Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Xbox Series X|S
- EAFC 25
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- EA Sports WRC '23
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PlayStation 3
- Marathon (2025)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
-
GAMEPOD
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
válasz
Angel1981 #2032 üzenetére
Mivel elvileg ma jön egy nagyobb patch, ami azért fixál sok mindent. Az én véleményem az, hogy ha a crash-eket meg tudják szüntetni teljesen, valamint még tudnak egy kicsit optimalizálni akkor már ki lehetne adni a nagy közönségnek is. Aztán utána még nyomathatják az updateket, úgy is beta lesz csak még mindig, s ki tudja hány évig.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Angel1981 #1984 üzenetére
Papíron a Terminator lényegében egy gyengébben páncélozott Ramka, a Teledyne meg egy könnyű lánctalpas alvázzal bíró M1128. Szóval annyira nem zsákbamacska.
Viszont ha a Terminator-nak nem nyesik meg a gépágyúját, akkor a 8000+ DPM irdatlanul OP lesz T6-ra... Mondjuk T-90 alváz, szóval a többi support-járgányhoz képest lassú lesz, mint a szemét.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Angel1981 #1963 üzenetére
Furkoo : Lesz itt gond , a baj az , hogy még nincs is OB
VGA téma , bármilyen vga-t lehet szerezni , a CE még nincs belőve , ergo 90-100% vga használat , ez normális , haverommal már próbálkoztunk , hogy ezt azt CE-ben , ez rendbe lesz téve
amíg nekem a laposon highon 30-40 fps addig nem kell félni a rendszerigénytől
(ja és igen , a hangok tényleg a procit terhelik , barátomnak Xonarja van , nem azt használja a játék
Az én orion pro fejesemnek sem a saját külső hangkártyáját használja
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Angel1981 #1811 üzenetére
A hazai szám.tech.boltosok tapasztalatai nem azt mutatják... Rengetegen vannak minősíthetetlen gépekkel és az esetek többségében "csak játékra" kell a cucc. Nyilván ők fogják a F2P játékokat is keresni. Kötve hiszem, hogy pont az oroszoknál lenne ez másképp, ahol a szakadék a gazdagok és a szegények közt még nagyobb, mint nálunk...
-
Vitiris
aktív tag
válasz
Angel1981 #1385 üzenetére
Ott találod meg ahova a játékot telepítetted
pld a ha c:\games alatt van "c:\games\Armored Warfare MyCom Beta\"
akkor itt lesz egy c:\games\Distrib\ könyvtár is. abban van, az alatt is pontosan a c:\games\Distrib\packages\aw_mycom_beta\ alatt találod meg az összes frissítés könyvtárát.Ha bonyolult voltam akkor futtass a windowsintézőben egy keresést a következő file-ra--> app.7z.001
-
Telda
addikt
válasz
Angel1981 #1293 üzenetére
2000 csatám van a wotban és nyugodtan kijelenthetem hogy egy kezdő játékosnak a wot maga az agyrém egy szívás. Mint ahogy a korábban linkelt videóban is volt, egyszerűen utál a játék. Élvezeti faktora egy büdös nagy 0.
Olyan 1500 csata kellett hogy valamennnyire elvezhető legyen, hihetetlen nagy kitartás és türelem kell hozzá és még így is volt pár hét szünet meg unistallálás.
De még most is hihetetlenül nagy a random faktor, hogy önhibádon kívül büntet a játék és ez az ami flusztráló.De hogy ON is legyen, próbálta valaki az arty-kat? Nekem még 14 csata kell hogy meglegyen és ha jól látom ma van utoljára teszt.
-
lofagi
addikt
válasz
Angel1981 #1260 üzenetére
S ahogy elnézem itt a leírásokat, hogy miket tudnak majd, itt kezdődik csak igazán a játék szerintem. Persze itt is kell. :]
T-90
The ultimate Soviet main battle tank of Armored Warfare shares the feature of its predecessors - low silhouette, powerful 125mm gun capable of firing guided missiles and thick frontal armor. It can also be equipped with an advanced ERA set and an active protection system.Azért ez elég érdekesen hangzik. :] Kíváncsi leszek a megvalósításra.
-
Vitiris
aktív tag
válasz
Angel1981 #1214 üzenetére
Ja hogy rebalance!
Nézd meg mit növeltek és mit nerfeltek.
Tedd serpenyőbe a egy med játszhatóságánál!
De hívhatod akárhogy, összességében elcseszték.
Ha az kell hivatalosan hogy védhető legyen egy átverés hívjuk rebalancednek, ami 1 év után jön amikor megvették 4-500 000-nSzámomra ez akkor is szimpla lopás
Tegyél a telefonodba egy memoriakártyát, de ragaszd le a fényképező lencsét! Ez is rebalanceMost mindenhez nyúlnak! Nyugodj meg! És fogadd is el! Ez üzleti stratégia. Ha minimum 1 éves egy prem hozzá fognak nyúlni.
A JTG8.8-nál nem volt credit nerf??
-
Vitiris
aktív tag
válasz
Angel1981 #1203 üzenetére
Mindegyik nercelve volt! A type59 főleg! Kivették, aztán fordulási sebesség nerf, penetration nerf, utoljára pedig cammo nerf! Az első nerfelt prem a Löwe volt. 2x gyorsabb volt, nagyobb pen aztán kapott páncél nerfet, de abból valamennyit visszakapott. És sorolhatnám. Nincs olyan 8-s prem ami nem volt nerfelve. És most az összes megint lesz. Pen nerf.
A kisebb prem tankoknál már árnyaltabb voltak a nerfek. De mindet érintette ott is.
Csak példa!
Patch 8.2
"Type 59:
Increased the traverse speed from 45 to 46 deg/sec.
Reduced the gun dispersion during vehicle rotation by 5%.
Reduced ground resistance by 10%.
Changed the NORINCO 12150L engine tier from IX to VIII.
Repair cost of NORINCO 12150L engine has been increased by 22%.
Weight of the hull increased from 15400kg to 16478kg.
Armoring of the Type 59 turret increased from 104mm to130mm.
Armoring of the Type 59 hull sides decreased from 65mm to 60mm.
Reloading time of the Type 59 100mm gun increased from 8.0 sec to 8.7sec.
Increased the aiming time for the 100 mm Type 59 gun from 2.86 sec to 2.9 sec.
Increased the damage value of the Chuan bei-412 shell from 230 to 250 points.
Increased the penetration value of the Chuan bei-412 shell from 175mm to 181mm.
Increased the damage value of the Chuan chao-412 shell from 230 to 250 points.
Increased the penetration value of the Chuan chao-412 shell from 235mm to 241mm.
Increased the tower traverse speed from 45 to 46 deg/sec."De többire is rákereshetsz nyugodtan. Ez sima üzleti csalás kategória. Kb olyan mintha vennél egy mobiltelefont ami tudja ezt+ezt! Aztán egy sima firmware frissítésnél lebutítanák! Mit tennél?
-
BR-Steel
tag
válasz
Angel1981 #1162 üzenetére
De remélem ma azért meglesz a T-72
Első teszthez képest sokat javultak.
Legjobb pillanatban legjobb időben általában valami be szokott csúszni.
Természetes, hogy ezekből a hibákból tudják a rendszert legjobban tesztelni, de majd az Open Beta megnyitásakor biztos izzadnak majd rendesen.
-
BR-Steel
tag
válasz
Angel1981 #1126 üzenetére
Ez az ami itt nem fog lenni, pont erről beszélt Feargus Urquhart és Darren Monahan . Példaként említett a wot és a war thunder hibáit és ezt nem is akarják megvalósítani. Mivel minden tanknak lesznek előnyei és hátrányai, pont ugyanúgy mint az mm, prémium fiók, és az arty kérdés.
-
L4mie
veterán
válasz
Angel1981 #841 üzenetére
Ennek én csak örülök,
ősöknél vidéken, egy Llano van 4GB Rammal, meg 4850-es VGA, HDD-vel, elvileg mediumos gép, gyakorlatilag minden low, minden játékon, de legalább mennek 40-50-60fps-el, és azért évi jó pár napot vagyok vidéken
Ergo jó lesz arra is, élvezhető sebességgel, az eyecandy-t meg régóta csak pár óráig élvezem -
L4mie
veterán
válasz
Angel1981 #839 üzenetére
Az rendben is van, mi is használjuk, csak másra.
Félreértés elkerülése végett, én igenis támogatom, hogy optimalizálják olyanra, hogy fusson olyan hardveren is folyamatosan lowon ami már nem mai, de azért egy határt szabnék, hogy xyz hardveren ne is induljon, mert abból csak az lesz mint amit egyik ismerősöm csinál, hogy x250-el meg 2GB rammal, VGA nélkül SD WoT-ot 5-fps-en játssza, nyilván effektív segítség az aktuális csapatának.
Nekem ilyen csapattárs nem igazán kell, már bocsánat, ha valakinek a lelkébe tiprok. -
zozyk
addikt
válasz
Angel1981 #629 üzenetére
Ámen,így legyen a végén is..
Az RNG a legidegesítőbb szerintem a WoTban,de ezt már írtamValamint en bloc pontosabbak az ágyúk = modernebb tankok?
gyorsabban szűkül a célkereszt = modernebb tankok?
az AFK-k 0 pontot kapnak = rohadjanak meg.
győzelem pedig csak +25% XP = pont elég.Nézegetve a képeket (thx Telda),Egyre jobban tetszik...
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Angel1981 #310 üzenetére
Sajnos a Wg egy másik irányt vett elő azzal, hogy a wotban az artyk hasznosak legyenek egy csatában. Van benne realitás, csak nem túl élvezetes játszani. (Kifejezetten unalmas, nagyjából körönként két jó lövést leadni, a többi 10-20 lövés meg megy a picsába...) Itt az élvezet jön előtérbe, ezért kicsit sebeznek, de pl a mutatott videóban a gép 25 sec alatt 3 lövedéket tölt be, nem 45-48 sec alatt egyet. Szal a 3 lövedékkel 25 sec töltésidőre számítva, már tudsz valamit alkotni. És tudsz játszani, nem csak várni, és várni. Szal úgy is mondhatnám:
45 sec=2000 sebzés talán (T92, WoTban megvan már egy ideje) / 25 sec=270-1200 sebzés szinte garantált. (96 körül láttam a minimum sebzést egy lövésre, és 400 körül a maxot, amit lőtt)
Meglátjuk majd, mikor nyitnak a szerók, hogy milyen lesz végül, de szimpatikus megoldás, pontosabban fogalmazva: szimpatikusabb. Nem olyan állat durva élmény, mint mikor egy T92vel eltakarítasz egy TXes gépet, de sokkal jobb érzésre, hogy nem szorítkozol akkora randomra. Mert ehhez a művelethez a WoTban kurva sok mák kell, és hülye ellenfél, ami annyira nem teszi kiegyensúlyozottan élménnyé a játékot. Nem lesz meg az érzés, hogy egyébként is hasznos tagja vagy a csapatnak. És szerintem, egy csapat alapú játékban elsődleges szempont kell legyen.
-
Telda
addikt
válasz
Angel1981 #272 üzenetére
Amíg jön a pénz minek változtassanak bármit is, beraknak pár HD tankot, ami szerintem ugyan úgy néz ki mint a régi, egy kis "finomhangolás"oszt jónapot. Legjobb példa a CoD széria, agyon mókolt Q3 motor fut alatta, ráadásul a játékmente is már a MW1-2 óta ugyan az, de minek változtassanak, ha így is veszik mint a cukrot.
A konkurencia lehet még jó hatással is lehet a wotra, vagyis reméljük...
A trollkodások (ami szerintem is szánalmasak) szerintem egy védelmi mechanizmus része, kínjukban már nem tudnak mit csinálni. -
lofagi
addikt
válasz
Angel1981 #229 üzenetére
Azért azt ne felejtsük el,hogy pl az artikat is hatalmas szinten átdolgozták miután a közösség sírt miatta. 27-étől pedig sokkal többen fognak csatlakozni a játékhoz, ami még több visszajelzést fog jelenteni számukra. Így több, mint valószínű,hogy nagyon-nagyon sok dolgot meg fognak változtatni a készítők, amíg oda kerül,hogy a nagyközönség elég tárják a játékot.
Szóval az,hogy hud, meg techtree változás, azért simán bekövetkezhet még.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Angel1981 #226 üzenetére
A buktató az, hogy a WoT és a WT behozott egyfajta rendszerezési-módszert (tech tree), amit a játékosok megszoktak. Most lehet kitalálni/megszokni egy teljesen másfajtát. Nem tudom hogy fogják megoldani, hogy más is legyen, ugyanakkor logikus is legyen a felépítése. Végső soron -szvsz- nem lesz más választásuk, ugyanazokat a szűrőket kell majd használni, amit a WoT és a WT is. Nemzet, Tier, Típus. Attól, hogy újabb tankokkal operálnak, még ugyanúgy tankokról beszélünk. Mi más alapján lehetne beosztani őket? Érted...
Nyilván meg lesz oldva, hogy legyen értelme a prémium tankoknek/előfizetésnek. Merem állítani, hogy a WoT bevételének zömét a prémium fiók adja vagy közvetlen, vagy aranyból történő vásárlással.
-
-
Rellind
senior tag
válasz
Angel1981 #53 üzenetére
Sziasztok.
Pár gondolat a játékról.
Tegnap sikerült (nagy nehezen) menni 5 kört. Az EU szerver nem volt a helyzet magaslatán
Hol is kezdjem...
A WG sürgősen kapja össze magát mert ez le fogja mosni őket a pályáról!!!! Lehet korai ez a kijelentés és más a játék hangulata de nekem az a véleményem. Nem vagyok pro,csak sima user
A grafika ütős (CryEngine), maga a játék pedig egy az egyben wot másolatMég a billentyűparancsok is. (F8--->reload)
Egy Toshiba Qosmio laptopon játszottam vele, i5 2430M,6gb ram,GTX 560m mediumon 30-35fps,pályafüggő volt hogy lement 30 alá is.... Sokan panaszkodtak chatban hogy low fps...hát nem tudom.A tech tree más mint amit megszokhattunk. Dealerektől (fegyvernepperek)
lehet vásárolni a világ tájairól. Egyenlőre 2 ág (nepper) van , ha jól néztem T7-8-ig vannak tankok.
2db T1 tankot tudtam kipróbálni ezek a LAV-150 (T1 Cunningham feeling) és a PT-76.
Legénységet külön lehet skillezni.
Kicsit szokni kell a felhasználói felületet, nekem kicsit túl sűrű..meg kell szokni mi hol van.Van sok bug, amit ki kell javítani (pld nekimentem egy csapattársamnak fele HP ugrott), de a pár kör után én azt mondom, összeségében engem megfogott.
Hétvégén több időm is lesz és ha a szerver is menni fog többet tudok mesélni.
-
-
egyedülülő
őstag
válasz
Angel1981 #29 üzenetére
Azért mert bizonyos mértékig, a készítők által is elismerten WoT klón nem, hinném, hogy ugyanazt az életutat és eseményeket érné meg ez a játék is. Most az Obsidian-ról beszélünk akik már letettek pár játékot az asztalra, nem ez a játék lesz az utolsó amit készítenek és nem is a megélhetésre fogják használni olyan módon, mint a WG, akinek nincs más amiből pénzt harácsolhatna. A játékban elég sok fajta tank lesz előre szólok, szóval ez sem igaz. Arról nem is beszélve, hogy itt nem lesz olyan, hogy kedveznek egyik vagy másik nemzetnek, akármilyen okból is.
-
7time
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Playseat gearshift holder váltótartó
- Hibás? Dell 7410 laptop (13,3FHD/i5-G10/16GB/256SSD/Good)
- Kedvező ár! Lenovo ideapad 320 laptop (15,6FHD/I3-G7/4GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Lenovo X1 laptop-tablet (13,5-3K/I5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest