Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenken
őstag
válasz
FireKeeper #3397 üzenetére
Más game-ek nem nyafognak. Egyébként meg friss minden. De azért újra is tettem, hátha.
Természetesen semmi nem változott...
Annyi csináltam mikor feltettem, hogy nem az alapkönyvtárba hagytam rakni, mert nekem az ssd és nem azon csak rendszer, meg pár alap program van. De kétlem, hogy ez lenne a baja.Felettébb kellemetlen a helyzet és nagyon ötletem sincs kinek, hol lehetne jelezni. Ubi-nak van esetleg van supportja?
-
HaZsolt
őstag
Sikerült letöltenem, viszont a régebbi mentéseim nem találom, pedig engedélyeztem a felhőbe való mentést. ötlet?
-
Tenken
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. Egy nv-s kuponnal felraktam pc-re a játékot. Letöltött meg fel is telepített elvileg mindent, de mikor indítanám a kezdő animációk után folyamatosan kilép. A játék zenéje továbbra is szól, de kidob az asztalra és ami legrosszabb az egészben, hogy az egér is eltűnik!
Alt-tab nem segít. Nem lép vissza.
Elég kellemetlen, pláne hogy eredeti...
Valami tippetek nincs, hogy mi lehet a baja? -
Xerxész
őstag
Úgy tűnik a nagy infó "csak" a Watch Dogs új előzetese volt.
AC ügyben még várhatunk egy darabig... -
keIdor
titán
válasz
Xerxész #3390 üzenetére
Én is örülök, hogy visszajön Európába az AC, mióta átmentek az óceán másik oldalára azóta nem jön be.
Engem érdekelne magyar történelem is, de sajnos az úgysem lesz, könnyebb eladni a nyugatit.
Ázsia engem sem érdekel, remélem az nem is lesz, mert nem hiszem, hogy bejönne. -
Xerxész
őstag
Bár Egyiptomnak jobban örültem volna, a francia forradalom is jó lesz.
Jobb, mint Japán vagy Kína...szerintem.
Na, jó lesz ez... Párizs és London is bővelkedik nevezetes épületekben, újra előjöhet az AC2 érzés. De ha Versaillest a Napkirály palotájával ki merik hagyni, anarchiát rendezek!
Lenry, a forrásod/ismerősöd egy fejlesztő? Nem kell nevén nevezni, csak hogy milyen területen dolgozott/dolgozik a projekten?
-
keIdor
titán
válasz
Xerxész #3387 üzenetére
Mindkettő szerintem, Watch Dogs már ki is szivárgott.
Lenry:
-
Xerxész
őstag
válasz
szami777 #3384 üzenetére
Pedig rokon nyelvek, ha jól tudom.
Közép-európai idő szerint ma este 6kor "big news tonight" az Ubisoft facebook oldala szerint.
Na...Watch Dogs vagy Assassin's Creed V? -
szami777
addikt
válasz
Xerxész #3382 üzenetére
A franciásított angol baromira zavarna, remélem nem fognak vele szórakozni. A liberationbe is kifutottam a világból, amikor meghallottam. Tudom, hogy nem ez a legfontosabb egy ac játéknál, de nekem nagyon számít, hogy hogyan szólalnak meg a szereplők.
(#3385) Xerxész: Jogos
Ennek ellenére nem zavart. Alapból az olasz közelebb áll hozzám, a francia nyelvet nem szeretem. Se a 2-be se a Bh-ba nem zavart. -
Kvelstadt
veterán
válasz
Taifa Díaz #3371 üzenetére
Egyetertek. en tolre elvoltam meg nyilpuska nelkul is. BF-be is akkor puffantottam le az ellenfeleket hajofoglalaskor mikor mar a sokadikat csinaltam es harcoltam mar eleget.. Kard meg ilyesmi mar marharegota van es hiaba egyre elorebb haladtunk a sztoriba teljesen el lehetett lenni lofegyver nelkul is. Szoval johet egy okori roma vagy egy lovagkori anglia is vagy barmi ami regebben volt. De egyebkent en is Japanra szavaznek.
-
Xerxész
őstag
válasz
DeathAdder #3377 üzenetére
Nem gondolom, hogy különösebb oka lenne a kommentelőnek a kamuzásra, én hiszek neki. Tekintettel arra, hogy a Black Flagnél is pont egy hasonló eset volt. Ott az illető a laptopján szerkesztett valami prezentációt a játékról és a mellette ülő szerencsés kiszúrta a BF logóját. Az sem volt kamu.
És itt az Examiner cikke az Assassin's Creed Unity-ről.
-
Xerxész
őstag
Na kérem, újabb találat.
"So i was on a flight earlier today and playing liberation on my vita when the guy sitting next to me asked me what i thought about the game. I said it was pretty good to which he said that i will probably love the next one too. I told him that i already played black flag to which he smiled at me and said the one after that. Turns out that the guy was someone close to the series (dev/pr) and although he didn't disclose what exactly his position was, he did give me a fair bit of info on the upcoming title. My day was literally made when towards the end of our conversation he showed me a short clip about the game on his ipad. Mind you the guy was a not a native english speaker so there might be some errors in what he meant and i what i am posting here.
set in paris and england (london?)
main characters name is arno/harno something. will be heading the french divison of assassins.
looks to be set after the ezio period, character had handgun.
looks like victorian era judging by the way npc dressed, architecture, horse carriages parked on the streets.
Villa management is back. MC has his own villa (guy says its ezio's villa from AC
). dunno if it makes any sense geographically or it might be a mistranslation.
codename is AC:unity. Not final title, might be battle/fight something (cant remember). The AC logo is cut in the middle like the beyond/quantum break logo.
MC has a blue suit with a tinge of red in the clip(might change). looked similar to the ones worn by the Knights in order 1886.
from the clip it looks like a cross gen title. Although the guy tells me its next gen only title."
Röviden a lényeg magyarul, a gyengébb angolosok kedvéért:
Srác (legyen a nickneve Krim) repülőn játszik a PS Vitáján a Liberationnel, és a mellette ülő valaki (legyen a neve idegen) leszólítja, hogy mit gondol a játékról? Mondja, hogy tetszik neki, erre az idegen elköpi, hogy akkor valószínűleg a következő játék is tetszeni fog neki. Krim mondja, hogy már játszott a Black Flaggel, de erre az idegen elmosolyodik és azt mondja, hogy nem ám azzal, hanem az az utánival. Kiderült, hogy az idegen egy AC projektbe bevont valaki (talán fejlesztő), és beszélgetésük végén mutatott egy rövid videót is Krimnek.
Emlékezetből Krim a következőket írta az AC5-ről:
- a helyszín Párizs és London
- a főhős neve valami Arno vagy Harno (állítólag az idegen nem tősgyökeres angol, törte a nyelvet, ezért nem kell ezt készpénznek venni)
- a karakternek kézifegyvere van
- az NPC-k ruházatából és az épületekből ítélve a viktoriánus éra lehet
- a villa menedzselés visszatér, mert a főhősnek lesz egy villája
- a játék munkacíme Assassin's Creed: Unity (erről egyébként én épp ma találtam egy cikket az Examiner oldalán)
- a főhős kék ruhát viselt pirosas árnyalattal, hasonlót, mint a lovagok a The Order 1886-ból
- a játék az idegen szerint csak nextgen címNem tudom, hogy igaz-e, mindenesetre érdekes sztori. Szerintem hihető. A viktoriánus London stimmel a kiszivárgott sajtóközleménnyel.
Lenry...komment?
-
Xerxész
őstag
válasz
Taifa Díaz #3371 üzenetére
Az a fajta fegyverhasználat azért még elég más volt, mint az AC3 és a BF esetében. Kellett kb. 3 másodperc, mire becélzott és volt összesen 6 golyód (most az AC2 lőfegyveréről beszélek). Nem tudtad egymás után gyorsan és sokszor használni és ez jó is volt így.
Egyébként szerintem sem az innováció a legfontosabb. Kell bele, mert ellenkező esetben hosszú távon unalmassá válik a játék, de ehelyett inkább a történetnek kellene legelső helyen állnia.
-
Urkunde17
csendes tag
Sziasztok!
Van olyan feladat, hogy fegyverezz le 3 őrt...
Hogyan tudom lefegyverezni őket? Erre még nem jöttem rá -
Taifa Díaz
őstag
válasz
DeathAdder #3370 üzenetére
Nem értek egyet. Egyáltalán nem az innováció a lényeg ebben a játékban, számomra pedig a játékélmény "AC-sebb", ha semmiféle lőfegyver nincs képben.
Bár élete vége felé Altair is mordállyal puffantotta le Abbast Masyaf-ban, mint azt a Revelations-ben megtudtuk. -
DeathAdder
veterán
válasz
Xerxész #3367 üzenetére
Ha visszamennénk valamilyen régebbi korba, akkor megcsappannának a modern eszközök használatának lehetőségei. Mondjuk középkorban még rejtett pengéből is csak egy volt, a különböző fegyverekről nem is beszélve, szóval ilyen szempontból is inkább valószínű, hogy a jövő felé haladunk, mint vissza. AC4-ben meg igazi fegyverarzenálunk volt, bár én kompromisszumot tudnék kötni, de az ubi kizárt, hogy ezt meglépje
Kivéve, ha másik alany másik dns-ével mondjuk egy japán kultúrában találjuk magunkat, akik fejlettebbek, mint a közel kelet. Az innováció már az AC fanoknak is egyre fontosabb, hát még akik nem azok...
-
Xerxész
őstag
Az a baj, hogy közelednek a modern korhoz és ezzel saját maguk alatt vágják a fát. Egyre több információ van történelmi személyekről, helyszínekről, nevezetes eseményekről, ahogy közeledünk a mához, ami egyre nehezebbé teszi egy fiktív történet beágyazását az adott korba.
És ha hinni lehet Lenry kollégának, akkor az AC5 is a 18. század után játszódik (azaz később mint a az AC3 és a BF), ami azt valószínűsíti, hogy erőtlen és rövid lesz a főtörténeti szál, hiába lesz mondjuk a helyszín nagyon igényesen megcsinálva.
Amúgy azon agyaltam, hogy pl. mennyire jó kis AC történetet lehetne kreálni a mi történelmünkbe, Mátyás korába (15. század). Nagyhatalom voltunk még akkoriban, megjelenhetne Kinizsi és a Feketesereg, kapcsolat a Sárkányos Lovagrenddel, Mátyás viszonya Vlad Tepessel, a karóbahúzóval...beleszőhetnék a Dracula mítosz eredetét is, és persze ott lennének a törökök, mint nagy ellenfél. Nem lenne új időszak, ez igaz, de pl. a középkori magyar végvárak kiváló helyszínül szolgálhatnának.
-
Xerxész
őstag
Jöhetne már az AC5 bejelentés egy afféle kontraként a Batman Arkham Knightra.
-
Croft-21
őstag
-
Xerxész
őstag
Úgy írtam, hogy ha tényleg igaz a kiszivárgott sajtóközlemény. Mert az mára volt datálva. És a Black Flagnél is tavaly március 4-én volt a hivatalos. És az is kiszivárgott hamarabb. A helyszín és az éra stimmelt, annyi volt csak más, hogy a hivatalos közlemény másképp volt fogalmazva.
Most olvasgatok más kommenteket is és már nem tudom, mit higgyek.
Az Ubisoft nyilatkozta, hogy a Freedom Cray tartogat infót az AC5-tel kapcsolatban, de csak az igazi AC fanok fogják észrevenni. Na most én nem játszottam a Freedom Cry-al, de olvastam a spekulációkat.
Lenry...cáfolj vagy igazolj: Kína? Shao Jun főszereplésével?
Egyébként megmondhatod nyugodtan, nem fogunk beárulni.
-
Lenry
félisten
válasz
DeathAdder #3354 üzenetére
ma jelentik be a helyszínt?
most kerestem erre vonatkozó infót, de a megnövekedett reddit aktivitáson kívül mást nem látok.de ha tényleg ma, akkor nektek ellövöm kicsivel korábban
-
Xerxész
őstag
Ma van a nagy nap AC5 ügyben.
Ha tényleg nem kamu a kiszivárgott sajtóközlemény, akkor ma válik hivatalossá, hogy London és ipari forradalom.Én továbbra is tartom magam hozzá, hogy szerintem valós.
Tavaly bejött...gondolom idén sem lesz másképp. -
Urkunde17
csendes tag
Már csak az lenne a kérdésem, hogy kaptam egy térképet a játékhoz.
Aktiváltam a .../vip oldalon. Honnét tudom, hogy aktiválva van és mire jó? -
FLATRONW
őstag
válasz
Urkunde17 #3349 üzenetére
Hogyha a hajó kabinban beléptél a flottába, akkor már egyértelmű, hogy hogyan kell harcoltatni a hajókat.
A játék befejezése után pedig ugyanúgy szabadon játszhatsz tovább, mint pl. a Far Cry 3-ban.
A flotta és az elért eredmények mentési profilokhoz vannak kötve, tehát új játéknál újból kell kezdeni mindent. -
Urkunde17
csendes tag
Ha nem lenne eredeti, akkor be se tudnék lépni a flottába
Ha végig viszem a játékot, akkor hogyan tudok belépni a flottába?
Ha új játékot indítok, akkor megmarad vagy újat kell építenem? -
Én ma egy harc közepén beleestem egy Man o War közepébe. Rettenetesen bugos a játék,már kezdem nagyon unni.
-
Urkunde17
csendes tag
Hogyan tudom a hajóimat harcoltatni???
-
HaZsolt
őstag
Köszi. Amugy érdekes, 2 héttel ezelőtt amikor letöltöttem, simán lejött megszakítás nélkül.
-
ogi88
tag
válasz
DeathAdder #3338 üzenetére
Nekem akkor sincs!
[link] -
ogi88
tag
Sziasztok!
Nem az AC 4 kapcsolatos de azért megkérdem.Assassin's Creed 3 lehet valahol állitani a képernyő felbontását?Mert a beállitásoknál nem találom. -
HaZsolt
őstag
Újra kellett raknom a gépem, AC4 letöltése közben (uPlay) mindig elszáll a letöltés, ilyenkor a net is mintha elmenne. Van valami ötletetek?
-
FZsolt15
aktív tag
válasz
Malibutomi #3329 üzenetére
Az utolsó követ csak a végén lehet megszerezni, mert csak akkor lesz elérhető az a helyszín.
-
james001
veterán
Könyvet olvasta valaki? Ahogy olvastam hozzátesz egy kis előzményt is a játékhoz.
-
szami777
addikt
Ha valakit érdekel Season Pass Ubinál le van árazva: [link]
én is mostanában tervezem megvenni, bár a freedom cry-ról elég vegyes dolgokat hallottam. -
Malibutomi
nagyúr
A maya köveket mikorra lehet összeszedni? Nekem megállt 14/16-on egy ideje, azota már minimum 3-4-et összeszedtem, és ugyanúgy 14/16-on áll
-
Lenry
félisten
válasz
Taifa Díaz #3326 üzenetére
épp azt magyaráztam, hogy modern kort ne. mert hiteltelen lesz, mert az AC világból nagyon kilógó lesz.
és igen, a lőfegyverek miatt a játékmenet szempontjából is több, mint problémás. -
Croft-21
őstag
Hétfőn megjelent egy cikk az AC5-röl, bár az nem derül ki belőle, hogy hol fog játszódni, de elvileg még idén kiadják!
AC5 - cikk -
Taifa Díaz
őstag
Hidegháború esetleg
Abba a két nagy nemzet mellett a sok kis csatlós is belevonható, garantált lenne a helyszínek változatossága. Csak sajna egyre nagyobb mértékben képviselnék magukat a lőfegyverek.
Vagy koreai/vietnami konfliktusAz amerikai vonatkozásban szinte biztos vagyok, hiszen annak a vonalnak a fenntartása nagyon logikus lenne a templomosok és aszasszinok harca szempontjából.
-
james001
veterán
válasz
Xerxész #3324 üzenetére
Magyar szabadságharc nagyon nagy lenne
Amúgy most a neten egy csomó helyen az orosz helyszínt látom,youtube is tele van ezzel,ugye azon a bizonyos Initiates tweet-en rágódnakDe ha belső emberünk azt mondja nem az,akkor nem az
Meg mondjuk ha az oroszt meglépik nem lenne gáz de akkor már a képregényes csávót rakják bele (asszem Nikolai a neve) -
Xerxész
őstag
Meglátjuk.
Ha mégsem az ipari forradalom lesz, majd elismerem, hogy tévedtem.Egyelőre erős jelek utalnak erre. Nagyon más egyébként már úgysem lehet a 18-20. század között...
Ha tényleg se nem Egyiptom, se Japán, se Anglia, se Oroszország, akkor mi maradna? A francia forradalom és a világháborúk...amikről ma még nem esett szó.
A világháborút nagyon nem tartom valószínűnek (az egy dolog, hogy egyébként nem volna rossz), a francia forradalom marad. De ezt meg azért nem tartom valószínűnek, mert ez meg az AC3 "folytatása" lenne, csak ismét Európában. Megint találkoznánk LaFayette-el?A 18. századból már 3 AC játék lenne...én kizárnám ezt is.
Vagy legyen a slussz pojén a magyar szabadságharc?(#3323) DeathAdder
Majd ha meglesz a hivatalos cím, megnyitjuk az új topicot.Volt olyan pletyka, hogy a cím Assassin's Creed V: Great Fall lesz, de ez nincs benne a kiszivárgott sajtóközleményben.
-
Xerxész
őstag
Kicsit nézelődtem a neten és tavaly is hasonló volt a helyzet. Kiszivárgott egy sajtóközlemény február végén és utána március 4-én jött a hivatalos:
Szerintem a mostani sem kamu, úgyhogy én elköteleztem magam amellett, hogy megvannak az infók. A főszereplő Samuel Fey, a helyszín London, a korszak pedig az ipari forradalom vége.
De már csak jövő keddig kell várni a hivatalos bejelentésig.
-
szami777
addikt
Egyébként ha az Ubi folytatja az Ac-k évenkénti kiadását, akkor lényegében 3-4 éven belül mindenki megkapja amit akar. Gondolok itt a középkorra, Japánra, Egyiptomra, vagy esetleg a római birodalomra.
Nincs annyi opció, hogy ezeket kihagyják.
Jobban belegondolva az Inka/Azték birodalomban is baromira el tudnék képzelni egy Ac játékot -
DeathAdder
veterán
válasz
Xerxész #3311 üzenetére
Hát nemtom
Adé a végén azt mondta, hogy Rogers felgyógyult sérüléseiből, és visszatért Angliába aki továbbra is veszélyt jelent.
Edward azt mondta, hogy "ígéri befejezi a munkáját", aztán ott vannak még az eltűnt vérfiolák.. És a híres Birch-el sem találkoztunk még, háát... meglátjuk+ ha azt nézzük Edward nem is vállt igazi assassinná. Még abban a stádiumban van, hogy megbékéltek vele, de többet ártott, mint segített rajtuk eddig
-
Xerxész
őstag
Na, ezzel árultad el magad.
Konkrétan persze nem, de mivel a kiszivárgások azért általában nem teljesen alaptalanok, szerintem számítsunk arra, hogy:
- vagy London és az ipari forradalom vége, főhős valami Samuel Fey nevű vállalkozó;
- vagy Oroszország a forradalom idején;
- vagy Egyiptom, bár úgy gondolom, a kiszivárgások miatt ezt már el lehet vetni még az AC4 emailes utalásának ellenére is.A véleményeddel amúgy egyetértek: inkább a múlt felé kéne menni. A középkortól régebbi időket tekintve nekem már mindegy lenne, hogy milyen helyszín (csak a kelet ne!
), mert az antik világ minden területen magával ragadó, akár a kultúráját, akár a vallását, akár a történetét nézzük.
(#3310) DeathAdder
Igen, ez is lehet. De úgy gondolom (és talán az Uborkák is), hogy a Kenway családból elég volt ennyi.
Viszont a jelen tekintetében szerintem is úgy lesz, hogy megy tovább ott a sztori, ahol a BF-ben véget ért. Talán maradunk az Entertainmentben, talán átkerülünk az Industrieshez, ki tudja...de ugyanúgy kémek maradunk. -
DeathAdder
veterán
válasz
Xerxész #3304 üzenetére
Találgass csak, aztán Lenry kollega ha nem mond ellent akkor tudni fogjuk, hogy hol lesz
-ha csak nem szivat minket-Amúgy az teljességgel kizárt, hogy Edwarddal megyünk tovább és végigvisszük a további életét?
A revelations is Ezio későbbi életéről szólt, hogy kerestük a Masyaf kulcsokat...Abstergoban meg gondolom maradunk tovább Rebecca és Shaun kémjei..
-
Lenry
félisten
de ha már ennyi helyszín feljött, akkor elmondanám a magánvéleményem.
szerintem is vissza kellene menni legalább a középkorig, egyszerűen azért, mert egy távoli, ismeretlen környezetbe sokkal könnyebb bármit beletuszkolni, mint a jelenhez egyre közelebb álló világba.
a XII. sz-i arab világban tökéletesen elhittem, hogy Asszasszinok meg Templomosok és kincs meg szabadság meg mindenkit rabigába hajtó gonoszok. miért? mert nekem is (ahogy a célközönség túlnyomó többségének) nagyon halvány lövésem van arról, hogy ki, miért, ki ellen, mit csinált ott és akkor, szóval kb bármilyen sztorit írhattak volna alá, megesszük,
ugyanez a Reneszánsz idején. rég volt, talán igaz se volt. a Mediciekről és Borgiákról mindenki hallott, tényleg gyanúsan gazdagok és befolyásosak voltak, Leonardonak meg tényleg volt egy csomó fura szerkezete, össze tud ebből állni az AC világa.
az amcsi függetlenségi háborúról nem tudok nyilatkozni, bár érdekel az USA történelme, de sosem volt annyi időm, hogy nekiugorjak.
magát a helyszínt viszont imádtam, talán az tetszett eddig a legjobban.viszont az AC4 esetén, ahogy nekiálltak a mai szabadság és egyenlőség eszményeket beleerőszakolni a XVII - XVIII. századi rabszolgatartó társadalomba... az olyan szinten hiteltelenné tette az egészet, számomra ez annyira kilógott az eddig úgy-ahogy koherens történetből, hogy talán pont emiatt is, de ennek az epizódnak a sztorija tetszett és érdekelt a legkevésbé (ha el kellene mondanom, fogalmam sincs, hogy miért is harcolt Edward, vagy miről szólt ez a rész, pedig pár hete fejeztem csak be).
sőt, már eljutottam oda, hogy sokkal több értelmét láttam a Templomosok "legyen rend!" jellegű küldetésének, mint az Asszasszinok totálisan homályos "legyen valami rend, de inkább mindenki csináljon, amit akar, aztán lesz, ami lesz" célkitűzésének.ahogy közeledünk a jelenhez és egyre több, a mai civilizációból ismerős elem lesz a játékban, úgy lesz egyre kevésbé hihető az egész.
mert mi lesz majd a következő? gonosz templomosok titkos összeesküvése robbantotta ki az orosz forradalmat? és a második világháborút? aztán a templomos kommunisták harcoltak a templomos nácik ellen? utána meg a templomos elnök által vezetett USA folytatott hidegháborút a még mindig templomosok vezette Szovjetunió ellen?
nemá... még úgy is baromságnak hangzik, ha nem vesszük hozzá a ma emberének azért meglehetősen kiterjedt ismereteit a XX. századról.tl;dr.
menjünk vissza az ókori Rómába, Hellászba, Egyiptomba, Kínába (húúú, de szívesen játszanék az ókori Kínában!), mert oda még elhiszek bármit, oda még hitelesen be lehet tolni az Asszasszinokat és a Templomosokat (vagy ahogy épp hívták magukat a templomok feltalálása előtt), esetleg Róma bukása idején lévő interregnumba, Nagy Károly idejére, a viking korba... annyi, de annyi lehetőséget kínál az emberiség történelme, de az Ubisoft mégis talán a legrosszabb irányt választja a jelenkorral. -
Xerxész
őstag
Mi a fene?!
Csak nem bevállalták valamelyik világháborút az Uborkák? Esetleg India a 19. században a brit elnyomás alatt? De utóbbiról meg képregény van...A 18. és a 20. század között nemigen van olyan jelentősebb éra és/vagy helyszín, ami alapul szolgálhatna egy AC játéknak.
Vagy mégis a francia forradalom lenne? Az időben túl közel lenne az AC3-hoz.
De az is lehet, hogy már ráhibáztunk, csak te nem fogod megmondani.
-
Xerxész
őstag
Megint találtam valamit...
Esetleg London, az ipari forradalom idejében egy Samuel Fey nevű vállalkozó főszereplővel?
"In the events of the ongoing Industrial Revolution, Assassin's Creed V follows the story of Samuel Fey, as he enters the Assassin Order in a time of change and Templar rule. Fey is a successful and respectful entrepreneur, who works outside the corrupt law to guarantee the security of his own and others' futures. Taking place during the closing years of the Industrial Revolution in Victorian London, players will explore all new locales as they uncover the truth behind the hidden ongoing rebellion."
-
csaba951
veterán
válasz
Xerxész #3302 üzenetére
Logikus lépés egy 1789 Franciaország lenne, mert ide tovább lehetne vinni Connor Kenway-t. Ellene szól viszont, hogy őt szeretik legkevésbé a sorozat rajongói. Eddig ő a leglaposabb, legkevésbé szerethető főszereplő.
Kevésbé logikus, érthető lenne egy 1640 Anglia. Ide viszont sajnos nem tudnák beilleszteni Edward Kenway személyét, és így megint új főszereplőt kellene csinálniuk, ami marketing szempontból nem olyan jó ötlet.
A Közel-Keletre egész biztosan nem látogatunk el politikai és vallási okokból.
Ha bármilyen más helyszínt/időpontot választanak, akkor a legnagyobb bevételt hozó amerikai és európai piacon nem lesz sikeres a játék. Márpedig egész biztosan nem célja a kiadónak egy gigantikus pénzügyi bukást hozó rész összehozni.
Vagy ha mégis így döntenek, akkor viszont kihagyják belőle a sorozat alapját alkotó Assassin<->Templar, Apple Of Eden vonalat, ami meg azért elég furcsán nézne ki! Nem is hiszem, hogy ezt tolerálnák a sorozat rajongói!
Esetleg egy merész húzással újraindíthatnák a sorozatot egy Görögországgal vagy Rómával. Na, ez tényleg nagyot szólna és meglepő fordulat is lenne!
-
Xerxész
őstag
Az se?
Na neeee, te is beépített ember vagy, vezeted itt félre a népet, ahogy az Uborkák szokták!Akkor viszont egyelőre nincs ötletem, mert a legvalószínűbb helyszínek ezzel ki is lettek lőve...ha lehet hinni neked.
Se Japán, se Egyiptom, se Oroszország.
Annyit se árulsz el, hogy időben visszaugrunk-e a múlt felé vagy haladunk tovább a történelemben a jelen felé?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Robotporszívók
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GTA V
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- iPhone 12 Red 64 GB
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest