Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
vargalex #5310 üzenetére
Igazad van, ott tényleg látszik, bár az még mindig nem a fájl létrehozásának dátuma, hanem csak drive-ra kerülésé, letöltve sem lehet semmiből megállapítani két fájl közül, melyik a frissebb, szóval én még mindig jó ötletnek tartom egy 4 soros hogyan csináld.txt vagy valami hasonlóval egybe rar-ozni, amiből a dátum is kiderül. Amúgy a gyári rendszerrel 16 napja megy a router, tegnap néztem, 2 mag 20-35-45%-okra ugrált fel, amint kikapcsoltam a log írást, meg is nyugodtak a kedélyek, onnantól 0-2% között mozognak, valószínű a log naplószerverre mozgatása a cpu-t is igénybe vette. Ha 16 napig nem történt semmi, remélem a továbbiakban is marad így. Nálam teljesen korrekten működik minden része, szívesen el is felejtem, hogy van routerem. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LEGO klub
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- Horgász topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- További aktív témák...
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4070 SUPER GDDR6X +Új 16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Ryzen 5 4500 / ROG GTX 1080TI 11GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest