Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
huntenseN
tag
Az asus honlapjarol toltsd le a Power4Gear progit, asszem az utilitesben van, azzal reszletesen be tudod allitani az energiatakarekos modokat. Az a masfel ora keves lesz, az en gepem 2esfel, 3 orat bir, energiatakarekos modban (kozben wifi, net, zene) es ez 17.3-mas.
Jo lehet eltuloztam, de kisse feszult vagyok mostanaban. Boldogkarit.Szerk:Azert azt jo ha tudod, hogy egy akksi kb 2-3 feltoltes utan eri a vegleges allapotat.
-
huntenseN
tag
Az a bajom, hogy szinte csak olyan dolgokat kerdezel, amire egy kis utanaolvasassal te magad is rajonnel. Es hogy egy nyamvadt "koszi"-t nem vagy kepes irni a hozzaszolasokra amiben neked probalunk segiteni.
Azthiszem en voltam a legelso, aki irta hogy F2vel lepsz be a biosba.. arra sem jott semmi valasz, miutan rajottel hogy te nyomogattad rosszkor az f2t.
Ottvan az alairasomban, bizony nekemis K szerias notim van. Ez a hosszalosod is azt bizonyitja, hogy olvasni nemigazan tudsz.
-
gy18
csendes tag
Rakd be a vistás driverek dvd-t aztán tulajdonságok>kompatibilitás>futtatás a következő komp. üzemmódban: Vista sp2>ok és elvileg el kell indulnia a proginak és utána kitudod választani a megfelelő drivereket és progikat.
Szerk:
Próbáld meg [innen] letölteni. Az ATK segédprogik kellenek az fn+f1 gombok hogy működéséhez és kijelzéséhez. -
konfar.dani
aktív tag
azok nem driverek vagyis oylasmik de utilitiknek nevezi őket, ott keresgélj
teddföl a gyári programaokat is, bár azok közül hogy szerintem ami a leghasznosabb az a splendid meg a express gate
splendidben a kisjelző sémáit lehet módosítani, expressgate pedig egy gyors bootolással elindul, és lehetvele net, zene stb.
ha rossz az os, vmi gond van, jól jöhetvan egy expressgate gomb a gépen, azt megnyomod, 2mpes bootal beis jön
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- OLED TV topic
- Projektor topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Óra topik
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SSD kibeszélő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- MSI Cyborg 15 A13VF-836
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad L15 Gen2 27% 15.6" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Szép Acer 15.6" ,Intel core i3(4X2,0Ghz)8GB RAM,SSD,jó akku
- HP EliteBook 845 G9 iRYZEN 6650U/16GB/512 SSD/14 " FHD touch laptop Bang&Olufsen hang garanciával
- Eladó lenovo ideapad 320
- Toshiba Satellite C660 core i3 laptop
- Lenovo Thinkpad L14 G1 AMD Ryzen 5 PRO 4565U/8GB RAM/256GB NVME SSD/14" FULL HD garanciás
- Vadonatúj /1 hetes/ Dell Latitude 15 5550 (N007L555015EMEA VP) szürke , 16/512 GB, HUN
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest