- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
- Xbox One
- World of Tanks - MMO
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nintendo Switch
- PS Vita / PlayStation TV
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zippofcy
senior tag
Találtam egy ár/érték arányban best buy lejátszót, akit érdekel:
Kb. egy éve vettem itteni ajánlásra egy Himedia 200B-t. Mindent vitt, tökéletes volt 15 ezer HUF-ért, csak sajna tönkrement. Cserélni már nem tudták így visszafizették az árát.
Azóta a TVn (Samsung 50C7000 full HD plazma) játszottam le a filmeket de ugye azon nem az igazi (korlátozott képbeállítások, 24p hiánya, stb).
De most találtam tök véletlenül egy igazi best buy-t.
Szóval: Ő [link] az. (Wayteq HD95CX)Hogy mit tud: conaxot fogadni képes tuner, 720p és 1080p-s mkv-t, xvidet, divxet lejátszik, tudja az összes képformátumot (24p, 25p, 30p) a feliratot kezeli az mkv-ből, illetve hangsávot is lehet váltani. Kép és hangminőség kifogástalan. Mkv-ból a flac-ot is lejátssza (anime fanoknak jól jön).
USBs firmware frissítést is tud (nem próbáltam).
Választható YUV / RGB képkimenet !!!Amit nem tud: optikai kimenete nincs. De a régi erősítőkön (pl. a Denon 1306-osomon) ott az SPDIF bemenet, az újakon meg a HDMI.
Illetve csak egy USB csati van rajta, de elosztóval tuti műxik (ezt még nem próbáltam)
2TBs WD Elements USBs HDDt lekezelte.Egy 3000 HUFos analóg antennával nálam nem szakadozik a TV adás képe, jelszint / jelerősség 80/85% (irányba se forgattam csak felcsavaroztam az erkélykorlátra)
A poént a végére hagytam: az ára 8500 HUF !
Ennyi, aki nem sznob az ne is keressen tovább. Nekik meg ott vannak a 60+ ezres lejátszókui: természetesen az adást is fel lehet vele venni és lejátszani.
[ Szerkesztve ]
Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen autót vegyek?
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Synology NAS
- PlayStation 5
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest