- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- War Thunder - MMO Combat Game
- EAFC 25
- Nintendo Switch
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Path of Exile 2
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
válasz silver87 #35928 üzenetére
1. Nekem egy Popcorn A400-am van. Ott is lehet saját skint berakni, letölteni, háttértől kezdve a menügomb színéig mindent be lehet állítani. Bár ezzel nem igazán foglalkozom, mondhatni úgyis, hogy nem érdekel. Pedig már egyszer akartam beállítani egy saját háttérképet, de aztán annyiba maradt.
2. Számomra a Jukebox hozza meg a kedvet, hogy ott lehet böngészni a filmek között. Az egyik legjobb dolognak tartom amit kitaláltak a médialejátszók világában.
3. Abszolút egyetértek azzal, hogy a PC nem a legjobb megoldás filmek lejátszására. Ha egészen pontos akarok lenni, akkor azt mondanám, hogy nem a legkényelmesebb és praktikusabb. A célhardverek híve vagyok, s ezt is követem. Akinek egy szobában van a TV és a PC, az általában nem fog beruházni médialejátszóra.
De ha nem lenne skin "buherálási" funkció a Popiban, akkor is megvettem volna.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest