Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
-
blakey
titán
Nem szoftveres gond, nekem is van egy AC57U V1-m és jó volt az óra gyári szoftverrel is, most is jó Padavannal. Szerintem szolgáltatói hiba.
(#4398) gyulazsolti
Beírtad a DNS-eket majd újraindult a router? Mást nem tudsz tenni, nem a router hibája. Másik nettel esetleg nem tudod kipróbálni?
Rá kéne venni az eszközt, hogy új IP-címet kapjon, hátha azzal rendbe jön.
Ideiglenesen azt is megteheted, hogy pl. Bukarestre állítod az időzónát, az +1 óra és jó lesz addig amig rendbejön a szolgátatás. NTP szerver cseréje is megoldás lehet.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
senior tag
válasz gyulazsolti #4390 üzenetére
Talán már említettem, hogy RT-AC86U-n ezek a gyári beállítások és nekem nincs bajom vele:
WAN DNS-nek a Cloudflare-t használom:
1.1.1.1
1.0.0.1
LAN DNS-nek (DHCP Server alatt megadva) pedig egy helyi eszközt (Pi-hole egy Raspberry Zeo-n)
Ilyen miatt én sem küldeném vissza. Hiszen egyértelműen szoftveres a gond szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz gyulazsolti #4395 üzenetére
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz gyulazsolti #4393 üzenetére
Nem erre gondoltam hanem a WAN fülnél lehet beállítani egyedi DNS-t a szolgáltatói helyett, pl. Google féle 8.8.8.8/8.8.4.4, Cloudflare féle 1.1.1.1/1.0.0.1, stb. Ezek szerint szolgáltatói DNS-t használsz és lehet, hogy ott a hiba.
Ide kell beírni az egyedi DNS-t:[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz gyulazsolti #4390 üzenetére
Szerintem nem a routerrel van a gond. Áramtalanítsdi a routert és a szolgáltatói eszközt, várj egy picit majd az eszközöket helyezd áram alá. Másik megoldás esetleg a Padavan telepítése, de továbbra sem a routerrel van a gond, szerintem más a hiba. Milyen DNS szervert használsz?
-
gyulazsolti
senior tag
válasz gyulazsolti #4386 üzenetére
Írtam a supprtnak, az óra miatt. [link]
Azt írták, hogy reseteljem, de nem oldotta meg.
Erre a válasz. [kép] Firmware meg a legfrissebb van rajta.
Na , ha én most visszaküldöm, nem valószínű, hogy V1-est kapok., ezért nem hiszem, hogy jó ötlet lenne.
Volna valakinek valami ötlete, amit még nem próbáltam ki.
Vagy használjam így? -
blakey
titán
válasz K Norbi #4387 üzenetére
Akinél Auton van az mindig az adott körülményekhez igazódik, te azzal ne foglalkozz, nálad fixen van így érzékelik, hogy hol zavarod őket.
-
veterán
válasz K Norbi #4387 üzenetére
Tégla lakásban lakok (9 emeletes),egy halom hálózat van amit látok.Legnagyobb örömömre auto csatornán lehet az összes,mert vándorolnak ide-oda.
Mire találok egy kevésbé zsúfolt csatornát,addigra legalább másik 2 is elvándorol oda...
Látom a wifi hálózat teszteren,hogy 1-től 3-ig szinte semmi sincs,de amint 1-es csatornára állítom,2 szomszédos router is követ és máris nem csak én vagyok ott egyedül...
Marha idegesítő!
Az a szerencse,hogy kevesen használnak 5GHz-et mert azon viszont nincsenek úgy tele a csatornák.
De a 2,4GHz egy borzalom.
Minden lakáshoz alaptartozék egy hulladék alap Tenda n-es router,gondolom sokan elégedettek is vele amikor 300-500as net előfizujuk van...
Mondjuk a többségnek fingja nincs arról,hogy az mit is jelent,boldogok a nagyobb számtól,de az nem veszik észre,hogy csak az ablakon dobják ki a pénzt a gagyi router miatt.Azért kíváncsi lennék,hogy a kórházakban milyen wifi hálózat van,mert a légvonalban 1km-re lévő kórház 2 hálózatát is látom az erkélyről.
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
(#4384) Gixxer88 Köszi
(#4385) vargalex Utána nézekMásik kérdés.
Most a szomszédaim szerintem "Auto" Mhz és Csatornán vannak.
Ha jön egy áramszünet, vagy Router újraindítás.
Akkor rendeződnek a dolgok máshogy? Aki eddig az 5 ös csatornán volt és 20Mhz, lehet dobja az enyémre?
És akkor zavarni fog.[ Szerkesztve ]
-
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok!
Hitelesítési eljárásra melyek jobb bejelölni? HTTP , HTTPS, vagy mindkettőt?
-
félisten
válasz K Norbi #4378 üzenetére
Annyiban van jelentősége a magasságnak, és annyiban jobb általában a magasabb pozíció, hogy kevesebb az árnyékoló akadály.
Így jellemzően a bútorok szintje fölé érdemes menni.
De nálam például a födémgerendák ennek akadályát képezik.
A józan paraszti ész sokat segít!
MaCS
[ Szerkesztve ]
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
félisten
válasz devil-k #4375 üzenetére
Gondolj bele: a "sugárzás" az antennát annak tengelyére merőlegesen hagyja el. Az ezen síkkal bezárt szög a nyereséggel fordítottan arányos, az elvi 0 dBi esetén az antenna gömbsugárzó lenne, végtelen dBi esetén meg egy síkban sugározna.
MaCS
-
K Norbi
addikt
válasz Gubek-Einste #4358 üzenetére
Áhh ne is mondd..
És Mátészalkán lakom, mondhatni kisváros..Akkor azért van ez hogy egyszer 50Mb/s aztán 80 majd 70mb/s
94 a plafon Kábelen.
Ha nem lesz jó akkor a laptoba.
Vezetékkel megoldom és kész.Telónak, meg tv nek elég az 50mb/s
(#4359) nrg_52
Végig fogom próbálni az összes csatornát.
Mindkét Mhz en. Külön, külön.Most ezen van.
Itt szuper.
1-es 40Mhz[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz MaCS_70 #4371 üzenetére
Én USA-t használom, ott a 2,4GHz-en és ott működik a 25dBm, ha jól emlékszem, most nincs előttem.
(#4372) sambenez
Igen, lehet OpenVPN-t használni.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz MaCS_70 #4369 üzenetére
Igen, OpenWrt-ben régió átállításával ez módosítható.
-
blakey
titán
válasz MaCS_70 #4365 üzenetére
Közben meg megnéztem a 87-es adatlapján, és meglepve láttam, hogy 20 helyett 25 dBm-es a wifije. Így érthető, hogy miért teljesít ilyen jól, és hogy miért nem tud már senki sem versenyezni vele. - Az AC65P OpenWrt-vel hozza azt a szintet, gyárival ugyanolyan mint a többi, csak az antennák száma, kialakítása jelenthet némi különbséget. Ezért nem is használok már gyári firmware-t.
-
addikt
válasz MaCS_70 #4365 üzenetére
gondolom ezek az értékek is mint az autók co2 kibocsátása évről évre kasztrálva vannak. én már nem is nézem. remélem a mostani routerem szintjét hozza. aztán idővel bővitek egy második aimesh routerrel és csókolom. 1 helyett 2 kell a jövőben úgy tűnik. végtére is fogyasztói társadalom..
:)
-
félisten
Én is berendeltem egyet, de nálam az Árukereső minimum 20e Ft-tal, de jellemzően 30e-rel többre hozza ki a 92-est.
AX58-asom egyébként már volt. Klassz volt, baromi gyors volt, de wifi-lefedettségben éppen csak félúton volt az AC87 és az AC65 között. Tehát jó eszköz, de több szintez házba már erősen kérdéses, hogy elég-e.
Közben meg megnéztem a 87-es adatlapján, és meglepve láttam, hogy 20 helyett 25 dBm-es a wifije. Így érthető, hogy miért teljesít ilyen jól, és hogy miért nem tud már senki sem versenyezni vele.
Bár, ha jobban belegondolok, 20 dBm-re van állítva a csuszka, és így is aláz minden más nálam megfordult routert.
MaCS
-
addikt
na úgy néz ki, hogy kedden én is tesztelek a hátsó szobában térerőt. tegnap este megcsúszott az ujjam és postáztattam egy ax92-t
először az ax58-on gondolkoztam, de kb egy árban vannak.:)
-
félisten
válasz devil-k #4352 üzenetére
Az antennák állása alapvetően két tényezőtől függ.
Ha egy szintes teret akarsz besugározni, akkor egyértelmű, nem is kell továbbolvasnod: álljanak függőlegesen! Nagyon ritka esetben, összetett reflexiós helyzetben fordulhat elő néha-néha-néha, hogy segít a bedöntés, de ennek a valószínűsége elhanyagolható.
Több szintes tér esetén általában a szélső antennák kifelé döntése a javallott beállítás. Itt szintén ritkán bejátszhat az antennanyereség kérdése, de a kifelé döntéssel alapértelmezetten nem igazán veszíthetsz, viszont nagyobb eséllyel nyerhetsz valamicskét az alsó-felső szinteken.
A reflexiók persze csökkentik ennek az egésznek a jelentőségét, tehát a három függőleges antenna sosem rossz.
MaCS
-
gyulazsolti
senior tag
válasz Gubek-Einste #4361 üzenetére
Köszönöm szépen!
Nem akarok. -
Topikgazda
válasz gyulazsolti #4360 üzenetére
Ha nem akarsz távolról belépni a router-be akkor tiltsd le a Webhozzáférés engedélyezése a WAN-ról lehetőséget az Adminisztráció/Rendszer menüpont alatt.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Topikgazda
-
Redplee
senior tag
Na, bocsi srácok, most akkor hogy is van ez?
Létrehoztam WIFI hálózatot AC65P vel, és ugye van olyan SSID ami "xy" meg ˇxy_5G".
Mindkettőre ugyan az a jelszó. Az eszközeimnek mindkettőt "megtanítsam"? Ha igen, akkor mi alapján fogja eldönteni az eszköz, hogy melyik hálózatra csatlakozik?
Vagy ezt hogy kellene megcsinálni normálisan?Azt néztem, hogy az egész lakásban full a wifi jel 5G-n, csak az erkélyen nem, de ott meg a 2G még simán jó.
Tech YouTube csatornám: Ren-Tech - Technology Unboxed
-
blakey
titán
válasz gyulazsolti #4346 üzenetére
Lehet, hogy a 13-as csatornát némelyik készülék nem fogja látni, 1-11 között a biztos, 12-13 nem 100%, csak, hogy tudd ha netán valamelyik eszközön nincs net akkor ez lehet az egyik ok.
-
TeeJay
félisten
válasz gyulazsolti #4346 üzenetére
a jobb oldali képen van a jó beállítás
5GHz-et benyomhatod fix 80MHz-re[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
-
Topikgazda
-
etern
tag
A bejárat fölött van kiépítve neki egy box, az gipszkarton. ezen kívül még egy ytong fal van amit át kell vinnie. A PC és a router között olyan 5-6 m lehet.
-
Topikgazda
Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szomszédok) van használva az eszközök?
Ezek közül kellene az egyikkel csinálni egy mérést a helyi viszonyokról és képernyőmentés berakni a 2,4/5 GHz-s csatorna képről.
Milyen kliens eszköz/adapter van használatban?Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
etern
tag
Sziasztok! A mai napon vettem egy Asus AC65P routert. Egy TP-link Archer C2t váltott. Ami meglep hogy a 2.4 Ghz elég gyenge. A Tp-linknél olyan 54,4 Mbps volt a sebesség, az Asusnál meg csak 25... Sajnos annyira nem értek a routerekhez, így nem akartam még elkezdeni belemászni. Viszont 5Ghz-nn a Tplink 109 Mbpshez képest meg olyan 189 Mbps amit produkál. A bajom hogy a pár dolog a lakásban viszont csak 2.4 Ghzt tud fogni. Tudnátok segíteni hogy mit kéne beállítani, vagy vmi nem jó a routeren?
-
petir
senior tag
válasz Intruder2k5 #4337 üzenetére
Váci úti üzletben nem volt csak v2-es a többi üzletről nem tudott infót adni.
Ma már nem jutottam ki Dunakeszire ott van euronics, úgyhogy holnap vagy újrarendelem. Hátha...
De igazából full ugyanaz az 1200GU is ? Csak drágább valamivel.Lehet írni kéne az Aqua-nak hátha úgy jót küldenek.
-
félisten
Köszi a biztatás!
A helyzet viszont fokozódik!
Ma már megvannak a Raspberry-k -- de némi ürüm az örömben, hogy mindegyikből kettőt lát. Ott vigyorog a kis kettes az ikonok sarkában a felitarattal, hogy "2 clients are connecting to the AC86UI through this device." (Ezt valamiért nem tudták magyarosítani.)Most futtatom így a rendszert, hogy lássak valamit a stabilitásából.
Szerencsére meg tudom oldani, úgyhogy berendelek egy AX92-est, de tartok a Merlin-nélküliségétől és a pici antennáitól.
Az AX88 meg a 130e Ft-os árával már túl van a fájdalomhatáromon.
Köszönettel: MaCS
-
MODERÁTOR
-
vfeco
aktív tag
Sziasztok!
Már 2 ASUS routerem (RT-AC87U, RT-AC65P) esetén is a következőt tapasztalom:
AP modba kapcsolva a routereket instabillá válik a 2,4GHz WiFi kapcsolat. Ha csatlakozom bármilyen eszközzel, minimális vagy épp nincs adatforgalom. Lanon és 5GHz-n semmi probléma nincs.
Ez valami bug, vagy csak valamit be kell állítani?
Köszönöm a segítséget!Annyit még hozzátennék, hogy a telekom modem 1. portjáról csatlakozik az ASUS Wan portjára a két eszköz. Az ac87u-t eladtam, most az ac65p van. Router modban teljesen jó a 2,4GHz is.
[ Szerkesztve ]
-
petir
senior tag
válasz Intruder2k5 #4297 üzenetére
AQUA Info:
Korrektek voltak, visszakaptam a pénzt a szállítási díjjal együtt és elnézést kértek.
Azt mondták rendeljem újra
-
vfeco
aktív tag
Sziasztok!
Már 2 ASUS routerem (RT-AC87U, RT-AC65P) esetén is a következőt tapasztalom:
AP modba kapcsolva a routereket instabillá válik a 2,4GHz WiFi kapcsolat. Ha csatlakozom bármilyen eszközzel, minimális vagy épp nincs adatforgalom. Lanon és 5GHz-n semmi probléma nincs.
Ez valami bug, vagy csak valamit be kell állítani?
Köszönöm a segítséget! -
senior tag
válasz MaCS_70 #4328 üzenetére
Szerintem ne hamarkodd el ennyire. Valószínűleg csak szoftveres gond van.
Nálam csinál ilyen érdekességet is:Ilyenkor a View List-re kattintva valóban nem listáz semmit. De arra rájöttem, hogy ki kell jelentkezni, aztán vissza és újból látok mindent. Próbáld meg ezt te is.
Úgy sejtem, hogy valami nagyon erős cache lehet a háttérben, és ezért nem láttam napokig 1-2 LAN eszközt.
Nézd meg esetleg másik böngészőben, inkognitóban/privátban, töröld cache-t, stb. -
veterán
Sziasztok!
Az RT-AC85P routeremből szeretnék egy mini "NAS-t" csinálni.
Külső hdd rákötve,router-en Samba beállítva,laptop és a tv is látja,másolás oda-vissza megy,filmeket is lejátsza a tv,eddig nincs is gond.
A gondom az,hogy egy nem éppen olcsó routernél nincs download master az usb appok közt,pedig a harmad ennyibe kerülő korábbi AC51U tudta.
Torrenthez nem tudom beállítani,a pc-s program is azt írja ki,hogy nincs kapcsolat,pedig minden máshoz van.
Fel lehet erre valahogy hegeszteni? -
blakey
titán
Igen, a legtöbb cucc 2 antennás, ami 3 antennás lenne az meg vezetéken csatlakozik. :) AC57U V1 távolabbi pontoknál a nyerő, a router közelében egyik sem sokkal jobb a másiknál, legalábbis nem akkora a különbség mint a legtávolabbi ponton. Nem nagyon ismerem ezeket az olcsóbb Asusokat de most kellemesen csalódtam, két AC57U V1 Padavannal nyerő lehet egy nagy házban is.
-
addikt
-
félisten
De mégis mi történt? Idő kellett nekik, hogy összebarátkozzanak?
A motorom sebességmérője is tud ilyet, az se normális. De ez informatika, ami elvben legalábbis egy determinisztikus műfaj.
Így viszont már majdnem biztos lehetek abban, hogy ez egy hibás darab. Igaz, ez nem olyan nagy öröm.
MaCS
-
senior tag
válasz MaCS_70 #4324 üzenetére
Nekem az első napokban egy Raspberry Pi Zero nem látszott. Gondoltam azért, mert Pi-hole-nak, azaz DNS-szervernek használtam, de aztán néhány nappal később megjelent.
Most már nálam fixen jól látszik minden. Pedig be is van állítva fix IP-re korábban is.Minden más eszköz rendben van, stimmel a klienst lista.
Gyári legújabb firmware.
-
félisten
Újabb nagyszerű húzás az AC86 részéről: a hálózati hosztok listája teljesen randomra változik, ráadásul érdekes módon a vezetékes eszközök tünedeznek el. A két Raspberry-t csak pillanatokra látom megjelenni, az IP-kameráról egyáltalán nem vesz tudomást.
A PC, az Asustor NAS és a Gigaset IP-telefon viszont stabilan megvan.
MaCS
-
TeeJay
félisten
amúgy tök felesleges mert legtöbb cucc otthon max 2antennás így az AC57U V1 az jó vétel hiszen 2,4 és 5GHz-en is 2 dedikált antennás
persze ha netán mégis lenne 3antennás cuccod akkor meg az AC65P a nyerő mert az tudja kezelni illetve a MU-MIMO miatt szintén az AC65P mert az tud két 2antennás cuccot külön kezelni úgy hogy nem egymás elől szívják a wifit (újabb Snapdragon procis telefonok már MU-MIMO képesek ami nagy előny)panelban azonos távolságról a 65P a nyerő de a nagyobb és dedikált antenna miatt elhiszem hogy az 57U V1 is nyerő lehet
kár hogy kiadták a szutyok V2-t a helyére ami sokkal bénább[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz gyulazsolti #4317 üzenetére
5GHz-et írtál és 130Mbps-t, 72Mbps mellett 2,4GHz-en 50-55Mbps érhető el, 150Mbps mellett 125-130Mbps.
-
krealon
veterán
válasz gyulazsolti #4317 üzenetére
"vonalsebesség 72Mbps. 2.4 GHz."
Egy antennaval, 20 MHz-es csatornaszelesseg mellett (wifivel terhelt kornyeken) a 72 Mbps a maximalisan elerheto ertek.
Az ezen atvitt 53 Mbps pedig kivalo ertek.Szoval csak telefoncserevel tudsz ennel tobbet elerni.
-
blakey
titán
válasz gyulazsolti #4315 üzenetére
Milyen telefonon, mekkora linkebesség mellett?
-
félisten
Teljesen igazatok van.
Csak megszédített, hogy az összes általam olvasott tesztben ajnározták a 86-ost.
Azt, hogy nem fedi le az egész házat, nem igazán bánom, úgyis terveztem egy meshkiépítést.
De ez a 110 Mbps elkeserít. Vagy valami hiba van itt, vagy én csinálok valamit rosszul, de ennyire nem lehet rossz.
Az ereje viszont tetszik. A családi VPN sebessége megduplázódott vele.
Az AX92-essel az utolsó pillanatig kokettáltam, végül nem is a Merlin hiánya, hanem a pici antennái tántorítottak el tőle.
MaCS
-
blakey
titán
válasz gyulazsolti #4312 üzenetére
Nem,beragadt valami, volt gyári visszaállítás?
-
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok!
Az szabályos, hogy 100%-on pörög a proci? RT-AC57U
Meleg is a router.Wifin 53Mbps sebességet mérek, telefonnal, 2,4 Ghz-n.
Ez is kevés 300-as UPC netnél.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Nézd, AC65P elcsomagolva, AC57U Padavannal meg egyelőre kiválóan működik. 5GHz-en mértem az AC57U-val 307Mbps-t és több is lehetett volna de ekkora az előfizum :). Szóval egyelőre nagyon király pedig nem erre készültem, tartaléknak vettem.
6 antennás cucc meg érdekes lehet, lehet, hogy olyat fogok venni.[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
úgy emlészem hogy az AC57U V1-nek az antennái is hosszabbak és ugye ott nem osztott antenna van hanem dedikált
a két szélső az 2,4GHz a két hátsó meg 5GHz
ezt már sok helyen írtuk hogy amikor a különböző sávoknak saját antennája van az mindig picivel jobb mint amikor közös antenna van
Az AC65P-n rövidebb is a 3 felső antenna és osztott is
a belső 4. antenna meg csak ilyen pár centis kis rúd és az is ugye osztott mivel az a router 2,4 és 5GHz-en is 4stream-es tehát 4antenna kell neki ehhezviszont mivel nálam ugye volt AC57U V1 és június óta van AC65P is én szobán belül routertől 3méterre bizony az AC65P-vel sokkal jobb sebességeket mértem ugyanolyan beállítással.
nem mindegy az antenna méret meg a dB ha a 65P-ben sokkal újabb és jobb wifi vezérlő van!AC-n az 57U tudott valami 270-280-at telefonnal a 65P-vel meg mértem már 330-at is egy Redmi Note 8-al
Neked is valami olyan cuccot kellene nézni ami 3-3antennás mindkét frekvenciára és akkor nem zavarna be az osztott antenna sem
[ Szerkesztve ]
-
mrmft
senior tag
válasz MaCS_70 #4303 üzenetére
Arra, hogy nincs hatotav elonye az AC86U-nak gyakoratilag mar egy AC68U-val szemben sem. Neked eddig igen jo dolgod volt, hogy az AC87U lefedte az eletteredet (ez nalam csak rovid ideig volt a megjelenese utan, 5GHz-en egyszeruen nalam nem mukodott normalisan, igy becsereltem, nem tudok rola nyilatkozni). AX routerek sebesseg elonyet az AC vel szemben, AC klienssel is pedig mar szinten leirtam. Sajnalom, hogy nem valt be az AC86U, de ezt mar vegig jatszottam en is, ezert irtam (es a milyen routert vegyekben) azt amit. Az AX92U minden szempontbol jobb eszkoz, ar/ertek aranyban plane (tudom a Merlin hianyozna..). Nalad ekkora teruleten valoszinu egy Mesh rendszer lenne/lesz a megoldas. Vagy beteszel valamit az AC87U melle. Nalam mar az AX58U is jobb hatotavra mint barmelyik AC-s eddig, sot ki tudtam vele valtani az AC68U+AC66U B1 mesh parost, minimum azonos de inkabb jobb sebesseg mellett. Nekem eddig az AX vonal bejott, az Intel AX200 kliens ars is ugy gondolom emesztheto, a sebessege pedig pazar.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Itt valami egyértelműen nem stimmel, mert két méterrel a router előtt állva 109 Mbps a legnagyobb sebesség, ami normál működést feltételezve konkrétan lehetetlen.
Történetesen a legfrissebb Merlin van fent, de ki tudja, lehet, hogy éppen ez a gond. Megpróbálok egy gyári rendszert.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA Nvidia GTX 1080Ti FTW3 ICX 11Gb
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest