Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Én idén kezdtem el. A grafika szerintem ma is megállja a helyét, szépen megy már 4K-ben, szép, élettel teli a környezet. Először elkapott a hangulat, a városi bérgyilkolás, a kalózkodás, az erődök ostroma... aztán újra és újra ugyanaz, borzasztóan repetitív a játék. Jobban kell a főküldetésre koncentrálnom, mielőtt úgy unnám meg végleg, hogy a végére se értem, és csak a legfontosabb dolgokat csinálni. Ládák, Animus-töredékek stb. felejtős, nem ér annyit a dolog, a kincses térképekkel majd még vacakolok.
Ami határozottan jó, hogy a modern kori szál nincs túltolva, sőt alig találkoztam vele a 44% alatt, ami nem is baj, mert nekem az zavaros baromságnak tűnik.
A flottámmal egyelőre nem tudtam mit kezdeni, mert a játék csak homokórázik, akármikor belépnék a flották kezelésébe.
Viszont kimondottan zavar, hogy hatalmas hajókat is elfoglalhatok, de nem irányíthatom őket, csak a csoffadt Csókát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Asztali PC, 4.gen i5, 8gb RAM, GTX 1050TI
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest