Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gy18
csendes tag
Sziasztok!
Valaki megmondaná vagy adna egy linket hogy amit adnak progikat pl:ASUS Splendid, LifeFrame3 Utility, NB Probe ezek pontosan mire jók? köszi -
gy18
csendes tag
Sziasztok meg van a noti feltettem az összes drivert meg progit de 2ről nemtom h mi vki segitene? köszi
power4gear hybrid
net4switch
Amúgy a noti nagyon király[ Szerkesztve ]
-
gy18
csendes tag
Hy beállítottam a fancystartba egy másik képet de nem cseréli le marad az asus logo, a biosba is állítottam de nem jó, mi a baja?
-
gy18
csendes tag
Hy vki használja a fancystart-ot? ésa 3dmark vantage? nekem egyikse mükszik
-
gy18
csendes tag
Hy!
Ezt a Keyboard Device Filter Utility-t fel kell rakni? pontosan miez? -
gy18
csendes tag
Hy
a notim írójának firmware-t akarom frissíteni, vki adna egy linket mert én nem találom sehol.
Típus: TSSTcorp CDDVDW TS-L633A SCSI CdRom Device
Sorozatszám: TS-L633AFirmware
Firmware revíziója : AS00 -
gy18
csendes tag
Hy
Most néztem énis hogy a HDMI kimenet csak 2 csatornás, miért? úgy tudtam hogy 5.1-es, gondolom nem lehet megoldani hogy 5.1 legyen, de miért? -
gy18
csendes tag
Most néztem hogy megjelent 1 új menüpont az asus oldalán a letöltéseknél:
EMI and Safety:
FCC Declaration of Conformity
CE Declaration of Conformity
CB Certification
CCC Certification
BSMI Certification
Ezek mik pontosan?[ Szerkesztve ]
-
gy18
csendes tag
Tudom énis csak adam_ mondta hogy nem látja az összes 320gb-ot és írtam hogy nekem is annyi és sose fog annyit látni amennyi rá van írva.
-
gy18
csendes tag
válasz konfar.dani #9239 üzenetére
A letöltéseknél van 64bites driver, szerintem az Nem annyira értek hozzá, de az everest-be nézd meg ott kiirja hogy tényleg az-e.
-
gy18
csendes tag
válasz konfar.dani #9241 üzenetére
Szívesen
-
gy18
csendes tag
Rakd be a vistás driverek dvd-t aztán tulajdonságok>kompatibilitás>futtatás a következő komp. üzemmódban: Vista sp2>ok és elvileg el kell indulnia a proginak és utána kitudod választani a megfelelő drivereket és progikat.
Szerk:
Próbáld meg [innen] letölteni. Az ATK segédprogik kellenek az fn+f1 gombok hogy működéséhez és kijelzéséhez.[ Szerkesztve ]
-
gy18
csendes tag
Hy!
Az SRS Premium Sound-nak van vmi hivatalos oldala ahol lelehet tölteni a legfrissebb változatát? 1.3-as van fenn nekem de tudom hogy létezik frissebb de máshonnan nem akarom letölteni. -
gy18
csendes tag
Hy
Most akarom felrakni az xp-t de nem tudom hogy milyen chipset-et kell letölteni a nvidiáról, vki segítene? köszi. (K70io-ty009l)[ Szerkesztve ]
-
gy18
csendes tag
válasz konfar.dani #9322 üzenetére
Azt tudom, de az nvidián van frissebb de nem tudom hogy melyiket kell letölteni.
-
gy18
csendes tag
válasz konfar.dani #9325 üzenetére
Nem amd-ati chipset-es hanem nvidiás, elírták és a vga benne gt120m nem pedig hd4570. Vagy lehet hogy van olyan változata is de az enyém nvidiás.
De nem tudom hogy melyik pontosan.
Szerk:
Azért köszi hogy próbálsz segíteni
Csak azt kéne tudnom hogy milyen nvidia chipset van benne, win7hez megvan a link de ott nem írja pontosan csak a verzió számát[ Szerkesztve ]
-
gy18
csendes tag
válasz konfar.dani #9330 üzenetére
Igen, az való hozzá.
-
gy18
csendes tag
Chipset: nVIDIA MCP79/7A és elvileg eza: 730i/geforce9400 most telepítem elvileg ha nem jó akkor nem megy fel.
Én olyan vagyok hogy mindig frissítek, ha van újabb -
gy18
csendes tag
válasz tasmán_ördög #9447 üzenetére
Hello! grat a notidhoz!
A narancssárga led jelzi a töltést.
Szerk:
[Nvidia oldala] Innen frissebbet tudsz leszedni
[Asus oldala] Itt minden van a notidhoz[ Szerkesztve ]
-
gy18
csendes tag
válasz tasmán_ördög #9450 üzenetére
Szívesen! Igen akkor, de én megszoktam várni míg kinem írja hogy feltöltve 100%. 3-4 feltöltés után éri el a max töltöttséget.
-
gy18
csendes tag
válasz tasmán_ördög #9452 üzenetére
Ha 64bites a rendszered akkor igen a 64bites driver-eket tölcs le hozzá.
3gb ramod van és alapból 64bites rendszer van fenn? -
gy18
csendes tag
válasz tasmán_ördög #9454 üzenetére
Nekem is volt fenn 64bites de nem lehet kihasználni, egyedül csak a winrar volt 64bites, most 32 bites win7 és xp van rajta.
Off:
Boldog Új Évet Kívánok minden fórumozónak![ Szerkesztve ]
-
gy18
csendes tag
válasz tasmán_ördög #9456 üzenetére
A 64bitest kell letöltened.
-
gy18
csendes tag
Hy! Asus k70io-ty009l notiban win7 neroval csak az újraírható lemezek írja meg, az egyszer írhatókat nem tudja megírni, mi lehet a baja? köszi
-
gy18
csendes tag
Én 135-ért elviszem Pestre is. 110 ezret vagy kevesebbet akarnak érte adni
Pár hónap múlva meg lehet még olcsóbban adni, aztán kiderülne hogy 50-ér tudom eladni
Pedig 135-ér sztem megéri, de gondolkodom hogy 120 körül oda adóm annak aki Fehérvárig eljönne érte
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- Dell WD19DC dokkoló + 240W gyári dell táp
- Dell Latutide E6230 i7 3540M, 16GB RAM, 120gb ssd -vel eladó!
- HP ProBook 640 G2 (i5-6300U 2.4GHz-8GB DDR4-240GB SSD-WIN11Pro/előtelepítve!/14.0 HD-WWAN!- 4G-LTE
- Targus univerzális USB-C DisplayPort dokkoló állomás Ingyen szállítás
- Dell DW5811e Sierra Wireless Airprime EM7455 4G LTE WWAN kártya Ingyen posta
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest