Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
Skynet258 #488 üzenetére
nem figyeltem
Mea Culpa
Szerintem Naoe mozgasa, animalasa kva jo lett ! Kulon öröm, hogy Yasuke benga baratunk egy mas stilus. Igaz ez a harcra is.
Illetve nekem a foldhozragadtabb felfogas is bejon, a felfedezesre is ertem, a terkep szinkronizalasara a kilatopontokbol, vagy a tereptargyakrol lecsuszas stb...Nem pok a falon eleterzes.Jah, hat masnak lehet nem, tudom, latom.
Masik dolog !
Valamely peccs ota, elbaszodott az atvezeto video/interakcio, itt. Tobbszor akad, hogy hiaba kezdek valamit NPC vel vagy egyeb targgyal...van hogy nem erzekeli, vagy el sem indul. HA belepek a terkepre es vissza, az szokott segiteni, es mukodj.
Volt hogy SAKAI Kakurage belepve, probaltam felvenni Kontraktot, de ha beleptem a menube(ladaba), nem jott a megfelelo felulet...es ujra kellett toltenem a mentest !
Szerencsere a jatek rohadt jol ment, mindig visszarak a kozvetlen , megelozo lenyeges pillanathoz.Szoval egyelore nem idegesit, de azert zavaro !
Amugy meg...lassan 40 ora, es lvl 8 vagyok, illetve az elso teruleten mozgok
Új hozzászólás Aktív témák
gp Britannia és Bagdad után a XVI. századi Japánba utazik az Assassin’s Creed-sorozat, a Syndicate epizódhoz hasonlóan két játszható karakterrel, valamint alaposan megújult játékmechanikával. Lássuk, mit tudnak a szamurájok!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest