaj ne... -amikor kerestem lejátszót, azt mondták ez mindent visz, ezért is vettem most meg szaggat a nyavajás... Azt hiszem nem mókolok veszek egy másik APtv-t. Azt bedugom és úgy megy ahogy kell...
-
Gaben360
senior tag
válasz blakey #61716 üzenetére
Az Atv jó lenne,ha legalább egy nyamvadt usb lenne rajta,de nincs,biztos nem volt 1 dollárjuk egy csatlakozóra.....a hálozatom meg a pc-m nincs a helyzet magaslatán.
Lehet hogy dune solo 4k lesz a vége,az még sigma chipes legalább,igaz hdr nix.Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
blakey
titán
válasz Gaben360 #61715 üzenetére
A LibreELEC egy teljesértékű médialejátszót varázsol a boxodra, semmilyen szenvedés nincs. A Zidoo is Androidos ahogy a Himedia, az új Dune-k, stb. Sigma után nekem a legjobb választás volt a LibreELEC ugyanaz az érzés használat közben mint amilyen a Dune-kel volt.
Amúgy az Apple TV is hasonló, telepíted valamelyik lejátszó app-ot és használod ahogy szeretnéd.[ Szerkesztve ]
-
Gaben360
senior tag
válasz blakey #61707 üzenetére
Akkor úgy mondom,hogy a saját lejátszóprogija teljes értékű legyen,ne kelljen mellé semmi.
Belestem a zidoo fórumba is,ott se felhőtlen az élet,úgy látszik,mióta nincs sigma chip,csak kínszenvedés ez a médialejátszósdi.....Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
blakey
titán
válasz Sickboy25 #61711 üzenetére
Advancedsettings.xml-ben állítani kéne a pufferen, talán az jó lesz FHD-hoz. Amlogic topikban vannak példák, épp múlthéten is szó volt róla.
(#61713) robi-k
A FHD-ja akad. Egyébként USB-gigabit adapterrel, meglezs a 300Mbps amivel simán mennek a 4K-s anyagok is azokon a boxokon ahol csak 100-as a LAN.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Sickboy25 #61709 üzenetére
Wifi vagy vezetékes lejátszás esetén?
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
Lenne egy problémám. Van egy Syno nas-em. Erről játszok le NFS megosztással filmeket.
Földszinten van egy Apple tv 4K, az emeleten meg egy X96 (librelec+kodi) médialejátszó.
1080p-s tartalmakat játszok le.
ApTV probléma mentesen játssza le, de az X96 szaggat.
Mi lehet a probléma?
Köszi
-
Beni2360
félisten
válasz Gaben360 #61705 üzenetére
Ha szóba jöhet a kinti vásárlás akkor esetleg ezeket is megnézheted. Zidoo x9s, x10, És Eu raktárból pár nap alatt itt van.
-----------------------------------------
blakey - Újonnan nem nagyon találni már x8 boxot. (Látom GB-nél még van, de drágább mint az x9s )[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Gaben360 #61705 üzenetére
Bohóckodás mindegyikkel lesz a felsoroltak közül. a LibreELEC/CoreELEC telepítése 3 perc és nincs bohóckodás, ha neked az jön le akkor valamit nagyon félre olvastál. Wrapperezés van a Himediával ha a Kodit használod Jukeboxnak, nagyon sokminden le van írva itt is meg egyéb topikokban is, a felsoroltak közül elég sokkal rendelkeztem és néhányat próbálgattam, a legkevesebb szívás a Linus alapú lejátszókkal van. Ha nem akarsz ilyert akkor Zidoo X8, X9S, X10.
Én nagyon nagy megelégedéssel használom az S905/X boxaimat ahogy az Apple TV 4K, egyikkel sincs semmilyen szívás, bekapcs, elindít és néz, ennyi.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Gaben360
senior tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek médiaplayer vásárlással kapcsolatban.
Kinéztem pár típust : himedia Q10pro,egreat A5/A10,dune hd solo 4k,Nvidia Shield(2015).
A kérdés az,hogy melyik lenne a legjobb választás egy full hd oled mellé?
Idén talán váltok 4k oledre,azért nézegetem ezeket.S 905 doboz nem érdekel.
Amit tudnia kell a lejátszónak: Vigyen mindent kandencia helyesen,ne kelljen szopni vele hogy ezt keresztezzem ezzel,azt meg azzal hogy működjön.(Le,kodi wrapper stb bohóckodás)
Amit tudok a gépekről:A himedia nem magyar menüs,ez gond,nem csak én használnám,a dune nem tud hdr-t,pedig anélkül semmit nem ér a 4k,az egreat jónak tűnik,de drága,az nvidiát nem ismerem.
Esetleg még ott a dune hd neo,de én keveslem az 1/8-as kombót,az tuia szívás lenne.
Jó lenne 50k környékén megállni árban,ezért a használttól se zárkózok el.
Ja és gyorsabb és jobb legyen mint a popcorn A400-am,mert az katasztrófális...
A segítő szándékot megköszönöm!Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
blakey
titán
válasz #20221952 #61703 üzenetére
Csinálj ts-t, hátha azzal jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz #20221952 #61701 üzenetére
Nem tudom, mostanában nem foglalkozom ezzel, nem lehet, hogy nem figyeltél és nem a DV-t valasztottad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- PlayStation 5
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen széket vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok